Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
válasz devil-k #14856 üzenetére
Ez így nem igaz!
Az igaz hogy nem elég biztonságos és leterheli a TOR hálózatát, valamint nem lehetsz aktív.
Természetesen kisebb a max. sebesség.Ennek ellenére alkalmas torrentezésre, sőt ha ingyenes megoldásra vágysz bizonyos problémákra, nem igen van használható alternatíva.
Aránytartó oldalakon hosszútávon problémákat okozhat, de ha gyorsan akarsz valamit letölteni arra kiváló lehet.
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
daninet
veterán
válasz devil-k #14784 üzenetére
Deluge konstans CRC hibás fájlokat gyártott nekem borzalmas volt. A leghasználhatóbb utorrenten kívül az a Vuze és a Transmission. Az összes többi felejtős, múltkor játszottam, egy hétig minden nap másikat raktam fel, végigpróbáltam a legnépszerűbbeket.
KÉRDÉS:
uTorrenthez nem tudok hozzáadni új torrentet. Fut pár darab, azok mennek, de bármi újat adnék hozzá nem történik semmi. Dupla katt torrentre semmi. Belehúzom a kliensbe, semmi. Fájl>torrent hozzáadása, semmi. Belehúzok akármilyen másik fájlt, rögtön feldobja, hogy fájl küldése ismerősnek. Torrenttel pedig mintha semmit nem csináltam volna.
Újratelepítettem, most 30888 a build számom, de nem működik. Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
válasz devil-k #14506 üzenetére
Üdv!
Egy kis segítség kéne: most költöztem, és T-s ADSL helyett lett T-s kábel net. Viszont ami érdekes, hogy a utorrent azt mondja hogy a portja nincs nyitva. Pedig nyitva van, szoftveres tűzfal nincs. Ilyenkor mi van
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
szabi41
csendes tag
válasz devil-k #14504 üzenetére
NAS nak picit borsosnak tűnik az ára nekem pedig csak alkalmi lenne a dolog nem folyamatos ezért gondoltam ugy hogy egy 3.5 es meglévő hdd hez veszek usb s keretet majd azt rádugom erre a modemre onnantól pedig csak rá pakol a torrent anélkül hogy a gép be lenne kapcsolva.
-
No.01
őstag
válasz devil-k #14426 üzenetére
Szerintem mar kifizette az osszeget, de mondjuk az o sorsa annyira nem is erdekel, h oszinte legyek
Inkabb a baratomnak segitenek azert is jottem ide. V.mi kabeles szolgaltatonal van a lakas ahova majd megy lakni vasarnaptol, de addig jo lenne biztosan tudni, h mikent lehet ezt kivedeni 100%-ban felteve ha kilehet egyaltalan... -
micafighter
nagyúr
válasz devil-k #14354 üzenetére
Jó az a deluge, csak nem mindenkinek. A te igényeidnek ezek szerint megfelel. Nekem sajnos nem, mert pl a queue.slow_dl_threshold nálam alap beállítás, hogy optimálisabban használja ki a sávszélességemet a kliens, és ilyet deluge nem tud alapból, bár lehet, hogy van rá kiegészítője.
Egy másik piros pont egyébként a deluge-nak, hogy választhatsz telepítési helyet. Bittorent/utorrentnél nem lehet.. Baromira idegesítő.. Azt mondják azért, mert az alap telepítési helyén ha frissül a kliens, akkor nem kapsz így UAC figyelmeztetést, egyébként meg kapnál. Mindenesetre elég a mappát átpakolni telepítés után, és minden müködik.
-
micafighter
nagyúr
válasz devil-k #14342 üzenetére
Kipróbáltam pár napja a deluget, hát nem estem tőle hanyatt. Egyszerű, letisztult, de alapból nem sok mindent lehet benne állítgatni. Vannak kiegészítők, viszont azt a pluszt meg utorrent és bittorrent alapból tudja. Kipróbáltam persze torrenttel is, és valamiért nagyon megakasztotta a böngészőmet, utorrent és bittorrent sose csinált ilyet.
Viszont ami nagyon tetszik delugeban az a ticket rendszer. Nem követem régóta úgyhogy nem tudom, mennyire jól működik, de mindenképp csillagos 5ös jár érte.
-
krichd1
addikt
válasz devil-k #14325 üzenetére
Így már a kliensben a tracker állapota: Announce OK, tehát rendben. Viszont a nmag aktivitás oldalán még mindig nem jelent meg amit töltök.
Ráadásul az amúgy sem túl villámgyors 10Mbit-es netem most éjszakára belassult 1Mbites sebességűre.Szerk: Most már megjelent az aktivitás listán is.
Csak a lelassulást kell megoldanom holnap.Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
krichd1
addikt
válasz devil-k #14319 üzenetére
Kipróbáltam ezt a Deluge klienst. A letöltés működik, a peerek azonnal kapcsolódnak, viszont a trackert nem ismeri fel. Tehát amikor enkóron megnézem az aktivitás menüpontot, nem látszik hogy nyoma annak amit a kliens csinál. Mit kellene átállítanom ?
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
fezsoo
aktív tag
válasz devil-k #14311 üzenetére
Utorrent 2.2.1.
Win 7
wireless net. WiFI router.Két hete cserlétem az Xp-t Win7-re. Előtte nem volt gondol ilyenekkel. De azóta a letöltés alig akar elindulni.
A szolgáltató a gép a router minden ugyan az. A beállításokat is néztem. A neten kerestem mi lehet elállítva. de nem találtam semmit.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
-
pecze
aktív tag
válasz devil-k #14231 üzenetére
Kösz a segítséget mindkettőtöknek, nálam sok értelme nem lenne a korlátozásnak, mert alig használom, ha korlátoznák valakit, akkor figyelném az adatforgalmakat és azoknál nyomnám be, akik több 100 gigákat töltenek havonta, kicsit kellemetlen volt, de azóta megemberelte magát és lejött. Most megint töltenék valamit, de Peerek megtalálásánál tart, mint tegnap, talán egyszer csak ezt is elkezdi. Valami amúgy biztos nem stimmel a kütyüvel, néha meghülyült már más ügyben is, főleg a TV-vel, egyszer nem lehetett váltani csatornákat, mert szerinte beteltek a helyek, akkor egy reset a menüben segített rajta, legutóbb meg pont 24.-én az egyik TV-n nem volt hajlandó bekapcsolni a beltéri, lement készenléti állapotba és nem igazán akart visszatérni, 3 probléma 2 hónap alatt, az azért nem túl jó.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz devil-k #14230 üzenetére
"Még aznap megkötöttem a UPC-nél a szerződést, másnap kijöttek és minden nagyon jó, sőt, jobb, mint valaha."
Hát akkor mákod van, haveromnál szintén UPC van, mondja, hogy nagyon sokszor megy el egyszerűen a net, többször van előre nem feltétlenül bejelentett karbantartás, vagy random belassulás, más ismerősnél is hallottam hasonlót, meg fórumokon is olvasni panaszokat, szóval nem lehet általánosítani, hogy a UPC olyan fasza lenne. Én elég sokszor hallottam sajnos rosszat róla ahhoz, hogy meggyőződjek, nem minden UPC-felhasználó van sajnos megelégedve (és nem trolloktól hallottam a panaszokat, akiknek még a szar sem elég büdös, hanem olyanoktól, akiknek mondjuk van valami minimális háttértudása a témával kapcsolatban). Ezt csak azért mondtam, hogy nehogy valaki rohanjon a UPC-hez.
Természetesen azt simán elhiszem, hogy a T-Home-nál ezerszer jobb, én is voltam T-Home-felhasználó, és nagyon örülök neki, hogy végre megszabadultunk tőlük, na az sosem kéne már.
Nálam Digi van már kb. 1 éve, eddig egészen elégedett vagyok vele, de persze biztos sokaknál ez sem fullos, bár annyi random netkimaradást ennél a szolgáltatónál nem hallottam eddig, de persze általánosítani sosem szabad.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest