Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LoLHunCsirke

tag

válasz Zotya21 #12270 üzenetére

Ja még emlékszem rá :DD na meg nem egy főnikszet hoztál le hanem 2-t XD amúgy a disznó-creeping-roots ot annyira imádom csinálni :D csak néha a creeping elég hamar lejár..
    Én a promo fire dancer től rettegek nagyon, azt annyira utálom h áá.. az ellen mondjuk a mauler tökéletes de már így is gondban vagyok mit rakjak be.

Egyébként aki akar 2v2 zni azt hétköznap megtalál 3től 5ig, Ovobacsival most toltam pár meccset, nemtudom h féltek e tőle de szinte mindíg 2v1 be indult xD sebaj.. könnyen kaptunk tokent

Amúgy sok itteni emberrel tudtam már játszani,pl: egy 2v2 unrankeden én+linekiller vs Onset + mikib. Zotyával 1vs1. Poppika val pedig 2v2zni szoktam, szóval jó h ráakadtam erre a fórumra :))

• OnSeT

őstag

válasz Zotya21 #12270 üzenetére

2v2ben ne foglalkozz a pvp rangokkal, nem mérvadó.
    rangot az 1v1 meccsekkel lehet szerezni, s attól hogy vkinek nagy az 1v1 rangja még nem jelenti azt hogy jó 2v2 játékos. (vagy lehet hogy jó 2v2ben is de épp akkor játszik először az adott társsal. )

a másik véglet mikor rang alapján lebecsülöd az ellenfeled. érdemes átpörgetni a top200-as 2v2es listát, meglepően sok csapat van az élen alacsony 1v1 ranggal.
    erre az a magyarázat hogy vannak játékosok akik csak 2v2-t mennek

nemrég mentünk linekillerrel egy pvp rang mentes csapat ellen, meglepően jók voltak, jobbak mint sok high ranggal rendelkező csapat. mint kiderült nem kezdők hanem a toplista elején tanyáznak. :DDD

szerencsére linekiller elég jól ismeri a 2v2es játékosokat/csapatokat, így mindig tud előre figyelmeztetni hogy ki(k)re kell különösen figyelni ;)

egyébként te hogy látod az ellenfelek deck lvljét rankeden? ^^
    tudtommal azt épp azért jelzi egységesen 0-nak hogy senki ne ijedjen meg tőle és ne lépjen ki a loading alatt.

én is gyakran mellényúlok unitlehívásnál ha a kis gépen játszok. :DDD
    1024x768ban kisebbek az ikonok, és nem lehet a megszokott mozdulattal lehívni az adott egységet. a legnagyobb szívás az volt mikor templart hívtam le eagle helyett egy földi attackra^^

mondjuk azon a gépen nem is megyek rankedet. ^^

Új hozzászólás Aktív témák