-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz spyduck #5614 üzenetére
hát én se tudm mert még csak nem is 18xx és nem is XT de legalább ATI
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz spyduck #5606 üzenetére
nekem X1950GT@PRO-m van
de lehet hogy "ATI betegség" viszont szerintem nem csunya vagyis menet közben nem észrevehető hogy recések a szélekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
válasz spyduck #5582 üzenetére
holnapküldök képet ha eszembe lesz..sajna a Single-be nincs is mentésem most..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz spyduck #4141 üzenetére
akkr próbálj meg valamit mediumra rakni és rápaklni 4*AA-t..ha ugyis ilyen lesz akkor vagy Driver vagy direkt ilyen
a msik lehetőség hogy nem kezded bámulni az árnyékokatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz spyduck #4135 üzenetére
szerintem ha így ráközelitessz akkor teljesen normális...futás közben vagy ha csak szimplán mész is ennnyire kockázódik?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz spyduck #4127 üzenetére
hu lehet a játék annyival megával ragadott de én erre nem is figyeltem
persze lehet nemis van ígyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest