-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
gege71.hu #5598 üzenetére
nah kb ilyen részletesen irtam le énis
AMugy hol van már Gyiku? igért mára egy kis Fész tu fészt de sehol senki
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gege71.hu
addikt
válasz
szabozeee #5592 üzenetére
Free for all - ez a tulajdonképpeni DEATHMATCH. Mindenki mindenki ellen...Sima hentelés.
Team Deathmatch - 2 csapat egymást henteli, Halál után ujraéledés.
Domination - Van 3 strategiai pont elhelyezve a pályán. Ezek alaphelyzetben semlegesek. Zaszlo jelzi oket, meg egy kis betujelzés (A,B,C) mozgás közben attol függően, h melyik iranyban van. A térkép zölddel jelzi ha a te csapatod birtokolja a pontot, pirossal, ha az ellenfél. A pontokat pár másodperc ott tartózkodással váltod át a saját csapat fennhatósága alá. Minél többen vagytok a zászló mellett annál gyorsabban váltja át. Minél több stratégiai pontot birtokol a csapat, minél hosszabb ideig, annál több pontot számol hozzátok az idő előrehaladtával. Halál esetén re-spawnolsz (ujraéledsz).
Search and Destroy - Cod2ben ez volt a kedvencem.
2 csapat van, egy támadó és egy védő. A támadó csapat viszi a bombát )szerverfüggő, hogy mindenkinél van e bomba avagy csak egyetlen egy darab van) A támadó csapat le kell tegye a bombát a jelölt célpontok egyikére (2 ilyen pont van). A védőcsapatnak ezt kell megakadályoznia. Amennyiben a támadók mégis elhelyezik a bombát a védők deaktiválhatják még azt, megakadályozva a robbanást. Itt nincs újraéledés, tehát ha kipurcansz csak a következő körben éledsz újra. Ha csak 1 bomba van akkor az a csavar a dologban, hogy ha kinyirják a bombavivő társad és mondjuk már csak te vagy életben a csapatból, neked kell megkeresni az elhullott társ mellől a bombát és befejezni a küldetést. ha megpatkol a bombavivő akkor jelzi az irányt ahol össze kell szedned a bombát. Hardcore módban nem jelzi. Ott térkép sincs.Sabotage. Hasonló mint a S&D csak annyi van, h kb aPálya közepén van egyetlen bomba. Azt kell a csapatodnak megszerezni és azt köverően egy kijelölt ponton lerakni. Amikor az ellenfél egyik tagjánál van a bomba, akkor kis piros ikon jelzi KILL felirattal a csávót akitől vissza kell szerezni a bombát. Ugyanígy jelez téged is az ikon ha nálad van. Ha csapattagnál van, saját társnál akkor kis zöld ikon mutatja a tagot DEFEND felirattal. Azaz védeni kell a fickót, h a kijelölt helyen lerakhassa a bombát. Sabotage-ban van ujraéledés.
Röviden ennyi. Nem tom kihagytam e még vmit.
szerk:
Headquarters kimaradt, de latom mar Beírták[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee #5596 üzenetére
FFA- Free For all...mindenki mindenki ellen
cod2-be DM..
az amikor várni kell a kövi kört az az SD...meghalsz és várod hogy a csapatod alkossn valamit..ha nyertek vagy esetleg meghal mindenki akkor jön a kövi kör amibe te szintén bennevagy..a CTF most nem ugrik be de ha már így kérdezed akkor biztos
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #5594 üzenetére
A Domination olyan mit a COD2-ben CTF?
Melyik az a mód ahol egyszer meghalsz, és várhatod a következő fordulót??Mi az az FFA???
[ Szerkesztve ]
Hala Madrid :)
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee #5592 üzenetére
leirom ami így hirtelen eszembe jut
DM-FFA: mindenki mindenki ellen csupa gyilok
TDM: csapat csapat ellen tiszta gyilok
SD: van egy támadó és egy védekező csapat a támadónak meg kell semmisiteni 1 célpontot a védekezőknek meg kell ezt akadályozni
Domination: szintén csapatos játék..vannak zászlók amiket el kell foglalni aztán védeni vagy ha az ellen elfoglalja akkor vissza kell foglalni
HQ: szinte ugyanaz mint a Domination de itt csak egy cél van
Sabotage: csapatkkal vagy és van egy bomba amit akrki felvehet és a saját célpontját kell kiktatni itt ha nálad a bomba akkor jelez a térkép.mi van még?
-
vbbb
őstag
Üdv!
Egy ismerősöm ki akarta próbálni a COD4 Demo-t, el is indult a játék egészen a gyakorlópálya utáni részig. Vagyi az első küldetésnél iw3sp.exe hibával a hang megy tovább a kép viszont sehol...rányom a hibaüzire és kilép a játékból...:
Próbáltam a neten kereseni megoldást, de nem találtam. Volt mssmp3.asi .bak-ra módosítása is és annak lecserélése is már. Most egy beta driverrel próbálkozom az Asus 8600GT -jéhez. De azt olvastam másoknak is gondja volt ezzel a karival. Valakinek valami ötlete? -
szabozeee
aktív tag
Van egy elég egyszerű kérdésem a számotokra.. Nekem még nem teljesen világos mindeggyik..
A MP-ben, a játéktípusokat valaki leírná nekem? Vagy ha van valami leírás róla akkor link??
Ja és nem csak a típusait, hanem egy kis összefoglalót róluk.. Pl.: Domination: mit kell csinálni, ha meghalsz utána meg kell vári a következő kört?? Ilyenek érdekelnének...Hala Madrid :)
-
Sirandrish
legenda
én se láttam még ilyesmit..meg ha jltudom ő is csak ugy veszi észre ha megáll és nézi az árnyékot...
-
germanh
senior tag
amit olvasgattam/láttam: nem lesznek LMG-k, elvileg ki lesz szedve az összes dara-sniper, aztán pl nem lesz gránátvető
perk-ekből amire uccsó warról emlékszem, hogy engedettek(persze még csak modwarfare-ben, nemtom pam mennyire szabja át ezt is):
stopping power, deep impact, bandoiler
legközelebb megnézem összeset, bevallom többit nem tudom így...mivel ezeket szoktam használni, de nem sok vanszerk:
perpill kb így néz ki:
- No air strikes, UAV, or choppers.
- No grenade launchers.
- The p90 will be limited. (either in amount of damage it takes to kill, or amount of ammo given.)
- Auto shotguns and Auto snipers are ALLOWED.
- Auto snipers however will not have the strength of the bolt-action.
- We will also be limiting hit blips on grenades,stuns, and flashbangs tossed over walls (But leaving in hit blips on spraying through walls).
- Multibomb will be on.
- We will be upping the damage given on the regular shotgun.Perk 2:
Sleight of hand
Stopping powerPerk 3:
Steady aim
Deep impact
Iron lungs[ Szerkesztve ]
Enjoy the pain!
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Sirandrish #5584 üzenetére
oks köszi!
Ha lehet priviben küldjél!
-
Sirandrish
legenda
válasz
spyduck #5582 üzenetére
holnapküldök képet ha eszembe lesz..sajna a Single-be nincs is mentésem most..
-
Sirandrish
legenda
válasz
gege71.hu #5578 üzenetére
én azért léptem le mert felesleges volt már...néztem a Fábryt így nemigen tudtam koncentrálni..
-
spyduck
nagyúr
válasz
Sirandrish #5571 üzenetére
tök mind1 akárhogy állítom az árnyék ilyen marad!
légyszi küldjete ti is linket, h az árnyék milyen!!
please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mert nállam ilyen : [link] -
Sirandrish
legenda
válasz
germanh #5577 üzenetére
akkor mindenki kijátsztta magát a Dominatinban
Ripper: ez azthittem alap
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #5568 üzenetére
Hát megfordultam már a Harvard Univercity-ben
gege71.hu:Sztem nekem nagyon jó öszeállításom van.mp5+tovább birja a futást+dupla tár blue tiger red dot van rajta nagyon kemény na meg persze stun nade -
gege71.hu
addikt
válasz
Sirandrish #5576 üzenetére
jaja itt forumoznak ahelyett, h játszanának. Bár én már a 2. üveg rozémat iszom..kezdett értelmetlen lenni, ugy belassultam
-
germanh
senior tag
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
germanh #5570 üzenetére
most 2-t is nyomtunk ésállat..eddig nekem sem tetszett de lassan a kedvencem lesz
Aért szeretem mert jő pörgősEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
Na jó kis játék volt ez
Közbe meg is szereztem a red tiger skint az M4-ehz
-
-
germanh
senior tag
domination-t sem játszottam még eddig
nem hiába...sd az igaziEnjoy the pain!
-
-
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Nállam COD4-ben ilyen az árnyék [link]Küldjetek már ti is ilyen stílusú képet! Mert szerintem ez nem normális! ATI kártyám van! Kíváncsi lennék, h az NVIDA is ilyen-e???
-
Sirandrish
legenda
-
Bencus88
nagyúr
Én is azzal kezdtem, de rájöttem gusztustalan fegyver.Nem ítélem el aki megy vele csak kicsit haragszok ha megöl.Majd rájön aki használja van jobb fegyver.És arra is rájöttem, hogy ha gránátvetős fegyóval mész és nem vagy alma tuti az első második hely de nagyon rossz statal.De ha viszont nem gránátvetővel és ügyes vagy nem biztos elöl végzel, de jó a statod
-
Bordoi
őstag
Rájöttem, hogy divat mindenkit szidni a játékban, ha nem gránátvetőzik, akkor biztos csiter .
Én már rég nem használom a gránátvetőt, de aki szereti az ,miért ne használja .
Akik a nagyon háborognak ellene, ők sosem használták ?
Gondolom igen, akkor ők is lámák ?
Engem is halálra bosszant, mikor gránátvetővel nyirnak ki, de attól még nem láma az illető és anyázni sem muszáj .Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #5562 üzenetére
á de sokan vannak rajt
de ma már nem meek,, majd hónap
-
Sirandrish
legenda
-
Zsolti0609
tag
Nagyon jó játék csak rövid!!Nem tudtok rola,hogy vannak e,vagy lesznek e új pályák?
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #5556 üzenetére
az durva lenne h pl: 10 lenne egy spawnál az embernél, akkor lenne ám tüzijáték
-
gyiku
nagyúr
na f.szikaim, mai gamebol jol kimaradtam, most indulok csak haza
hüllő
-
Sirandrish
legenda
válasz
gege71.hu #5553 üzenetére
ennyi erővel mindent lehetne lámázni..a Snipereseket is meg mindent..csak nemtudom ha akkora láma akkor miért nem örül neki? több a kill
amugymeg mostmár még azértis azzal fogok menni
pedig kezdtem leszokni róla de inkább megtartomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
Varga Csaba #5551 üzenetére
de megy..2 granyt lő aztán más üemmódban megy..képzeld el
Ha nem tetszik akkor sorry...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rambovits
senior tag
Valaki tudja hogyan kell pass-t tenni a szerora?
Console-ból nem miniadminból...
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
VW_Beetle
tag
Na tegnap életembe elöször és utoljára hazsnáltam gránátvetőt hogy ezzelk a cuccal mekkorákat lehet makkolni az nem semmi
Professzionális GAMESERVER HOSTING by DIGITALFORCE.HU
-
gege71.hu
addikt
válasz
Sirandrish #5474 üzenetére
Dehogy vagy láma..neked ez jön be..én nem bánom
Bár vannak pillanatok mikor kicsit idegesítő, hogy ájj bassszus már megint...
Van aki anno cod2-ben a sotisokat lámázta...az is csak egy fegyver aztán kész. A claymore is az...már már művészetté alakítottam úgy elhelyezni, hogy a lehető legváratlanabb helyen ficcenjen
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz
Sirandrish #5479 üzenetére
Nem csak a gránátvetődet puffogni..
Más üzemmódban nem megy a fegyvered??
Idegesítő volt az aknatüzet kerülgetni...
Gege meg jött a claymore-jaival...
''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #5547 üzenetére
Barátk köztöt nézem a Fábrit majd félszemmel ugyhogy lehet lesz olyan teljesitményem mint aki elsőre játszik
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #5545 üzenetére
Ma lesz kézimecs barátok közt fábri nemtom hogy figyelek majd.Szerintem felveszem videóra
-
Skotos
csendes tag
Gyiku: Azzal az mssmp3.asi fájllal ha jáccok amit küldtél, akkor nincs hang? Mer vhogy sikerült azzal elinditani de nem volt hang...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
én ugy is a Barátok Közt után tudok normálisan játszani..ilyenkor megosztdik a figyelmem mert még mindenki itt nyomul meg dumál nekem
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #5541 üzenetére
majd vagy 20 perc mulva felnézek hátha de inkább 9 után a nyerő időpont
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tsunami73 #5536 üzenetére
Használd bátran..ha azt szereted akkor menj azzal..én emondó vagyok
Este legyél te isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tsunami73
tag
Azért használtam gránátvetőt,mert ha más fegyverrel beleeresztek 1 tárat valakibe,attól csak mérgesebb lesz
De még 1 játékban sem láttam ilyen sok ugra-bugra
katonát,akire ha ráfogom a fegyvert elkezd ugrálni mint bruce lee:-)) Kiflii,meg állandóan hátulról,meg előlről a nyakamat csesztette a szamuráj kardjával:-)) Hogy a bajba került mindíg mögém,nem tudom.Ügyes.
-
gyiku
nagyúr
skacok csuszik a mai jatekom, ugy fest
meg meloban, es nem tom meddig
hüllő
-
Skotos
csendes tag
Vki feltenne az eredeti mssmp3.asi-t, sajna bakot nem csinaltam rola...
-
sonaj0203
aktív tag
Hali figye csak.
Nektek is túl feketék az emberek meg a tárgyak az árnyékban, sőt még a tűző napon is néha, még a pálma fák is, vagy ez valamilyen hiba?
A javítást és új drivert már feltettem, de ugyan úgy néz ki. Állítgattam a grafon is de semmi érdemleges, ha fentebb veszem egy kicsit a brájghtneszt( fényt vagymit) akkor meg éjjel is túl világos van.a gépem a következő:
c2d E6300, 7950gt, winxp, 2x1gb ddr2, dx 9.c
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
fpeter07
veterán
m21- red tiger
-
gyiku
nagyúr
-
Skotos
csendes tag
gyiku mikorra érsz haza? Már hazavergődtem a suliból elküldöm neked az én mssmp3.asi fájlom... [link] Remélem méret alapján el tod dönteni h ez a javított fájl vagy ez más...
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
vmi ilyesmit szeretnek latni en is az esti utan
hüllő
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #5509 üzenetére
Igen igen említésre méltó teljesítményt nyújtottál
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #5508 üzenetére
jó de azért a hajóson ott voltam néha vald be
főleg mikor szart se láttam és ugy böktelek leEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #5507 üzenetére
Hát, hogy ne fázzál kicsit megpörköltelek
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #5506 üzenetére
miazhogy alámgyutottál?
a Hajós amugy még jó is volt de a másikon alig találtuk mag egymást..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #5504 üzenetére
Nem tök jó volt
Élveztem a hajósat is bár ketten nagyon uncsi
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #5499 üzenetére
jöttél láttál és győztél
az elején a bökővel még megtudtalak szritani de utánna esélyem se volt
Grat és kösziEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
euforia
tag
nemtudnátok vmi IP-t dobni ahol az átlag életkor 18 felett van? és nem sd
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #5497 üzenetére
msot azert volt delete, mert elvitte yard a gepet, es csak juniusi backup volt meg, abban pedig gyik meg nem volt benne
hüllő
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest