Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
A razor1911 féle változat van meg neked??? vagy valaki másé? Mert az abban lévő crack pl már kapásbol szar Ugyhogy lekellett rántani a gamecopyworld.com rol a Fixed exet. Utánna indult csak el. Addig mindig kilépett!
[ Szerkesztve ]
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Ceko
senior tag
Amúgy van még olyan szerver ami 1.3, vagy még csak PH-s szerver az?Ha valaki tud tegye közzé legyen olyan szíves mert felraktam 1.3-t és ahogy nézetem downgrade nincs. Vagy várok vagy újra kéne raknom COD-ot,azt viszont nem szeretném
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
feka007
veterán
Skyer:
Kösz a linket, érdekes volt és legalább gyakoroltam az angolt is benne.
Hát jókis sztorija van ennek a gémnek, szerintem neki is állok harmadszorra mindjárt.[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
1db Call of Duty 4 (COD4-MW) (bontatlan eredeti, callofduty.hun nyertem de nekem már van 1db ezért eladom) 9.000FT
Érdeklődni P.Ü.be
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
MaciG
addikt
Srácok.
Mi van ezzel a CoD 4 onlineal? Eddig nekem tökéletesen ment, de most valami xar van a palacsintában, vagy ezt az üzit dobja ki : [link]
vagy pedig a patch nem jó neki. (a lényeg hogy egyik xeró se megy )DE szerintem újrateszem az egésszet. ÉS akkor ha kimentem a profilom akkor megmarad?
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
athomi
veterán
Egy kis időre CD kulcsot cseréltem és most újra 1-es szinten állok! Ez normális? Nem lehet vele semmit csinálni?
-
Sirandrish
legenda
nah ismét toltunk egy jót
Fpeter valami veszettül tud
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
ezzel énis így vagyok..mondjuk mostaság ráérek nymni de akkr is beromság..legyen szint ( de ne 55 hanem akármennyi) és akkor lehet tudni hogy ki mennyit játszott már de minden fegyo legyen elérhető az elejétől..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pubszon
veterán
Uj wint raktam és elment a rangom, de a mentés meg a configom megmaradt.
Vki nem tudná megmondani hogy hogy lehet elmenteni hogy ha megint uj wint rakok megmaradjon a rangom?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
athomi
veterán
Nincs vmi trükk amivel fel lehet oldani az összes fegyvert és képességet?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
elvileg van valami level buherátor de én még nem láttam bár nemis érdekel
-
gyiku
nagyúr
sracok, elszivok 1 cigit, aztan legyilkoltok?
hüllő
-
Prof01
veterán
Már régen jártam erre. Látom fent vagytok szerveren. Megyek én is.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
fpeter07
veterán
ez nem volt rossz
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #5931 üzenetére
ez veszett jó volt
minden nap ilyen kéne...mindenki normális nem kell szolni senkinek..király vlt...talán az eddigi legjobbEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
jahj nem kell a süket duma te kis HIGH ++
[ Szerkesztve ]
-
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #5933 üzenetére
milyen high++? lammauser, nem hájpluszplusz
miert leptetek le ilyen hamar?hüllő
-
Sirandrish
legenda
-
frankoxD
csendes tag
van egy problémám:
leszerettem volna venni a grafikát, szinte minimumra, de mikor levettem a grhapich-ba a dolgokat minimumra (a fü idegesít nagyon neten) apply után kidobott a játék...
de mikor minden yes-en van és majdnem fullon a grafika csak akkor enged játszani...ilyenkor mi van?
elöreis kössssssszi
Nem a mennyiség és a minőség a lényeg, hanem, hogy sok és jó legyen...
-
gyiku
nagyúr
asus f5m (notebook) miert csinalja, hogy felporog vmi venti benne, de szabalyos idokozonkent, kb percenkent?
hüllő
-
Soak
veterán
nah, nagynehezen sikerült lvl55
miből vannak arany változatok?melyik fegyverekből?
-
feka007
veterán
Ilyenkor már senkinek sincs kedve játszani?
-
feka007
veterán
Jólvan, ha nem, akkor nem...
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #5946 üzenetére
nah én most keltem fel ugyhogy egyenlőre kihagynám
meg ma amugyis én főzök ugyhogy nekem csak délután jó a mókaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ceko
senior tag
Hogy állunk 1.3-as szerverekkel? Még mindig csak a PH szerver 1.3?
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest