Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
Jól gondolom, hogy a Margitszigeten nincs szalonnasütő hely?
Van valahol a környékén esetleg, nem tudjátok véletlenül? -
MurdR
veterán
válasz
MrSealRD #23686 üzenetére
[moderálva], Na pont ézért jó ez a topic. 3 modi, 1 házigazda, 1 VIP, folyamatos kontroll.
úgysekaptokel
[ Átírva ]
[ Cenzúrázva ]
[ Megfenyegetve ]
úgysekaptokel!!!
[ Módosította: MurdR ]
És nem utolsó sorban:
========
Akkor ez most a nagybetűsök pecsétgyűjteménye? Bár az utolsó módosítás mindig felül fogja írni a többit.Nehogy má' kimaradjak... - Qru
[ Módosította: Qru ]
-
MrSealRD
veterán
Csak nem itt jártak az MIB-s srácok? ...
Topik neutralizálva.
-
Mercutio_
félisten
válasz
GabN73 #23680 üzenetére
Látom odafigyelsz a szénhidrátra
[moderálva], eddig csak amikor a kommunális szemét volt kint zörögtek hajnalban a homelessek most, hogy az italos dobozok is mennek a műanyag mellé máskor is
ráadásul az állami szelektívek sima kukák amit nyitogatni kell (és így barmit bele lehet dobni) az eddigi maszek tetején volt vékony (újság) és keeek (műa) lyuk,, de idáig az állam persze nem jutott el
[ Módosította: radi8tor ]
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!!!
KV!!!!
(ki emlegetett itt sört??
)
-
-
GabN73
addikt
Valaki nem tudja esetleg, hogy hol lehet kapni értelmes áron értelmes ágytálcát?
-
Belenéztem a Misfits sorozatba...komolyan mondom voltak pillanatok h fuldokoltam a röhögéstől
-
Petyyyyy
addikt
A kihagyott délutáni sörözést részben pótoltam itthon az ivóban.
Érdekes, hogy három sör után jobban megy a biliárd, mint józanul. -
-
Ace owner
addikt
válasz
Earl_Muttley #23668 üzenetére
Legalább csökken az egy hsz-re eső sörmárkák száma
-
Ace owner
addikt
válasz
Earl_Muttley #23666 üzenetére
Én már ezért nem tervezek semmit. Múlt hétvége is azért lett jó mert egyáltalán nem így terveztük.. A másik meg hogy valami átok ül rajtam és amit én eltervezek az 110% hogy nem jön össze. Szomorú tapasztalat..
-
-
Ace owner
addikt
válasz
Mercutio_ #23662 üzenetére
Mondhatni, múlt hétvége végre összejött. A legnagyobb baj hogy mindenki csak mondja hogy igen össze kéne jönni, kéne csinálni ezt azt amazt a vége meg az hogy semmi nem lesz belőle, mert egyik sem képes azt mondani hogy ekkor és ekkor itt és itt. Az Értelmező Kéziszótárban a határozatlansághoz a fejüket lehetne tenni.
-
Ace owner
addikt
Mért nem BP-n lakom
-
-
Dr.Zoo
őstag
No, azóta a rend kedvéért letoltam egy Gulden Draak-ot, meg még egy Graffenwaldert, meg most gyúrok egy Kasteel Cuvée Du Chateau-ra...
-
Újra itt,én is szavaztam topictalira. Mostanság ritkán vagyok gép előtt,épp amikor erőm van rá,de a lényeget igyekszem követni.
-
Dr.Zoo
őstag
Mögötte volt közvetlen nyitva egy VW (talán) Jetta, összes ajtó nyitva, ember meg sasolt kifelé belőle..
A pözsóban meg annyit láttunk, hogy a bal első hátrahúzva koppig, vízszintbe állítva, ember élvez, és egy szőke fej bólogat, mint egy beteg galamb...... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mercutio_ #23633 üzenetére
Mivel egy Peugeot 206-ban ültek valszeg csak sima pesti lakosok.
De érdekes volt, mert mögöttük két méterre ott állt egy másik verda és ültek benne, mi meg kb 2 méterre sétáltunk el mellettük. Csak annyit láttunk hogy ülés hátra és nőnek jár a feje.
(#23636) Melack
Muhahaha én is a váltó témát hoztam fel.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
bitpork #23570 üzenetére
Szerveztem már pár topic talit, csak a diktatórikus módszer működik.
Amúgy most jutottam Ph-közelbe, kész sz*pás volt a mai napom
és nem jó értelemben mielőtt valamelyik kispajtás rakérdezne, hogy mi lehet jobb egy kiadós sz....
GabN73 :
kelleszkell majd vagy ilyesmiPetyyyy : minél többen leszünk annál nagyobb az esély, hogy a yard bele köt, ha Duna parton tolod.
Saint_:Pont valtjuk majd egymás, de még nem tudom hol lesze , ha valami tuti last minute tippje van valakinek ne kíméljen!
-
Dr.Zoo
őstag
Aki nem jött sörözni, az bánhatja....
! Duna partján sörözni cool...
-
-
Magnum_
nagyúr
Dear Sender,
I am out of office until 25th August 2014.
-
-
werszomjas
addikt
Fuvar
Ma megyek Debrecenbe (Hajdúböszörménybe és Hajdúdorogra is), vasárnap vissza Pestre, ha valakinek fuvarozni kell valamit, jelezze. Csomagnak és személynek is van még hely (odafele már csak csomag)
+
Jövő héten 19-én vagy 20-án megyek a Balatonfüredre Pestről, pénteken este vagy szombaton reggel pedig vissza Pestre.
2 szabad helyem lesz.
-
GabN73
addikt
Hmm, mai nap eléggé nem érdekel a Szigeten, Korn-FeddeLeGrand-on kívül nem nagyon érdekel más. Esetleg Parno Graszt
Lehet hogy elrakom magam holnapra, hátha kevesebb dagonya lesz
-
aizen92
addikt
Köszönöm Uraim!
DeFranco: 2 napja késik és 2 hete közösen ültünk.
-
válasz
Dr.Zoo #23599 üzenetére
60 palettának kell bérraktározás, targoncázás. Kb 1.5-2 hónap. És tudok nem forintban is fizetni
(#23606) aizen92: ha forint-forint és határon belüli akkor 4 órán belül itt van. Bankja válogatja hogy napi szinten milyen intervallumot használ utalásokra, nekem az unicreditnél 2 óránként mennek ki az utalások. Fhbnél 3 alkalommal.
-
aizen92
addikt
11.00 előtt 5 perccel utaltak nekem pénzt, erste számlámra bankon kívülről.
Esély arra, hogy még ma megjön? -
Mizsala
tag
Sziasztok. Read only vagyok nagyjából egy hónapja a topicban, most pakolom a cuccaimat Pestre. Egyszer már beköszöntem, amikor lekezdtem olvasgatni itt. Felírtam magam én is a doodle-ra, szept 1-től kezdek Pesten, remélem sikerül csatlakoznom egy sörre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest