-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gefffry
aktív tag
válasz nova001 #18043 üzenetére
Ebben az esetben az egyikőtöknek szerverként kell működnie ( Start New Server ), a másikőtöknek meg ehhez csatlakoznia LAN-on keresztül ( a szerver keresőben Local-ként jelenik meg a LAN-os gép).
Ha van egy olyan gépetek, amelyiket tudjátok nélkülözni játékra, akkor érdemeas azon elindítani, ez esetben mehet a dedicated mód, egyébként nem. A PB-t nyugodtan kikapcsolhatjátok, és sztem jelszó se kell.
Hamachin csináltatok saját szobát, ezen keresztül látjátok egymást?
[ Szerkesztve ]
-
gefffry
aktív tag
válasz nova001 #18037 üzenetére
Szerintem arra akart utalni ( Erősen leegyszerűsítve ), hogy ha a kliensek, ( azaz ti ) warez verzióval nyomjátok, akkor a szerónak is annak kell lennie.
HA jól értelmeztem.
A Hamachi ebből a szempontból lényegtelen, az csak annyit tesz, h a gépetek úgy látja a másik, mintha helyi hálóba lenne összelővve.
-
Dani_kp
addikt
válasz nova001 #9157 üzenetére
Ha jól tudom akkor a punkbuster disabled az azt jelenti hogy nincs bekcsolva (engedélyezve). Ne xfire-rel hanem simán indítsd el a cod4 multi player parancsikont az aztalról és ha beadta a cod4 multinak a menüét akkor ott menny a multiplayer beállításokra és kapcsold be a pb.-t.
options -> multiplayer options -> punkbuster : yes legyen ígyui.: van már 1.4-es patch is.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok