Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #23198 üzenetére
Viszont a latint (Coloman) használhattad volna, az angol úgyis rengeteg mindent a latinból vett át.
Melack:
1.) első generációs iPad Mini 32 GB LTE / iOS 7:
UI: milyennek látod a régebbihez képest?
Szerintem jobb, de kellett hozzá 2-3 hónap, amíg megszoktam.
Mennyire smooth?
Azzal nincsen gond.
Mit hiányolsz belőle?
Jobb memóriakezelést (512 MB RAM mellett hajlamos újratölteni 2-3 nyitott alkalmazás mellett a böngészőfüleket), és örülnék BT egér támogatásnak.
Tárhely kérdés (magyarán milyen az, hogy nem lehet SDre áttenni a dolgokat)
32 GB belső tárhely mellett ez nem igazán gond.
Notification Center
Androidos - de akár a WP-s is - sokkal jobb.
Másik OSekből mit vennél át?
Pl. a WP-s értesítéseket, az szerintem jobb a droidosnál (kevesebb sallang, de a lényeget látom). Az említett BT egér támogatást az Androidból. Néha persze pokolba kívánom az egész "walled garden" filozófiát, amire az iOS felépül, de alapvetően a "smooth"-ság ezzel jár együtt, szóval ehhez nem nyúlnék.
2.) első generációs Nexus 7 Wifi-only, 32 GB / Moto G 8 GB
UI: milyennek látod a régebbihez képest?
Igazából mindkettőt 4.4-gyel kaptam kézhez. Az Atrix 2-m felülete 4.1.2-vel bizonyos szempontból szebb (Motorola Circle Widget - sajnálom, hogy Moto G-n nincs), bizonyos szempontból valahogy avíttosabb a GUI.
Mennyire smooth?
A Nexus 7-nél néha nem egészen az a böngészés, a Moto G hibátlan.
Mit hiányolsz belőle?
Igazából semmit, mindent meg tudok vele oldani, amit akarok. Vannak hibajelenségek, de azok nem feltétlenül megismételhető dolgok.
Tárhely kérdés (magyarán milyen az, hogy nem lehet SDre áttenni a dolgokat)
A Nexus 7 32 GB-ja több, mint elég, a Moto G 8 GB-os tárhelyén is elférek, mert nem tartok rajta se komoly játékot, se filmet, se zenét.
Notification Center
Jó, de valamiért a WP-s (8.1, ugye) jön be legjobban.
(I)Másik OSekből mit vennél át?(/I)
Nem tudok konkrét funkciót mondani.
-
-
Melack
veterán
válasz
MrSealRD #23192 üzenetére
KV ízesítésű sör, és akkor az mindent visz
(#23190) Petyyyyy:
- UI: milyennek látod a régebbihez képest?
- Mennyire smooth?
- Mit hiányolsz belőle?
- Tárhely kérdés (magyarán milyen az, hogy nem lehet SDre áttenni a dolgokat)
- Notification Center
- Másik OSekből mit vennél át?Nagyon köszönöm! Próbamunkához kellenek a válaszok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csütörtök pénteken szabin vagyok. Van kedve talizni valakinek? Kaja pia, dumálgatás?
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Győr felől megyünk autóval a reülőtérre, a navi és a Goggle szerint is a belváros felé menjünk, a Petőfi híd felé, de ahogy néztem az M1-ről még a város előtt az M0-ra ha áttérünk, akkor pályán majdnem végig el lehet menni.
Melyik útvonalat érdemes választani? Nem tudom mennyivel lassabb a belváros felé menni. 03:00 és 04:00 között érünk fel Pestre kb..
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #23184 üzenetére
elkezdtem tesztelni (S3LTE 16% -> meddig?)
-
Melack
veterán
válasz
Earl_Muttley #23182 üzenetére
Ténylegesen 2600as?
-
Earl_Muttley
őstag
2600mah Powerbank valakinek? 1000 ft, akár ma. /az ittenieknek-aprón több lesz/
Kép kérésre, egyszer feltöltöttem, hogy működik-e. Még fóliás. Az eladó szerint 2600mah, átvágni senkit se akarok!(és még egy ékes példája hogy ebay előrefizetős a több éves haveroknak is...)
-
GabN73
addikt
Jó ez a Sziget, vannak gidák...
-
-
Melack
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt, vagyis jó napot mindenki...Szopatós nap vége...Na ki örül? \o
-
Melack
veterán
Imádom a kiszervező céget. A szeptembertől helyünket átvevő kollégák szeptember elején mennek "élesbe". De! Első nap csak 2 órára, utána meg 4 óra/nap. A második héttől 7óra/nap. Erre ők megkapják a 8órás bért... Köszönhetően a fenti képletnek szeptembertől 2 műszakunk lesz: 6:00 - 14:30 vagy 10:30 - 19:00. ÚÚÚÚÚÚÚgy imádjuk őket, de úgy....
-
Mercutio_
félisten
válasz
Earl_Muttley #23160 üzenetére
Az sajnos kevéske, egy miniPC házat szeretnék gatyába rázni, 32x58cm a borkolat és 24x24 az előlap (de ez opcionális, tartok tőle, hogy nem tudnám szépen rárakni és a fölösleges részeket kivágni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Dr.Zoo #23147 üzenetére
Nap közben nyista kimászkálás, belépőkártyás rendszer van és törzsidő
reggel tudom csak elképzelni ha sikerül elég korán elindulnom.
Saint_: Ebédidőn kívül azt hittem te megszállottan termeled a GDP-t.
don_peter: Nekem meg olyan maradék fólia kellene ami kevlármintás, vagy hogy nevezik.
-
don_peter
senior tag
Srácok, nem tud valaki a Blaha környékén sötétítő fóliát?
Nem kell túl nagy és nem autóra kell, hanem egy plexi lap felületét akarom lesötétíteni.
Vagy ha sötétített plexi van valahol akkor az is jó.
Ledek fognak mögötte világítani és nem akarom, hogy a panel is látszódjon...
Előre is köszi... -
LÁZ
addikt
válasz
Earl_Muttley #23154 üzenetére
belinkeled a hirdetést, vagy pm?
-
Earl_Muttley
őstag
Vaterán valaki tudna tenni egy licitet nekem? Mailcímemet anno elhasználtam, másikat meg elfelejteném
Thx előre is!
-
Magnum_
nagyúr
mellettem is van egy kávézó. Az arany j utcai metrótól 10m-re. ha valaki pont erre jár...
-
-
Petyyyyy
addikt
Mi ez az új divat - Puskásnál két napja nincs ellenőr metróhoz vezető lépcső alján?
-
Dany007
veterán
Nem. Valószínűleg a Hubble 3D-t. Filmes topikban kérdeztem, hogy az amerika kapitány vagy ez legyen... Erre szavaztak, mert ez eredeti imax kamerával forgatott dok.film és állítólag igen jól adja az élményt.
Ellenben pl az amerika kapitány vagy a trans4 is valószínűleg csak utólag konvertált hígfosh.
(igaz már láttam a Hubble 3D-t de azért iMax-ben kicsit más lesz szvsz...) -
Magnum_
nagyúr
válasz
radi8tor #23140 üzenetére
najo, de lehet, hogy a Lumia 830 by MS meg lesz 100k. én meg a flotta kedvezményem meg 4GB-s mobilnet hűségem miatt meg megkapnám 70-ért. most írtam valamit. (Lumia 930 jó lenne vazs ügyileg, de 5", meg nem úgy néz ki, mint a 920. A 925-öm meg biztosan hamar elkelne jóárasítva sok sok gyári garival)
-
GabN73
addikt
Jó ez az UPC, kiszámláztak 1622 Ft-t erre a hónapra....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bandus #23129 üzenetére
Drága cucc de jó. Ez a kp-s ár, ha utalsz akkor még olcsóbb ennél is ici-picivel.
Alma hype távol állt tőlem mindig is. Ez is csak egy készülék hibákkal és előnyökkel. Nekem jobban bevált mint a Droid.
mod:
bitpork:
Hát ki mire költ. Van aki 4 karikára van aki csak 9 csillagot vesz meg mellé egy almát.
-
-
-
Magnum_
nagyúr
Bradak! így fog kinézni a Lumia 830? mert akkor sanszos, hogy downgradelek 925-ről 830-ra, mert a 930 5" lett...
-
MrSealRD
veterán
Továbbra is eladó némi akciózás után:
-
-
Hogy a faxba deríthetek ki egy adott domainhez tartozó e-mailt aminek egy részét tudom?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
PeeterssoN #23088 üzenetére
nos, bizonyos lehetsz abban, hogy sosem fogok a másik kapura játszani
bandus: én 2-3 hetente járok fodrászhoz.
radi: sőt, még saláta is van!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest