Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Melack #129673 üzenetére
Én már nagyjából rájöttem hogyan kezeljem a szitut. 10-11 felé indulok a belvárosba, amikor már mindenki beért a munkába, stb. Így elég használhatók az utak.
Múltkor véletlen 3 körül volt dolgom bent, brutál.Ja és megelőzöm a további kérdéseket: árut viszek a belvárosba, nem szórakozásból szivatom magam, vagy fagyizni megyek be kocsival.
⭐ Stella
-
Ace owner
addikt
válasz Melack #129661 üzenetére
Viszont ha a rendorseg nem teszi a dolgat csak indokolatlanul vegzalja az autosokat mikozben harmasaval tekernek at a piroson szlalomozva a gyalogosok kozott akkor kinek a dolga/felelossege lenne letelefonalni a brfk-hoz hogy sracok ideje rendet tenni a varosban mert konkretan olyan a helyzet mint Indiaban? Plane hogy ok pusholjak beteges modon ezt a cirkuszt igenis felelosseggel tartoznak a kialakult helyzetert.
Szerencsere mar csak egy ev van hatraGalaxy Fold 4
-
bepken
veterán
válasz Melack #127648 üzenetére
idő közben hagytam magam megfűzni....és ide sikerült foglalni (természetesen az egyik HP témájú szoba lett kiválasztva )
ettől függetlenül én eléggé félek attól, hogy ez egy elég ingerszegény élmény lesz számomra....így most méginkább keresnék egy izgalmas szobát "magamnak" is!
tematika: igazából bármi jöhet szerintem, talán az ilyen jump scare szintű ijesztgetések, ami egyikünknél sem fér bele...ezt értem tehát úgy, hogy ettől függetlenül horror sincs feltétlenül kizárva. a korábban említett Exit The Room esetében például a legnehezebb szobájából is kijutottunk ketten, tehát az egyáltalán nem hátrány, ha a nehezebb kategóriába tartozik
társasozás is szuper, de azt otthon és debreceni bárokban is toljuk rendszeresen, így most nem élvez prioritást
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mike1334
veterán
válasz Melack #126689 üzenetére
Én maradtam a pályán, kényelmes munka, nem sok nehézség, inkább csak a többi emberből eredő frusztráció, egész jó fizetés, ha jó a csillagok állása, akkor még szeretem is amit csinálok (bár most munkahely váltás van folyamatban, mert itt elfogyott a motiváció, kiégtem a sok csekély értelműtől, de igazából sajnálom, mert szerettem magát a helyet és a kollégákat).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Melack #126495 üzenetére
Kb 2 hónapja nem kapcsoltam tévét, épp azon gondolkozom miért fizetek évi 40k érte.... tuti ha lemondom akkor akarnék valamit nézni rajta.
De már megint átlépted a határt, miért ne írhatnék bármiről? Miért gondolod, hogy itt csak az hangozhat el ami a te nézeted szerint elfogadott?⭐ Stella
-
Tim82
félisten
válasz Melack #124917 üzenetére
Ha ez még mindig a gépjárműadó, március végéig kell, hogy elviekben mindenki megkapja, a csekkeken meg 04.15. a fizetési határidő.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Melack #124917 üzenetére
Pl. mi sem kaptunk semmilyen értesítőt.
És ez vonatkozik a garázsadóra is, azt pedig az önkormányzati adóhatóságtól kellene kapnunk.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mike1334
veterán
válasz Melack #124914 üzenetére
Art. 3. melléklet:
4. * Az állami adó- és vámhatóságnál nyilvántartott adót, vagy egyéb fizetési kötelezettséget - a természetes személy által fizetett jövedelemadót, különadót, egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást, szociális hozzájárulási adót, járulékot, az illetéket, a cégautóadót, az egyszerűsített foglalkoztatással összefüggésben fizetendő összeget, valamint a vámhatóság által kiszabott vámokat és a vámmal együtt kiszabott nem közösségi adókat és díjakat kivéve -, és a költségvetési támogatást ezer forintra kerekítve kell megfizetni.
Az én nem hivatalos véleményem, hogy egyszerűen kimaradt mint kivétel, majd jövőre lehet bekerül. A jogalkotó döntése.
Várjá'...800 ft-tal többet? Az nem lehet, max 499.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
hszilard666
veterán
válasz Melack #124905 üzenetére
A petróval sajnos nincs tapasztalatom, kölyökkoromban voltam ott utoljára. Mondjuk egyszer pont összefutottam Rizsoval ott amikor ment be, szóval tuti jó hely!
Szerintem ár/érték arányban tűrhető, 2500HUF egy adag sólet, van benne egy nagyobb szelet hús, tojás, valamint adnak mellé egy házi pici fonott kalácsot, amihez van egy darab konyakos libamáj. Mennyiségre nem rengeteg, nekem pont elég. De mondjuk én dagadt gyökér vagyok. Apum mondjuk nem tudja egyszerre megenni. De mondjuk mióta beteg nem is eszik sokat. Nem tudom, én boldog vagyok a termékkel.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MrSealRD
veterán
válasz Melack #124894 üzenetére
Jól hangzik. Kéne egy jó hentes... Tudsz ajánlani egyet? Évek óta nem találjuk az igazit...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
válasz Melack #124886 üzenetére
De érdekes módon itt is működött a normális hangnem, beszélgetések, miegymás.
És ez továbbra is működhetne, csak ezt a csakazértse akarjuk dolgot kell kihagyni és mindenki boldog, ahogy a többi lokál topikban, de ti csak fújtátok-fújtátok. Eddig tudtátok fújni, amíg betámadtátok a moderátort és megkérdőjeleztétek, hogy ide vonatkozik-e a PH ÁSZF.
Vonatkozik. És ez nem megbeszélés kérdése.
Csak mivel átléptétek a Rubicont, akkor mi is máshogy viszonyulunk hozzá.Kezdjük ugyanazokat a köröket futni, úgyhogy én befejezem a válaszolgatást, mert már mindent leírtam.
A döntés a tiétek, hogy vissza akartok-e térni a normális mederbe (ami 99%-ban ugyanaz mint eddig, csak néha egy plusz hirdetést kell feladni) vagy tovább haladtok ezen az úton.
A topikot lezártam 1 órára.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Melack #124873 üzenetére
Hogyne tehetné meg. Nézz be egy CPU vagy VGA esetleg BestBuy topikba mi megy ott.
Ezek alapján ha valakinek lidl.hu van az aláírásában akkor abban a topikban már szabályellenesnek ítéled meg bárki által posztolt Lidl akció ajánlását?
A lényeget nem akarjátok megérteni: saját magad ne promózd azt az oldalt ahol érdekelt vagy.
Továbbgondolva: ha te promózód a jégkrémes telefonját akkor adhat neked jutalékot privátban ezért cserébe. Lehet már meg is tette és ezért van itt linkelve kéretlenül már többedjére a topikban. Erre felfigyelve a moderátor megadhatja az ő jutalékát (topiktiltás).[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
MODERÁTOR
válasz Melack #124797 üzenetére
Nem értem mégis mit vártok? Kért valamit a moderátor, erre nekiment a fél topik, ne fontoskodjon, stb. Ilyen alapon akkor minden offtopikban összeállhat egy-egy klikk, akik úgy érzik azt csinálhatnak amit akarnak, mert ők generálják a letöltést. Ami lehet, de ettől a szabályok rájuk is vonatkoznak.
-
válasz Melack #124797 üzenetére
Van egy szabály, amit a topik egy része nem akart betartani.
Tűrtük, hagytuk, nem változott meg, kértük, ekkor sem. Ha itt nem tartják be, máshol sem fogják, tehát lépnünk kell.Jól elvoltatok itt nélkülünk és mi is jól megvoltunk a jelen helyzet nélkül. Nincs harag, és semmi kedvem ezen rugózni, de nem lehettek állam az államban, hanem ide is a PH ÁSZF vonatkozik; ez sem nem vita, se nem megbeszélés kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Melack #124586 üzenetére
Én nem úgy mondanám, hogy a moderátorok egymást védik, de nyilván ha egyetértek a megkérdőjelezett döntéssel, és én is jogosnak látom azt, akkor kiállok a másik MOD mellett. Ugyanakkor volt már rá példa, hogy közös megbeszélés és döntés után arra jutottunk, hogy valakinek sikerült túltolni, vagy nem biztos, hogy pont úgy volt ahogy ő látta, és visszavontunk moderációs döntést. Sajnos egy gépezet sem hibátlan, de azt visszautasítom, hogy szimpla klikkesedés okán állunk ki egymásért!
-
félisten
-
MrSealRD
veterán
-
DeFranco
nagyúr
-
hontik
csendes tag
válasz Melack #67879 üzenetére
Szia!
Esetleg érdemes lehet ONLINE KRESZ tanfolyamot keresni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Melack #119669 üzenetére
Ajtósin van a lakás.
Én meg google maps-en sikeresen belenéztem a parkolóba, aztán most kivülről szemlélve látom, hogy itt semmi nincs már, ami parkolásra alkalmas lenne
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
-
Czibor10
tag
válasz Melack #117511 üzenetére
Köszi, remélem is hogy még tart a javuló tendencia, bár az is érdekes kérdés, hogy mi van/lesz az olyan helyekkel ahova elküldik őket meg a nyóckeres társaikat . Azóta egyik munkatársam mondta, hogy 2007-ben lakott arrafelé, és szerinte akkor se volt vészes, úgyhogy már nagyjából megbékéltem a környékkel.
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #114971 üzenetére
Ha megfelelll egy első generációs ZTE Blade nagytábla milkacsokiért viheted
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mi tartja még életben a vezetékes telefont?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nothing: március 4
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest