-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz devilinsid3 #21793 üzenetére
Szopatlak vaze, azt hittem ennyi ido alatt leesik
-
gali777
őstag
válasz ForRedGlory #21785 üzenetére
Ha bug miatt is volt benne, akkor is benne volt. Ennyire nehéz elismerni másnak az igazát? Főleg, ha atié az
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz ForRedGlory #21785 üzenetére
ez is mi már, hogy bug miatt jelenik meg egy olyan dolog ami azért elég fontos, mert lehet, hogy 30 tickettel a vége előtt nem akarsz felmenni egy szerverre
vagy ha a szerver nevében nincs benne akkor legalább láttad volna a ticket számot, de amúgy szerintem az egyik patchben pont ez volt javításként, hogy beletették (vagy alapjában véve volt, már nem tudom) majd a következő patchnél elbaszódott és azóta nem mutatja/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
mackosajt
addikt
válasz ImpersonatoR #21790 üzenetére
Nekem most az aek egy csalódás.
bf3-ban "imádom"
itt egy kalap kaki eddighttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
milan18
aktív tag
Gtx 660 ti+phenom 965 szerintetek ez elég a játéknak? Csak a ramot kéne 8 gigára bővítenem?
-
addikt
Most megint olyan erzesem van h semmit nem ernek a fegyok bf3 ban is lvl 20 ig ezt ereztem amig ossze tudtam szedni a jokat meg felszerelni. Itt kb mikortol elvezheto (lvl 1 rulez) ?
-
zack
nagyúr
válasz mackosajt #21786 üzenetére
Nem volt lehetőségem tőlük rendelni, mert sok lett volna a várakozási idő a hosszú hétvége miatt...Persze így utólag már másképp csináltam volna, de utólag már mindenki okos.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
aizen92
addikt
nem tudom próbáltátok már az m4 carbine rifle-t only burst és single shottal, de ez valami nagyon kegyetlen daragép! ahhoz képest h csak burst nagyon pontos/brutál rate of fire és még sorolhatnám. 1 baj van vele. csomó battlepack kell a 0 scope-os optikákhoz.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
RichieTri
senior tag
ezen sírtam főleg az utolsónál...
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
mackosajt
addikt
Képzeld, ismerem az ügymenetet régről.
Ez akkor sem "hanyatlás", még ha szerinted többet is tapasztaltál a témában.
Pár alkalommal már volt "szerencsém" tapasztalni a garanciázási procedúrájukat, illetve ha nem is tőlük vettem, a kényelmetlenség miatt akkor is kaptam kódot, amivel olcsóbban tudtam vásárolni tőlük.
Viszont mióta Logitech-es cuccot közvetlen tőlük vettem, még mindig elsőre jött a csere darab, ha probléma volt.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ForRedGlory
félisten
válasz devilinsid3 #21781 üzenetére
Bug miatt jelent az meg, nem terveztek. Szoval NEM volt benne, kapis?
-
Erdei88
veterán
-
zack
nagyúr
válasz mackosajt #21768 üzenetére
Mert? Lehet kicsit többet tapasztaltam a témában, mint te. Ez még akkor kezdődött, amikor ha gondod volt, törd össze, fotózd le S/N számmal, és ha megjött a fotó küldjük az újat. Egérnél meg vágd le az USB kábel végét, küldd el borítékban, és küldjük az új rágcsálót.
Ez így ment, átéltem, tapasztaltam, még ha te nem is tudtad. Ezért a hanyatlás a mostani ügymenet.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nismoka
addikt
válasz devilinsid3 #21781 üzenetére
Igen benne volt mert láttam amit most nem látok..
-
devilinsid3
addikt
válasz ForRedGlory #21779 üzenetére
azért ahhoz képest, hogy nincs meg a játék sokat tudok mi?
amúgy benne volt pár perc erejéig/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
gali777
őstag
válasz ForRedGlory #21779 üzenetére
Pedig benne volt, csak valamiért eltűnt, még írták is, hogy mutatta, most meg már csak valami szürke csík van helyette.
-
ForRedGlory
félisten
válasz devilinsid3 #21777 üzenetére
Ezzel most okosat mondtal. Benne sem volt meg sosem...
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
Üdv! Miért nem müködik a szerver böngészöben vajon az aktuális "meccs" állásának kijelzése? A bővitmény telepitve van elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Nekem csak 32 biten stabil. 64bit-nél max 4-5 kör és fagy. Hang továbra is szar. Modndjuk a hangok alapbòl se nagyon tetszenek. Bf3 hang jobb volt.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Snip3r_HUN
addikt
The UCAV is a gadget for the Support kit featured in Battlefield 4: China Rising. It is unlocked upon the completion of the "Eyes in the Sky" assignment.
It functions in a similar manner to the TV Guided Missile, allowing for users to see through its onboard camera and steer the UCAV towards enemies.[1] Its launch tube first has to be set down (like the M224 Mortar), whereupon it immediately launches. The user then steers it like an air vehicle. By pressing Fire, the UCAV's airburst explosive can be detonated.
The UCAV has a maximum range of about 400 meters—traveling roughly 40 meters per second for 10 seconds—after which contact is lost with the drone. It takes about 20 seconds to reload from an Ammo Box or Supply Drop.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
mackosajt
addikt
Valahogy el kell adni az új terméket is.
Ha nincs támogatás, megveszed az újat.
Fogyasztói társadalomban élünk.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
front3r
őstag
válasz Balika23hun #21767 üzenetére
Szerk. idő lejárt.
Pedig így lesz.
Látszik ott a felső vastagabb sávban lesznek feltüntetve a DLC-k. Decemberre már sehogyan sem fér bele a Second Assault. Novemberre meg már túl késő lenne felrakni.
Egyértelműen 2014-re csúszik. Amúgy is túl közel lenne egymáshoz a 2db DLC, ha év végéig kijönne mind a kettő.
Én nem bánom, most lehet az Xbone-osok lesznek egy darabig a bétatesztelők. Bár szerintem ők sem fognak bétatesztelni, szerintem ez a DLC már rég kész van, az utolsó 1-2 DLC-n dolgoznak, már HA dolgoznak, mert lehet a másik 2 projecten van a DICE nagyobb része.(SWattlefront, Mirror's Edge, BF5(?))PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Gippo
senior tag
válasz mackosajt #21768 üzenetére
Volt már, hogy webkamerákat "nyírtak" ki azzal, hogy nem írtak rá w7-es drivert....
Amúgy ez többnyire értékesítő és/vagy beszállítói probléma, gyengeség... Nem ritka eset az sem, hogy egy garanciális szervízt nem érsz el. Magyar IT cégek meg igen gyakran szűnnek meg (adócsalás és egyebek), sokszor cserben hagyva a fogyasztót. Ez inkább Magyarországi probléma, minthogy gyártói.
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
-
front3r
őstag
válasz sixpak #21762 üzenetére
Valószínű 2014 első felében, várhatóan januárban, de ez még nem biztos. Viszont biztos nem ebben az évben.
Premium calendar-ban sincs benne még.Gippo: A Second Assault bizony jön Xbox One-ra msot 22.-én! Pár hónapig exkluzív lesz.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
devilinsid3
addikt
válasz sixpak #21762 üzenetére
a 2. lesz nem?
#21763) Gippo konzolra az az első
hogy miért? Mert EA mi mást várna az ember, mint azt, hogy össze vissza jönnek ki a DLC-k, gondolom hamarabb kell kiadni konzolra a Second Assaultot, mint PC-re, mert kell a pénz.. saját magukat is lenyúlják már olyan profik
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
sixpak
nagyúr
A Second Assault ezen a héten jön Xbox-ra, a hír szerint. A PC változat vajon mikortól elérhető?
Dec. 1 a csájna rájzing, akkor előtte lesz a SA vagy csak utána, tudja valaki?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
xavix13
őstag
Van valaki aki jönne segíteni feloldani a DLC-s fegyókat? 3-an már vagyunk kéne még 1 ember a szeró indításhoz.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
ЯΞD
senior tag
mit jelent ez? Get a kill with an AR Mi ez a AR...Az L96A1 feloldás egyik feltétele...
-
devilinsid3
addikt
válasz ingalls #21750 üzenetére
ha megvannak a böngésződ előzményei akkor elég a sávba beírni az adott illető nevét, mert felül kidobja a profilját és elég ott rákattintani, ekkor bejön a profilja akkor is, ha már megváltoztatta a nevét, mivel "kvázi" linkként utal rá az előzmény
(eddig ez a 3ban működött, de szerintem ez nem változott itt sem, mert ugyanúgy mutat a profilra az előzmény)
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Fügefaszur
újonc
79 órával vagyok 58, általában hajóval megyek, mert az tetszik. (ugyanúgy tdm ezek is)
attol mert valaki vehicle vel megy, nem azt jelenti, hogy látszatra megy[ Szerkesztve ]
Battlelog: Fugefaszur
-
zack
nagyúr
válasz Laraxior #21753 üzenetére
Van aki a látszatra megy. A sok egyébként itteni normális játékos azért nehezményezi a flagrun-t, mert a játékban alapvetően nem így tervezték a fejlődést. Mert fele ilyen gyorsan se lehet fejlődni ha korrekten a szabályok szerint halad az ember. 41-es vagyok 100h játékkal. Te 85-ös 108h-val.
Látszat világban élünk, ahol az vagy, amit virítasz, és ettől vagyunk többek, nagyobbak, hatalmasabbak egy bizonyos társadalmi szint alatt. Ez nem csak az online játékokra igaz, de ha a való életben sem törekszünk a korrektségre, becsületre, és a látszat mögötti dolgokra, az igazi emberi értékekre, akkor hogy is várhatnánk el, hogy egy online játékban ez megváltozzon...
Hasznos olvasmány:
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz Laraxior #21753 üzenetére
Gondolod máshol nem ez megy?
Elhiszem amúgy,h bosszantó, de azért nem kellett volna kutyázni, az olyan megalázó, de szerintem ezt te is tudod!
~ ezért írtad wasd wasd wasd ~
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #21752 üzenetére
Ne ródd fel neki, szerkesztésbe írtam, utólagosan
Sajnos ebben a topikban vannak olyanok akiknek semmi sem jó. Szerencsétlen srác beírta, hogy megvan neki a LVL100, elsőként magyarok közül, ő is kapta az ívet, hogy nolifer, meg tankbuzi, meg még ki tudja.
Flagrun se jó, az se jó ha visszavonul a marha hegeszteni a járművét, egyáltalán, miért is járművezik...
Ez egy tipikus magyar mentalitású pesszimista topik.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
lofagi
addikt
válasz kisza25 #21739 üzenetére
Hallod olvastad amit írt? Kutyát nem visz magával, te meg ilyen beszólás után még mennél utánna, hát erre mit lehet mondani?
Amúgy ezt a nagy ellenszenvet se nagyon értem a flagrun irányába. Hol érdekel engem,h a másik hogy lesz lvl100? Valaki így éri el, valaki úgy. Nekem attól jó,h élvezem olykor felbax ha kilőnek. Nekem ez kell, másnak más. Roy te se húzd fel ezen magad,mert tök felesleges. Lara most így tolja. Úgy se fogja megváltoztatni egy-két beszólás. Csak magatokat basszátok fel tök feleslegesen. Bezzeg ha bannolnának 2 napra, na az más!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
ingalls
senior tag
Hogy lehet megtalálni régi ismerősöket battlelogon, akikkel már rég nyomtam és valószínűleg megváltoztatták a nevüket?
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Terveztem a játék megvételét, de jó lenne, ha ezen akció keretein belül jutnék hozzá. Lehet erről már tudni valamit, jár már a kártyák mellé a játék esetleg?"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Atla
senior tag
Valami ts címet linkelhetne valaki,ahol a ph-sok játszanak,szívesen csatlakoznék,mert a klánom szétcsapongott
-
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #21737 üzenetére
Bizonygassam, hogy nem én voltam.... Úgyse hiszi el senki
Felnőtt..ajjajj..törlés,tiltás,okcsá(#21739) kisza25: Nem is mondtam, hogy gyertek utánam, kutyát nem hívtam egyedül szoktam menni, aki akar úgyis jön, ki van írva, hogy flagrun. Én be tudom emelni, hogy valakinek nem jön be ez, na de hogy állandóan ezen lovagolni, kicsit unalmas.
Van akit töröltem én is, mert rühelltem amikor telefosta a chatet a játék helyett, de ilyenért... na mindegy, de azért nagy koponya kell ehhez, Elroy jóformán magával beszélte meg, hogy én hívtam modit...[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Laraxior #21730 üzenetére
Szóval Te csináltad...
Gratula
De ez most komoly? Én eddig azt hittem, hogy felnőtt vagy. Sztem értékeljük át a "kapcsolatunkat", mert nekem ez csalódás. Tudom, hogy nem nagy érvágás Neked, de akkor kitöröllek a barátlistámról. Tudom, hogy pont lesz..rod, de hallod...[ Szerkesztve ]
Origin: BlessedElroy
-
Neoteric
addikt
válasz Lavidaloka #21719 üzenetére
Hát talán mert obliterationben az az objective, h a bomba után szaladgálj és plantolj.. just sayin'.
Te is biztos nagy csapatjátékos vagy.[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
scope2007
addikt
Főnök szerint egy nap 24 órából áll plusz az éjszaka :-D
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
milan18
aktív tag
Normális az hogy phenom 965 3.4ghz+gtx 660 ti -s 4 giga ram mellett szagat a játék?
-
Whysperer
addikt
Az miért van ,hogy repülőkben és helikopterekben nem tudom a karakterem fejét mozgatni? nem tudok elnézni másik irányban csak néha igen néha nem!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Lavidaloka
aktív tag
Húúúúú gyerekek.....Obliteration a legjobb a killing machine-hez!
Mindenki szaladgált össze-vissza a bomba után eszetlenül én meg csak aprítottam őket a túloldalról LAV-AD-val....[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
ingalls
senior tag
Egy hete kb valaki mutatta, hogy az új pecs eredményeként már lehet látni a szerver lapján, hogy hány ticket van hátra! Na most a kérdésem: hol?
-
kisza25
félisten
válasz BlessedElroy #21714 üzenetére
volt már olyan, hogy meglőttem és semmi, na mondom elporzott, erre 2 másodperc múlva beadta
ezt nézd mim van[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
BlessedElroy
senior tag
válasz kisza25 #21712 üzenetére
De ha csak diable-re vágod és kva gyorsan leeseik, akkor beadja a killt is. Pár mp vergődés után a levegőben már csak 80-98%-os kill assist count-ot kapok általában.
Te meg ne bosszants már ilyenekkel Ati basszus korán reggel...Mindjárt szólok vkinek és jól meg leszel moderálva! Nem lehet itt bármiről "beszélgetni".[ Szerkesztve ]
Origin: BlessedElroy
-
devilinsid3
addikt
mi más lenne tőlem, ha nem off (de érdemes megnézni )
[link]/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
válasz Laraxior #21705 üzenetére
minek runolsz annyit nemszeretsz velünk játszani?
vagy kevés az időd és nem akarsz lemaradni
raggg: Larának van igaza van, hogy 1 lövés, de többször lőttem már disabledre és 50-essel segítettem neki leesni
Kvg: lvl 74 alatt 1x adott 200%-ost, többnyire 25%, de volt, hogy semmit, pl utolsó 2db packban semmi nem volt, pedig itt már 110e pont egy szint[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
BlessedElroy
senior tag
-
S1M0N
senior tag
válasz devilinsid3 #21706 üzenetére
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER confiuráció , hardware frissítés miatt eladó !!
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz