Új hozzászólás Aktív témák

  • gege71.hu

    addikt

    Eredeti jatekom van. akérdés multi résszel kapcsolatban:
    -Ha megadott ip/port kombinaciot viszek be az XFire-ban es a szerver épp nem telített, gond nélkül belépek és játszom.
    -Ha a játékmenün belül hívok le/frissjtek mondjuk S&D-ra szűrt szerverlistát akkor nem tudok csatlakozni a jatekhoz mert időtúllépéssel kivág (awiting challenge ...1...2...3.....10 Connection Timeout, Error..Exit)
    A fene essen bele..nem ezé vettem meg! :((( Cd kulcs rendben, legálisan vett cod4...klasssz meg minden...
    Ha meg esetleg neha beenged egy ilyen szerverre fel perc mulva olyannal basz ki, h Punkbuster mittomén mi..nincs packet flow.
    Pedig fel van téve a a punkbuster, be is van kapcsolva (bár minden MP indulasnal be kell allitsam, hogy Yes, mert köv indulasra megint No-n van..ezt se értem mondjuk mért nem jegyzi meg...minden mas beallitast megtart amugy ezen kivul) :F :F :F
    Netkapcsolatom zsír. A legelején beírt modon a sikeres csatlakozasokkor átlag 40es ping (30-50 közt mozog, max 60), Rendesen megy a gamme, semmi gond.

    Ha mas nem be fogok vinni egy kedvenc szerverlistát az xfire--be, de azért ez elég tré, h magából a játékmenüből ha tudok is naghynéha csatlakozni akkor is kib*sz.

    Ja alacsony pinges, packet loss mentes szerverekre probalkoztam. amik mind 25-50 ping köztiek voltak. Többször frissitgettem a listat, nehogy az legyen, h csak veletlenul ideiglenesen alacsony a ping es az idotullepes a rossz kapcsolat miatt lenne.

    Minden szart kikapcsoltam ami netre korlatozhat (tuzfal, st..az se segitett...egyebirant a kerio tuzfalban engedelyeztem mint a punkbuster a és b-t mind magát a játékot szabad ki-be kommunikalasra, szal az nem kene problema legyen, de lenyeg, ha ki van a tuzfal kapcsolva akkor se volt jo a jatekmenu felulet felol a belepes...

    Ötletek?

    thnx
    gege

Új hozzászólás Aktív témák