-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz csibe1 #18194 üzenetére
én ezzel csináltam, sőt még a BF3-as beállításokat is át tudja másolni a 4-be, így állítgatni se kell semmit, ha már ott megvan a jól bevált kiosztás
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sixpak
nagyúr
válasz SkyS1gn #18189 üzenetére
Na, azt hiszem ennyi. Kurva anyját ennek a fosnak. Faszán ment eddig, tényleg semmi gond, csak néztem a sok rinyálást és nem értettem. Az előbb átraktam ssd-re a játékot, amin a rendszer van....vége....egy kibaszott kört nem tudok befejezni..ctr+alt+del...csak ez segít.
Rakom vissza a hdd-re, baszok rá ha később tölt be.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Kloss
őstag
Aki az Insert és a Delete gombokat akarja bindelni, annak itt egy kis segítség:
Youtube video
A Dokumentumok, Battlefield 4 mappában található PROFSAVE_profile fájlban kell létrehozni bejegyzést a megfelelő funkcióval. (WordPad-del megnyitható és szerkeszthető)
Egyszerűbb a meglévő bejegyzésben a billentyű számát átírni és máris a Del vagy az Ins lesz a kívánt funkció.
Insert gomb: 210
Delete gomb: 211 -
spanglee001
addikt
válasz csibe1 #18194 üzenetére
pl, egy olyan billenytűzettel is megoldható, amelynek minden billenytűje szabadon átállítható a szoftverében,
Vagy lehet van eleve ilyen szoftver, a bilenytűzetekhez.
Pártatlan módon mivel nem ismertem megvettem a Codot, hiába szarozta minden bf-es
mostmát azok táborát erősítem akik bf-esek és szarozzák a Codot
de nekem kellett megtapasztalnom, hogy miért is szar
egyébként jó lett a szerver peccs? ma még nem volt kedvem idegesíteni magam vele, de mivel a hsz-ek száma kb felére csökkent, így vagy játszotok mert jó, vagy senkinek sincs kedve idegeskedninetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
DjDanee87
addikt
válasz Pietrosz #18186 üzenetére
Nekem ma lement kb 2 óra conquest egyhuzamban. Igaz korábban sem volt semmi gondom a játékkal, egyedül akkor mikor maga a server halt le (de ma már olyan sem volt)
Én legfrissebb beta drivert telepítettem pénteken vagy szombaton, tehát ha azóta van újabb akkor már nem a legfrissebbet használom. Minden alkalmazást ami alapból fut ki szoktam lőni, mert már a BF3at is megfingatta directX hibával pl az XFire is (BF4et is, ha elfelejtem kikapcsolni), és így hibák/FPS dropok nélkül nekem tökéletes volt ma már Win7 64biten, 64bites exevel. Monitorozó programot meg amúgy sem használok.
-
emiki6
veterán
Nem tom ti hogy vagytok, de 64 bitesen nem megy az osd, DE 32 bitesen meg directx hiba ha játék inditásnál fut szoval msi ab, rtss, hwinfo minden delete.
Kiprobáltam az gaming evolved appot de full fölösleges...
A radeonprot még nem töröltem de azt se tudtam működésre bírni.
A playclaw az egyetlen használható asszem."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Kloss
őstag
válasz Svájcinéger #18165 üzenetére
Kis trükkel meg lehet oldani. Neken is fontos ez a két bill, így megcsináltam és működik.
Ha érdekel vagy segítség kell, akkor privizz rám. -
Balika23hun
aktív tag
válasz gali777 #18185 üzenetére
A 3-ban ha eltalálták a reaktívot az felfogta a találatot így nem sebeződött a tank (néha még az aknát meg a c4-et is kivédte) ezután megszűnt azon az oldalon ahol a találat történt és vissza kellett javítani.
De itt kipróbáltam lehet kisebbet sebeznek a találatok de nem sokkal sztem.Plusz mivel minden engi mbt law-al futkároz ami ugye felülről talál be így szimplán nem ér semmit a reaktív.A mai napon egyszer sem fagytam ki, pedig nyomtam tdm-et, cq large-ot, domination-t.
[ Szerkesztve ]
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
R3laX
addikt
Már pár napja fagyásmentesen játszom... Tegnap elkezdett néha-néha kidobálni exe hibával, most meg már single-ben nekem is egyszer reset-re fagyott. Multiban most próbáltam fél órán belül 3x, 1x exe hiba 2x fossáfagyott reset... Mi történik? Catalyst ugyanaz 13.11 B8.
Ez a Reset-re fagyás eddig csak a Beta-ban volt... Mi a Q??
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Akinek minden szép és jó az írja már azt is milyen játékmódban, mert szerintem az se mindegy. Tegnap pl rushon semmi gond nem volt órákig, de conquest bezzeg fagyott rendesen. Vagy ha mégis végigment egy map, akkor a következő már tuti fagyott.
-
HeZzZ
senior tag
válasz Svájcinéger #18178 üzenetére
a béta nekem is jól futott de msot még a single player is kifagyott..... elég bosszantó. msot felrakom a 13.11 et megnézem azzal.
powered by Tiger Lake & GA10x
-
huby80
senior tag
Hol erdemes prémiumot venni srácok?
-
Svájcinéger
őstag
Nekem a bétával 280X-szel semmi gondom nem volt. Se akadás, se lagg, se kifagyás. Ma toltam először.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
HeZzZ
senior tag
na mondom első meccs... 2 perc után kifagyott...
mellesleg oltári fps droppok 80 ről 30 ra egy 1100/1500-on futó 7970-nel. igaz a proci alapon megy de akkor is, ez egy 2600k
-
LamaCube
addikt
Nekem tegnap este és ma 2.5 órás játék után sem fagyott. Én spec annyit csináltam, hogy semmilyen monitorozó progit nem futtatok. Persze nem biztos, hogy ettől, de semmi problémám nincs. Most a beállításokat is auto-n hagytam és mindent feltett high-ra és hbao-t is on-ra.. A monitorom 60hz-re belőttem on vsync és eddig mindenhol fix. 60 Fps. Hozzáteszem max. 48-as szerveren játszottam, de általában 32. Valamit javítottak talán?
Egyébként egyre jobban tetszik. Eddig nem bántam meg a vételt.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
lofagi
addikt
Supershibe! :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
emiki6
veterán
Battlefield shorts: Stop working
/based on true story/Vótmá?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
lotTóni
tag
Enemy Jesus Mode...
[ Szerkesztve ]
....two beer or not to be....
-
Winne
nagyúr
MBT-re milyen cuccokat érdemes betenni?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Svájcinéger
őstag
válasz Csaber #18160 üzenetére
Én meg azért tudnám őket inzultálni egy lapátnyéllel análisan, amiért sem az Ins-re, sem a Del-re nem tudok beállítani semmi mozgást. Ki kell találnom, hogy hogy helyettesítem ezt a két elveszett bill-t.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
nismoka
addikt
Nekem nagyon ritkán fagy, szinte soha. Megy ahogyan kell, durva FPS dropok sincsenek.
-
alázógyík
addikt
Alakul ez. Ma este idáig 3 gáméból 3 fagyás. Nem semmi.
-
Csaber
senior tag
Ezúton is gratulálnék a Dice programozóinak , hogy ilyen kitartóan írtak egy valószínűleg több millió soros bugot , fél óra sikertelen elindítási próbálkozás után mára feladom , a legjobb esetben eljutottam az első zászlóig és ott meglőttem egy járművet disabledre +spotolhattam egyet na és egy zászlót lehúzhattam ....vagy a szerver fagy ki vagy a játék , vagy az Origin mondja be az unalmast , komolyan ha a Dice készítő talicskát gyártanának eladnák úgy hogy , nem forogna a kereke....
-
tgulyas
senior tag
válasz fornettisuti #18157 üzenetére
ezt is meg csinálom , tudna valaki egy tel számot adni mert nem találok .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
fornettisuti
veterán
válasz tgulyas #18155 üzenetére
ha akarsz spórolni magadnak egy fölösleges utat, csináld ezt:
http://prohardver.hu/tema/battlefield_4_2/hsz_18150-18150.htmliPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
tgulyas
senior tag
Holnap meg írom mi lett , a vevőszolgálaton .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
faranus
aktív tag
Van valami hír patchről? Jöttére 5 nap múlva számítcsak pirkadatkór, kelt felől?
tisztelettel faranus :R
-
ЯΞD
senior tag
válasz nanorambo #18148 üzenetére
Ez tapasztalat? Tesco-ban a softwarek-et nem vehetik vissza ha valami gond van akkor a forgalmazóra hivatkoznak velük boxold le, mivel megvan nekik írva piros betűkkel, hogy abban nem járhatnak el! Tudom mert tescoban dolgoztam. Nos a tudatlan vevőszolgálati pultban dolgozó néni nyilván nem is van képben ezért mindent a vevő érdekében...
-
HeZzZ
senior tag
na végre beszereztem én is a játékot
többen is beírtátok úgyhogy: aki gondolja és felvesz egy ősidők óta BF játékost annak HeeZX a battlelogon
-
Gippo
senior tag
válasz fornettisuti #18150 üzenetére
Úgyúgy! ez egy jó ötlet!
-
fornettisuti
veterán
válasz tgulyas #18135 üzenetére
ez esetben ea supportot felhívod, elsírod bánatod és kb 90% esélyed van, hogy kérni fogja a doboz+(ha van lemez)+kód fényképét.
elköldöd emailen kapsz uj kódot/törli arról az accountról ahová be lett regelve és a te accountodhoz beregeli.kb 2 éve ellopták az accountomat és kb a fentiek volt a menet, hogy visszakapjam az accountom mindenestől.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Ybron
senior tag
válasz tgulyas #18143 üzenetére
Hát igen... Általában, akik csak serilat árulgatnak, hadrverapró, azoknak a nagy részük így szerzi meg (vagy másféleképpen, de nem tisztán) és itt vagy máshol szépen eladja.
szerk: most olvasom devilinsid3 hsz-át, vagy pedig így próbálnak hozzájutni, persze nem rád értem, vagy bárki másra itt, ez csak spekuláció
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz tgulyas #18143 üzenetére
a ruhaszárítóval is átbasztak
nem lehet, hogy belőled él az Auchan?amúgy most magyarul írd már le ezt a történetet kérlek
meg amúgy is.. ez nem is hasonló eset, mint a ruhaszárítós (bár ott nem tudom mi volt, mert nem tudtam értelmezni )
ott volt a kulcs benne, te meg most vissza mész, hogy már fel van használva.. lehet el fognak küldeni, mert ezzel szerintem sokan próbálkoznak egy újabb kulcs reményében
üzletvezetőként ezért nem téríteném meg a károd(#18146) CsonkaImo az se ma volt, de legalább visszaolvasol
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
ForRedGlory
félisten
Közben kipróbáltam a CoD: Ghosts játékot. Ilyen grafikailag elmaradott kupac trágyát, de komolyan. A Frostibe zéró alfa jobban nézhetett ki, mint ez. Nulla környezeti interakció, statikus szar.
(#18143) tgulyas: Azért ez a példa, amit leírtál finoman szólva is vicces. Ne erre alapozd a refundot
[ Szerkesztve ]
-
tgulyas
senior tag
kösz a biztatást, de rutinos vissza váltó vagyok az auchaná. 2 napja vetem a ruhaszárítót. felbontatom de nem jött be a fazon . Meg volt a blokk vissza vittem és vissza adták a zsét. Szerintem it is ez lesz . De fel hívom a EA suportot ott mi a menete az ügyintézésnek ?
-
-
devilinsid3
addikt
válasz Attix82 #18136 üzenetére
pont ezt akartam én is írni
egyrészt már hazavitte szóval még a pénztártól való távozás után esete is fennállhat
a másik meg, hogy ráadásul aktiválva van a kód.. gondolom valaki ott felbontotta aztán örült magának
csak azt nem értem ő miért vette meg azt, illetve, hogy ezt miért nem látták amikor fizetted ki, hogy az egy felnyitott doboz..
mind2 oldalon mulasztás történt szerintem#18137) ForRedGlory kamera felvételt elvileg kikérhet, mert minden kasszát elvileg kamera figyel, de gondolom pont nem fogják megtalálni azt
egyébként jogosan röhöghetik ki, mert bontott csomagolásos játékot megvenni, háát
aki viszont ott felbontotta és most azzal játszik annak Respect[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Svájcinéger #18134 üzenetére
Az a deluxhoz alap dolog
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Svájcinéger
őstag
Deluxe Edition-hoz 3X Arany Harci Csomagot kaptam. LOL
-
lupus1337
csendes tag
Sziasztok!
Nektek is csinál olyat a BF4, hogy nem menti el a rangotokat? :S
Ma vettem meg a játékot. Már 3 órára játszok, de még mindig private first class II vagyok, mert ellándóan visszadob, pedig már 3-szor uppoltam private first class III-ra -
Gippo
senior tag
válasz tgulyas #18131 üzenetére
Fel volt már használva a kód? enyje.... ha nem akarják cserélni, akkor mondd ki a varázsszót (fogyasztóvédelem)
nekem még kiskoromban (a pc-s aranykorban) volt olyan, hogy nem volt benne a telepítőlemez a dobozban Akkor nem volt internetem sem, nem hogy DRM
[ Szerkesztve ]
-
tgulyas
senior tag
Az van hogy az auchan ban vetem fólia nem volt rajta kicsit féltem is töle és igazam lett. Holnap meg próbálom vissza cserélni egy fóliásra.
-
STC Speed
őstag
Megcsinálták ma a fagyást? egyszer sem fagy mióta hazajöttem.
-
lofagi
addikt
-
pohár
félisten
válasz tgulyas #18125 üzenetére
és biztos nem te használtad fel? ezesetben irány vissza a bolt, vele kell leboxolnina jó, ez elég hülye kérdés volt
ha te bontottad ki a játékot a zacskójából, akkor biza az EA-hez kell menni új kulcsért[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spanglee001
addikt
Végre elkészült a roccat power grid, egy kiegészítő vezérlő egység telefonnal vagy táblagéppel csatlakozik.
bf3 hoz van már plugin, bf4 hez még csak spectator van, de monitorozásra is jó alkalmazás, plusz játék közben vezérelhető a gép.[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
tgulyas
senior tag
Üdv
tudnátok abban segíteni hogy mit tegyek ha meg vásároltam üzletből a játékot .De telepítésnél amikor be írom a kódot a kor azt írja hogy ezt már használják .
-
SEMY
tag
vistyan - vigyázzatok vele mert nem tud szerezni , nem kis időmbe telt mire visszaszereztem a pénzem tőle. Nem ajánlom senkinek sem.
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
,meaT'
csendes tag
Sziasztok, a következő a problémám, de Battlefield 4-től ezt az üzenetet kapom amikor megpróbálom elindítani, minden driver a legfrissebb hozzá teszem, próbálkoztam a dll-fájlok cseréjével, de már nincs ötletem, így most várom a tiéteket!
A játékot 64 bites exe-vel szeretném indítani, és a következő hibakód fogad: 0xc000007b -
STC Speed
őstag
Szemetek
-
Xirtam
veterán
válasz kissadam22 #18119 üzenetére
Szintén!
-
xavix13
őstag
válasz Xirtam #18112 üzenetére
Mondtam én ilyet hogy probléma? Már elfogadtam amúgy.
Az előbbit nem rád értettem, hanem másokra, akik még régebben vettek fel és még egyszer sem játszottam velük. Dísznek meg nem tárolgatom őket a listen.Konkrétan most azért töröltem embereket, mert titeket már nem bírtalak volna felvenni helyhiány miatt.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
LamaCube
addikt
Én 13000-ért vettem az alapot és a prémiumot. 7 az alap 6 a prémium. Mondjuk pár óra alatt elvitték az összes et.
Egyébként assaultnak van olyan felszerelése /mellénye/, ami jobban védi?
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
devilinsid3
addikt
válasz front3r #18082 üzenetére
grafikailag meg egyébbe biztos előrelépés, de így a leírtak alapján jármű és inf. téren nem hiszem, hogy előrébb vannak (a netkódot megoldották, hurrá ) a papír jármű fizika szerintem nem egy "jobb" dolog
a másik része meg fertelmes, hogy eltelt 1 hét és még mindig csak vártok a javító patchre..(#18102) JamesHun ez szerverfüggő, hogy van-e rajta autobalance vagy nincs, de azért azt is megnézném, hogy alakul ki a 14v2
legtöbb esetben bf3nál amikor mi játszunk úgy, hogy azok akik azt hitték császárok a játékban nem bírják elviselni, ha le vannak lőve egyből lelépnek és gyakorlatilag kiürül a szerver.. értem én, hogy jót akar szórakozni, de az ilyet aki kör közben sokadjára elhagyja a szervert én 10 percre biztos kitiltanám..
ezzel meg azok kedvét bassza el akik ott maradtak és próbálnak fordítani stb. de a sok "pro" meg lelép, mert nem bírja elviselni, hogy nem a nyertes csapatban van.. ez sem egy jó hozzáállás szerintem, hogy lelépegetnek a szerverről (nem azokra értem akik ellen van egy 200/0s cheater..)#18110) ΩМΞGΔЯΞD 1el találkoztam aki 6ért árulta a bf4 premiumot hardveraprón
akit érdekel a többit pü-ben, de ígérni nem tudok semmit, hogy lesz-e játék most neki#18113) Gippo ez biztos? nem csak bug?
amúgy jó lenne, mert ha az akna megmarad akkor a claymore nem értettem már a 3ban sem miért ne maradhatna meg.. (nyilván a c4 ne maradjon meg, mert az már más kategória, de a claymore jöhet )[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
Azt amúgy észrevettétek, hogy a claymore megmarad halál után is?
-
xavix13
őstag
válasz kissadam22 #18103 üzenetére
Ok, Csak Bf3-ban is volt olyan, aki felvett a fórumról és sztem még csak egy szót sem beszéltünk egymással, nem hogy játszottunk volna.
Ahogy winnie is mondaná a battlelog nem facebook.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
ЯΞD
senior tag
válasz STC Speed #18109 üzenetére
6000-ért? 8500-ért linkelték ha jól emlékszem. eladó gamecardok pont ma utaltam neki én is.
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
Valaki betudja linkelni ph ról egy srácot aki 6 ezerért árult premiumot?
szerk: tényleg volt 6 ért,és 8 volt a játék,de lehet elfogyott a srácnak...[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
válasz Terminator17 #18104 üzenetére
Nézd meg ennek az úriembernek a túravezető videóit. ezekből jó hangulat közepette ki fog derülni, mit és hogyan kell tenned a cél érdekében .
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Terminator17
senior tag
hát nekem nagyon nehéz ez a bf4. elég sokat halok és általában csak az eslő 12 be vagyok benne. bf 3 ban sokkal jobban ment a kill. rohadtul sok a kocka, csapatjáték mint fogalom, nem létezik senki szótárába !!!
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
kissadam22
tag
válasz xavix13 #18086 üzenetére
Szia. Igen én vettelek fel. Miért... ???
Mert ha jó a csapattársam akkor sokat tudok töle tanulni es fejlödni...
Élvezni akarok a multinak az örömét... Meg még pár fórumtársunkat felvettem barátnak.. hátha tudok tanulni tölük is...
Volt olyan Hun csapattársam... Hiába voltam vele.. én fedeztem meg ujra élesztettem.. ha baj volt elszaladt..
Irtam is neki ez lenne a Team..
De ahogy gondolod....
Igaz még kezdö vagyok de tanulok.....
Megértésed köszi[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz ScomComputer #18101 üzenetére
majd lekopnak
meg a szervereken lesz majd az automata átpakoló rendszer és nem lesz ilyen, vagy arra a szerverre nem mész fel
úgy is előbb utóbb meglesz az 5-6 favorit szervered és első körben azokra nézel rá ha játszanál nem?SeriesX: JamesSHun
-
ScomComputer
veterán
Fasza szerók vannak ebben a szarban 2/14 nyomtuk az előbb és még a nooboknak állt feljebb mikor kértem :valaki álljon át már hozzánk ne csak ketten legyünk....a sok kis idióta kölyökkel tele a BF4..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mini-ITX
- OpenMediaVault
- ZIDOO médialejátszók
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER confiuráció , hardware frissítés miatt eladó !!
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz