-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Varga Csaba #5551 üzenetére
de megy..2 granyt lő aztán más üemmódban megy..képzeld el
Ha nem tetszik akkor sorry...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz
Varga Csaba #4876 üzenetére
Tyű ha! Szerinted van a földön értelmes lény, aki tényleg kivette volna a kondit? LOL
Tudod: Hülye kérdésre hülye választ illik adni...
Az meg, hogy eredeti szoftverjeim vannak, nem vagizás, hanem az a normális. A vagizás az, hogy valakinek lopott szofverei vannak és még neki áll feljebb, hogyha valami probléma van vele.Egyébként meg te aztán érted az iróniát cimbora. Lehet, hogy rajtad lenne mit csiszolni?
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Varga Csaba #4868 üzenetére
Igen ak elég nagyokat ugrik ha elkezdesz lőni vele
Lehet kéne rakni rá lézert vagy kitudja.
Sniperhez egyértelmű mit kell használniÉs cod2-ben teljesen más a sniper.Én nem is használom
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Varga Csaba #4776 üzenetére
Az airstrike nem lámaság.Ha jól teljesítesz azaz megölsz 5 embert jutalomként megkapod.És utánna én megyek rendesen tovább nem kepelek sehol írtom a népet.Azt meg nem én döntöm el, hogy prok ide gyengébbek oda, ha valami van szólok, hogy kéne változtatni.Nem mp5-el szoktam nyomulni és elég jól megy
Ja én nem is használom, hogy lelönek és földröl lekaphatom még meg ez egy játék
Egy max 2 lövésbe kellene belehalniuk az embereknek
De ez játék kicsit nehezíteni kell rajta.
mp5 igen közelre fasza főleg, ha dupla tár van
Te melyik fegyverrel mész?Gondolom te is használsz gránátvetős fegyvert?Nem mondom én is használni fogok ha elöről kezdem,de nem az esetem -
válasz
Varga Csaba #2714 üzenetére
Nem tudunk segíteni, ha tele a szerver
"Less but better" - Dieter Rams
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest