Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #124563 üzenetére
nem. de.
nekem mondjuk amúgy mindegy hogy próbálod a bizniszt mindenáron keresőoptimalizálni, valamiből meg kell élni, ezzel semmi bajom.
az viszont hogy pont te kéred itt számon ezt az amúgy elviekben teljesen normális (!) a gyakorlatban full idiótán alkalmazott szabályt, az pontosan mutatja, hogy mennyire képmutató a viselkedés amit tanúsítasz.
legalább annyi eszetek lenne hogy hívnál ilyenkor valami másik modit ha már a saját szabályotokat nem tartod be mert amúgy a pénz azért kell neked is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #124450 üzenetére
én itt szoktam bemenni: [link], a kerepesiről közvetlenül le lehet ide kanyarodni
a tetőre nem szoktam felmenni de nem hiszem hogy annak a szintnek külön bejárata lenne
-
DeFranco
nagyúr
válasz oriic #124191 üzenetére
nem, volt pár amit elengedtem mert épp limit felett volt, 1-2 jómadár az utolsó pillanatban adta el másnak mikor már megállapodtunk.
aztán ahogy a PS5bácsi nem gyütt, szépen megemelkedtek az árak, én meg elengedtem egy időre... most 10-25k-val többet kérnek érte, annyit meg nekem nem ér meg. ráérek.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #123827 üzenetére
jutalom akkor lett volna, ha van általános esély a megszerzésére mindenkinek akár sorsolás akár verseny útján, ezt úgy hívják hogy privilégium.
amivel amúgy sok baj nincs azon kívül, hogy ez pontosan mutatja a prioritásokat főleg annak tükrében hogy ez régen általánosan megszerezhető cucc volt.
tagoknak járt, reklámtarget npc-knek nem jár. that's all folks
-
DeFranco
nagyúr
válasz HUTCHDB #123640 üzenetére
"A kolibrihez csak annyit, hogy nyilván mindenkinek más igényei, más életstílusa van, más korban vagyunk, és mindenkinek mások a preferenciái."
mindeközben
"Raadasul itt a munka minősége jóval silányabb."
"Ráadásul szerintem becsületesebben is megcsinálják."
többünk "szakadt fel" lennvidékről pestre, pontosan tudjuk hogy mit élsz át csak éppen mi nem kezdtünk el városhatár táblára köpködni hogy bűzösváros merittmindenki szemtelen, drága és xaris.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz _seth_ #123500 üzenetére
mammutban a gyorsnyomdások egész ügyesek, egy telefont megér, hogy vállalnak-e ilyet
-
DeFranco
nagyúr
válasz Siriusb #123483 üzenetére
párszor átírtam, hogy
nagypo...lángoské...bucife...aztán megtaláltam a polkorr terminus technicust...amúgy viccet félretéve nekem is
lángoské...kerek fejformám van, a merev n95-ös maszk elég kényelmetlenül áll rajtam a többi meg vagy szorít vagy nem véd.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #123480 üzenetére
AY-sat szidják meg jöttek fotók hogy milyen hulladék a minősége, én még nem fogtam a kezemben.
ennek az anyaga tényleg prémium.
a fülhurkon kellett állítanom (csomóznom) hogy pont méretpontos legyen azóta meg csak használom.
maszk ez is, csodák nincsenek, de számomra ennek a legkevésbé kellemetlen a viselése. mivel elég nagy méret, szélesebb arcberendezéssel is hordható.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #123478 üzenetére
nincs merevítő és nem hordok szemüveget.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #123476 üzenetére
nem tudom linkellni, müllerben kapható 5-ös csomagban, fehér, jó minőségű pamut textil, 3k körül van a csomagár azt hiszem.
"vanLaack" van a cimkére írva. [link]
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #123474 üzenetére
érdemes beruházni egy
használt üzletijó maszkra. amit most használok az nekem nagyon bevált, megfelelő beállítással szinte olyan mintha rajtam sem lenne, nem szorít, nem húz, kapok benne rendesen levegőt, minimálisan nehezíti csak a légzést. -
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #123391 üzenetére
talán javascripten (most lehet hülyeséget mondok, de valami erőforrásigényes keretrendszer) fut az egész facebook, egy erőművet is képes leterhelni.
lehet olyan bug ami miatt extrán megfoglja a gépet, de tény, hogy mindenki szenved vele mióta az új felület van.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #123325 üzenetére
nagy árpi.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #123322 üzenetére
köszönöm, én is rengeteg boltban voltam már, de pontosan a nagyon alacsony találati arány miatt célzottan mennék olyan helyre, ahol van pozitív tapasztalat (és lehetőleg az árfekvés is legalább moderált)
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kárpitos boltot keresek ami munkaidőbarát időpontban is nyitva van (szombat, este 6 után stb.) és/vagy nagyon könnyen megközelíthető déli-blaha vonalon (4-6 irányban).
Két széket szeretnénk áthúzni házilag, eszköz, koncepció megvan, szövet nincs hozzá. Végigjártunk sok kárpitos boltot, de sehol nem találtunk megfelelő szövetet, általában vagy hulladék vagy hulladék esetleg nem tetszetős.
Erős, nagy valószínűséggel sötét-földszínű szövet kellene (valami szép barna vagy bordó árnyalat), nagyon apró pár mm-es klasszikus mintával (anjou liliom-szerű, vagy rombusz, stb.) ilyesmit nem találtunk sehol.
Van tippetek hol lenne érdemes megnézni?
(délcsepeli meg keletvecsési h-cs@10-15-ös boltok nem játszanak)
-
DeFranco
nagyúr
válasz mouzrr #123286 üzenetére
egyrészt az ecet nem mindig jó megoldás (nagyon sokszor igen, de nem mindig) ezért használj
egyszerkétszer specifikus mosógép tisztítót, a helyi háztartásigép-tisztasági okosember pollyt ajánl (tényleg okos, nem ironizálok)másrészt a géped valószínűleg szivattyúzással indít, tehát akármit beletöltesz annak a nagy része a másik oldalon elegánsan kifolyik, érdemes inkább úgy csinálni hogy megvárod hogy elinduljon a program, feltöltse magát a gép vízzel, majd szünetelteted a mosást (nálunk indító gomb röviden megnyom), és amikor már nyitható az ajtó akkor öntöd bele az okosságot.
a dobon belüli állapot egy dolog, ezt tudod te is ellenőrizni valamennyire egy zseblámpával, esetleg kipattintva az ajtóval szembeni súlyt (ami ablakot nyit a beesett dolgokat kiszedni amennyiben szükséges, most neked kémlelőnyílás lesz), ezen kívül nézd meg még a dob felett levő guminyakat, hogy ott mi a helyzet, ott is meg tud állni sok mocsok.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #122993 üzenetére
szerintem mindkettő ért hozzá
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #122899 üzenetére
plot twist: összecserélték a cuccod egy nyíregyházi csomaggal
-
DeFranco
nagyúr
én a mai csudálatos threadhez csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: [link]
-
DeFranco
nagyúr
válasz FoxiestFox #122762 üzenetére
házi törkölyt próbáltad már?
-
DeFranco
nagyúr
válasz lorcsi #122760 üzenetére
nekem egy régebbi hp bt donglém van amit egy fórumtárstól kaptam szívességből, pontosan nem is tudom hogy milyen BT szabványon kommunikál, de tény hogy abban a konstellációban ahogy én használtam nagyon bizonytalan volt a kapcsolat.
lehet hogy más eszköz vagy más szabvány ezt már kiküszöböli.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Golyo69 #122724 üzenetére
ezer alatt?
mert ha nem, akkor a gyehenna tüzén fogsz égni a végítélet napjáig mert nem tettél fel hardveraprós hirdetést megfizetve ezzel a kattintásban mért bucsucédulát az önkéntes főszerkesztői ad-hoc döntésekkel egységes szerkezetbe foglalt újrakodifikált egyetemes áfsz oltárán.
-
DeFranco
nagyúr
válasz werszomjas #122636 üzenetére
poäng
sehogy sem tudnám letenni a nappaliban pedig komoly igény vó'na rá
-
DeFranco
nagyúr
válasz lorcsi #122571 üzenetére
a spoti ebben pont jó, hogy az alapján amit hallgatsz meg amit esetleg kedvencekbe raksz az alapján ajánl neked új számokat is egész okos az algoritmus.
bele lehet persze ragadni egy stílusba itt is, de ezért vannak a közösségi listák, azok közül is elég sok használható.
ami nem tetszik skipeled (erre jó a prémium) azt is figyeli mit léptetsz át, és figyelembe veszi az ajánláskor.
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz HUTCHDB #122450 üzenetére
szerintem ezt ennyiből ilyen sommásan kijelenteni korlátolt hozzáállás, de nem az én véleményem, hanem a tiéd így sok közöm nincs hozzá.
az eddigi éveimből kb. a felét vidéken töltöttem, a másik felét itt pesten, az összehasonlítási alapom megvan, én máshogy álltam hozzá és máshogy is látom. de ez meg az én valóságom. nem erőltetem rád.
-
DeFranco
nagyúr
válasz HUTCHDB #122448 üzenetére
ott volt kapcsolati tőkéd, itt nincs. ha lesz itt is kapsz rendes szakmunkát.
szerintem túl hamar ítélkezel. rendben van, kaptad a kérdést, nem saját indíttatásból írtad le, és ha ez a tapasztalatod, akkor az a te tapasztalatod, senki nem vitathatja el tőled, csak ne gondold, hogy ez általnosítható, vagy objektív.
élj itt jó pár évet, ismerd ki a rendszert, találd meg a helyedet aztán utána lehet arról beszélni hogy mi a különbség avidék meg apest között.
-
DeFranco
nagyúr
válasz FoxiestFox #122399 üzenetére
mit csináljak ha működik? adjak ki ugyanezért a használati értékért 70-80 ezret pluszban? szmé?
-
DeFranco
nagyúr
válasz MasterMark #122097 üzenetére
persze, én is tanultam újat (bár nem volt nehéz összerakni csak eddig nem foglalkoztam vele mert nem veszek szolgáltatótól telefont) de ez attól független hogy darvinyánk megint befűtött a dilivonatnak...
-
DeFranco
nagyúr
válasz darvinya #122081 üzenetére
nézd már meg a gyógyszerest, a déli adag nem maradt ki?
- a telefont 21 havi részletre vette amit kifizetett, a telefonnal nem tartozik, az az övé
- az előfizetésre még van 3 hónap hűsége, azt fizetnie kell a szerződőnek mert ha nem akkor behajtják rajta (nem a telefon letiltásával a telefon már szabad)a két dolog elválik egymástól, egy ponton kapcsolódik, függetleníteni csak 3 hónap múlva lehet amikor az utolsó előfizetési díjat is megfizette.
még egyszer mondom, figyeld a kezem ahogy írom és olvasd le a betűket: a telefon ki van fizetve
esetleg választhatod még azt hogy bemész egy vodafone pontra és ott ugyanezt elmagyaráztatod magadnak élőerővel is, lehetőleg zárás előtt 15 perccel menj úgy nagyobb fun.
de akkor addig ne vedd be a gyógyszert, mert akkor flash.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #122018 üzenetére
nem ezt írtad
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #122015 üzenetére
Minden radion van antennacsatlakozo
-
DeFranco
nagyúr
válasz Nikaré #121980 üzenetére
igen, én láttam is, a váralagútnál lehet lemenni, át a dunán és a pesti hídfőnél van egy bazi nagy terület az utcaszint alatt, kb. két kerület méretű.
ott vannak a turbinák meg a hidraulikus prések és nyomják felfele aárakat feszt.
most azért esik ennyit, mert lövik a felhőket, maxon járnak a turbinák azokat kell hűteni. beállt a piac, préselni kell felefele az árszint megint mesterségesen.
a fővám téri piac alagsorában van egy csatorna ott öntik be a kerozint a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz mike1334 #121700 üzenetére
regisztrálsz egy domaint egy ezresért, csinálsz egy webshopot templateből, oda mindenki feltölti a cuccát és beteszi aláírásba a linket a webshophoz.
ez teljesen legális, validált, normál eljárás, senki nem fog belekötni. beszélgethettek is róla hiszen miért ne lehetne beszélgetni egy külső weboldal hirdetéseiről gondolom a bestbuy topicot se fogják betiltani.
(nincs baj amúgy az aprózással szerintem, érthető, csak mivel inkonzisztens módon szabályozzák, kell egy csomó kivétel meg különszabály amivel röhej lesz az egész és teljesen kilóg a lóláb hogy assetuggyamivan. ez pont olyan mintha írnál egy trágya kódot, amiben eleve két hülyén megírt rutint erőltetnél aztán cseszheted tele ifekkel meg gotokkal amitől nem csak sz*r, bugos is lesz)
-
DeFranco
nagyúr
ne legyél szétjogászkodó szabadságharcos
business is business you have to feel it...
tedd fel mindig magadnak a kérdést, hogy ha egy lmbtq aktivista apacs helikoptertől és egy szuburbánus karen nevű focistaanyától született elsőszülött egyke kissé szociálisan diszfunkcionális kyle elolvasná a hozzászólásod, akkor vajon triggerelné-e 10-es skálán legalább 2-esre
ha igen, akkor nem szabad csak aláírásban
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #121667 üzenetére
nekem csak az lenne a kérdésem, hogy a vallás topicban történő igehirdetés is csak hardveraprón keresztül történhet?
(azt gondolom nem kell vitatni hogy a megváltás összértéke 1000 forint feletti összeg)
-
DeFranco
nagyúr
válasz Parci #121617 üzenetére
régen sok minden máshogy volt.
a te valóságérzékelésed sem objektív, nem is lehet az, az enyém sem az, tisztában vagyok vele. én a magam részéről komoly energiákat fektetek abba hogy ezt igyekezzek objektívvá tenni (igyekezve megérteni a másik oldalt) hogy te ebbe mennyi energiát tudsz és vagy hajlandó (utóbbi érdemes lenne ezt a céget vezetve) beletenni az a te dolgod.
mindenesetre te legalább értelmesen vitázol ezekről a kérdésekről, ez pl. radi mai teljesítményétől fényévekre van, de az általános moderációs hozzáállástól is. ha csak ennyi (mint amit te beleteszel) meglenne már nem itt lennénk ezért is jelzem ezt folyamatosan mert ezt neked értened kellene. aztán hogy mennyire van egyáltalán lehetőséged változtatni (feltéve de nem megengedve a szándék meglétét) az már megint egy másik kérdés.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Parci #121610 üzenetére
"mert szétjogászkodja valami szabadságharcos"
ugyanilyen eséllyel jön valami furijankó impulzusmoderálni ami után aztán feláll mögé persze V alakban a testület ha kell ha nem...
valóban egy ilyen helyzethez bizalom kellene az meg nincs. ennek meg oka van.
nem akarlak semmiről meggyőzni csak úgy írok bele ainternetbe.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Parci #121567 üzenetére
a saját szabályaitoknak mondtok ezzel ellent. ez a gond.
ez a szabály addig volt egyértelmű, konzisztens érthető és megérhető amíg általánosan mindenre vonatkozott, de gondolom akkor az sem gond (hiszen az aláírás ilyen kis exlex játszótér ezek szerint) ha beírom aláírásba hogy melegek a fűtőtestek... vagy valami ilyesmit...
ennyi erővel azért is életszerűtlen felrakatni egy dummy hirdetést, hogy majd innen megtetszik valakinek és elviszi (persze ha fél év múlva meg nem akarjátok bevezetni a tranzakciónkénti sápot) tök felesleges fáradni vele.
őszintén szólva az itteni (meg a többi lokál) közösség jó része már rég les... nem érdekli az értékelés, mert vagy nem nepperkedik vagy ismerik anélkül is, nem érdekli a módosítás mert nincs rá szükség, nem érdekli a moderáció mert nincs vagy kontraproduktív safespacevezérelt duzzogásfiesta. feltolom, elmegy, szcsá.
DE!4! mindezek ellenére persze ahogy írtam is érthető, megérthető az új szabály, legyen rendezett ökoszisztéma, maradjon lapcsaládon belül a teljes folyamat, stb. stb. az én ocd-s szememnek is kedves ez, de ahogy elkezded játszani a kivéve a gyevi bírót már kilóg a lóláb és ha még pár omegahím bele is áll a nagyterpeszbe akkor meg közröhej is lesz a vége mint a mellékelt ábra mutatja.
ettől persze magántulajdon a fórum azt csináltok amit akartok, csak ha már írtad hogy nem érted.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #121565 üzenetére
Aláírásban vagy szövegtörzsben?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Parci #121560 üzenetére
közben látom/mondják, hogy radi8tor aláírásáról van szó.
ász
előzetesen is: seo ügyben nullát ér, nofollow van minden ilyen linken.
ász és?
és még: honnan vettétek, hogy aláírásban nem lehet hirdetni?
ott van minden észrevétel felsorolva a sorszámozott hszemben, érdemes figyelmesen olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz Parci #121542 üzenetére
próbálom tételesen, jó, úgy nehezebb belekötni:
1) ahogy már leírtam, az aprós kérés szerintem ésszerű, vállalható, betartható, személy szerint nincs vele bajom
2) szerintem a pénzeddel azt csinálsz amit akarsz és annyit keresel amennyit nem szégyellsz főleg ha ettől nekünk is jobb itt
3) amivel bajom van az a moderáció és a moderációt szervezők alkalmatlansága és a helyenként alpári egyebekben passzív agresszív omega komunikációja
+1) kiváncsi lennék a véleményedre arról hogy
+1/a) mennyiben minősül szabályosnak egy külsős webshopot hirdetni közvetlen linkkel aláírásban akkor amikor az új szabály értelmében ugyanez nem tehető meg más felületen csak belső hirdetésre linkelve
+1/b) mennyiben minősül etikusnak ugyanez egy moderátor részéről a jelenlegi szabályozási környezetben
+1/c) szerinted mennyire kicsinyes és szegényes dolog külön felhívás ellenére még beleállni a nagyterpeszbe hogy a tagnak savanyú a szőlő (mire? kunc) ahelyett, hogy elegánsan átlapolná egy HA-s hirdetéssel
+1/c folyománya - természetesen ennek a google keresőoptimalizálás az oka, hogy sokszor szerepeljen az adott link a tárolt oldalakon és ezzel előre soroljon ami egyébként a ph testén piócázás akár az engedélyeddel akár nem... és mindenesetre baromira visszás hogy ő megteheti (és ez nincs általad sem legitimálva, ha igen akkor ezt most megteheted, kérlek ez esetben indokold is) nekünk meg pofa be mert neki sürgős dolga akadt a létezés számára megfelelő szintjein amire mi nem érünk fel
+1/d) mi a véleményed arról hogy ilyen emberanyagra kell bíznod a moderációt?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Vangelis #121530 üzenetére
én egyszer azért kaptam retorziót mert viccesen leírtam hogy van csomó retró kacatom bárki elviheti vételára csilliárd tolár (szándékosan nem írtam csokit sört sem hogy még véletlenül se tűnjön hirdetésnek a dolog)
jött miatta a figyelmeztetés, majd amikor szóltam (indokolva, tényleg teljesen tiszta helyzetet teremtve) érte a miértmod topicba csatársorfalat állt a sok furijankó beleállt a nagyterpeszbe hogy hádehádehádeháde tényleg bárki azt hihette hogy csilliárd tolárért akarom adni.
(nyilván nem azért, mert ez így van, hanem azért mert valamelyik hagyatékost triggerelte a dolog, úgy érezte ez lesz élete nagy pillanata aztán meg jött a rendőrnekmindigigazavanmoderációtnemmódosítunkméghaszaris elv ami alapján sajnálattal elutasítottá etc.)
persze mikor ezt leírom mindig jön a nagypofájú "még mindig ezen vagy fennakadva" nóta, pedig két csigolya elég lenne hozzá hogy leírják bocs, benéztük töröljük.
ez is egy faktor a sok közül, ami miatt most áll a bál, pontosan annyira oka a balhénak ez az aprós _kérés_ mint a BLM-nek a George Floyd eset... semennyire.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #121494 üzenetére
be kell tenni aláírásba, az ex lex területnek számít
olyan mint a vadnyugat, zenebona, ricsaj, macskamenta.
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #121452 üzenetére
milyen szőlő? én nem irigylek tőled semmit. vagy mit kellene irigyelnem? segíts nekem ebben kérlek.
továbbá megkérlek hogy ne személyeskedj, én értelmeztem a munkaadód által _kérésként_ felállított _szabályt_, az egy más kérdés, hogy te rendkívül nagyvonalúan ahelyett, hogy példát mutatva demonstráltad volna a követendő normát szépen kihúztad az aláírást a _szabály_ alól.
ezek szabály értelmezési kérdések nincs közük ahhoz hogy te hozzám képest milyen anyagi/erkölcsi/szellemi parnasszusra gondolod helyezni magad, hogyan értelmezed a helyed a világban és miben találod meg azt az értéket ami által el tudod mozdítani a szellemi valódat a nemlét origójából.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #121441 üzenetére
akkor volnál kedves esetleg az aláírásodban szereplő reklámozott oldal linkjét szépen feltenni a hardverapróra és annak a hirdetésnek a linkjét aláírásba rakni?
mert gondolom az ÜZEMELTETŐ44!!!!!!!444 kérése alapján ez is hirdetésnek minősül neked meg minden bizonnyal nem is esik nehezedre.
bár igazság szerint ahhoz hogy konzisztensek legyünk át kellene rakni ugye a komplett webáruházat a hardverapróra, biztos kapsz kis kedvességet a partneri díjból közösségi tevékenységedre tekintettel.
itt lehet ugye értékelni, jelenteni, megmarad a módosítás lehetősége, win-win
vagy rosszul értelmezem aláírásban külső hirdetés maradhat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Visszatér a Pebble
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest