-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz janeko #18524 üzenetére
Szia!
...inkább vicces! Érdemes volt elkerülni azt a helyet,ahol kb. ott lehetett! Azt hiszem,hogy a Pipeline pályán volt ez!
szerk: Pitbullos!
Üdv: Undoroid
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
horyk
senior tag
válasz janeko #18381 üzenetére
Menni megy, csak nem a saját lábán.
Amúgy, sztem a paintball sokkal jobb mint az airsoft. A Paintnál nem tudod letagadni ha eltalálnak meg a golyó is nagyobbat üt.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Undoroid
őstag
válasz janeko #18306 üzenetére
Szia!
Számtalan videót láthattunk már a történetről az bőven elég volt... Az SP-meg sem közelíti a Multi-t!SP-ben mindig ugyanúgy/ugyanonnan jönnek,de MP-ben?Próbálj csak meg kétszer ugyanonnan lelőni valakit! Lényegtelen,nem vagyunk egyformák!
************************************************************************************************************
fpeter07! Szintén!Ha nem lenne NET-em,akkor biztos,hogy elkezdtem volna a COD4-et is SP-ben!
************************************************************************************************************
Erre a kérdésre Én is választ várok!Nyilván van egy szerver oldali adatcsomag és van egy kliens oldali is!Érdekes ez a mod,de egy idő után ki lehet tapasztalni,hogy mikor-merre és mit fognak csinálni!Néha igen érdekes dolgokat művelnek(simán átsétálnak kerítéseken & falakon,sértetlenül tudnak átmenni a Claymore előtt és az fel sem robban,igen gyorsan váltanak fegyvert és piszok jól céloznak !!)Szemtől szemben,ha csak egyet látsz(az valójában 20!)lelövöd és a többi szitává lő!
Kb. 2 nap összjáték idő alatt megszereztem minden GOLD-fegyvert,mert annyira buta az összes BOT
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18164 üzenetére
ismeri..az egy dolog...de hogy miliméterre pontosan tudná a láthatatlan textrurákról hogy hol kezdődnek illetve hol érnek véget azt biza kétlem...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18162 üzenetére
ezzel ugyanolyan könnyen le lehet bukni mint egy WH-val.
a Másik meg hogy igencsak kivülröl kell tudnia a mapokat ahhoz hogy tudja meddig tart a doboz mert ha 10-20szor kezd el lőni még mielőtt kiérnél (ugye nemtudja hol a doboz vége) akkor már baszhatja...
mert ugye a WH-t lehet okosan használni...mivel látod hogy pontosan mikor ér a sarokra..de a láthatatlan texturák miatt ez kivitelezhetetlen...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18160 üzenetére
amugyse mert attól függetlenül a dobozok otvannak csak ő nemlátja őket..így nem tudja lelőni hamarabb mert ott van a doboz...amin nem tud átlőni..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18157 üzenetére
mivel még a kis négyzetet is lekapja ha használnád így gondolom hogy a PB nem teszi oda a fél mapot ha az hiányozna
-
athomi
veterán
válasz janeko #18126 üzenetére
Ezt az "akkora cfg-s, hogy mellélő és beadja" szöveget a lámábbak és az idősebbek találták ki. Főleg mert visszanézik a killcam-et és azon azt látják, hogy valóban mellélőnek, de még is meghalnak. Eszükbe sem jut, hogy a killcam a szar. Persze sárral dobálni könnyebb, mint elfogadni, hogy mások jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18134 üzenetére
jó persze...nem azt mondtam hogy márpedig van ilyen de szvsz valami van benne..
ezt én nemtudom..nem értek hozzá meg nem is érdekel...lehet hogy nincs ilyen..lehet hogy van...nemtudomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18132 üzenetére
elküldte volna akárkinek...de mi meg elküldtük őt az annyába
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18130 üzenetére
jaaah...hát elvileg ez valóban igaz..mármint meglehet ugy hackelni a cfg-t hogy "jobban beadja" a lövéseket...pl egy srác a Klánunk topicjában azzal menőzött hogy csinált egy olyan cfg-t amivel a MiniAK-nak nozoomba kilőtt skulók 70%a talál..
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18128 üzenetére
én mondjuk nem látom a kül-t 125 és 250között...
Mit is értettem félre? mostmár érdekelne
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18126 üzenetére
nemtudom...cod2.ben nagyon sokat számit az fps...cod4ben már annyira nem...tehéát szvsz ha stabil fps-el rendelkezik valaki..legyen az 125, 250 vagy akár 333(aminél már amugyis kivág a legtöb szero) ugyanolyan esélye van..talán a 333sok vannak kis előnyben mert ők néha halkan futnak..azthiszem ezért is van a legtöbb szeron 250es korlát.
vannak akik a 250fps-re esküsznek..állitólag könyebb felugrani bárhová...de mivel én pl 125el is bárhová felugrok ahova más 250el így annyira nem zavar és így legalább még szép is a játék
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #18124 üzenetére
bárcsak ennyi lenne mindenkinek átirva...ó istenem...de tudnék örülni...
-
Undoroid
őstag
válasz janeko #17999 üzenetére
Szia!
Az lehet...nálam a mod-olt szerveres demókkal volt gond,azt semmi nem játszotta vissza!Ezidáig...
Casanova*: Nincs mit,remélem,hogy jól műxik?!Grat a 18000. hsz.-hoz!
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz janeko #17953 üzenetére
Az !
Athomi:
Nem tudom, egy skriptet kellene rá írni.
Ez egy basic nyelven írt sor volt, amúgy.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Tomate
veterán
válasz janeko #17941 üzenetére
Nincs semmilyen mód Újraraktam már 4x mindig másik meghajtóra. X-fiert is. (legfrissebb) Azt fogom csinálni, hogy az egyik partícióra felküldöm az XP-t aztán nem érdekel, tolom XP alól. Az a fura, hogy eddig mindig jó volt. Kicsit régebb óta nem játszottam vele (1 hónap), mondom tolom egy kicsit, erre itt ez a gebasz...
-
Dani_kp
addikt
válasz janeko #17855 üzenetére
Ja ja, visszaraktam a procit alap órajelre és így már nem fagyott le a cod4! De azért LoL, mert míg nem volt meg a vga akkor addig is csak a cod4 miatt húztam a procit a több fps miatt, erre meg pont az a baja hogy húzva van . Na mind1. Alig várom, hogy végre cod4-ezzek egy jót .
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
válasz janeko #17820 üzenetére
nem akarom elkiabálni de úgy fest hogy most már jó lesz . Egyszerűen az lehetett a hiba hogy a silent vga-m túl melegedett és lekapcsolt a gépem majd újraindult, de most megtámogattam egy 8 cm-es ventivel és most már 10 percet is tudtam gamelni . szóval kezdek bizakodni hogy sikerült elhárítani a problémát .
-
Dani_kp
addikt
válasz janeko #17812 üzenetére
Csináltam most egy új profilt így nem fagyott le és nem is dobott ki a PB! Csak msot így újra meg kell szereznem az összes fegyót meg rangot , mert amint visszarakom az előző profilom (players mappát) és azzal játszanék akkor meg lefagy és újraindul a gép . Pedig máskor nem volt semmi baja hogy visszaraktam a régi mentésem....na mind1 ez van, kijárom újra az összes rangot.
-
kavicssli
addikt
válasz janeko #17788 üzenetére
Az előtted szóló fiatalember éppen 12 éves!
Azért vannak kivételek ilyen fiatal korban is akik inkább nyomják a COD4et és nem anyáznak nem csítelnek!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Kavicsusz
tag
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
-
Undoroid
őstag
válasz janeko #17514 üzenetére
Szia!
Az a T,ami onlány! 1Mb/sec -es,korlátlan adatforgalommal!Magyarországon belül még elviselhető a PING,de innen kilépve már pocsék...
...CfosSpeed-et is használok,de az is kevés!Futni nem is lehet !
-
oxox
addikt
válasz janeko #17090 üzenetére
..ezért nem nagyon szoktam sd-t publicon...de ugyanez a hq, meg a sabotage...egyedül támadsz/foglalod a hq-t, a többi hátúl kempel, vagy össze-vissza szaladgál...persze az ellenfélnél van egy-két respawn killer, csak, hogy boldog legyél.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz janeko #17088 üzenetére
ez igaz. Én is jobban élvezem mikor nem csak darálás van, és van néhány értelmes emberke akivel közben "személyes" harcot-vadászatot folytatunk....de a magyar cod4 társadalom nagy többségének csak az "összevissza" szaladgálásról szól....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz janeko #17086 üzenetére
Igen ezért nem idegeskedek....tisztul a fejük.
amúgy nem tartom magam pro-nak...jól megy pb-n....ha ugyanazt tudnám hozni a warok 90%-án, akkor lennék talán pro (de ez nem is célom...ha 10 évvel fiatalabb lennék, és más lenne a fontossági sorrend, akkor lehet lennének ilyen eltévedett gondolataim...de akkor még a bomberman-t, meg a duke-t tóltuk egymás ellen a cimbikkel )
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #17004 üzenetére
én anno mikor elkezdtem COD4ezni pont ezt próbáltam ki Kisa haverommal...semmivel sem nagyobb a fegyo 640*480ban mint pl 1024*768ban..és a látsózög is ugyanaz...
ennyi erővel akkor most 1680*1050ről levenném 640*480ra akkor csak egy fegyot kéne látnom..
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
-
Skyhunter
őstag
válasz janeko #16951 üzenetére
Én nemrég kaptam vagy 10 db CODUO-s cfg-t.Gondoltam kipróbálom...Nah lettek érdekes dolgok,volt olyan,amivel jobban ment játék (érezhetően jobban lőttem,kb +20% frag),volt amelyikkel nem.Volt egy,amitől olyan "erős" lettem,hogy rengeteg lövést beszedhettem,az életcsík alig ment le,de szart sem értem vele,mert minden találatnál elmosódott a képernyő...Aztán volt közte olyan is amelyiknél a nap nem sütött a szemembe,vagy egy másik ahol úgy véreztek az emberkék mint a "Texasi láncfűrészes"-ben.
A méretük is sokat elárul már:egy "tiszta" UO cfg olyan 8 kbyte,ezek meg 50-55 kbyte méretűek.
Kedves barátom akitől kaptam azt mondja sok "pro" játékos használ ilyen "pontosabb lövés,no sunshine" meg egyéb dolgokat,csak erről a játékostársadalom (nemcsak a magyar) nem nagyon akar beszélni.Kicsit olyan "sötét folt-effektus" ez,mint a sportban,ahol mindenki doppingol,csak ki legális,ki tiltott szerekkel.De beszélni,terjeszteni...az tabu.
Remélem senki önérzetét nem bántom meg ezekkel a sorokkal.Ha vkit érdekelnek ezek a cfg-k,közzéteszem.Ui:pontosítok,egy teljesen szűz CODUO cfg 7,8 kbyte.Vajon milyen hatással lenne a játékostársadalomra,ha a nyilvános versenyeken\LAN-on leellenőríznék mindenki cfg-jét,és mondjuk akié 9 kbyte felett van,az már állhatna is fel az asztaltól...?
-
janeko
őstag
válasz janeko #16904 üzenetére
anno mi azzal szórakoztunk cod: uo-ba meg cod2-be hogy bent hagytuk a devmapot , aztán 2-3-4 hajnal körül már csak lámák vannak.. mindig akkor kerestünk olyat.. kicsit fun volt.. föld alatt követük mit csinálnak aztán bekempelt.. háta mögé feljöttünk és hs
szerk: nem magamnak akkartam irni de most már mindegy[ Szerkesztve ]
-
Attila14
aktív tag
válasz janeko #16875 üzenetére
nem akarjuk elszúrni a játékot, csak akartunk volna egy kicsit szórakozni . épp szórakoztunk a szerón mikor eszünkbe jutott az a videó amiben rengeteg c4 volt és gondoltuk kipróbáljuk de nemsikerült beállítani, ezért is kérdeztem itt meg. egyébként utálom a mod szerókat! Egyedül a pam mod az ami tetszik mert kivannak szedve a láma perkek, szívesebben játszom benn mint az alap játékban!
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #16822 üzenetére
ha valóban mindig odabujik akkor a 3. körbe már számithatsz rá és ugy mész be hogy jólegyen..ez ilyen egyszerü
-
Attila14
aktív tag
válasz janeko #16822 üzenetére
jaja pubon azért nem a legjobb az sd, de waron viszont nincs jobb nála, nagyon jó csinálni a taktikákat. együtt dolgozni a csapattal nagyon jó.
Nézzetek fel szerónkra ahol mától promodban tudtok pubolni!! Nincsenek perkek!! A szerver valószínű hogy ebben a modban fog futni mindig ha nem warozunk.Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
Attila14
aktív tag
válasz janeko #16806 üzenetére
A tdm-et én is szeretem de már kezdem unni a pubot a sok láma miatt meg persze hogy általában pub szervereken mindig fps laggom van! ha jön az airstrike 20 fps-re belaggolok és úgy már nemnagyon lehet élvezni, max 16 slotos szerókra járok pubolni, azokon még azért el lehet viselni a kevés fps-t, de 32 sloton már annyira elviselhetetlen a lagg hogy nemtudok játszani :S, szóval marad a jó kis sd a klánszerón a haverokkal (persze vagy pam vagy promodban!) és persze a warok se maradhatnak ki, amikről megint nagyon sokat lehetne írni, de azt inkább nem fejtem most ki mert sok jót nem tudnék mondani róluk! (persze azért vannak kivételes klánok akikról tudok jót mondani, de sajna ők vannak kevesebben ( nem csalókra célzok!) )
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest