Új hozzászólás Aktív témák
-
szildavid90
aktív tag
Üdv!
Feltettem a gépemre egy Linux Mint operációs rendszert és azóta nem tudok feltölteni. A másik rendszeremen, ami win xp volt ott minden ment simán most meg azt írja, hogy a port zárva. Név szerint az alapértelmezett transmissionról van szó. BEmentema modem beállításokba, de az upnp résznél nem tudok semmit se állítgatni. Valaki valami ötlet? (Ami egyszerű is) -
szildavid90
aktív tag
Sziasztok% Tudna nekem valaki segíteni? most telepítettem újra a számítógépem operációs rendszerét (Win XP) és valahogy sehogy sem engedi telepíteni az utorrentet. Mi lehet a gond? Küldök róla képet, hogy mit ír ki pontosan. Előszőr ugye végig megyek rajta, hogy hova telepítse stb stb és a végén azt írja ki hogy:
Itt bármelyik lehetőségre állok mindig újra kezdi az elejétől a telepítést. Most ilyenkor mit lehetne tennem?
-
szildavid90
aktív tag
Sziasztok!
A reklámokat valamilyen úton módon kilehet venni az uTorrent programból? Engem eléggé zavar. uTorrent 3.3.1 es verzióm van. Nem tudom, hogy ez a legújabb e vagy sem. Tudnátok segíteni, hogy lehet kivenni a reklámokat, illetve ha van újabb akkor abban ti tapasztaltatok reklámokat?
Köszönöm előre is a segítséget mindenkinek!
-
szildavid90
aktív tag
válasz micafighter #14379 üzenetére
Ez nem volt bekapcsolva. Érthetetlen a dolog számomra, hogy mi lehet a gond.
-
szildavid90
aktív tag
válasz micafighter #14377 üzenetére
ZTE ruterem van, de megvan a port azt írja utorrent sebesség tesztben, hogy van portom és nyitva van, még is néha zöldre vált az ikon néha pedig kis három szög felkiáltó jelre, mondjuk nem értem, hogy mi okozza a váltakozást és, hogy mért nem tölti felfele a letöltött torrent file-t, pedig híres oldalon vagyok és híres torrentet szedtem le és nem az van hogy most senki sem szedi és azért..
-
szildavid90
aktív tag
válasz enginev3.0 #14375 üzenetére
Köszönöm a válaszodat! Hogyan tudnék a tűzfalon, ruterben portot nyitni? Részletesen tudsz segíteni?
-
szildavid90
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok utorrentben felfele seedelni.. jobb alsó sarokban azt írja, hogy (Nincs bejövő kapcsolat, ha nem vált az ikon zöldre az hálózat beállítási gondot jelent)
Mi lehet a probléma? T-home IPTV
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest