Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Vangelis #121530 üzenetére

    én egyszer azért kaptam retorziót mert viccesen leírtam hogy van csomó retró kacatom bárki elviheti vételára csilliárd tolár (szándékosan nem írtam csokit sört sem hogy még véletlenül se tűnjön hirdetésnek a dolog)

    jött miatta a figyelmeztetés, majd amikor szóltam (indokolva, tényleg teljesen tiszta helyzetet teremtve) érte a miértmod topicba csatársorfalat állt a sok furijankó beleállt a nagyterpeszbe hogy hádehádehádeháde tényleg bárki azt hihette hogy csilliárd tolárért akarom adni.

    (nyilván nem azért, mert ez így van, hanem azért mert valamelyik hagyatékost triggerelte a dolog, úgy érezte ez lesz élete nagy pillanata aztán meg jött a rendőrnekmindigigazavanmoderációtnemmódosítunkméghaszaris elv ami alapján sajnálattal elutasítottá etc.)

    persze mikor ezt leírom mindig jön a nagypofájú "még mindig ezen vagy fennakadva" nóta, pedig két csigolya elég lenne hozzá hogy leírják bocs, benéztük töröljük.

    ez is egy faktor a sok közül, ami miatt most áll a bál, pontosan annyira oka a balhénak ez az aprós _kérés_ mint a BLM-nek a George Floyd eset... semennyire.

Új hozzászólás Aktív témák