Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Zotya21 #12270 üzenetére
Ja még emlékszem rá
na meg nem egy főnikszet hoztál le hanem 2-t XD amúgy a disznó-creeping-roots ot annyira imádom csinálni
csak néha a creeping elég hamar lejár..
Én a promo fire dancer től rettegek nagyon, azt annyira utálom h áá.. az ellen mondjuk a mauler tökéletes de már így is gondban vagyok mit rakjak be.Egyébként aki akar 2v2 zni azt hétköznap megtalál 3től 5ig, Ovobacsival most toltam pár meccset, nemtudom h féltek e tőle de szinte mindíg 2v1 be indult xD sebaj.. könnyen kaptunk tokent
Amúgy sok itteni emberrel tudtam már játszani,pl: egy 2v2 unrankeden én+linekiller vs Onset + mikib. Zotyával 1vs1. Poppika val pedig 2v2zni szoktam, szóval jó h ráakadtam erre a fórumra
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #12270 üzenetére
2v2ben ne foglalkozz a pvp rangokkal, nem mérvadó.
rangot az 1v1 meccsekkel lehet szerezni, s attól hogy vkinek nagy az 1v1 rangja még nem jelenti azt hogy jó 2v2 játékos. (vagy lehet hogy jó 2v2ben is de épp akkor játszik először az adott társsal. )a másik véglet mikor rang alapján lebecsülöd az ellenfeled. érdemes átpörgetni a top200-as 2v2es listát, meglepően sok csapat van az élen alacsony 1v1 ranggal.
erre az a magyarázat hogy vannak játékosok akik csak 2v2-t menneknemrég mentünk linekillerrel egy pvp rang mentes csapat ellen, meglepően jók voltak, jobbak mint sok high ranggal rendelkező csapat. mint kiderült nem kezdők hanem a toplista elején tanyáznak.
szerencsére linekiller elég jól ismeri a 2v2es játékosokat/csapatokat, így mindig tud előre figyelmeztetni hogy ki(k)re kell különösen figyelni
egyébként te hogy látod az ellenfelek deck lvljét rankeden? ^^
tudtommal azt épp azért jelzi egységesen 0-nak hogy senki ne ijedjen meg tőle és ne lépjen ki a loading alatt.én is gyakran mellényúlok unitlehívásnál ha a kis gépen játszok.
1024x768ban kisebbek az ikonok, és nem lehet a megszokott mozdulattal lehívni az adott egységet. a legnagyobb szívás az volt mikor templart hívtam le eagle helyett egy földi attackra^^mondjuk azon a gépen nem is megyek rankedet. ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest