Új hozzászólás Aktív témák

  • ignorant

    senior tag

    válasz ZollR #5882 üzenetére

    ilyen stílusban: olvasgassál f*szkalap

    Ez nem igaz, akar be is postolhatom hogy miket irtam/irtal. Szerintem szoveg ertelmezessel lehetnek nalad a gondok (vagy a szemuveggel ha azzal elsz) ;)

    akkor is újabb linkek jöttek, kommentek és érvek nélkül.

    Ne vard azt hogy a csak a te kedvedert irjak 10 oldalnyi kifejtest errol a temarol. Vannak forrasok amik eleg hatekonyan osszefoglaljak a fobb nezeteket. Minek irjam le ha mar 1000en osszefoglaltak elottem?

    Egyebkent eppen ezert dolgozunk egy jol atlathato forumon hogy ne egy chat szeru thread legyen csak.

    Véleményem szerint: ez a defláció így elmehet kisebb-nagyobb visszaesésekkel $5-6k-ig de utána olyan crash lesz amiből nem áll fel a piac.

    A velemenyed annyit er mint az enyem, azaz semmit sem. Amugy amit most latsz annak koze sincs a deflaciohoz. Ez pusztan rising demand/growing adopcio. Sot, akkor beszelhetunk deflacios hatasrol ha mar minden BTC ki lesz mine-olva addig inflationary.

    Ha annyi bitcoinom lenne amennyiszer hasonlokat hallottam...inkabb nem is gondolok bele. minden egyes szintnel jelentkeznek a hasonlo mentalitasu emberek, hogy szerintuk mi nem lehet vagy mi nem realis.

    Az en velemnyem roviden osszefoglalva: Senkisem tudhatja hogy mi lesz. A potencial is kurva nagy (meg mindig) es a riziko is.

    2 hét múlva kapom meg az $1220-t amikor eladhattam volna mondjuk $1400-ért.

    Irtad pm-ben is hogy kiszalltal kiabrandultal, most ugy erzem, hogy talan ez a fo problemad. Szerintem folosleges ezen idegeskedni. Rengeteg dolog van amit vehettel volna es gazdagga tett volna, de nem igy lett valami miatt.

    Nemcsak a jovot nem latja senki de sajnos idoutazni sem lehetseges, szoval erdemes elengedni :)

    Lett nemi profitod szerintem orulj annak. Ha vissza akarsz szallni, nem kevesebb es nem is tobb a kockazat.

Új hozzászólás Aktív témák