Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Nemsokara KAOS-SNP war Guilin Peaks es Wave Breaker mapeken.
[ Szerkesztve ]
-
warmonger441
aktív tag
Hétvégén ezt megint megcsinálom ellenük [link]
Hallani alatta a híres mongi vihogást[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! segítségeteket kérném
szerintetek hogy futna a játék ilyen konfigon?
multiba kellene lowon
amd phenom 2 x4 850 3300mhz de talán tudok rajta emelni mondjuk 3.6ig( nincs l3 cache )
gtx 660 2gb
5gb ddr3
133x768 felbontásköszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
melyik lenne jobb gtx 660 mellé?
3 magos 3.5ghz-es phenom l3 cacheval
vagy 840 3.3ghz-es phenom 2 x4 l3 nélkül?Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Prosector
addikt
válasz Enigma1945 #97656 üzenetére
Ma este 9 korul ismét Battlefield 4 Magyar Kupa war az IRAM és a BOH(leanykori nevén razor) kozott.
Mapek: Golmud es Firestorm.
Valoszinusitheto sztarvendeg az IRAM szineiben, nem más lesz, mint A HÜLLŐ !!4!4négy!
(ha jol tudom fog jatszani)
Szoval jo esellyel epic tankcsatakat fogtok latni a hullo es Bizarre kozott
Gyertek, nézzétek!
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
válasz Enigma1945 #97656 üzenetére
Veled mi van? Nagyon eltűntél.
-
-
Gainka
őstag
válasz Enigma1945 #97655 üzenetére
El kullog rajta persze de a 64fös sok lesz a procinak.
-
Prosector
addikt
válasz Enigma1945 #97663 üzenetére
Veletlenul irtam neked valaszkent.
-
-
Astroboy
őstag
Tegnap a második Firestormon mit keresett a hüllőtök a hegy tetején konzervvel?
Csak nem a heli idegesítette fel annyira, hogy hirtelen felindulásból felindult levadászni a löveggel? -
Astroboy
őstag
válasz Enigma1945 #97663 üzenetére
Érdekes veled mindig történik valami rettenetes dolog, ami hátráltat abban, hogy pár szóban tájékoztasd a csapattársaid a kupával kapcsolatos további szándékaidról...
Saccra kb. annyi időt vett volna igénybe, mint ide írogatni.Ui: A történtek fényében az aláírásod különösen találó és releváns.
-
törölt tag
Szép volt rZr! Hüllő kapott rendesen.
-
Gainka
őstag
válasz Enigma1945 #97665 üzenetére
proci limit lesz, felbontás gyakorlatilag mindegy, kokányoltam én is pentiummal low-high-ig mindegy volt hova állitottam a grafikát nem volt képes 60 fps-t kicsikarni.
64fös shanghain gyanus hogy nem lesz meg a fix 60, befog esni alá ez 100%
Nézz meg egy pár videot you tubon. Kevés phenom video van akkor athlon x4-es kb egy kutya. -
Popes
őstag
Másnál is van ilyen anomália hogy beállítom 1280x720 75hz-re és a monitor szerint meg 1280x1024 75hz lesz belőle? A játékból ha kilépek és újra be akkor megmarad az 1280x720 75hz-es beállítás a menüben de viszont a monitor szerint meg már csak 1280x1024 60-en megy.
A FHD 60hz-en kívül szinte minden beállításnál mást mutat a monitor mint amit a menüben beállítok. Már a legfrissebb Crimson-ról visszatértem régebbire(DDU meg minden volt) meg kipróbáltam egy pár dolgot de ugyan az a helyzet.
Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz pilu85 #97678 üzenetére
Nem, a 111 vagy az 111111 az mind1, de a 60 vagy 75 az nem.
Na jó, a viccet félretéve, nem csak az a gond hogy a 75hz-et nem jegyzi meg hanem a felbontás is teljesen más mint a beállított.(kivéve a natív 1920x1080-at)
@Tomi Sajnos valamiért FHD 72hz-en már becsíkoz,(pedig ment ez jobban is) ezért azt nem erőltetem. Na meg persze kell is az alacsonyabb felbontás a csillió FPS-hez.
Deus ex machina
-
BullKoxa
őstag
Szia! És a moncsid bírja?? Mert nekem Dell P2414H van és gyárilag 60Hz-s ,de egy srác használta 72Hz-n az ilyen moncsit,és anno kértem tőle segítséget és akkor 72-n ment nekem is . Most meg a Radeon beállításban pofon egyszerű beállítani a 72-t + Én mindent így nyomom 72Hz fullHD.
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz BullKoxa #97681 üzenetére
Nekem is Dell P2414h van és még a régi felületen simán ment a 72hz ezzel a beállítással (sőt ha jól emlékszem a 80-at is próbáltam)
De most már csíkoz ha beállítom a 72hz-et.(nem tudom hogy van-e köze hozzá de a frissítési frekvenciát nem lehet ilyen pontosan beállítani az új felületen)
Most csak a driver van fent és a játékban választom az 1280x720 75hz-et hogy kiszűrjem hogy nem-e rossz valami beállítás a Crimsonban.
Meg tudnád nézni hogy neked milyen felbontást ír ki a monitor menüjében ha a játékban az 1280x720 75hz-et választod.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! érdeklődnék, hogy a következő konfigon hogy futna a játék, ill mire számíthatok? esetleg valakinek hasonló kaliberű gépe van kérem, írjon már valami okosat:
i3 4160 3.6ghz
5gb ram
ssd
gtx 660 2gb
win 8.1
1366x768Előre is köszönöm!
-
guftabi96
addikt
válasz Enigma1945 #97684 üzenetére
Proci és ram fog limitálni.
Egy 64-es CQ nem fog neki jól esni.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Tomassy00
senior tag
válasz Enigma1945 #97684 üzenetére
FHD low grafikán menni fog az, talán egy-két beállítást feljebb is lehet majd tenni.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! csak hd 7770 lett a vége, nem tudtam jobbat beszerezni most ennyi keretből.
( majd esetleg a házat fel újítom akkor jöhet másik. )Melyik az a driver, amelyik tudja a Mantle API-t? Lehető legrégebbi kéne, nem fekszik a Crimson ezeknek a kártyáknak már! 13.12 tudja-e?
Kösz
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Enigma1945 #97687 üzenetére
Azt írtad nem rég hogy GTX 660..... most akkor avval mi van?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Enigma1945
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #97688 üzenetére
sajnos a kollega aki megígérte nekem, eladta másnak..szóval lett olcsón egy hd 7770-em, ennyi röviden.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Enigma1945 #97689 üzenetére
Szerintem hasonlóan viszi majd nálad is: HD 7770
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Enigma1945
őstag
-
guftabi96
addikt
válasz Enigma1945 #97687 üzenetére
Tavaly nyáron egy ideig használtam egy HD7750-et. Annál nagyon rosszul futott, ha Mantlet használtam.
Szóval én mindenképpen kipróbálnám DX11-gyel is.
Állíts be minden full low-ra.#KeepFightingMichael
-
Enigma1945
őstag
-
guftabi96
addikt
-
kisza25
félisten
amikor úgy érzitek, hogy célra tartatok, de mégse sérül az enemy lehet csak ez történik
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
Prosector
addikt
Ujabb Magyar Kupa meccs:
ma este 8 korul jatszunk a hunforsszal, Caspian es Hainan mapeken.[link]
SNP-IRAM meccs is lesz ma, de nem tudom arrol lesz-e a stream, valoszinu nem...ha megis, akkor a "magyarkupa2"-on lesz.
Gyertek nezzetek!
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! valaki ma akar játszani?
-
törölt tag
Este leszel bolhás? Mennék ziramra a bundádért. ui: Arti megigérte nekem, hogy kijaffázunk.
-
mackosajt
addikt
válasz sunny84 #97706 üzenetére
Olyan mapra váltott a lista, ami neked nincs meg.
Amikor fent voltál, még nem az a lista ment.
Létszám meglett a másik listához, vagy valaki átállította a listát.Ezért célszerű a prémium, vagy a TS-ünk használata (IRAM):
eu185.ts3.cloud:22034http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz #35434496 #97701 üzenetére
Nem játszott.
Most nélküle is kikaptunk.Nagy veszteség nem ért minket szerintem.
Ledaráltak minket, mi meg utána mentünk a saját szerverre játszani. Azt jobban élveztük. Szerintem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 32GB DDR4 / 120+480GB SSD
- Újszerű Lenovo ideapad 5 14ALC05 Prémium Ultrabook 14" Brutál AMD Ryzen 7 5700U 8Mag 16/512 FHD
- Házalnál? Itt egy olcsó és szép Kolink VOID Rift ARGB INGYÉ MPL-el
- ÚJ, 3év Gar! GARMIN Forerunner 965 fekete-szürke
- AMD Ryzen 5 5600 Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 39.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest