Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
sketchifun #105886 üzenetére
olyaz én is akartam, de ha megsérül rám verik a báálhééét'', inkább letettem róla, bontásnál azért észnél kell lenni ha épp olyan a terület, meg lehetnek veszélyesebb részek - nálam pl levegőben álló fal elbontása amit alulról kezdtek elbontani ( : -
-
rushty
őstag
válasz
sketchifun #105886 üzenetére
Ezt mondjuk én se értem, aki már eligénytelenedett (élvezi h nincs rezsi), mitől állna talpra egy havi fizetésből? Többől még csak-csak.
-
sketchifun
senior tag
-
föccer
nagyúr
válasz
macilaci78 #105884 üzenetére
Volt már olyan is, amikor elvittem kajálni az illetőt a sarki henteshez. Keveset tudott enni, de azt hirtelen. Csomagoltattam neki még egy adagot és kapott hozzá még két flakon vizet.
Vannak még olyanok akik nem estek szét teljesen. Nekik még lehetne segíteni lábra állni. Valahogy. Mérhetetlen energiával.
üdv, föccer
-
macilaci78
nagyúr
válasz
föccer #105882 üzenetére
Szegeden az egyik park egyik padjára leültem meguzsonnázni, egy szendvicset majszoltam. A tér másik oldaláról egy férfi jött oda egy kislány mellől elkérni a megcsócsált szendómat, hogy a kislánya ehessen. A táskámból adtam a másik bontatlan szendót, mert ez így kicsit szomorú volt.
-
föccer
nagyúr
válasz
sketchifun #105877 üzenetére
Ha éppen jó kedvemben találnak és éppen nem autoban ülök, akkor szoktam mondani, hogy pénzt nem adok, ellenben szívesen hozok valamit a boltból amire szükségét érzi, kivéve alkohol és dohány termék. Legutóbb nem kis meglepődésemre azt kérte, hogy hozzak macska kaját mert van egy macskája és szeretne neki rendes kaját adni. Kapott 2 db 1 klis konzervet.
üdv, föccer
-
TROG AIR
aktív tag
válasz
hszilard666 #105879 üzenetére
Igen, ilyen "nem igénytelen" raszta az ember ugye? .... neki én is,néha.
-
Melack
veterán
Anyum részére keresek dualsimes mobilt 30.000 Ft-ig. 2/16-os lehetőleg.
-
hszilard666
veterán
válasz
sketchifun #105877 üzenetére
Rohadékok a koldusok. Nekem van egy kedvencem pont a 4-6 on szokott dolgozni, hosszú haja van csávó és a neve Szilárd. Munkába menet dumálok vele ha összefutunk, meglepően értelmes. Ő az egyetlen akinek adok dellát.
-
Sziasztok!
Ágyazható kanapét szeretnék venni, ágyneműtartóval.
Van esetleg ötletetek, hogy hol érdemes nézelődnöm?
Jysk-ikea-rsbútor triót már átnyálaztam, de nem találtam elfogadható áron megfelelő bútort. -
sketchifun
senior tag
Kökin és nyugatinál is belefutottam egy egy kéregetőbe. Úgy voltam vele, hogy bánja-kutya, megpróbálok egy kicsit jó lenni. Mindkettőnek vettem szendvicset, és teát. Hát, míg a Kökis néni hálálkodva fogadta el, a nyugatis néni elhajtott, hogy neki márpedig pénz kell.
Ha tudná, milyen finom szendvicset hagyott ki. Még én is elfogadnám. -
Mercutio_
félisten
válasz
werszomjas #105862 üzenetére
Akkor stoppolom, már csak a mikor/hol-t kell tisztáznunk
-
Petyyyyy
addikt
válasz
CoolBoy323 #105868 üzenetére
Ouch.
Jócca urak!
-
CoolBoy323
nagyúr
Hogy hívják a megbecsült számítástechnikust: értékesítés
-
föccer
nagyúr
IKEA olcsó de szar gardrób jelképes összegért eladó.
Használt, minden alkatrésze hiánytalanul megvan. Pont ugyan ilyen, csak rózsaszín színben.
üdv, föccer
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hszilard666 #105859 üzenetére
Akkor ezentúl nem fog a BKV-n nassolni?
-
Mercutio_
félisten
válasz
werszomjas #105860 üzenetére
Az gearbest/ali árnál mennyivel dárágbb így?
Ha nem sokkal és Redmi Note 4-gyel működik rendesen lehet érdekelne.
-
werszomjas
addikt
Van egy eladó MiBand 2 -m, karcmentes, hibátlan.
Gyári új nem használt karpánt, töltő, doboz.5000ft
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Akkor mostmár hivatalosan is eladó a mobilnasom.
[link] -
sziku69
őstag
válasz
macilaci78 #105857 üzenetére
Asztafészbúkosterembúráját
-
sziku69
őstag
válasz
macilaci78 #105853 üzenetére
Ajjaj, én pedig valamiért kivagyok rekesztve a válaszlehetőség alól.
Ha rákattintok az előző hozzászólásodnál a válaszra, egy macskát látok egy angolvécében, fejjel lefele. -
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #105845 üzenetére
Mekkora mak, hogy a napi keszpenfelveteli limitje nem 300k alatti volt.
Vool: hu b+
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, egy olyan dolog érdekelne, adom el a laptopom, erre irt is egy jelentkező. Irja nekem adjam meg a számalszámom stb ad nekem 100 dollárt, hogy abból a pénzbül küldjem el neki amerikába a laptopot, és hogy utána akar fizetni a többi összeget. Na ez totál átb.ás . Az ilyennel lehet menni a rendőrségre vagy valahova bejelentést tenni hogy egy csalóval van dolgom?
[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
Nem zsebből vágta ki, ATM-ből.
Az Ignis meg pecázós autó, van egy 1 éves Auris odahaza.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok Srácok!
Bocsánat, de csak most tudtam meg biztosra, van néhány eladó cuccom és megyek fel ma Budapestre.
Ha valakinek kellene valami, azt kérem s.o.s jelezze nekem pü-ben, azt magamhoz veszem és elviszem.
Sorry ezért a kapkodásért. Ezer hála és köszönet.Cuccosok:
Van még pár eladó dolgom: 256 GB Samu 840 pro SSD 23k, Asus z87 gryphon lap+armor kit 27k, MSI R9 390 VGA 77k, tp-link wifi adapter 2k, alpenföhn brocken 2 procihűtő 7k, a4 tech b120 billentyűzet 6k.
Mind megkímélt,keveset használt,dobozos, az SSD és VGA még garis.üdv.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
werszomjas #105840 üzenetére
Ezt igy azert sose lehet tudni, a regi swiftem pl egy olyan epitesi vallakozo vette meg, aki 5-os bimmerrel jott az autoert. Vitte a stiftet melos kocsinak.
A felnijei tobbet ertek a bomoson mint az autom
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz
sketchifun #105839 üzenetére
Meg szerencse, hogy egy Ignis-esnel volt zsebben 300k. Én azért ebbe nem mentem volna bele, mi van ha tobb a javítás?
Neked milyen autód van?[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
sketchifun #105836 üzenetére
úgy értem, hogy középkorú férfi, fiatal suttyó, nyugdíjas nő, stb... milyent típus
-
Mercutio_
félisten
válasz
sketchifun #105836 üzenetére
Simicska.
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
sketchifun #105833 üzenetére
hát szerencséd volt, ha egy ilyen összeget helyből felköhögött. lehet akkor már volt is a rovásán, mert ennyinél már szerintem megérte volna neki kötelezőre vetetni. tök mindegy mekkora a kár, a bónuszod ugyanannyival bukod ha ötezer forintos ha félmilliós.
ki volt a sofőr amúgy? gyorsan jött?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
sketchifun #105831 üzenetére
nekem csak a lökösre kipengettek 90-et, nem tudom mennyiben állapodtatok meg.
ha a hátsó nyúlvány elmegy az hogyan javítható?
-
sketchifun
senior tag
válasz
DeFranco #105827 üzenetére
És a többiek:
Igen, az én voltam. Személyi sérülés nem volt, a lökhárító és a hátsó nyúlvány kuka. Elment a csomagtérajtó zárjának ellendarabja, alig lehet a hátulját lecsukni.
Papirozás nem volt, hívtam a szerelőm, elmondtam mi történt, mit láttam, megmondta hogy fényezéssel együtt mi az az összeg, amiért biztosan meg tudja csinálni, és a csávó aki nekemjött, kipengette.
-
DeFranco
nagyúr
' reggelt
-
GabN73
addikt
válasz
sketchifun #105826 üzenetére
Az Te voltál?
-
tomcsi23
veterán
válasz
Fck, személyi sérülés nem volt?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
velem is történt már ilyen, részvétem. kéksárga, tanúk, fotók vannak? lökösön kívül sérült valami?
-
sketchifun
senior tag
Tegnap este szeretett autóm elvesztette szüzességét.
Blahán lámpánál megálltam, a mögöttem érkező Ignis nem. Féken álltam. Fellökött a zebrára, még jó hogy gyalogos nem volt előttem...
Vigyázhat az ember az autójára...
-
föccer
nagyúr
Összeírtam, hogy a héten még mit kellene megcsinálni. 9 tétel. 1 kivételéve mint egész napos történet. Sanszos a dolog...
üdv, föccer
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GabN73 #105817 üzenetére
szvsz ekkora bútort nem raktároznak. nem éri meg. főleg itt pesten, tekintettel a bérleti díjakra.
egy éjjeliszekrényt megkapsz raktárról de hogy pont az a sarokülő pont azzal a kárpittal be legyen silózva csak azért hogy valaki majd csak elviszi az szerintem logikai alapon szinte kizárt.
de csak gondolkodok, lehet van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Valaki tud olyan bútorboltot ahol van raktáron sarokülő?
Komolyan, ha nem ikea-mobelix-jysk fronton gondolkodik az ember, 4-6 hét mindenhol...
-
tomcsi23
veterán
Napot!
Valaki esetleg képben van?
HP ProBook 4525s, melyik lenne a leggyorsabb proci, amit lekezel (kihajt)? Most egy Athlon II P360 ketyeg benne, érdemes esetleg lecserélni (ha beszerezhető egyáltalán)? -
MasterMark
titán
Jó reggel!
Nincs valakinek kölcsön hétvégére egy bármilyen 1150-es proci?
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
hszilard666
veterán
válasz
CoolBoy323 #105799 üzenetére
A hangok a fejemben azt mondják hogy igen, én pedig hiszek nekik.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Magnum_ #105805 üzenetére
Ez egy ilyen sport...
Egy történet a sok közül... -
GabN73
addikt
Javaslom a topik átnevezését: Budapest és környéke mit vettem ma
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kompakt vízhűtés
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android játékok topikja
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...