-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
193.6.242.242:28960
193.6.242.242:28961
193.6.242.242:28962
193.6.242.242:28963ujabb 4 cod4 magyar szerver.
EnjoyÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Jólvan, tényleg megkérek mindenkit, hogy ezt a témát itt hagyjuk abba!Poénból tettem be a képet, hisz nem mindenki tud ennyivel tölteni, de ha tudom hogy ez lesz belőle, akkor be se teszem!
Épp ezért hagyjuk az hogy kinek van igaza, és kinek nem, tudom mindenki örül a game-nek, de akkor mostmár koncentráljunk a játékra, és ne arra hogy kinek honnan, van meg és mennyivel jön, inkább segítsünk egymásnak ha valaki elakad a játékban, vagy valami nem indul el, vagy lefagy kilép stb!
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz misanthropy #2002 üzenetére
Figyu áruld már el hol látsz te ágy árva linket is vagy ki kért itt crack/serialt?
Az hogy bárki megemlíti hogy nem "bolti forrásból" van neki az egy dolog, de míg nem itt kap elérhetőséget, linket a játékhoz addig ne oszd az észt."Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
Amint mondtam nem adott senki sem ezek közül semmit se!használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
Ugyan csak senki nem mondta hogy töltsd le, senki nem segített ebben.
Ezt a témát pedig itt befelyezettnek tekintem!Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
elég csak megnézni az email címét
ja és emlegettétek a gears of wart[23:17:57] <bitHUmen> 00,01[14,01NEW00,01] Gears Of War CLONEDVD-THERMOPYLAE 14,0114,01got released00,01 29m 42s 14,01ago 00,01[ 07,01Játékok 00,01/ ISO 00,01| 10,017572MB00,01 14,01in 10,0182F00,01 ]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sirandrish #1947 üzenetére
előre várom az nfs-t
Megint Need for Speed edition lesz a Bithun[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SzlobiG #1942 üzenetére
Ok. Tudom.
De azért érdekes hogy november 9, van megadva, és ma 6. án már van belőle "tört" verzió is.
De már volt aki hozzájutott legálisan! a cod4-hez.
a kiválasztottakmásik dolog: 6-0 a liverpoolnak
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SzlobiG #1935 üzenetére
Ez csak egy kép, nem reklámozom, és nem is biztos hogy én töltöm
Meg attol hogy most linkeltem egy képet attól még nem hiszem hogy ez nagyon "hard" nak minősülne, hiszen nem cd kulcsot adtam meg, és nem is linket a játékhoz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest