Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #103293 üzenetére
+1
ide át szoktunk ugrani ebédelni, ha kicsit több időnk van. nagyon jó a konyhájuk, de ebédhez lassúak szerintem ezért annyira nem szeretem.az én tippem: [link] szintén finom a kaja, meg változatos, van jó burgerjük és thai ételeik, amiket szeretek és simán hozza a padthai szintjét. árban kb. pont belefér a keretbe.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #103295 üzenetére
nem véleményeztem a keretösszeget, annyi amennyi közöm sincsen hozzá meg ha lenne se kommentálnám.
azt írtam le segítő szándékkal én mit kezdenék ilyen esetben, adtam is egy valid tippet elég jó helyen elég jó autentikus konyhával (a vendégek 80%-a olasz volt amikor ott voltunk, pedig nem kétszer ettünk ott).
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #103293 üzenetére
Nézd, én is igyekszem úgy beosztani a havi betevőt, hogy jusson mindenre. Néztünk Vapianot, most éppen pho-s helyet keresek, mert nem tudom, mi lenne a jó. Kézműves hambi kézműves sörrel sem lenne rossz, de ebben már csalódtunk egyszer-kétszer (BlackCab.ben pl)
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
lorcsi
veterán
a Szegediek közül dolgozik vagy lakik valaki a III.-kerben ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #103292 üzenetére
hát én annyiért kfc-be mennék. nem vicc. nem sznobiból, szeretem a kfc-t és ezen az árszinten ott a legjobb az ár/érték arány, de most nektek gondolom nem ez kell, hanem felszolgáló, eszcájg, abrosz.
pizzériát javaslok. ezer éve nem voltunk de akkor jó volt
-
Melack
veterán
Normális, megfizethető árú helyet tudtok ajánlani? Hosszú idő után először lesz egy szabad esténk, és elmennénk valahová enni egy finomat Helyileg pesti oldal előnyben, Keletit kellene este könnyen elérnünk. #nemúgyrandi #apaanyakimenőn
-
gzbotii
nagyúr
Reggelt Berettyóújfalubol.
Cél kolozsvári konzulátus aztán meg este belevetjuk magunkat az éjszakábaWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #103285 üzenetére
privátban megbeszéljük.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hszilard666
veterán
válasz föccer #103280 üzenetére
F4 full jó, főleg ha valami nagyobbra váltok ami jobban bírja a magas ISO-t. De full felesleges, mert az esetek 90% ában a polcon áll
Ofkorsz, de az nagyon sokba fog neked kerülni. Mondjuk egy dohánykávéba a corvinfreiben.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #103283 üzenetére
Köszi a jó hírt
Én úgy tudtam az az alkoholista aki annyit iszik mint én, csak nem szimpatikus
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #103281 üzenetére
Az alkoholista elvonóra jár. Te nem vagy az, mert inni jársz.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #103281 üzenetére
Alkoholistát a miért teszi alkoholistává. A gyakoriság és a mennyiség már másodlagos.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hszilard666 #103279 üzenetére
Én ma is nem ettől lesz vki alkesz...
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #103279 üzenetére
F4 az kicsit gyenge, bár 200 mm-re még annyira nem gáz. Pofátlan módon hét végére kölcsön kérhetem?
üdv, föccer
-
hszilard666
veterán
válasz föccer #103274 üzenetére
F4 es L es canon IS nélkül. De nem adom imádom ez a kedvencem. a 600D-t meg összerakta nekem a camerakft, aztán még megy.
Meg közben Szereztem egy gorillapodot alá.
Habár lehet hogy eladó, mert kellene az IS es nagytesó. De akkor már f2.8. De az meg félmilla. De nagyon széééép!
Valaki most egy sör?Nah, tegnap söröztem, nem akarok alkesz lenni.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #103273 üzenetére
Van 70-200-ad? Nem tervezed, hogy túladsz rajta? Bár jobban tetszene 70-300, de most annyit nem akarok rá áldozni...
Melyik tipus?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Én 12 évesen. Neés? 15 évesen egyedül éltem. Naés?
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #103266 üzenetére
Én pl. nem akarok neki megoldást találni. Elvileg nagyfiú, vagy mi. Pusztán csak javasoltam, hogy játszogasson a kéznél lévő játékszerével...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Remélem jó topicban kopogok, és valaki tud egy tippet Van egy bőr kanapénk, aminek a karfa része pár helyen elég csúnyán megrepedt. Nem szeretném, hogy teljesen tönkremenjen, inkább a felújítás mellett lennék. Tud valaki szakit Dél-Pesten, vagy még inkább Csepel környékén, aki vállal ilyesmit, és nem nagyon drágáért csinálja? Nem kellene a teljes kanapét áthúzni, csak a karfa részét, a többi tökéletes állapotban van.
Köszönöm a segítséget
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #103266 üzenetére
Valami hasonlót akartam volna írni, de ezen nem tudok túltenni úgy sem, szóval kihagyom, inkább fetrengek mág pár kört a röhögéstől.
üdv, föccer
-
Melack
veterán
válasz Earl_Muttley #103265 üzenetére
Szavad elakad ezektől a témáktól
-
DeFranco
nagyúr
olyan édesek vagytok ahogy nem létező problémákra akartok megoldást találni.
ketté is kellett fűrészelnem valamit svájci bicskával, hogy újra férfinek érezzem magam annyira elérzékenyültem.
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #103222 üzenetére
Te kerestél valami izmosabb, de ízletes paprikacumót? E?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
o-l-v-a-s-n-i tud. A gond azzal van, hogy a diák létből egyből a felnőtt közegbe ment át. Ezt nem tudja feldolgozni rendesen, és emiatt van maga alatt. Ha akarja, kimászik belőle, dobtunk mi már itt azt hiszem kötelet többször is (és nem azért, hogy felakassza magát).
-
Spet
addikt
-
Tim82
félisten
válasz hszilard666 #103257 üzenetére
Esetleg ne csak bunkósbotnak használd azt a férfiasan nem buzis fotómasinádat, hanem járkálj vele mindenfelé és fotózz vele mindenfélét.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #103257 üzenetére
Szóval tinédzser kor már kihalt, de a felnőtt kor még nem köszöntött be?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
-v-
addikt
válasz hszilard666 #103170 üzenetére
Csinalj olyan dolgokat, amiket szeretsz
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyedi póló készítéshez ki mit tudna ajánlani Budapesten? Olyat keresnék ami pár nap alatt max kész van, és nem horror áron dolgoznak, de viszonylag minőségi pólót kapnék tőlük. Thx.
Live-Die-Respawn
-
-
Mercutio_
félisten
-
MrSealRD
veterán
válasz dptrsk #103250 üzenetére
Kezdünk elbeszélni egymás mellett igen.
Én csak annyit írtam, hogy amikor a Simple alkalmazásba beregisztrálsz egy kártyát, akkor annak létrejön egy virtuális leképzése. Az alkalmazásba beregisztrált kártyák közül kiválaszthatod, hogy melyik legyen az elsődleges kártya. Vagyis, hogy fizetéskor melyiket használja. Na erre mondtam, hogy AMEX-et ugyan be lehet vinni az alkalmazásba de nem lehet elsődleges kártyának választani. Ezáltal nem lehet vele fizetni.
Ami spekuláció részemről:
1. A fenti dolog oka, valószínűleg az, hogy eleve az alap AMEX kártya sem Paypass képes...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz dptrsk #103248 üzenetére
Én rögzítetem az AMEX-em a Simple-be de nem lehet beállítani mint fizetésre alkalmas kártyát. Nem is mondtam,hogy ennek feltétele a paypass. A fizetésnek viszont valószínűleg igen... De ez csak tipp, a gyakorlat alapján.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
7
addikt
válasz hszilard666 #103246 üzenetére
Akkor most mar kiszeded az alairasbol? MIndig osszeszorul a szivem, amikor meglatom, hogy elado. Ne traumatizalj tovabb, DeFranco gorkoris sztorijatol meg mostansag is vannak remalmaim.
-
hszilard666
veterán
válasz CoolBoy323 #103241 üzenetére
Remélem nem megbeszéltük hogy bepótoljuk valamikor. :3
All:
Köszönöm az aggódó PM eket, elvitték a JBL-t. Bármilyen kiváló üzleti ajánlatom lenne írok.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MrSealRD
veterán
válasz dptrsk #103240 üzenetére
Ez jó kérdés. Ezek szerint rá kell kérdezni. AMEX-nél eleve ott bukik a dolog, hogy alapból nem paypass képes. Míg a dual kártyája az. Azt simán felvettem az app-ba és ment... Ezért feltételeztem, hogy annak is mennie kell.
Egyébként lehet más háttérfolyamat hiányzik. Amikor beregisztrálsz egy ilyen kártyát a Simplebe akkor létrejön egy virtuális kártya. Lehet ez még nincs megírva az új Bonus kártyákhoz...(#103244) Saint_ Ez jó felhasználás. Párszor már jól jött volna nekünk is...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
válasz MrSealRD #103237 üzenetére
a kérdésed jogos tulajdonképpen.
ugye anno az elfogadás miatt kértem, az AmEx, mint tudjuk, korlátozottan elfogadott.
Most azért kértem meg újra, hogy legyen vésztartalékba, enni nem kér sokat (gondoltam arra is, hogy mehetne TL pénztárcájába állandóra, de nem szükséges, de a lehetősége megvan)I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
-
Spet
addikt
Quartz szerkezet, IWC számlap elképzelés (csak változtattak a körök elrendezésén) Mushroom brand ami kickstarteren indult. Kérdéses, hogy 10 év után lesznek-e még.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hszilard666 #103233 üzenetére
És nagyon megzuhant, h nem mentél?
-
dptrsk
addikt
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz MrSealRD #103235 üzenetére
Ráadásul a paypass is kezdett nagyon hiányozni. Ezt az új kártyát már fel tudom venni a Simple app-ba és mehet a telefonos fizetés... Ezt adom, egyébként telefonról fizetek
én a netbankon keresztül igényeltem meg és ugyanúgy újra dual kártyával.
telefonon nem hagyták, aszonták, nem lehetI humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #103227 üzenetére
Én örülök a cserének. Volt, ahol nem fogadták el pedig kint volt a matrica a bolt ajtaján... (Nem a személyzetre gondolok, hanem a terminál dobta vissza.) Így a dual kártyát kellett használni, ami fos a 0,5%-al...azért...
Ráadásul a paypass is kezdett nagyon hiányozni. Ezt az új kártyát már fel tudom venni a Simple app-ba és mehet a telefonos fizetés...
Van valami különös körülmény amire figyelni kell a cserénél? Azt írták mindenhol, hogy kb ugyanaz lesz a konstrukció. Ahogy néztem a díjjak nagyjából stimmeltek. Személyesen voltál bent a bankba, vagy telefonon intézted?
-
hszilard666
veterán
válasz CoolBoy323 #103232 üzenetére
Én nem kérek soha diszkontot Full price-t fizetek és teljes odaadást kapok. Csak a csajkapitány mesélte hogy van aki alkudni akar. Aztán belekérdeztem.
De másnap felhívtam és bocsánatot kértem tőle
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Ha már óra:
Itt a luxusórák Teslája, ami mindent a feje tetejére állít
mod:
Saint_: Minap hallottam én is. Igen, a dodó alapú elszámolásukkal nem annyira tudnak itt villantani.De most pl nagy hasznát vettem mert a debit kártyámat zárolták.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #103224 üzenetére
vagy csak te nem kapod meg a diszkontot
I humbly and respectfully decline™
-
CoolBoy323
nagyúr
Nincs ilyen
-
Spet
addikt
Sőt étkezési utalványt is elfogadnak
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #103221 üzenetére
A fizetős nénik állítólag kedvezményt adnak a visszatérő vendégnek.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #103218 üzenetére
Pumukli: Átvetted szilike tempóját? Másodikként kedvezményt kapsz? :
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #103216 üzenetére
Mikor voltál utoljára nővel? Szeirntem így is örülnél neki
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #103211 üzenetére
Bemutassalak neki? Te úgysem válogatsz, most ugy is szabad lett.
-
föccer
nagyúr
válasz gzbotii #103208 üzenetére
VB-t nézek. Meg közben pakolászok. TV-n néha váltok fórumra és bepötyögök 1-1 hszt.
-
Spet
addikt
válasz CoolBoy323 #103201 üzenetére
És az elmult években nőtt az ára (most duplájáért megkapod, 2 évvel ezelőtti árához képest)
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #103204 üzenetére
Hamár udvarlás. Kollegina fb-n küldött linket normafai esti csillaghullás programról, kérdéssel, hogy itt ő is látna hullócsillagot? Ma meg megígérte, hogy megvár a reggeli kv-val.
Kezd nagyon bedurvulni a csaj, lassan beszélnem kellene, hogy nem kellene.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #103204 üzenetére
"Inkább vennék 3 másik Omegát az árából"
Aha a kínai piacon.
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #103201 üzenetére
Te nem bzi vagy, hanem nő
üdv föccer
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla