Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Akármi is lehet...mondjuk látom Facebookon, hogy ismerős elad vmit, ami érdekelheti az itteni emberek egy részét. Kiírom, hogy ez az eladó, ha írnak adok kontaktot..kb mint a Facebook megosztás. A hirdető lehet azt se tudja mi a hardverapró. Ha el is mondom, nem érdekli, nem akar egy 23. felületre regisztrálni...a cumót megveszi majd más. És amúgy igen, probléma sztem, hogy mindenhová meg kell adni az adataimat. Én bevallom a legtöbb helyre "eldobhatós" emaillel és kamu névvel regisztrálok (nyilván ide ennyi év után nem), mert csak egyszer használom az oldalt. Vagy cél a kamu profilok gyűjtése?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz radi8tor #121604 üzenetére
Oké, persze. De akkor ne magyarázzuk, hogy ez miért jó, nyilvánvaló az oldal üzemeltetőinek az érdeke áll a döntés hátterében, amivel nincs is akkora baj, mert persze üzlet minden, ez is, csak ne magyarázzuk 200 hozzászóláson keresztül. Le lehet zárni a hozzászólasod lényegével: eszi, nem eszi, nem kap mást/megszoksz vagy megszöksz/nagyobb kutya...ugat/stb. Ismétlem, ezzel sincs olyan nagy baj, szégyellni se kell senkinek, kell a pénz lóvéra, meg csajozós kávéf...mobilra, de egyszerűbb leírni, hogy ez van, ne lázadj, ne keress magyarázatot, egyéb mögöttes tartalmat, mert ennyi az oka.
Részemről elfogadtam, továbbléptem....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
HÁZIGAZDA
válasz DeFranco #121605 üzenetére
ez például egy megoldás. de szerintem a "havernál van termelői méz, ha érdekel valakit" szövegű komment sem horror, ugye az egész változtatás inkább annak szól, hogy valaki berak egy listát a topikba, vagy egy részletes hirdetést stb. de ezt csak halkan és magánvéleményként írom, mert szétjogászkodja valami szabadságharcos, ami után kénytelenek vagyunk azt mondani, hogy "oké, akkor csak fekete-fehér módon lehet, különben "de pistikének miért szabad", és akkor ennyi sem fér bele, nehogy szó érje a ház elejét".
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
-
-
HÁZIGAZDA
válasz DeFranco #121601 üzenetére
nem radi8tor aláírása miatt lett ilyen a szabály, könyörgöm. egyébként meg tényleg nem értem, bár szerintem nincs is mit. tisztáztuk, hogy mik az új szabályok, akkor szóljatok, ha valamelyik modi ezzel visszaél. nyilván nem szabad neki, sőt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Parci #121610 üzenetére
"mert szétjogászkodja valami szabadságharcos"
ugyanilyen eséllyel jön valami furijankó impulzusmoderálni ami után aztán feláll mögé persze V alakban a testület ha kell ha nem...
valóban egy ilyen helyzethez bizalom kellene az meg nincs. ennek meg oka van.
nem akarlak semmiről meggyőzni csak úgy írok bele ainternetbe.
-
HÁZIGAZDA
válasz DeFranco #121615 üzenetére
akkor maradjunk annyiban, hogy egyik eset sem jó
azt meg te is tudod, hogy a szétjogászkodó szabadságharcosok miatt kénytelenek vagyunk egybites fórumot csinálni. ez van. régen jobb volt tényleg, amikor lehetett "ahogy ésszerű" módon csinálni. de ma ez már nem megy. és gdpr, és feljelentődünk, és mit képzelünk.
ez van. welcome to the brave new world.
-
mike1334
veterán
válasz Parci #121611 üzenetére
Biztos jobban látjátok, én soha nem láttam ebből gondot. Meghallgatom az érveitek, aztán vagy elhiszem vagy nem. De ez kb mindkét fél számára mindegy. Tényleg nem akarok ezen rugózni, mindenki olyan szabályokat vezet be az általa üzemeltetett platformon, amilyet akar, és ha az ember használni akarja az oldalt, akkor elfogadja.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
Agostino
addikt
válasz Parci #121611 üzenetére
egyszerűen a fórumban nehezen kezelhető ez a téma és szeretnénk rendet rakni
de ott miért kell rendet rakni ahol amúgy rend van? mármint ebben a topikban szerintem nem volt ezzel gond... ja de bocs ha jól sejtem egyike lehetnek az idézem"fél tucat hardcore ősuser"-nek akik mindig elégedetlenek
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
DeFranco
nagyúr
válasz Parci #121617 üzenetére
régen sok minden máshogy volt.
a te valóságérzékelésed sem objektív, nem is lehet az, az enyém sem az, tisztában vagyok vele. én a magam részéről komoly energiákat fektetek abba hogy ezt igyekezzek objektívvá tenni (igyekezve megérteni a másik oldalt) hogy te ebbe mennyi energiát tudsz és vagy hajlandó (utóbbi érdemes lenne ezt a céget vezetve) beletenni az a te dolgod.
mindenesetre te legalább értelmesen vitázol ezekről a kérdésekről, ez pl. radi mai teljesítményétől fényévekre van, de az általános moderációs hozzáállástól is. ha csak ennyi (mint amit te beleteszel) meglenne már nem itt lennénk ezért is jelzem ezt folyamatosan mert ezt neked értened kellene. aztán hogy mennyire van egyáltalán lehetőséged változtatni (feltéve de nem megengedve a szándék meglétét) az már megint egy másik kérdés.
-
macilaci78
nagyúr
Cipésztől kezdve háziorvosig Ph!-s ajánlás alapján jutottam el, azóta bővült a lista és ajánlok itt szakembereket jó szívvel. Közülük páran már tudják mihez kötni a prohardver és macilaci78 kifejezéseket, amúgy nincs ide kötődő érdekéődési körük, tehát más módon nem profitálna a közösség a tudásukból. A szabályozással az oldal ilyen értéke csökken.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
EXIEZ
senior tag
válasz macilaci78 #121625 üzenetére
Most már ha ajánlasz valakit, fel kell tölteni egy szakember hirdetést KERESEK jelzéssel és azt reagálni
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz macilaci78 #121625 üzenetére
Egy szerencsém van engem legalább nem ismernek.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz EXIEZ #121626 üzenetére
Nem kell, és ne keltsd a hangulatot.
DeF: congratulations hogy a mai ~200 HSZ-en át tartó szájkaratéből ennyi maradt meg a pufferedben. Remélem könyvjelzőzted is annak a HSZ-nek a linkjét meg a böngésződ is ezzel indul majd Startlap helyett.
Meg általános moderációs hozzáállás. És mi a helyzet a konstruktív hozzáállásával azoknak, akik mások kiragadott HSZ-eit linkelik? Ne válaszolj, költői kérdés volt.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
macilaci78
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
GabN73
addikt
Én meg megfulladok az AboutYouban, ti meg itt problémáztok... Megyek is inkább csengetek a kövi címre...
-
Agostino
addikt
válasz radi8tor #121628 üzenetére
ez mennyire szép már, hogy megintesz másokat, ne keltse a hangulatot, miközben te éppen ezt teszed. a boss meg mindeközben lehozza, hogy nem kommentálja a moderátorok milyenségének kérdéskörét mert neki a kérdés értelmetlen prekoncepció. perfekt kérem.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
7
addikt
Kicsit visszapörgetnék ide: [link]
Ez alapján én azt látom, hogy ha valami külsős dologról van szó, ahol az üzlet maga nem a PH/HA berkein belül folyna le, akkor lehet csak simán linkelni a külsős hirdetést amolyan "nézzétek, ez érdekes lehet" felkiáltással (pl. olcsó termelői méz Pest környékén, itt al ink). Nyilván mindezt csak addig, amíg nem abuzálja senki, de ugye miért tenné? A Best buy topicok is hasonlóan működnek adott témakörre fókuszálva (játékok, boltok, miegymás), szóval a lokál topicokban is el kell hogy férjen az adott területre vonatkozó, figyelmet érdemlő megfelelője.
A kérésben/szabályban én inkább azt a szándékot látom, hogy ha és amennyiben a topictagok csereberélnének egymás között, akkor annak inkább adjuk meg a módját egy hirdetéssel, hogy könnyebben követhető legyen. A többit nem érdemes túlpörögni, jóhiszemű tévedés esetén majd úgyis terelget valamelyik nagybetűs a témában.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
7
addikt
válasz radi8tor #121640 üzenetére
Au, ezt azért illett volna kisilabizálnom.
És így fel is fogtam, hogy kb. olyan vagyok, mint az Internet Explorer. Több tucat hozzászólásnyi lemaradással kifejtettem egy olyan dolgot, amit már az én hozzászólásom előtt is halálra veséztetek. Nos nem sok hozzáadott értéke volt a megszólalásomnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest