Új hozzászólás Aktív témák
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #22097 üzenetére
Nem véletlenül volt szmájli a végén.
Amúgy nincs a szerkesztőségben egy kis tesztelni való kompakt?4db AAA Eneloop, 4db AA Eneloop és 4db AA Varta ReadyToUse akkut tudok kölcsönadni Sanyo gyorstöltővel és/vagy Voltcraft ipc-1l akkutöltővel arra a hétvégére.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz macilaci78 #22095 üzenetére
Remélem ezt nem mondtad komolyan...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #22095 üzenetére
Csak egy alkalomról van szó, nem szoktam egyébként fényképezgetni.
(#22097) bitpork
Nem rossz ötlet tényleg, ha több alkalmam lenne, akkor már rég szereztem volna be egy fényképezőt, de tényleg nagyon ritkán fényképezek.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hi all!
Zajlik az élet. Kaptunk egy lány lakótársat 1 hónapra.
Más:
Van valakinek fényképezőgépe, amit jövő hét végére kölcsönkérhetnék? Még semmi sem biztos, de lehet eljutok Kölnbe, Gamescom-ra.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #22078 üzenetére
Légkondi? Papa egy 44fokos irodáról beszélsz most jelenleg.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #22079 üzenetére
Állami szférában indoklás nélkül is ki lehet rúgni bárkit, bár a BKK csak állami tulajdonú, de az alkalmazottak jogviszonya nem közalkalmazott/köztisztviselő, gondolom KSZ és egyéb egyedi dolgok vonatkoznak rájuk.
Ellenberger a biztonsági jellegű munkákat jellemzően külső vállalkozókkal végeztetik, azok meg legtöbbször szintén vállalkozói igazolvánnyal (kényszervállalkozás lényegében) alkalmazzák a bizt. őröket.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #22078 üzenetére
ez is igaz.
(nekem sosincs elég öltönyöm )
tökig kigombolt ingben ülök az irodában is, mindenki más nyakkendőben. háhh outlaw vagyokMurdR: azért nem annyira könnyű kirúgni ma valakit (ha letelt a próbaidő). ha csak nem írod alá a közös megegyezést... igen, nagy úr, tudom. de azért na. így senki se beszéljen az ember fiával.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #22075 üzenetére
Nem leszólni akarom a fórumtársat, de egy öltöny-nyakkendő azért férfi ember ruhatárát képezi manapság. Bármikor jöhet egy temetés, vagy esküvő, ahol meg kell jelenni.
MurdR: Ha van egy homogén fekete farmerod, akkor már könnyen találni megoldást.
Részemről meg száradjon el, aki augusztusi melegben nyakkendőt-zakót ír elő. Oké, hogy légkondis a helység, de odáig izzad le úgy az ember, hogy kiizzadja a méltóságát is.
krizmo_: Meghunyászkodás engedélyezve.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #22073 üzenetére
Köszi, kedvesek vagytok. De ha lenne sem venném fel.
_Saint: a pénz nagy úr.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
Micsoda nagydarab emberek járnak ide, azt hiszem továbbra is meghúzom magam.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #22072 üzenetére
Az instruktor válaszára gondoltom, bocs. Ma már értelmezni és értelmesen írni se nagyon tudok :/
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MurdR
veterán
Az eszem megáll.
Csöng a telefon.
-Heló, holnap instruktornak jössz.
-ok2órával később:
-heló, holnap őrnek jössz.
-ok1óra
-heló, holnap instruktornak jössz.
-okterületi igazgató hív utána (eddig a többi instruktor hívott)
-heló, holnap instruktornak jössz.
-ok-
-öltönynadrágba ingbe és nyakkendőbe
-nincs öltönynadrágom, az ingem meg szét ment.
-akkor mész a faszomba, nem kell gyere holnap.nehogy ne is menjek többet.
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #22049 üzenetére
Ez inkább úgy van, hogy a csaj akarna már gyereket (a hormonok, és/ vagy a fogjuk meg a pasit indíttatásból) a pasik meg egy édibédi blökivel ezt a dolgot más irányba terelik.
bitpork: Elég nyami lett
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
válasz Petyyyyy #22062 üzenetére
nagyon easy ám összedobni egy jó burgert otthon ami kicsit nagyobb kihívás, hogy megtaláld az ízlésednek megfelelő bucit meg a szószt. de ha nincsenek extra igényeid, akkor nagyon hamar és könnyen megvan.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Melack
veterán
válasz bitpork #22060 üzenetére
Rendelést és házhozszállítást vállaltok?
(#22064) bandus: mi húst az Auchanban szoktunk venni, eszméletlenül finom - Meatfarm azt hiszem a márka. Buci már neccesebb, azt is Auchanban szoktuk beszerezni, ha van.
[ Szerkesztve ]
-
Iza nevében köszönöm szépen. És finom is
-
-
-
Magnum_
nagyúr
elalszom komolyan.. és nagyon meleg van és nyűgös vagyok. haza akarok menni.
de igazából jo it. ahh, kellene ide nekem egy relax szoba meg zuhanyzo és tök jo lenne.hogy miért válaszként küldtem? I dunno.
Tim: én meg már a szeptemberi fizut várom!
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Be akartam fizetni a T-Mobile oldalán a mobilnet számlámat és rendelni akartam egy nano sim adaptert a hűségpontjaimból (ami volt eBay-es kínai, azt darabokban lehetett csak kiszedni vasárnap a notim sim slotjából). Ez úgy egy óra és kb. nyolc újra bejelentkezés után sikerült is.
A T-Mobile kedvenc hibaüzenete az 503-as, és ezt igyekszik minél többször megismertetni az ügyfeleivel így 2014-ben.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
Az ebadták!
Komolyan: Drágám, nem akarok gyereket, de kutyát igen! Vagy éretlen a kapcsolat a gyerekvállaláshoz, vagy éretlenek a "szülők", mert hát ha rosszra fordul gazdasági helyzet, a kutyát mégis könnyebb elajándékozni, telepre adni, kirakni, mint egy gyereket...
Persze én is ismerek ilyet, de ott szervi baj miatt nem lehetett gyerek.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MurdR
veterán
-
Magnum_
nagyúr
kutyás témához: nem kell kutya. több pénz marad, több idő és nagyobb tisztaság.
-
Tim82
félisten
Konteónap az Indexen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Azt meg a féregtelenítőt én nem sporolnam el, és nem csak azért mert büntetést vonhat maga után, hanem mert ha valakit megharap és nem tudod igazolni az oltást simán beperelhet az illető.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #22031 üzenetére
20.00ig fizetős, magán az Andrássy-n mák kell, hogy pont legyen helyed, de az abból nyílú kis utcákban könnyebb, de ott is fizetős 20.00ig.
mész 360 Bárba?
mod: az oktogon és Hősök tere közötti szakaszon a szervíz út az Andrássy-n ingyenes, csak figyelj a táblákra, mert sok helyen van megáállni tilos.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Az Andrássyn hogy lehet parkolni 18:00 körül? Fizetős a környék?
(#22032) DeFranco és Saint: nem bulizni megyek, csak a Magnet székházba, ott van egy könyv, amit leadtak nekem. Akkor fizetek a parkolásért, ezen már nem fog múlni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.Zoo #22027 üzenetére
Pont erről a túltenyésztésről beszélek, mint a fajtiszta kutyák sajátja, több helyről hallom (apósomék pulija is epilepsziás szegény). Keveréknél meg talán (talán!) játszik, hogy az egészséges gén domináns lesz. Nem vagyok genetikus, nincs is időm most utánanézni, de emberekkel-állatokkal kapcsolatban is le lett írva többször, hogy a "beltenyészet" káros, a keverék mindig nyer.
De mondom, most kérdezek, nem állítok, mert nem értek hozzá.
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz DeFranco #22026 üzenetére
Ez a saját magánvéleményem, de már nincs ilyen....
Nézz meg egy Német Juhászt, vagy egy Magyar Vizslát...
Kollégámnak a vizslája MINDENRE allergiás... Haver Pulija epilepsziás.
Soroljam még?? A játszótéri mix-ben meg vajon mi lehet? Pit, meg mondjuk tacsi? Vagy mi? Mikor dönt úgy, hogy valami bezizzen a hozott anyagból, és megharap?Mostanság aki kutyát vállal, annak kell zsebbe lenni egy kis pénznek, mert a kisállat Doki időnként olyan számokat mond, hogy csak lesel, mint Rozi a moziban..
Akinél annó szervizeltettem a Bullikat, egy 10+ misis Lexus-al mászkál, és olyan palotában él, hogy a proli aki kifizeti a házikedvence 10e forintos oltását, (jelzem 900ft !!!!! a vakcina a nagykerben, mondjuk tavaly előtti adat, de egyebassza legyen 1500 ft) el sem tud olyat képzelni. Na itt van a blöki elásva.. Iszonyatos profittal melóznak.[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #22015 üzenetére
Sajnos itt is érvényes az olcsó húsnak híg a leve szitu, de a "nevesebbek" között is van sok szaporításra berendezkedett "tömegtermelő", akinknek kamionon futószalagon mennek ki a kölykök, egységárban, mondjuk Olaszba.
Meg a fajtaleirastol picit is eltérő, vagy fajtiszta, de nem törzskönyvezett kutyák esetében mi a szitu?
Vannak minden fajtánál az úgynevezett "hobby" kutyák, akiknek mondjuk a harapásával, vagy a színösszeállításával vannak gondok, és ettől még egy teljesen egészséges, és szerethető blökid lesz, semmivel sem jobb/rosszabb mint aki mehet kiállításra, csak valamiért nem fér be a sztenderbe...
Normális Tenyésztőnél ezeknek is van törzskönyvük,csak max. át van húzva, és rá van írva hogy nem tenyészthető...
Én/Mi csak a Fr. Bulliról tudok nyilatkozni, hogy kit/kiket mernék ma ajánlani.Kimaradt.: Többek között erre a részre gondoltam, hogy ez (betegség, beltenyeszet, stb.) mennyire valós vagy inkább marketing?
Sajna a legjobb, legnevesebb kennelnél is előfordulhat genetikai deffekt, de ezt a normális Tenyésztő próbálja minimalizálni, ezért híják Őt Tenyésztőnek....
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Petyyyyy
addikt
válasz Earl_Muttley #22019 üzenetére
Melyik Földvár?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Earl_Muttley
őstag
Reggelt!
(Holnaptól péntek estig Földvár )
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #22009 üzenetére
Többek között erre a részre gondoltam, hogy ez (betegség, beltenyeszet, stb.) mennyire valós vagy inkább marketing?
Mármint tuti sok ilyen van, de rémlik valami herce-hurca a 2 nagy szövetség között amiből a (talán sikkasztással is hirbehozott) kormány közeli jött ki győztesen, és sok tenyésztő emiatt kvázi illegálissá lett minősítve mert a másik szövetség által kiallitott / nyilvántartott törzskönyvvel rendelkezik.
Meg a fajtaleirastol picit is eltérő, vagy fajtiszta, de nem törzskönyvezett kutyák esetében mi a szitu?
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Valamivel frissebbnek érzem magam az átlagosnál, szóval már termelem is a GDP-t egészen délután háromig. Biliárd meccsre vagyunk hivatalosak.
GabN73 - És a világot ki fogja megváltani, he?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
GabN73
addikt
válasz PeeterssoN #22008 üzenetére
Jó az idő? A hétre elég f*s időt mondtak arrafelé.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #22004 üzenetére
Itt a lényeg.:
De ez még a kisebbik gond. A fő probléma, hogy mindenki fajtaiszta kölyök kutyát akar venni, de nem 150, hanem inkább 20-30 ezer forintért. Vizslát pedig nem adnak ennyiért, csak bizonytalan forrásból, úgynevezett szaporítóktól, akiknek a tevékenysége semmilyen szinten nem legális.
Az olcsó kutyával nagyobb eséllyel lehet szívni
Ha kiderül, hogy van valamilyen öröklött betegsége, a gazda többszörösét fogja orvosra költeni, mint amennyibe a fajtatiszta kutya került volna"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
PeeterssoN
őstag
Jó reggelt Balaton! No GDP!
Á! Jó reggelt bikinis lányok! -
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #22006 üzenetére
Hát mibű' éjjek'?
Tőlem még a szociálist is elvették amit nem kelletett vóna hogy elvegyenekmég mindig kegyetlen
-
Mercutio_
félisten
Dr. Zoo :erről mit gondolsz? [link]
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple notebookok
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest