-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Laraxior #16588 üzenetére
Nem, csak ti tudjátok, hogy játszható vagy élvezhető e a játék. És én rátok hagyatkozom. Feltételezve hogy öszinte véleményt mondtok.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
q13579
senior tag
válasz SkyS1gn #16569 üzenetére
Úgy értem semmi hivatalos BOCS FIÚK, EZT MOST ELKÚRTUK, de igyekszünk javítani.... Néha egy-egy üzenet battlelog-on, hogy leállnak a szerverek kis időre. De ennyi.
Én legalábbis semmi olyasmit nem olvastam, hogy srácok, látjuk mennyi a gebasz, rajta vagyunk, jöv héten kaptok egy patch-et. Az viszont jön a pofádba, hogy vedd meg a premium-ot is, mert azzal lesz teljes az élmény. Vagy vegyél kapucnis pulcsit, hogy nehogy megfázz a gép előtt mereven tátott szájjal ülve, hogy már megint mitől fagyott ki, dobott ki, állt le, halt meg az 50 eurós bétád....
Nekem speciel ez a hozzáállás nem tetszik. Ha elismerné és definiálná a hibát, akkor a magamfajta tudná, hogy most akkor érdemes próbálkozni, keresni a megoldást, vagy teljesen esélytelen addig, amíg ők nem adnak ki egy patchet. Mert ez esetben kb fognám és unistall. Aztán ha jön a patch, telepítem és megnézem hogy sikerült. De így csak kétségek között vergődsz és 2 óránként próbálsz bár beállítást módosítva játszani, bízva abban, hogy basszus, most hátha nem döglik meg az egész.
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
LamaCube
addikt
válasz Erdei88 #16584 üzenetére
Nem nálad van a hiba, mindenkinél ez megy. A jelszó: remélhetőleg, majd javítják
Neoteric
Játék alatt működik a kiírás csak rossz helyen és nagy betűkkel. Más nem uninstall és újra felteszem. Azért nagyon szépen köszönöm!!![ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Plezs21
tag
válasz emiki6 #16587 üzenetére
Szerintem nem lesz bajod ha most veszed meg, vagy ha később.Sokan szidják itt a játékot, de azt kevesen tudják, hogy a hibák többsége szerver oldali. A játék maga abban hibás, hogy egy két pályán elmegy a hang+ nekem Zavodon színes a föld Amúgy maga a játék sokat fejlődött az elődökhöz képest.
Tirexi Ha assaultal futsz össze ne csodálkozz Nekik van a legjobb fegyverük a játékban.
[ Szerkesztve ]
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
emiki6
veterán
Most vegyem meg vagy se?
Van értelme megvenni?
Vagy várjak vele 1-2 hónapot?[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
JamesHun
addikt
megint kivették a szerverekhez a sorban állást?
mintha bf3 ban lett volna ilyen, hogy vannak előtted 5-en és majd csak sorra kerülszSeriesX: JamesSHun
-
Erdei88
veterán
Van aki G35-el játsza a játékot?
Nekem olyan problémám lenne, hogy ha a tankban ülök vagy más járműben ülök néha elnémul. Hallom ahogy lövök, de a környezeti zajok a minimálisra csökkennek. Hogy kellene beállítanom?[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Mondjuk BF3-ba is ezvolt... leállás úú a most volt időm.. meg leülök épp és offline van, meg megfürdettem a hörcsögöm épp ráérek ajajj most milesz!
Javítság ki a crasheléseket mind szerver és kliens oldalon, aztán jókleszünk... addíg meg csak örülök ha leállás van valamit tesznek érte végre!
(#16586) DeadMeat Szokás? Csak valami fszságot akartam írni
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
r-chee
őstag
válasz Plezs21 #16572 üzenetére
ööö....vegyél hozzá még egy gépet?
Jól van, esélytelennek látszik most a normális multizás. Asszem inkább rendet rakok a műhelyben, vagy ásózom egyet a kertben Ott talán nem találkozom buggal stb
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
scope2007
addikt
pedig pont elkezdtem TDMezni A91el.. végre talán sikerült belőnöm a gémet normálisan... range test alatt állítgattam a grafot, FOVot végre beállítottam (bár bf3ba akkor is jobb volt]. aztán most meg leállás
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Plezs21
tag
-
beteg
őstag
Ha már csak a felét vissza adnák a vételárnak, szó nélkül!!!
Csak futni kell!
-
front3r
őstag
válasz Plezs21 #16572 üzenetére
Mi a gondod vele, nem megy? Mert nekem sem ment, de ha a host gépen a tűzfalban kikapcsoltam a Private Network-öt, akkor az után simán ment helyi hálón is, mondjuk pl. egy laptopról a Battlescreen. Vagy akár egy tabletről is, csak egy böngészőben kell megnyitni a battlescreen-t, tableten a chrome beta-ban kiválóan működik. Nexus 7(2012)-en a felerőszakolt battlelogban az alkalmazás felbontása el van csúszva, tehát az felejtős.
Ki se kellene kapcsolni a tűzfalat, ha tudnánk mely portokat kellene kiengedni...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
LamaCube
addikt
Na kidobott ez a fostaliga...hiba a felhőtárolási adatok közben...lehet nem állnak rendelkezésedre...blablabla
Hát elmennek a büdös pi..ába. Ennyire balf...ok legyenek, hogy kiadják ezt az okádékot így.
Jah, most nézem, hogy mivan![ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SkyS1gn
félisten
-
DjDanee87
addikt
válasz 7600 GS #16557 üzenetére
Jó az AK12, de nem is baj. Gondoljj bele ha később lenne unlockolva a jó fegyver mekkora esélye lenne a kezdőknek azok ellen akik már tolják órák/napok óta.
Szemből ne késeljj Ha biztosra akarsz menni lőni érdemes, mert nincs counter-counterknife.
Hangot remélhetőleg majd fixálják.
Ha még mindig szarakodnak a szerverek, akkor ezt nézzétek meg. Nem mostani video, de nekem is csak tegnap linkelték.
-
athomi
veterán
válasz Lézerparaszt #16541 üzenetére
Tele van ilyen és ehhez hasonló bugokkal a játék (beakadó ellenfelek, fedezéknek használt kilőtt tank eltűnik, beragadó script, stb.). Úgy érzem a játék béta verzióját sikerült kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
Pont benyomtam az 50% xp boostot erre kidob:
Zavod jön be a legjobban(különc vok) és tudtam 30!!! percet játszani,csoda[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
All BF4 servers will be offline for planned maintenance for up to 1 hour, starting 10AM CET / 2AM PST.
Hát ez óriási
-
Plezs21
tag
Srácok azt, hogy tudom megoldani, hogy a battlescreen a második monitorom legyen? Mert így ha rákattintok akkor a főmonitoromon változtatja csak.
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
7600 GS
addikt
Pár észrevétel és kérdés:
1: Az AK-12 nagyon jó fegyvernek tűnik alapfegyóhoz képest.
2: A support kaszt alapfegyvere is nagyon bejövős, főleg támasztékkal
3:Ha valakit szemből akarok lekéselni, de ő megnyomja a counter attack gombot, akkor én onnantól már tehetetlen vagyok?
4:A hang néha elmegy kb. 5 másodpercre, aztán visszajön. Ilyet más is tapasztalt? -
scope2007
addikt
ja amúgy durva
mindenki parázott, hogy megkapja-e a hosszú hétvége előtt..
ahogy vártuk legtöbben, na pont akkorát ütött, csak negatív iránybanCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Prosector
addikt
Cris: hogy muzsikál a 290x?
Én is ilyet v. 290-est tervezek venni, ugyhogy nagyon érdekelne(meg a gépunk hasonlo(volt) és igy elég jol tudnék viszonyitani)
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
A Walkirie az a hajó ami mellől jön a heli.Leszeded a helit, és utána be kellene menni a hajó hátsó ajtaján.
Miután bemész lesz egy borulás, aztán kiszednek a hajóból és lehet menni aprítani a rizspusztítókat.(#16499) q13579
Tényleg nem ártana valami hatékony megoldást találni az ilyen esetekre, mert különben mindig ez lesz.
Valahogy nem jön be, hogy nem az elvárt játékélményt kapom meg az előre kifizetett pénzemért.
Az meg csak az önáltatás-nyugtatás része, hogy mindig minden multi játéknál ez van.(#16500) FaTHI
TDM-re ne menjél, mert tuti hülyét kapsz.
Némelyik pálya olyan vacak, hogy simán be tudják lőni a spawn-t.
Éppencsak megszületsz, és már ki is lőttek.(#16504) STC Speed
Ezzel rendesen elásták magukat (EA-DICE), hogy ilyen állapotban ki mertek adni egy játékot.
Ahhoz képest, hogy hetekig mennyire izgult mindenki, mert esetleg nem tud játszani az ünnepek alatt; ez utóbbi végülis bejött.A FOV-ot 100-nál feljebb nem érdemes rakni, mert felette már igencsak átmegy halszem effektusba a dolog (görbülnek a kép szélei rendesen).
(#16521) Xirtam
A 64bites vagy a 32bites verziója fut nálad a játéknak?
(#16546) VAN der BOSS
A lényeg, hogy valami jó is volt.
Nem ér cukkolni, küldjél nekem is derelyét fénypostán.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
q13579
senior tag
-
faranus
aktív tag
érdekes tegnap délelőtt játszottam tök jól ment, most meg kb 1 órája próbálok felmenni valami szerverre de vagy fel se tudok menni vagy 2 perc játék után kapok egy szép kis:
ERROR
Game disconnected: client closed down connection.tisztelettel faranus :R
-
kisza25
félisten
beakadt a script: tegnap nekem kb 3x
olyan játékokkal amikről tudod, hogy stabilak, ez még egy bughalmaz, 3nap alatt 3. béta drivert adják ki hozzá, ha 1kört fagyás nélkül végig tudok csinálni, akkor összeteszem a két kezem
gali777: furmark csak hő monitorozására jó(én már arra sem szívesen használom mióta pár haver kártyáján kipukasztott pár kondit), azzal 1250Mhz-en is stabil volt a kártyám, játékok alatt meg 1175Mhz a vége
VAN der BOSS: ez ütött[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
DokiBaxxi
őstag
Ugyan kérlek, én a single folyamán beestem a járda alá
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
@rglaaf
veterán
Tegnap végre sikerült nyomni pár kört hát eddig a BF4 alatt a legjobb az a túrós derelye volt amit játék közben eszegettem
PSN:BiZzare_0 ️
-
GRaul
őstag
beakadt a script
kisza25: Milyen progival teszteljem a videokartyat, ha azt akarom h tuti előjöjjön a baja ha van?
[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
LamaCube
addikt
-
Lézerparaszt
őstag
Na elkezdtem végre én is, egyelőre csak a single-t, de már el is akadtam. [link]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
-
STC Speed
őstag
Lancang rombolás:[link]
-
-
Peetyaa
tag
Melyik pályát hívjátok új metrónak?
-
q13579
senior tag
válasz Sondi1986 #16526 üzenetére
Én tettem még egy próbát. Formázás, win 8.1 EE fel, origin fel, játék letölt, felrak. AMD legújabb driver fel.
Indítás, beállítások elvégzése (1980x1080 médium). 2, azaz kettő!!! perc siege of sanghai, memory leak hiba . Kifagyott az egész. Mindezt teljesen szűz, csak 3 feltelepített program után!
-
lowzor
veterán
A "go to game when ready" feliratú pipát csak én nem látom sehol battlelog-on?
(#16525) front3r:
Nálam sincs eddig szerencsére, bár nem akarom elkiabálni
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Én már nem merek fél óránál tovább 1 pályán maradni.
-
front3r
őstag
válasz Xirtam #16514 üzenetére
Nálam sincs semmi hiba a játékkal. Számomra idegen ez a sok crash, amit a többiek itt jeleznek a fórumban.
asdxv: Egy ilyen van battlelogon jobb felül a settings-t megnyitva: "Focus game when loading is complete"
Game Launch van elé írva. Sajnos a pipás módszert azt kivették. :S[ Szerkesztve ]
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
LamaCube
addikt
PlayClaw5-nél, hogyan tudom beállítani, hogy kisebb karakterekkel jelezze ki játékban a beállított dolgokat?
-
LamaCube
addikt
válasz Laraxior #16509 üzenetére
Tegnap ezt kaptam én is és pont megszereztem a scar-t. Persze, hogy köv. körben semmim se volt
Érdekes, hogy tegnapelőtt 3 mapot letoltam egymásután és semmi nyűgje nem volt. Tegnap este meg 3x csinált ilyetHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Xirtam
veterán
Az hogy lehet, hogy én még egy crash-el se találkoztam? És mindig végigtudtam tolni minden pályát?!
-
Tirexi
addikt
válasz devilinsid3 #16413 üzenetére
"szerintem itt nem sokan tolják 40 ezres billel "
Én azzal tolom.Amúgy amióta átváltottam 64bit-re a játék indításnál azóta nekem nem fagy/dobál ki. Legalább is az exe hiba eltűnt.
(#16509) Laraxior:
Ilyenkor a szerver omlik össze nem?[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #16509 üzenetére
"WE WILL START ROLLING OUT NEW GAME SERVERS TO ADDRESS STABILITY ISSUES. THE DEPLOY WILL START AT 08:00 CET. WHILE SERVERS ARE UPDATED YOU MIGHT BE DISCONNECTED FROM YOUR CURRENT GAME. "
Épp most kezdték!
(#16512) Tirexi Csak 40ezres? Pfff
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ezt a hibát utálom a legjobban, ilyenkor faszt se ment el, úgy dob ki, ezt kaptam LVL22-re lépéskor is....3szor
-
STC Speed
őstag
Network smoothing factor mennyi Nálatok?
Nálam 10. Levegyem teljesen? -
SkyS1gn
félisten
Nembaj, nembaj hidd el, BF3-nál bétában is jóvolt, talán mégdurvább, meg elején is jóvolt de annyian sírtak hogy nem tudnak reagálni hogy most már 3 tár kell egy emberbe! De ha telesírják a fórumokat majd itt is az lesz
Élet ottvan jobb alsó sarok!
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz SkyS1gn #16502 üzenetére
Hát iagazad legyen.... Az nem érdekelne hogy minuszos vagyok, hanem az hogy nem hagytak némi időt hogy feleszméljen az ember ha lövik, hanem egyből kampec, ezt nem tudom megemészteni.
Amúgy hogy lehet előhozni a health-ot mutató képet a játékba? ha van ilyen egyáltalán. Nézem hogy mennyi a heatlh-om de sehol nem találom. -
q13579
senior tag
válasz STC Speed #16504 üzenetére
Igen. Bennem is ugyanez az érzés.
Én hülye egy játék kedvéért teljes oprendszert installáltam újra (már 5 ször...) és most elnézést kell kérnem a BF3-tól... Sosem gondoltam volna, hogy ilyet teszek .
De egyelőre én is hanyagolom, mert nincs kedvem azon aggódni, hogy ugyan 10-vagy 20 perc után fagy le valamiért.
-
STC Speed
őstag
Az a durva,hogy anno Bf3-nál is sok hiba volt,de tudtam játszani,és nagyon tetszett,nem bírtam letenni,pláne az elején,most meg ez a 4 nem is érdekel már annyira,hogy alig várjam,remélem patchek után,ha tudok játszani megfog tetszeni maga a játék.
FOV-ot ti mennyin használjátok? Én 80 asaon.
-
SkyS1gn
félisten
(#16504) STC Speed 90
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Úgy látom ezt a ki szépséghibát a BF3-ból jól átvették ide is.
Ha grip van a fegyveren, akkor miért nem azt fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Revolut
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Külpolitika
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- Xbox Astral Purple + wireless adapter / 1 év magyar gari még
- be quiet! Straight Power 11-850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység
- Ultron RealPower Eco Silent 600W ATX 80+ Bronze tápegység
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet