Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz Laraxior #8497 üzenetére
És ez "csak" fhd, mi lehet 4k-n?!
Battlefield 1: változtatások a Battlepackokban
(#8499) players111
Elég jól fut a game. 9-nél azért több lesz!(#8500) Laraxior
Akkor 4k-hez "közelít" már így is, bár a natív felbontás nem összekeverendő a felskálázottal.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
CptAdamica
veterán
Spoiler: Ez valami rohadt hangulatos
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #8493 üzenetére
Nem mindig voltak ezek, tankos bug pl. csak 1x, meg olyan is volt, h nem lehetett javítani, ott álltam 3x százalékon és semmi, a gunner meg gogogogogo-zik, aztán írja a csetbe, h milyen hülye vagyok, mondom jóvan, mennyé akkor! Hát ő sem tudott!
szerk: Nem tudom, első este leszaladt a 10-ből 4-4,5 óra, lehet, hogy ma BF4-ezek! Vagy pihenek, eléggé le vagyok amortizálva a héten agyilag.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Az én PC-m vettem alapul, az, h 2k-ban ilyen sebességet hoz a 1070, sztem pont jó, most nézz meg egy mafia3-at! FHD-ban nincs meg a 60FPS és egy hulladék az egész!
(#8482) Cris99:
- tank gunnernek van 5-5 lövege, de mégsem lő
- csak úgy indul a hajó belespawn után, hogy átülsz másik ülésbe, majd vissza a vezetőibe
- nem ugyanúgy szór a fegyver, hiába ugyanúgy lövök és ugyanaz a géppityu (egyszer pontos, máskor egy titanicot nem tudnék ellőni vele 50m-rő kb)
- lóra spawnolsz, de ló sehol, viszont lovas cuccban vagy szaros csizmában
- 3/4-ed részig falban lévő enemy még mindig sebezhetetlen fekve (2-en lőttük és vígan megölt minket 100% HP-val)
Volt még, de hirtelen ennyi jutott eszembe.
Amúgy ezek simán javíthatóak, nem is annyira zavaróak, mert a BF sorozatban már hozzászoktunk, nem is picsogás miatt írtam, hanem mert kérdezted.
A játék jó, tetszik, csak még finomhangolni kell.Érdekes amúgy, van hogy hozom a szokásos szintem, meg van az épphogy 1-es KD! De aki erre hajt, szerencsére már nem is látszik a főképernyőn, meg nincs skill sem!
Liquidatorral játszottam este, néha nagyon adta, de néha nem halt senki egy tárból sem, máskor pedig kispisztolyból 2 lövés, de ezt betudom a magas pingnek meg a 64 fős káosznak.(#8490) daveoff: neked jobban be fog jönni a multi,mint nekem, mert Te infmatyi vagy. Mikor több, mint 1 órán keresztül nem jutottam még lóhoz sem, nemhogy jeephez,vagy motorhoz, na akkor kezdtem már morcos lenni
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #8486 üzenetére
ez így elég baráti 12500ft kb, ha jól számolom...
én is lehúztam ma reggel a trialt, a single kampány bejön, annak megvan a hangulata. multit még nem próbáltam, attól tartok egy kicsit...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
válasz #85552128 #8488 üzenetére
Ezt a saját bevált oldalamon perpill nem tapasztalom, sőt még olcsóbb is lett azóta.
Amúgy nagy húzás lett ez a Trial. Majdnem időben akkor jött mint régebben a BETA és mire megjelenik a végleges talán patchelik is a hibákat.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
Amúgy aki megakarja venni, jobb ha még a héten teszi, mert a kulcsos oldalak közül néhányan már kezdik felvinni az árakat, a sima kiadás 2-3€-val drágább mint pár hete...
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
Ma hajnalban próbáltam ki elsőnek, eleinte nekem is droppolt aztán kikapcsoltam a v-sync-et utána jobb lett de az alpha és beta mintha jobban futott volna. A mapok közül Amiens jön be a legjobban, Fao Fortress is jó meg nekem a Sinai desert is tetszett anno beta-ban. St. Quentin-t már az alphában is utáltam most sem tetszik. Suez nem lenne rossz de a 3 zászló 64 főre irtó kevés, a terület is kicsi (32-es szerveren jó kis map lesz).
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
Felmentem multizni. Nem tudom melyik map, városban voltunk.
Meseszép!
150%-os res scale (1920 az alap) auto beállítás, ahogy láttam, minden ultrán, mintha valami szűrő is lenne rajta...
A monitorozásnál, visszanézve kilépéskor, stabilan a GPU 90% felett mozgott. Az FPS pedig olyan 80 körül alakult.Ami zavar, hogy az inventoryban, nem lehet végiggörgetni a gránátig, megszoktam már a BF-ekben, hátha valakinek van rá valami ötlete.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
voodoo98
addikt
válasz Laraxior #8474 üzenetére
Azt tudja valaki, hogy mi azok a beállítások, amik sokat esznek és nem annyira fontosak? Jó lenne magason tartani az fps-t.
(#8474) Laraxior
Nekem tegnap 305-tel számolta. Lehet ez a szept 20-i ár (akkor rendeltem elő).(#8478) N@idia
Egyelőre várjunk még, hátha csak kezdeti problémák vannak. Nekem is volt, hogy kicsit beljebb esett az fps, mint ahogy a bétában emlékeztem rá.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
N@idia
őstag
Na igen sanszos, hogy ez is úgy kezd majd mint anno a BF4 kezdett. Jelenleg ebben a formában a multi, így nekem játszhatatlan ilyen droppok mellett. Az előbb toltam a multit és a chat ablak is tele volt ezzel "másoknál is droppol "? Aztán írták kinek milyen kártyája van nem is figyeltek a játékra, de a chat folyamatosan ment, szóval day one patch biztos lesz megjelenéskor és remélhetőleg ezt orvosolni fogják
(#8480) Laraxior
Már próbáltam állítgatni mindent, de csak akkor van nagyjából stabil 60 feletti fps, ha mindent medium-ra rakok azért ez elég gáz szerintem egy ilyen kártyánál...[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Laraxior
titán
Valami szűrőt nem tudsz kikapcsolni? Ne hagyd auton a beállítást, piszkálj hozzá, hogy ne nagyon lehessen észrevenni a képi megjelenítésen, de azért jobban menjen.
Azért az elég erős VGA...
Mondjuk, azt azért még mondom, hogy valószínűleg jönni fog hozzá driver is, szóval ne temesd.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
N@idia
őstag
Nekem messze nincs meg a stabil 60fps+ GTX 1060 6Gb-al és kétlem, hogy kevés lenne ez a kártya hozzá Res Scale pedig 100%. Egyáltalán nincs jól optimalizálva rengeteg az fps drop single/multi tök mind1 mit játszom. A béta esküszöm jobban futott, mint most a végleges és nem ultra beállításról beszélek, hanem high és 45-80 fps-em van. A béta messze jobban futott 80-110 között volt az fps. Kérdem én ez optimalizálva van Ja igen, nem mindenkinek lehet 1070/1080/Ti kártyája, de azért elvárnám hogy egy 1060 kártyával legalább legyen már meg az a nyamvadt 60+ fps
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #8474 üzenetére
21, fölös a deluxe, kb semmi előny nem lesz belőle. Ill a 3 nap alatt max 10 órát tudok játszani meló+Család mellett, ha azt veszem, hogy majd 10e-rel drágább (13.500 a sima apróról), akkor 1000Ft/óra, hát az nagyon sok.
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Merre lehet visszanézné a tegnap esti 2 órás liveot? ha lehet. -
prokxy
veterán
Hali!
Pár gondolat így 4 óra multizás után…
A játék nagyon szép, az én vasammal (röviden i7+1070, bővebben adatlap), FHD+150% res scale-vel átlag 80 FPS, ami igen jónak mondható szerintem, jól optimalizálták. Hangok brutálak, de tényleg, eddigi legszebb BF, amit láttam, nagyban hozzájárul ez is a játékélményhez.
Mapok szerintem jól el lettek találva, hangulatosak, változatosak, viszont a bétában lévő hülyeségek továbbra is megvannak: sniper természetesen még mindig brutál erős, a gépfegyver van hogy normálisan lő, de van hogy olyan szórással, hogy az agyam eldobom, a behemótok túl erősek, mikor megjelenik pl. a zeppelin, a kill logban sok mindent nem lehet látni, csak azt, h abból ölnek.
Igazából ezeken még finomítanak és oké, nade, nekem egy szívfájdalmam van, de az nagyon: nem tudtunk haverral rendesen együtt járművezni, mert a landshipben gunnerként konkrétan pár perc után beszédülök a kis kilátás miatt, ha pedig én vezetem, akkor agyfaszt kapok, mert még elütni sem lehet vele senkit olyan lomha, nem tud a gunner javítani, ha javítás közben kapsz akár egy kis találatot, kezdheted elölről.
Hiányzik az a járműves csapatmunka, mint ami a BF3-4-ben van…de az nagyon…itt nem nagyon látok erre lehetőséget. Az meg már pláne, hogy alig lehet járműhöz jutni, de 64-es szerveren nem is csodálkozom…A szerverbérlést nem időzítik a startra, ez gáz szerintem, főleg ha 64-es CQ és 24-es Rush szerverek lesznek addig.
Ha lesznek custom szerverek, max 32-48 fővel és akkor lehet jobban érvényesülni, mert ez a 64-es káosz.A játékot megveszem, mert sokkal több a pozitív véleményem, tapasztalatom vele/róla, mint a negatív, viszont eléggé ráfér még pár javítás...
Hol lehet szerkeszteni logot? Vagy át lehet hozni a 4-ből? Kb 5 percet szánnék rá max!
-
zzola
titán
Rivalxfactor videójába belenéztem qrva jól néz ki a map!
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Nekem már ennyi elég is a boldogságomhoz. Na jó azért nem, de ennek nagyon örülök. :] Tény és való,hogy egy cseppet elüt a környezettől ezt nem vitatom, de mégis bejön. :]
Amúgy toltam multit, csak azt, nagyon bejön. Valami brutál hangulata van a játéknak, bár ezt eddig is így gondoltam. Ami pályákon játszottam annak mindegyiknek meg volt a saját hangulata amitől nagyon tetszett. Kétlem,hogy ne tolnék bele jó néhány órát. :]
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
gainwardgs
veterán
válasz Németh Péter #8469 üzenetére
-
őstag
válasz ForRedGlory #8468 üzenetére
Ja, hát akinek megvan már a 1080TI is, úgy könnyű...
-
prokxy
veterán
4 óra alatt 3x ültem tankban, 2x repcsiben, 3 hajóban!
Nagyon infes mapok, az alap fegyó ritkaszar, elég sok még a bug, el lehet vele lenni, de első nekifutásra tuti nem lesz deluxe. LVL9 vagyok és kb mindent meg tudok venni, amit kinéztem, innen már csak az adott kaszttal kell fejlődni, foglalni úgy lehet jobb fegyver, stb...
-
lofagi
addikt
válasz PeeterssoN #8464 üzenetére
Nem tudom, én a betát egy asus x555ua-val toltam low grafikával 40 fps-el. Szóval kétlem,hogy ne lenne elég az említett laptop. Bár nyilván, ha szaggat nem lehet vele játszani, de tuti orvosolva lesz.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
PeeterssoN
őstag
Hm Hm... Eddig elment egy órám a bevezetővel együtt. Nem kampányolok egyből multizni akartam. Hát nekem durván szaggat. Konkrétan eltalálni nem tudtam senkit. Egy olasz szerveren voltam 65 pinggel. Ezt sajnos nem fogom megvenni. Hihetetlen hogy egy g551 nem elég neki.
-
-
scabi78
senior tag
Honnan és hogyan, milyen módon vették azok a kódot akik ma már tolják? Van aki nem az originen keresztül vette meg? Idegenkedem egy picit, de ha ilyen soknak működik, akkor én is megvenném a kódot.
Itt ph- árulják 13.500-ért, 2600 pozitív értékelés mellett vajon megbízható a kolléga?
Tiszta Windows, rendes ház!
-
SkyS1gn
félisten
Na toltam énis a Prologue-ot meg minden mp mapon már. A pályák igen jók, meg ugy zusammen az egész, eddig igen fasza.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
prokxy
veterán
Járművek természetesen nincsenek megint, eddig béta után egy rakás szar.
-
milan18
aktív tag
-
Laraxior
titán
Hát... elindult...
Letoltam a kis bevezetőt, ennyi elég mára, holnapra lejön az egész, de azt hiszem megelégszem a kampánnyal.
A menüben a zene lenyűgöző, de teljesen átadta a háborús feelinget.. és ezt még csak a bevezető után mondom bátran*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
IntelKiller7
veterán
Jelenleg 3,658-an játszanak PC-n.
Battlefield Hungary Facebook csoport Remélem nem gond. Várunk mindenkit szeretettel!
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
válasz voodoo98 #8447 üzenetére
Ezt állította be, egyelőre hagytam ezen. Amit észrevettem, hogy néha leesik 40-50-re ha nagyobb robbanás van, vagy újabb területet tölt be - lehet a DX12 miatt, de lehet nem. A 10 órás trialt nem akartam kísérletezésre használni, mert amúgy a 60 FPS megvan csak néha esik le, majd úgyis lesznek benchmarkok. Gyengébb procival elméletileg a DX12 jobb lehet, főleg multiban.
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz Laraxior #8446 üzenetére
Single-t el tudod kezdeni.
Egyébként van már annál újabb driver is: Nvidia GeForce 373.06 WHQL.(#8445) Szaby59
Úgy nézem, hogy neked DX12 van beállítva. Milyen? Bétában lassabb volt mint a DX11 ugyanolyan látvány mellett.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nem is kell letölteni az egészet? Mert azt írja már, hogy now playable... én meg itt várok és csak nézem
Persze a driver már nem jó... 372.90 kell neki[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Most jott az értesítés... Paid 71,99€
Mégse se lesz ingyen a game*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Soos95
tag
Azt észrevettétek, hogy a tankos single fejezetben zöld LED van a pisztoly sight-on??
-
-
keIdor
titán
Megnéztem az 5 játszható pályát, rohangáltam egyet egyedül. Elég jók, viszont minden szerver 0-án áll, szerintem még nem is megy a multi, kétlem, hogy én lennék az egyetlen PC-n, aki próbálgatná.
N@idia: Rakj rá Resolution Scale-t, én 140%-ra raktam pl. (de ugye 2560x1440 nálam a 100%, neked eltérhet)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
N@idia
őstag
Na én is kipróbáltam és toltam a single-be úgy durván 2-2.5 órát és az eddig látottak alapján tetszik a játék. Viszont valamiért olyan az egész játék felbontása, mintha nem is FHD lenne pixeles az egész, ha kikapcsolom a TAA simítást. Ja és majd el felejtettem továbbra is zabálja a memóriát szóval ez a béta óta nem változott.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Srácok!
Kb fél-1 óra és vagyok, menjünk fel üres szerverre és játszunk! Csak megleszünk már 10-en!
Vegyen fel akinek nem vagyok barilistán, de 8 körül/után jönne gémelni!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
keIdor
titán
Na nyomtam 2 óra Single-t, szerintem a grafika brutális, jól is megy, de lesz mit még csinálni.
A hangulatot nagyon eltalálták, mentem volna egyet multizni is, de egyelőre nem talál szervert.
Érthető, még korai nagyon. 8 órám még van.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
milan18
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
nah sajnos elég komoly gondok vannak a multiban, 3-an vagyunk eddig egy szewrveren de beesik az fps 10re meg adatvesztéses jeleket dobál mint a bétában....itt még komoly feladatok lesznek a finomhangolással. Ki is léptem mert senki nincs a szervereken.
Ja és a tanknak, taracknak nincs célkeresztje, ez is bug szerintem.Amien-nek amugy nagyon Seine Crossing hangulata van, szuper.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
N@idia
őstag
válasz Olympos #8414 üzenetére
Én teljesen egyetértek veled. Ez a "Mortars" Rush módban insta halál lesz és esélyed nem lesz deaktiválni vagy épp aktiválni az M-COM-ot, ha 32 emberből csak 10 supportal lesz. Ha lennének custom serverek biztos tiltva lennének ezek az eszközök, de mivel meg lesz kötve a kezük az Adminoknak, így kíváncsi leszek mi lesz a vége ennek, mert ebben a formában a "mortars" nagyon OP fegyver.
Érdekes lesz ez a galamb röptetés
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Még egy ember sincs a szervereken 😂 Kicsit korai vagyok
-
-
tgulyas
senior tag
üdv, tudnátok egy megbízható oldalt ahol meglehet online digitális letöltésben meg venni.
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
Olympos
aktív tag
1. minek nerfelni. ott a custom szerver.
2. ja, már nincs custom szerver, mert közkívánatra vesszenek az adminok, csak EA szerverek lesznek.
3. akkor meg tényleg nerfelni kell.
4. ha meg nem elég a nerf, tiltani is szeretnéd rush mapon, akkor majd feltalálják újra a spanyolviaszt és ismét lesz custom szerver.
(1-4 pontok között kb. 1 év fog eltelni és az EA fog kijönni mindenből, győztesként.)Majd számoljon be valaki, hogy mit lát a szerver bérlésről és HC módról a főmenűben, mint opcióról; nagyon várom, rendelném már a játékot és a VGA kártyát.
Jó játékot mindenkinek!
-
voodoo98
addikt
-
mettek
addikt
optimalizáció szerintem korrekt, nálam a campaign 60-70 fps 1440p-ben ultrán
i7 4770, 980ti, 16gb ram
-
voodoo98
addikt
Most akkor preload van csak, vagy 33%-tól lehet tolni a single-t, 100%-tól pedig a multit is?
-
-
Laraxior
titán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #8402 üzenetére
6% Futkozok a koliba, találtam kábeles netet, hiába 100Mbit, Origin csak 3-4megával szed meg ugrál össze vissza. De szar itt az egész a Firefox is kva lassan tölt hiába a 100mega... ezis biztos vmi tiltott portok, ugyan az mint hogy egy játék se indul el csak mobilneten....
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
Érdekes, hogy nekem meg se nyekkent még a game...
-
Soos95
tag
Le a kalappal a Dice előtt, ez az első két fejezet a single-ben valami elképesztő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest