Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandus
veterán
nos, minden jel arra utal, hogy kereshetek új barátokat a győr és környéke topikban
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #60990 üzenetére
Remélem jó csípőset rendeltél, és lángszórózni fog oda vissza ...
MurdR
Nekiestem, de annyira nem lett sokkal jobb. Sajna 1-2 mélyebb karc akad, illetve egy helyen meg van kopva ez a gumirozott valami -
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #60987 üzenetére
Inkább dobj be egy snickerst, látom kivagy, mennél ebédelni
MurdR
Köszi, majd megnézem mi az eredmény, jobban megnézve azért nem olyan mikrokarcok ezek :/[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
"gumirozott" notit mivel érdemes tisztítani? Illetve ha van rajta 1-2 kisebb karc, azt mivel lehetne eltüntetni?
-
macilaci78
nagyúr
válasz PeeterssoN #60945 üzenetére
Valami csajos sütőkesztyű, edényfogó. Nem nagy összeg, de azért mosolyt csal az arcára.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #60978 üzenetére
Huligánkodtam. Rátapadtam az előttem csoszogó mercire amennyire tudtam/mertem, reméljük kellő takarásban voltam és nem látta a rendszámom.
mod:
Nem tudom... Szoft frissítés nélkül nem tudják az tény. Kérdés, hogy megkapták-e már a friss szoftot vagy sem.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #60971 üzenetére
Ez a 3 lábú új szupertraffipax, azok már üzemelnek, csak a fix traffik mennek tesztüzemben.
Politikai viszály miatt lesz fizetős. Klaszik sárdobálás, ami úgy kezdődik, hogy a másik fél visszaütött.
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
Na bazz. Ennek sokan nem fognak orulni, sokan parkolnak a 56-oson.
Az Orsnel meg a lakok leginkabb, nekik meg jarni fog a parkolasi engedely.
De ennek. semmi ertelmet nem latom ott.Nem aszontad, hogy meg csak tesztuzem van?? Mert most en is 2x atdurrantottam alattuk, de nem foglalkoztam vele,mert azt mobdtad, hogy meg nem eles...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
Fizetős lesz a parkolás márciustól a
Felvonulási56-osok terén, az Örs zuglói oldalán is meg a P. László Arénánál. Hurrá.mod:
Jah és tnap este közelebbi ismeretséget kötöttem az új szuper-traffipaxxal. Azt hiszem drága fotó készült rólam.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
500- volt a tarifa, de föccer 350- et kér a melóért, így, hogy maradjon is meg jusson is, 850- lett az új díjszabás. Ha te is beszállsz az eltakarítós melóba, akkor még nőni fog a tarifa
és akkor mégegyszer, hogy a céges tűzfal ne akarjon Drive-ot fogni: mega vagy box.com
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MurdR
veterán
-
Mercutio_
félisten
Ha van itt Ákos rajongó és érdekli a ma esti koncert olcsóbban jelezze, ha szégyelli jöhet privátban
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MurdR
veterán
HELP!
Melyik az a zene, amit anno Dr.Zoo is linkelt:
Egy nagydarab nő énekel meg táncol valami vidéki tanyán vagy falun, egy traktor is van a klipben, sanszos hogy ukrán vagy orosz műremek.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
tomcsi23
veterán
válasz CoolBoy323 #60957 üzenetére
Jó reggelt!
Igen-igen, kispéntek.....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #60957 üzenetére
Reggelt! Választ majd adsz?
MurdR: Box.com vagy mega.com
-
MrSealRD
veterán
A szándék a fontos...
Piacasa? Flickr? De akár instagram is jó lehet, de ott van downgrade a minőségre.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MurdR
veterán
Drive, DropBOX ne.
Válaszok:
CoolBoy: DropBOX.
Bitmalac: DriveKöszi, nincs több kérdésem.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
GabN73
addikt
Nem is újságoltam, hogy kaptam 5k-t az OTPtől
Hitel természetesen
Volt valami novemberi játékuk, és ott nyertem. Én is csak néztem... -
-
MurdR
veterán
Hejhó!
Tudtok valami olyan appot androidra, amivel amint fényképezek, már tolja is fel a képeket valamilyen tárhelyre, ami mindenki számára hozzáférhető? Fel szeretnék tenni ~200db telefont.
Drive, dropbox ne...[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
PeeterssoN
őstag
Szóval szent csak annyit akart érzékeltetni hogy túl öreg ő már bohócnak így meg fog nősülni...eccer
...és kifizet fölöslegesen egy valag pénzt az elején, hogy később amikor már nem lesz olyan heppi rózsaszín minden, a fejéhez vághassa hogy ő bezzeg adott a kapcsolatukra és menő helyekre is elvitte! Volt amikor Audival. Mer volt!
-
Magnum_
nagyúr
válasz PeeterssoN #60945 üzenetére
Haszontalan dolog nekem se kell, ezert kapott itinert, hogy minek orulhetek, ha akar valamit. Es tobb dolgobol "valaszthat", igy kvazi meglepi is van.
Ace: nagyon laza vagy. Igen, volt a multkor kezkeregetos tema.
ha neked is lesz csajod, szerintem te is leszel akkora ur, hogy el fogod vinni egy vacsorara, jelezve, hogy szamit neked az, hogy egy eve egyutt vagytok.[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz Magnum_ #60944 üzenetére
Nálunk is meglett beszélve hogy sütőt kap ozt pof.. befog, csak akartam mellé valami igazán nőcis ajcsit. De lehet csak egy kedvenc parfüm lesz. Amúgy ajándékot sose kérek mert, nincs szükségem porfogó vackokra. Mindent megveszek magamnak ami kell. Az meg nem ajándék számomra hogy ok cica ezt szeretném oszt leküldöm az edigibe meg MMbe hogy ő hozza el. pff.
Ja igen voltam illetve ettem ott de rég vóóóT!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz PeeterssoN #60943 üzenetére
Regen rossz, ha ezt a kerdest fel kell tenni... Most :-(
Mondjuk az en csajom magatol nem igazan talalna ki semmit az is gaz. En adtam neki itinert okosan, hogy mire van szuksegem. De azt hiszem, nem a kinezett karora lesz az ajandekaViszont ha mar Pecs. Ismered az Elefantos hazat? Az a vilag legjobb etterme. Viccen kivul.
Na en azt talaltam ki, hogy 22.-en lesz az elso evfordulonk. Nem viszem el vacsizni, mert tanukok a masnapi vizsgara, de elkiser szepen Pecsre es elviszem ebedelni az elefa tos hazba. Ha a Kikelet nem zart volna be, akkor ott kaveutunk volna.[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Mi az sz@rt vegyek az asszonynak édesistenem...
Most reklámozzák azt a sarokrszelő csiszolót gyémánt fejjel de nekem ilyenek dob ki!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Csepeli ismeros FB posztja:
Váci utcában 2 perce:
- Come in sir! Would you like to listen to live gipsy music?
- Köszi, Csepelen lakom.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
hullagechi fáradt vagyok, de pénteken újra Pécs.
phasom,I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #60930 üzenetére
Legközelebb
szerk : Mindenki karácsonyi cuccok után rohangál?
Westend forgóajtó t MurdR elrontotta bedoglott, tömeg próbál bejutni[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mercutio_
félisten
Szakik lehet ilyenkor ehető, nem elszállt árú kaját találni lehel tér,vagy Bajcsy metró közelében?
-
Melack
veterán
válasz zsolti72837 #60923 üzenetére
Az a barátnőmentes időszakok kitöltő játéka. Kiegészítőként használható hozzá az xn**.com és vöröscső nevű online videótéka, ahol a megfelelő virtuális partner kiválasztása után indulhat a móka-miki
-
Mercutio_
félisten
válasz zsolti72837 #60923 üzenetére
Pöcsölős
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #60916 üzenetére
Az igazi ferfi a pochevel jatszik.
-
Mercutio_
félisten
válasz zsolti72837 #60916 üzenetére
Betonon mecsboksszal
-
MurdR
veterán
-
-
zsolti72837
addikt
MurdR
Játékaim:
FIFA Soccer 16 1080p @ 60fps
Forza Horizon 2 1080p @ 30fps
Forza Motorsport 6 1080p @ 60fps
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
7
addikt
válasz zsolti72837 #60893 üzenetére
Nem ez volt a kerdes. Arra vagyok kivancsi, hogy egy nap alatt hany adasra valo anyagot vesznek fel. Az egesz hetit?
MurdR: melyik mechanikus mellett tetted le a voksod?
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
-
MurdR
veterán
válasz zsolti72837 #60901 üzenetére
Szívesen belekezdek veled egy konzolos vitába ha van időd
Milyen érzés 30FPS-sel játszani?MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külpolitika
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest