Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Igen nekem is kezd bedurvulni a 1v1. Bár most is inkább 2v2 a kedvencem, de néha megyek 1v1-t. Most Annihilator vagyok, de a leírásod alapján még picit feljebb lépek és onnan már szenvedés feljebb jutni
Azért kíváncsi lennék mi az én szintem, csak ahhoz sokat kéne 1v1-ozni. Meg aludni is többet kéne hozzá
-
OnSeT
őstag
válasz
kovsol #12293 üzenetére
pvpben vesztes meccsek után csak battle tokent ad, elo ( pontrendszer ami meghatározza az 1v1 rangod )az elején nyertes és vesztes meccsektől egyaránt növekszik. később már levonás elo jár a bukott meccsekért. [link]
nekem jelenleg ~600at von le ha elbukok egy meccset kb. azonos rangú ellen, ha egy hero+ kategóriás játékos ver el akkor csak 2-300at
korábban ilyenért még elot adott. ^^
egy reaper -fiendért meg kapok 60-at ha nyerek ellene.előző hétvégén elég sok meccset toltam a V/L arányom javult viszont összességében kb 1000elot buktam.
de mondjuk nem is baj hogy van ez a visszapontozódás, így 2-3 buko után már könnyebb ellenfelet sorsol.
az ellen sorsolásban nekem csak az nem tetszik hogy van hogy 3x kapom ugyanazt az ellenfelet egymás után. ami igazán betesz ha még a map is ua.
pve térképek nagy részéhez még sztem nincs is hozzáférésed, ha mind fel van oldva akkor így néz ki a world map: [link]
a mapok egy része csak advanced és expert szinten érhető el.az upgrade lapokért hogy menyi tokent kapsz az a lap gyakoriságától függ.
emelkedő sorrendben C, UC, R és URitt meg tudod nézni melyik map milyen upokat dob: [link]
-
fantom922
aktív tag
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #12296 üzenetére
Ja tényleg
bocs, de én firével Banner of Glory-val támadok... ugyanis van ilyen pvp deckem is. Banner of Glory-ra gondoltam... Firedancer lőtávolságban simán felépíted és 40 power. A másik rallying banner előnye, hogy nem dazed unitokat hozhatsz le, de én nem azt használom.
-
fantom922
aktív tag
Nincs igazad
"Glorious Death – a zászló körüli 25 méteres övezetben, ha szövetséges egység hal meg, akkor, a lehívási költségének 20%-a azonnal visszakerül a power pool-ba. A fennmaradó rész a void power-be megy." Ha banner mellett ölöd a fire ellent power előnybe kerül.
Aurának az a lényege, hogy lehívsz valakit akkor 8x sebzés az ellennek. Ha banner mellett hív le dancereket és aurával ölöd le őket, akkor egymás után hívhatjátok le a lapokat az előző mindig meghal. Megintcsak power előnybe kerül a banner miatt. Aura ugyanis épületre nem hat.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #12290 üzenetére
Csak hogy tisztán lássuk a szituációt, amire gondoltál az az enforcer. Bár emiatt még nem írnék egy postot, szóval a valódi ok:
"Amint megvan a dancer rögtön térj át a bannerra, mert visszakapja a power egy részét, ha marad..."
ez a banner of glory-ra lenne igaz. dancer/enforcer támadást rallying bannerrel szokás támogatni, aminek semmi köze a visszakapott powerhez
-
kovsol
titán
válasz
fantom922 #12291 üzenetére
level 1 vagyok még csak pvp-ben, fogtam magam lehívtam egy shmant meg egy windweavers és már mentem támadni is, útközben még párat ezekből és legyalultam a srácot, azt nem tudom ha vesztek akkor is ad-e
6viktory és 15battle így akart lenni az a 6-15, ugye most be lehet a lapokat konvertálni tokenre egy héten át, és ugye ad két lapot, ha expert mappot megy az ember ott többért konvertálja be, ha normalt akkor kevesebbért, de nem mindegyik kártyának azonos a konvertálási értéke, kis eltérések lehetnek, itt viszont honor token nem ad
én még amúgy nagyon kezdő vagyok, szóval PvE térképek közt is van amit nem ismerek szóval én élvezem azt is
-
fantom922
aktív tag
J Zotya még egy megoldás, ha a teleporttal nem odateleportálsz a deancerekhez, hanem őket teleportálod hozzád, ezt is próbáltam már és bejött
Főleg sadó magekhez teleportálni, mert a teleporttal az életük is nő
De a legjobb megoldás még mindig, ha nem hagyod falat húzni
-
fantom922
aktív tag
válasz
kovsol #12288 üzenetére
kovsol a legjobb, ha mész Battle Ground-okat 9-es szinten bárkinek megy csak bele kell jönni. A heti +-al együtt kapsz 14 victory tokent, booster nélkül pedig 7-et. Jóval gyorsabb mint a mapok. Ha nincs jó mate, akkor én 1 playeres BG-t szoktam 9-esen egymás után. 25 perc, ha ügyes vagy és az most 14 amúgy 7 token.
Advanced map ad 2x15 victory tokent???
-
fantom922
aktív tag
Zotya firedancer ellen nightcravler jó, de a profik általában dobnak mellé haspókot is (azt az orkot aki neked rohan
) + támadó spellek. Szóval akkor már a fire lenyomja a nightcravlert sajna egy nem szokott elég lenni. Felbuffolva még jó lehet... Ha több dancere van jól jöhet a nasty mondjuk nightcravlerrel baró. Fal mögül nehézkesebb. A megoldás, ha nem hagyod falat húzni
de ha mégis és van kis csapatod már akkor teleport át a másik oldalra. Ha pedig több dancer van 2 phoenix és 1 vissza is jön
Sőtt több dancernél arra az oldalra nyomhatsz egy aurát is és az gyorsan megfordítja a helyzetet... itt persze vigyázni kell, mert ő lerak egy bannert és szivathat a powere meg nő. Aztán van a knight of chaos is ha lehoz haspókot (lásd eleje
) csak az lassan ér oda, több dancer ellen pedig nem biztos, hogy van ennyi időd. Azért sadós védelmeket írtam, mert ha jól olvastam te az vagy. Amint megvan a dancer rögtön térj át a bannerra, mert visszakapja a power egy részét, ha marad...
HunCsirke jó volt, de még van mit fejlődnie
Egyébként nem tőlem félt az ellen, nálam magasabb rangúak voltak. Dobta őket a rendszer. Mondjuk ismerek egyet aki beszarik tőlem és magasabb rangú, de az érdekes... mindig verem
pedig jobb mint én, de valahogy ellene nyerek. Azoktól meg kikapok akiket ő ver
Én vagyok a mumusa...
Szeva Gyuribá!
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm szépen. Nézegettem most a lapok árait, nagyjából minden maradt, 1-2 értékesebb lapomnak viszont szépen felment az ára (Prom Jugger 6,5K?
Amii 2,2K?). De a nagyja nem változott. Most úgyis bele kell jönnöm majd, így kezdem elölről, Standard Map-ok, rPvE, tokenek, meg minden. Ha majd meglesz a felhasználónevem - bejutok - majd megint felveszem itt, aki most aktív.
-
kovsol
titán
toltam egy pvp 1v1 -t 1-1 tokent kapok amit megdupláz és lesz 2-2
valahogy jobban megéri ha egy advanced mappot letolok és kapok két lapot amit bevált 2x 6-15 tokenre, vagy ha olyan esik megtartom és nem kell tokenért upgrade
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12286 üzenetére
valszeg nálad is a mai szerver karbantartás kavar be.
nekem is kb. negyed órába tellett bejutni, most kifagytam egy rpve végén... mára már hagyom.holnap valszeg jön egy hotfix vagy szerver restart, kint már jeleztük hogy gond van szeróval.
-
TazLeacher
nagyúr
Hi mindenki!
Gondoltam újra folytatom a játékot, azonban rögtön trébe ütköztem.
Csináltam egy új accountot (új lett az EA accountom), ezzel akartam bejeletnkezni, majd egy új karaktert csinálni. A játék indítóképernyőjén beírom a mailcímem, meg a jelszót, elfogadja, elindítja a játékot. Bejon az "intró", majd loggin fail címszóval kéri a mailcímet meg a jelszót...beírom, de nem jó neki...amikor a játékot indítom elfogadja, de a játékban már nem.
Mi lehet a gond?
Ja, igen: a régi accountommal beenged.
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #12284 üzenetére
jóóvan nah akor kettő is volt az
fire dancerek adni kell a nigtcrawlerrel
falon túl meg nemtom mivel XD
szerzel iylen rakátavetőt a válladra és lelövöd XD
vagy kinyitod a fala mer ugye kilehet én ugy hlalottam és kimész a bogárral aztán beleharapsz a fenekébe -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Zotya21 #12270 üzenetére
Ja még emlékszem rá
na meg nem egy főnikszet hoztál le hanem 2-t XD amúgy a disznó-creeping-roots ot annyira imádom csinálni
csak néha a creeping elég hamar lejár..
Én a promo fire dancer től rettegek nagyon, azt annyira utálom h áá.. az ellen mondjuk a mauler tökéletes de már így is gondban vagyok mit rakjak be.Egyébként aki akar 2v2 zni azt hétköznap megtalál 3től 5ig, Ovobacsival most toltam pár meccset, nemtudom h féltek e tőle de szinte mindíg 2v1 be indult xD sebaj.. könnyen kaptunk tokent
Amúgy sok itteni emberrel tudtam már játszani,pl: egy 2v2 unrankeden én+linekiller vs Onset + mikib. Zotyával 1vs1. Poppika val pedig 2v2zni szoktam, szóval jó h ráakadtam erre a fórumra
-
Zotya21
senior tag
-
Volgafan
senior tag
Minél magasabb szinten csinálod annál többet ad:10-esen 8,9-esen 8,8-ason 7 és így tovább ez a victory token,úgyis abból kell majd a sok.....
-
Volgafan
senior tag
Figyu:sztem nem érdemes mapokra menni,menj Bgre és tokenből húzd fel a lapokat,főleg,hogy most van duplázó....
-
Juliano
tag
gyuribá..ne legyél már ilyen szerény...annyira rosszul azért nemmegy neked...
-
kovsol
titán
kicsit bosszantó, hogy akármelyik térképet tolom sose az az upgrade lap esik ami nekem kellene
ezzel a pár új lappal most sokkal könnyebben mennek a PvE térképek -
Volgafan
senior tag
Sziasztok.Szeretnék bemutatkozni:Gyuribá a Nickem Bfben.Ha valakinek lenne kedve velm 2v2zni,szívesen állok elébe.Sajnos még nagyon gyenge vagyok,ergo van mit tanulnom!!!Sztem a legnagyobb bajom,hogy isszonyat sokat pvpztem anno,és nem tudok teljesen áttérni....De ha valaki esetleg tanít is közben,az nem baj,Ts3-on mindig vagyok,tehát kommunikálni is tudok.Há ennyi kb.
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #12270 üzenetére
2v2ben ne foglalkozz a pvp rangokkal, nem mérvadó.
rangot az 1v1 meccsekkel lehet szerezni, s attól hogy vkinek nagy az 1v1 rangja még nem jelenti azt hogy jó 2v2 játékos. (vagy lehet hogy jó 2v2ben is de épp akkor játszik először az adott társsal. )a másik véglet mikor rang alapján lebecsülöd az ellenfeled. érdemes átpörgetni a top200-as 2v2es listát, meglepően sok csapat van az élen alacsony 1v1 ranggal.
erre az a magyarázat hogy vannak játékosok akik csak 2v2-t menneknemrég mentünk linekillerrel egy pvp rang mentes csapat ellen, meglepően jók voltak, jobbak mint sok high ranggal rendelkező csapat. mint kiderült nem kezdők hanem a toplista elején tanyáznak.
szerencsére linekiller elég jól ismeri a 2v2es játékosokat/csapatokat, így mindig tud előre figyelmeztetni hogy ki(k)re kell különösen figyelni
egyébként te hogy látod az ellenfelek deck lvljét rankeden? ^^
tudtommal azt épp azért jelzi egységesen 0-nak hogy senki ne ijedjen meg tőle és ne lépjen ki a loading alatt.én is gyakran mellényúlok unitlehívásnál ha a kis gépen játszok.
1024x768ban kisebbek az ikonok, és nem lehet a megszokott mozdulattal lehívni az adott egységet. a legnagyobb szívás az volt mikor templart hívtam le eagle helyett egy földi attackra^^mondjuk azon a gépen nem is megyek rankedet. ^^
-
Zotya21
senior tag
Nekem mg az a bajom az egész pvp vel hogy amikor nekiállunk egyből oylan izgalom kap el hogy nemtok értelmesen gondolkozni lehet előtte bekéne kapni egy xanaxot XD
multkor is jön LoLHuncsirke egy burroverrel erre félrenyomok és nem nightcrawlert nyomtam hanem főnixet és hogy az nem jó dogol majdnem 2x anyi power ésmég megse öli xD
meg amikor ráfagyasztanak a shadow magere akor még rányomok egy nether warpot ezzel az ellenséget meg is gyógyítom meg iylenek xD
meg általába duelbe berak iylen bane meg mitom én miylen ranguakat amikor én slayer vok
neki 120 as deck nekem meg 57 aztán micsináljak vele legalább azonos rangut rakna be vagy 1-2 eltéréssel vagy a pakli szintjét is nézné szoktam erős csapattársal játszani 2v2 őt de ráis rossz hatással vok XD
általába akkor mnidig vesztünk még iylen 0 pvp rankostól is néha nemtom elbutítom azt akivel játszok xDHát nekem a mumusom igazáből a shadow egybe pedig nekemis az van xD
meg a coca a coldsnap a roots a creeping meg a wildfire ugy örülök amikor csak azt játszák hogy coca-creeping-roots-coca-creeping-roots jah meg cold XD aztán ilyenkkel játszak fujj undorító sztem -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #12268 üzenetére
Mióta én játszom azóta játszik ő is az biztos.
Szerintem az eleje környékéről.
Mumusa mindenkinek van szerintem. Nekem az egyik az instant pure fire t2 és a dancer. Meg a silvervind + nasty.
Az a baj a lostal, hogy általában shadow-frost a játék. Álltalában szokott menni ellenük a játék. Mivel ezzel találkozom a legtöbbet (hiszen ez a legnépszerübb).
Na de nemsokára kijön a shadow-nature
Én azt vettem észre magamon, hogy nagyon pihentnek kell lenni egy komoly 1v1-hez. Ha az ember picit fáradt már hosszabb a reakció ideje, már nem veszi észre az apró cseleket stb-stb. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12265 üzenetére
hát nem tudom stoxx mióta játszik és mióta ismert de feagul még a ranglisáts idő előtt is ismert volt.
Linekiller:ha befagy akkor várhatod h betölt
amúgy igaz ez a mentalitás sajnos:S én is ilyen vagyok bár néha én még ha győzelmi sorozatba vagyok akkor is leállok:X
legtöbbször azé mert unalmas h mindig ugyan az jön.egy idő után ha még tudod is counterelni a vileplayereket akkor is unalmassá válik.
frost ellen meg majdhogynem biztos lose nekem.az a sok proteck meg ice shild, ráadásnak a war eagle ezeket támadásnál gyakorlatilag nem tudom h hogy is lehetne beütni,védekezésnél még renbe de támadásnál a dazed miatt elég kilátástalan,guardot meg nem akarok használni továbbra se.
amúgy ami nekem a leginkább a problémát okozza az a well huzogatás, az első még jó is emg amíg megvan a 2.orb de utánna én ráálok támadni meg spamelem az ua,t még ha oinjkos akkor is wellt meg nem tudok húzni rendesen.
aztán általába ő elhúz és jön a t3-amitől én külön rettegek.
nagyon nem vagyok ráálva h t3-at húzzak volt amikor 2 lapom volt csak rá, msot több van de még midnig élvezetesebbnek tartom a t2-es harcot. -
fantom922
aktív tag
válasz
linekiller #12266 üzenetére
Jaja ők nagyon jók voltak! Én is emlékszem Ninjaflut használta előszeretettel a bandit hajót mikor bejött
ledobta a katonákat és kő kövön nem maradt. Egyszer mentem ellene!!! és kikaptam, de megizzasztottam church-el. Viszont profibb ő annál, hogy csak ezt a hajós taktikát tudja. Váltott és lesöpört
Egyébként én azok kevesek közé tartozok, aki sosem adja fel
Végigjátszom a meccseket tök mindegy ki az ellenfél. Ami pedig még fontosabb, múltkor mentem Jade Warlorddal és kikaptunk, miattam (persze vérprofiktól). Először is végig maradtam, és a végén elismertem, hogy én szúrtam el és megkértem mondja mit kellett volna tennem
Aminek a felét nem értettem, mert angolul volt
de a mentalitásra akartam rámutatni.
Ha ti is ilyenek vagytok skacok, akkor vegyetek már fel havernak és menjünk párat
...még mindig OvobacsiAzt én is rühellem mikor léphetek ki windowsba mert a beszari leavelt töltés elött. Valahogy programmal meg kéne fogni a dolgot, ha lehet. Beadhatná például a játékot ellenfél nélkül is és akkor rögtön nyerne aki marad. Sokkal igazságosabb lenne.
-
linekiller
tag
válasz
Murder3 #12259 üzenetére
A top 100 playerek 98% átlagos kombóval megy 1v1-ben, csak a microjuk egyre jobb ahogy megyünk elöre fele ranklisten.
A top 200-ba bekerülni piskóta és a legend rank elérése se sokkal nehezebb BÁRKI képes rá.
Azért van olyan kevés magyar legend mert pocsék a mentalitás.
"Az igazán nagy játékos nem siránkozik ha kikap egy OP kombó miatt, hanem megoldja a problémát." -Ninjaflute
De a legnagyobb gond az ott van szvsz , hogy a legtöbb magyar ha meglát egy nála sokkal nagyobb rankú játékost akkor rögtön ott van, hogy ő tuti kikap és semmi esélye sincs, EZ HÜLYESÉG !!!
Mindig 50% esély van a győzelemre.
Nem szabad sose kilépni egy játékból harcolni kell, mi történhet ? Kikapunk amiből nagyon sokat lehet tanulni (hosszú távon csak így lehet előre jutni)Nagy öregek tényleg tudtak, szerintem Feagul, Ninjaflute és Wolflovesu voltak és lesznek a legjobb játékosok. Ők minden színnel játszottak méghozzá top20-as szinten, nem mellesleg tisztelték az ellenfeleiket.
Ui.:
Rühellem azokat a játékosokat akik kilépnek loading screen alatt 2v2-ben 10-ből 6 esetben befagy az ellenfél a loading screen-en aki kilépet ugyan úgy elvesztette a meccset.
VÁRD MEG AMÍG BETÖLT A JÁTÉK !!!!! -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #12259 üzenetére
Feagul is jó. A legjobb mikrós pedig dragondave volt. Valamint egy halál közvetlen, kedves, segitőkész pali. Azt a pár meccsett amit játszottam vele nem felejtem el soha. Kár hogy azok nem lettek lementve.
A másik aki szerintem egy bitangos jó mikrós és varázsló az stoxx (dekka). Velem ő is rendes volt, rosszatt nem tudok rá mondani (mások biztosan igen).
Az ő meccsei olyanok, hogy nézem, látom, értelmezem és mégse tudom, hogy hogyan csinálja olyan könnyedén, precizen, pontosan. -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #12263 üzenetére
Jó én kb van h 1 héten megyek 5-öt 1v1-be és akkor soakt modntam van h hónapba nem megyek 10-et se
akkor is össze ad vmi gynegébbel akit alap h elverek.
ráadásul úgy h pl bizonyos színek ellen igazából nem mentem túl sokszor így tapasztaltom sincs ellenük.
+ugye a deckem messze nem full up és charge.
lényegébe ha mondjuk lenne 1000 meccsem 1v1-be már elképzelhető h legend lennék, de így nem nagyon esélyes ha ilyen kevés meccset játszok. -
fantom922
aktív tag
Szerintem a legend szintet én is elérném, de most komolyan
Most éppen Annihilator vagyok úgy, hogy 1v1-be keveset megyek (tod arany kör 3 bonyóval alatta
) inkább 2v2 a kedvencem. Linekiller, hiába érném el a Legend szintet a közeledbe se érnék játéktudásban. Murder, van aki tehetségesebb és van aki nem. A tehetségtelenebb hiába játszik 1000-et akkor se lesz olyan jó mint a vérprofi, pedig lehet az jóval kevesebbet játszik. Számít a tapasztalat is persze azt nem vitatom... Persze ne érts félre te lehetsz vérprofi, ezt magamra értettem
...és linekiller abszolult értettem amit írtál
én is így gondoltam. Ezért mondtam, hogy nem figyeltem az ellent, ugyanis túl sok egysége maradt és én felhúztam a wellt. Nem kellett volna, mert nem tudtam bevédeni. Viszont ez gyengébb deckkel. sadó/frosttal védtem volna, ez viszont fire/bandit volt. Azzal nehezebb. Drágák az egységek és nincs épületre védelem. Lehetett volna még aura of corruption, de nem volt elég a power... Úgyhogy igen azokra nem figyeltem amiket írtál.
Skacok 2v2-ba jöjjön már velem valaki néha. Vegyetek fel friend list-re plsssssssss IGN Ovobacsi
Jó volna több magyarral is kipróbálni magam...
-
Murder3
addikt
meg a legtöbb teljesen átlagos kombóval meg mikróval megy.
Nem mintha nekem lenne ehhez érdemi belepofzáshoz jogom, de ha én is nagyon ráhajtanék előbb-utóbb én is rendelkeznék annyi tapasztalattal, nyílván most amilyen kevés pvp-t megyek úgy nem csoda h nem haladok
pedig mindig elhatározom h na akkor most ráálok, de aztán mégse.
De a lényeg h én néztem sok meccset ezektől a profiktól és nem tudom de nekem Feagul játéka messze felülmúlja a többit.
Nem egy meccset néztem tőle és elég brutál mikróval rendelkezik az ürge.van yt olyan is ahol fire stalker,rageclaws,drake,revage,surge kombóval úgy támadott több helyen, hogy nem volt húzott wellje és ilyen lava fieldeket csak arra lőtt el h 1-2 egyésget knockoljon.
-
popiika
csendes tag
mi lett az uj a bf-be?
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #12256 üzenetére
Hát szerintem az EA üzletpolitikája is ludas a dologban.
Mert ahogy hallottam az SC2 nem lett olyan acélos mint amit vártak tőle, de azért BF-nél még mindig jobb.A top 20-as magyarra van egy tippem, megy egy PÜ, hogy tényleg ő az-e?
-
linekiller
tag
válasz
Sousuke90 #12255 üzenetére
Kösz ^^
A legjobb magyar az max 2v2-re igaz, 1v1-re tuti nem, van egy top 20-as magyar ( sokan azért nem ismerik mert nem szeretné, ezért én se fogom megmondani ki az)
Ez nem álszerénység tisztában vagyok azzal, hogy mennyire vagyok jó de a legend szint nem nagy szám global szinten.
A profik ruler ranktól kezdenek szóba állni emberekkel és tisztelni hero rank után kezdenek vkit ( régen nem így volt, de sajnos azok a pro-k akik most vannak azoknak a legnagyobb része baromi arrogáns és beképzelt, tisztelet a kivételnek)SC2 csúnyán betett ennek a játéknak játékos szempontból :S
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #12254 üzenetére
Azért azt be kell látni, hogy a "csak" egy legend az azt jelenti, hogy az egyik legjobb magyar játékos vagy, ha nem a legjobb ^^
-
linekiller
tag
válasz
fantom922 #12247 üzenetére
Köszönöm, hogy ilyen jónak tartasz de én csak 1 legend vagyok a sok közül.
A tanácsot Onsetnek adtam nem neked, ez azért fontos mert az a taktika nem ennyiből áll.
Onsetet már elég régről ismerem és fél mondatokból is megértjük egymást.Ennél a taktikánál nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni:
- Maradt-e egységed a támadás után és ha igen alkalmas-e védekezésre.
- Az ellenfelednek van-e egysége és ha igen használható-e támadásra
- Ha nincs egysége akkor lehet-e megspórolt powere ( a voidja tuti magas lesz de azonnal használható van-e)
- neked mennyi használható powered vanha ezek a feltételek kedvezőek számodra még akkor se van vége a dolognak
-nem mindegy hol húzod fel a wellt ( lehet-e long range egységgel támadni, vagy túl közel van-e az ellenséges wellhez, esetleg ráhúzható-e fal)De akkor mikor érdemes/ vagy kell ?
- ha minimum 160-170 powered van és elég nagy a void powered
- ha tudod hogy azonnal nem lehet leverni az ellenfelet de elég az előnyöd a well húzáshoz+1
ha muszáj plusz wellt húznod mert hátrányban vagy és ki kell egyenlítenedEléggé defenzív játékos vagyok mert baromi erős t3-am van és a deckem (shadow/frost) is ezt preferálja. Ezért nekem ez a taktika alapvető nem minden színnél és játékstílusnál kell erre építeni, de egy alapszinten mindenhol fontos.
-
fantom922
aktív tag
Tényleg dueling
a breeding egy lap... Shadow/frost az nagyon erős mióta megjelent a lost souls kiadás. Az a legerősebb deckem nekem is. Bár nekem sok van.
-
dolfy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudok belépni a játékba nálatok is ez van?
-
kovsol
titán
Az ingame nevem is Kovsol amúgy, ha esetleg valakinek lenne majd kedve 2 fős térképekhez.
Leírom milyen kék és zöld lapjaim vannak, mivel ezekkel játszok:Frost:
Master Archers
Northguard
Imperials
Defense Tower
Gladier Shell
Defenders
Phalanx
Cannon Tower
Coldsnap
Silverwind Lancers
Kobold Engineer
Tremor
Shield Buldings
TempestNature:
Shaman
Spearmen
Wildweavers
Werebeasts
Tunel
Primal Defender
Surge of Light
Stone Shards
Ghostspears
Mauler
Spirit Hunters
Razorshard
Stone Tmepst
Root Nexus
Breeding Grounds
Stone Huler
Burrow Ritual
Curse of Oink
Ray of Light
Drones
Stone Warrior
Swamp Drake
Thrnbark
Hammerfall
Ewuilibrium
Gimvine
Gemeye
Colossus
Giant Wyrm
RegrowthEzekből próbálok majd összehozni egy kis játékot, mivel most nagyon le vagyok égve munkahiány miatt nem tudok venni bfp -t, de pár hónap múlva lehet ez megváltozik.
-
fantom922
aktív tag
OnSet mester
az a te oldalad? Gyanús volt, hogy ugyanazok a vidik, mint itt. Nagyon jó oldal, grat!
Linekiller vérprofi, néha láttam játszani. A wellhuzogatós tanácsát viszont megszívtam egyszer
Persze én csak jó vagyok nem profi... Szóval levcertem egy well-jét és húztam rögtön egyet, ahogy azt kell. Noob volt és nem érdekelte semmi, betámadott rögtön utánna. Visszaszerezte a wellt... Persze én voltam a hülye, mindig nézd mit csinál az ellen... és legyen tari power, ha betámadna.
Ha nézem, hogy jön nem húzok wellt persze.
Ja lenyomtam, mégiscsak noob volt
Linekiller te milyen színnel nyomod pvp-t? Ja Linekiller ismered Jade Warlordo-t, haverom... néha megvert Breeding Groundon, jófej nem?
De tényleg haver, szokott hívni Breedingre gyakorolni (nem magyar vérprofi).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #12243 üzenetére
Azt is küldtem a colossuss mellé.
Szerintem a nature indulás minden advenced vagy rpve-n jó. Klasszikus shaman+wind baj esetén surge. Néhány expert mapon is meg lehet vele indulni. T2 frost meg coldsnap, oninkal szokott menni. Ha kell lehet hivni tempestet is breeding mellett. T3 meg a szokásos swamp drake, drone vagy szilverrel vihető. T4 meg gemeye, colossus, grimvine, giantwyrm, regrowht bármit beüt. Max egy maelstorm kell még bele.
Amúgy meg ahogyan a you-n látjuk c és uc lapokkal is lehet darálni. Csak tudni kell mi merre van. -
Sousuke90
aktív tag
jó látni ahogy előkerülnek régi-új játékosok ^^
-
Murder3
addikt
Illetve amit még nagyon érdemes a Lost Spirit ship kicsit drágább, de nem annyira vészes és hát piszok erős op lap.
charge se vészes rá mert rifle cultist+offering konbóval jöhet+mellé csapsz egy maelstromot meg regrowtot.
egy grimvine az se túl drága földi egységnek és azzal kb a t4-ed verhetetlen tud lenni. -
kovsol
titán
Gyuri által említett nature-frost-nature-nature felállást használom most, de a harmadik zöldet a Colossus miatt kell csak beraknom, de elég erős jószág az én szintemen még
előbb toltam Defending Hope (Standard) -t hátha kapok egy Shaman upgrade lapot, de pont nem azt adta, majd legközelebb talán
-
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #12235 üzenetére
a well húzogatásra tényleg rá kéne állnom, ez az egyik gyengém, hogy nem állok le, s addig támadok míg van power.
a második sundis kísérlet t2nél öngyilkosság volt az ellenfeled részéről, scorthed-el még összejöhetett volna, de frost orb ellen, ahol van 2 building protect lap esélytelen beütni a wellt ebben a helyzetben.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #12234 üzenetére
element of conversion al lehet upokat tokenné váltani az element of creation meg megduplázza a kapott tokeneket. nem lehet választani hogy melyik tokent adja, mindháromból fogsz kapni beváltáskor a lap gyakoriságának megfelelő értékben.
ah-ban mindegyik 150-150 bfp és 1 hétig működik vásárlástól számítva.viszont most egy héten keresztül ingyen lehet használni őket. mind2tőt adták a hétfői lapok mellé. az egy hét a mail megnyitásától pörög. a lejárati időt a menüben tudod megnézni jobb fent az element ikonon.
szal aki decket akar upolni az használja ki a lehetőséget.
kovsol milyen színnel játszol? van egy rakat c lapom , küldök belőlük.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kovsol #12233 üzenetére
Onset mester kiválló oldala. [link] infókkal, repekkel. U és uc lapokkal advencedet is lehet csinálni baj nélkül. Két dolog kell hozzá. Lapok legyenek teljes upon és tudd mit kell csinálni a mapon.
Amiket küldtem lapokat nature-frost-nature-nature felállásban tudod használni. Nem bonyolult. Van heal dögivel, cc is.Remélem az öreg iszapszeműek is megdobnak néhány kártyával.
-
linekiller
tag
jók lettek a repek grat
Egy taktikai tanács ha előnyöd van akkor azt növeld tovább, magyarul ha power előnybe kerültél vagy leszedtél egy wellt akkor húz fel még egyet magadnak.
A profi ellenfelek simán feltudnak állni egy sunderer-es well vesztésből.
Nekem pont tegnap volt egy ilyen meccsem.
[link] -
LoLHunCsirke
tag
Hallotam olyat hogy pl: mondjuk convoy-t, vagy passage to darkness-t expertbe, tehát ilyen pve mappot megcsinálsz és ugye kapsz upgradeket, na most aztmondták h ott amikor kiírja miket kaptál azokat átlehet alakítani victory, battle tokenné, nekem inkább victory kéne, ugye azt nehéz szerezni.. na ez mellékes.De olyat is mondtak h ezt nem mindíg lehet megcsinálni, és talán pálya függő is. Akkor most mivan?
( 100 as nagyságrendben adja, a 3as upgradért a victory-t, nekem ilyeket mondtak) Ez most mennyiben igaz?
-
kovsol
titán
ezer éve nem játszottam már a gameval, előbb toltam egy játékot és azt tapasztaltam, hogy most minden nap ad 1bfp -t minden nap 15perc játék után ? Meg látom most adott is két ajándék kártyá.
Nekem mondjuk csak goldért vett common lapjaim vannak, meg az alapok azzal játszogattam csak PvE ben easy fokozatonegy cannon towert akarok még venni, meg lehet körülnézek hátha van valami ami jó nekem még olcsón
-
OnSeT
őstag
Rágyúrtam picit a t1 harcra. ^^
OnSet Fire T1 vs reddark Fire T1
OnSet Fire T1 vs Hroft Shadow T1
Még 2 meccs ahol volt t2 is, bár igen rövid.
OnSet Pure Fire t2 vs drakonz Pure Fire t2
OnSet Fire/Fire vs thesickaleon Frost/Nature
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #12226 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést Sousuke, így már jobban hangzik. Kár, hogy nem területre hat... tényleg jól jönne Jugger ellen... Így se rossz persze. PvP-ben nem valószínű, ha nem vagyunk bénák, hogy le tud hozni az ellen 2 Juggert. Akkor pedig annak az 1-nek a képessége fogható ezzel + lassít és lehet lőni 1000-el. Tetszik. Ki is fogom próbálni... Így már a szememben 100x jobb mint a silverwing...
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3 #12224 üzenetére
Valóban elnéztem, a 3 up alatt 210 hp-t kap pluszba. Mea culpa.
@fantom: azért ennél kicsit összetettebb a képessége
amellett amit írtál, csak walk speedel mehet az egység, valamint a 65m-en belüli saját ranged egységek kapnak 15m lőtáv bónuszt és a célzott egységet kezdik lőni -
fantom922
aktív tag
Megint gondolkodtam
Arra jutottam, hogy ha területre hat a speciális képessége akkor megvan a védelem Jugger ellen
Király!!! ...és nem kellenek hozzá a frost védő spelljei sem. Már csak meg kell ölni a Juggert
-
fantom922
aktív tag
Jó reggelt skacok!
Már azt hittem tényleg nem kap hp-t, de mégis? Mert, ha igen akkor silverwind 2
A képessége pedig, hogy az ellenséges lény nem tudja használni a speciális képességét. 30 powerbw kerül... mauler jobb erre a célra
Ja nem kaptam Amii Phantomot, tehát csak azok kaptak akik megvették szerintem 12k-ért.
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #12218 üzenetére
+talán itt van a legtöbb felesleges lap is.
bár sztem nem lennének azok ha lenne oylan pve amp ami jobban kihasználná őket. -
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #12216 üzenetére
hogy volt kevés lapjuk?
ugyan annyi volt mint a stonekin vagy lost,twilight frakcióknak. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
fantom922 #12210 üzenetére
Legalább engem ismersz xD na de, szerintem ez most jól jött a banditákkal játszóknak mert elég kevés lapjuk,meg amúgy is nagyon kevesen játszanak bandittal.. (legalább is én így vettem észre) nem is rossz h kaptak most egy ilyet, am meg ottvan nekik a lifestealer nem is baj h nincs az egekben a hp ja
a képességet annyira nem értem mi, azt leírná nekem vki? nekem német nyelven van a játék és így nemtom megfejteni mi lehet az xd,csak azért van német nyelven h gyorsabban menjen.. csak így is dög lassú a gépem na de ez most mellékes -
fantom922
aktív tag
Belegondoltam és elég durva lap. 240-ből 4-et szét tudsz küldeni és mire odaérnek tuti még 3-4-et. Ami elég imbá-vá teszi. Ráadásul 3-as fejlesztéssel a hp-je tuti nőni fog, de ugyanúgy 60-ba kerül...
-
fantom922
aktív tag
A nagy szivatás, ha szétküldesz bandit lancereket minden felé és nézed mi a reakció, majd ahova a legkevesebb lapot hozza le oda lehívsz egy imba lapot és akkor az a hely a tiéd is
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #12209 üzenetére
Jaja Gyuri, jól használható lap mert olcsó, viszont a sebzése magas. Aztán ne feledjük el, hogy még upgéd-ok is jönnek gondolom hp-t kap. Robbantásnál silverwind jobb, mert több a hp-ja. Amúgy fogható, a nagy gond ha az 5 helyre egyszerre küldenek ilyet amit védened kéne. De szerintem T2-es unitokkal is megfogható.
Nem vettem meg, de amikor a legelején free lett én közvetlen utána jelentkeztem. Olyan magyarokat ismertem akiket ti nem, nagyon jókat
Pl. Szike Oltári jó mate volt 2v2-ban.
Kár, hogy most alig ismerek valakit...
2-en tuti ölik a Fathom lordot, mert nagy a sebzésük... persze, ha a Fathom nem használja a speckó képességét, mert akkor agyonvágja őket
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #12206 üzenetére
én csak azért mondom, hogy ne nerfeljék, mert amíg nem tűnik erősebbnek, mint azok amiket már rég óta nem nerfelnek, addig inkább a gyengébb lapokat buffolják
(ehhez hozzátartozik persze, hogy több mint 6 hónapja nem játszottam)a nevemet akárhogy írhatod, amíg felismerhető, hogy rólam van szó XD
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #12203 üzenetére
De te akkor még az eredeti 12k-ért vetted meg?
hát igen, de akkor már dupla ennyi kiadásnak kellene lennie, sokkal több különböző modellel hónapont alegalább 1 új pve map jönne és még lenne javítva és fejlesztve a játék ahol kell, de ezek csak álmok, valszeg soha nem lesz beépített torna rendszer,guild rendszer....etc
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #12202 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ha bandit deckkel fölmegy valaki t3-ra, akkor megérdemli azt a Lancert XD
Amúgy meg én még mindig tartom magamat ahhoz, hogy egy Slayernél nem okoz nagyobb problémát. Elsőre a Silverwind jutott igazából eszembe. Annak egy olcsóbb/gyengébb változata számomra leginkább.
-
fantom922
aktív tag
Vigyázzatok, mert én nagyon okos vagyok!
-
fantom922
aktív tag
Murdernek igaza van, elég átláthatatlan ez az affiniti-s rendszer. Nagyon oda kell figyelni. Személy szerint jobban örültem volna, ha nem affokkal szórakoznak, hanem minden aff helyett külön lapot hoznak ki, teljesen más kinézettel. Persze ehhez nagyobb odafigyelés kellett volna a gamé-re. ...de ha így csinálták volna biztos nem haldokolna a játék. Már rég 100x több lap lenne... és micsoda változatosság, minden deck különböző lehetne
-
fantom922
aktív tag
Sziasztok!
Látom jó imba lapok jöttek. Egy érdekesség, hogy a Phantomnak nincs affinitije
Gyurinak igaza van a bandit lancerrel kapcsolatban. Szerintem nerfelni is fogják, mert túl olcsó és annyira nem gyenge.
Ja kiszúrtátok már
Elvileg én megkapom mindet. Én még akkor reggeltem mikor 4 szín volt, semmi aff. és kevéske lap, nerfek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest