Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
Sima böngésző? Mert egy ideje nekem is csak hébe-hóba adja be a linkelt képeket.
Az Access-el megkaptam a Hardline Premiumot is... erre a hónapra
Mindenesetre kipróbálom a Mirror's Edge Catalystot. Már jön le.Azért vettem Deluxeot, mert nem tudom, hogy költözés után, hogy alakulok, mikor tudok játszani, vagy gép elé kerülni. November 3-ig azért ki akarom játszani magam, utána meg majd egyszer bejelentkezek
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #7594 üzenetére
Lehet, h én vagyok a béna, de még a telón sem jön be egyik linkelt képed sem.
De elhiszem, akkor gondolom a deluxe bezsebelve.Bakker 10e Ft a különbség a simához képest, ha pl. instantgamingen vagy greengamingen vagy mi az veszed...3 napért, hát, meggondolom még vagy 2x!
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
maxxenergie
senior tag
válasz
kisza25 #7586 üzenetére
Ja csak aki nem próbálta az ne riadjon vissza ezért írtam most már nem fogja tudni letesztelni.
Szerintem egy 775-ös négymagoson is megy a minimum I5 6600K
helyett és 1 GB 128 vagy 256 bites DX11-es VGA-val is .... kár hogy nem próbáltam ki gyerek gépén a bétát L5420-al 1 GB 5830-as Sapphire kártyával 4 Gb DDR2 mellett 1680-ban mit tud ...
(#7587) boogie84
Gondoltam rögtön érthető is talán, bár ez főleg a szegényebb országokban nálunk fordítva is elsülhet nem veszik meg mert a játék sem olcsó, nemhogy alárakni a minimum vasat...
Látom már mi lesz a karácsonyfa alatt a kocka gyerekeknek I5 6600K félkonfig + BF1 játék ... mert apa az kell hozzá
De ez már szánalmasan megtévesztő, mert nem kicsit lőttek a minimum fölé ezzel az I5 6600 de mindeképpen K-s procival
-
-
kisza25
félisten
válasz
maxxenergie #7585 üzenetére
Akit érdekel bétát kipróbálva tudhatja hogyan fut
-
maxxenergie
senior tag
Erről csak annyit, hogy sógoromnak I5 750 / 4GB / 7850 2 GB mellet szépen futott FHD-ban, és ugye ez bőven a minimum szint alatt van ... Minimum I5 6600K proci ajánlás is vicces, mért kell K proci hozzá ha már megadnak egy minimum procit akkor miért nem az alap versiont
Ok hogy túloznak minimum igény alatt is, de ennyire...
Maguk alatt vágják a fát, mert a sok kocka ránéz, a franc nem elég a gépem mellé nem veszem meg.... vagy gondolják, hogy majd ez alapján alárakják a minimum gépigényt és elindul a hardverpiac nálunk biztosan nem.... de gondolom ez lehet mögötte..
mert hogy nem valós és erősen túlzó az már biztos a BÉTA alapján...
-
blaca83
őstag
40 Eurós áron szerintem elég sok helyen elérhető már!
Remélem a megjelenés előtti héten lesz valami alkalmi ajánlat és lehetőség, mert elég sok darabra lenne szükségünk.(#7559) Cris99:
Ez a "galambos sztori" már az első hír hallatán sem tetszett, kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak belőle kihozni. -
Xaels
félisten
Én meghagyom nektek a 3napos előmókát. Szívjatok csak ti az első builddel. Nekem elég lesz majd a 0. napos patchel együtt leszedni. 100GB az adatkeretem nappal, nem töltögethetek naponta több gigás foltozásokat
-
mettek
addikt
én innen rendeltem elő elég korrekt áron. megbízható oldal. Mafia3 előrendelésemet visszamondtam és 10 perc múlva a paypal számlámon volt az ára.
-
Laraxior
titán
Deluxe verzió még mindig nincsen sehol dobozosban?
Amugy, ha Origin Accessel lehet gamelni, akkor ez vegulis Preload?
Mert jo volna ha nem 18-an kellene egy fél napot a letoltessel kinlodni. -
Xaels
félisten
válasz
SkyS1gn #7559 üzenetére
Pont haldoklott a PH amikor írtam, meg szerkesztettem a Téma összefoglalót és közben a gyerkőcöket is meg kellett fürdetni. Még a játékmódokra nem jutott időm.
Csak a CQ, Rush és a DOM módok legyenek jók és a pályák is jól legyenek hozzá felhasználva. Valahogy a 3-4-ben sem nagyon fogott meg a sok DLC mód.
(#7560) milan18 nem elég, max 1024x768 lowon
[ Szerkesztve ]
-
milan18
aktív tag
Hali!
Próbálta valaki a bétát i5 4690-el és gtx 1060- gtx980-al? Ilyenre konfigra tudnék most fejleszteni elég lenne 1080p-re?
-
SkyS1gn
félisten
Fao, Suez és Blizt képek újak.
Ez a galamb mód komoly lesz
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Ballroom Blitz
Argonne Forest
Fao Fortress
Suez
The ST. Quentin Scar
Sinai Desert
Amiens
Monte Grappa
Empire's EdgeEzek lesznek az alap térképek... Hát kíváncsi vagyok milyen lesz a városi Inf Only térkép.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Land
veterán
A Monster idén is Codos lesz, ez 100%.
-
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI #7551 üzenetére
Köszi a tippeket!
Sajnos nem merem bevállalni még azt sem, hogy egy kollégám vegye meg nekem, aki kinn van fizikailag USA-ban és $-ért tudná megvenni! -
válasz
voodoo98 #7548 üzenetére
Most 50%-on be lehet mindent húzni az ORIGIN50 akcióban. Season Pass/Premium-ot is.
Mármint nem a BF1 preorder-t, azt nem, de a régebbi játékokat, SWBF igen.
+ ha bevállalod a VPN kockázatokat és a fizetési módod is épp elfogadja a rendszer, akkor még olcsóbban mexikóból pl.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
voodoo98 #7545 üzenetére
Igen, SŐT!
Ahhoz hogy 10órát megkapd 13.-án nem is kell előrendelni, tehát ha valaki ki akarja próbálni a teljes játékot (mirrors edge-nél volt hogy nem volt az egész game elérhető de sztem itt azlesz) 10órán át hogy eldöntse kell e neki, akkor 13-tól megteheti 4euróért kvázi.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica #7543 üzenetére
...és 10% kedvezményt adnak a vásárlásra?
Tehát ha egyszer befizetem a 4EUR-t az Accessre, megveszem a 130EUR helyett "csak" 117EUR-ért az Utimate verziót, utána köszönöm, többet nem kérem az Access-t.
Tehát spóroltam mindössze 9EUR-t?
...és mi a helyzet a korábbi kipróbálással? -
Laraxior
titán
Valaki elmagyarázná mi ez az az Origin access?
Azt látom, hogy havi 4EUR, de mit is lehet kapni érte? -
kisza25
félisten
válasz
guftabi96 #7537 üzenetére
igen
de már volt amikor PDW-R noob-oztak, pedig kb a leggagyibb fegyver, de mondom ezen ne múljon, csináltam vele 10000 kill-t, meg egy ilyen kört, nesztek m16a3 noobok
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sixpak
nagyúr
válasz
Balika23hun #7523 üzenetére
Maximálisan igazad van.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Én nem sírok, sőt, én sokakkal ellentétben minden aspektusát szeretem játszani egy játéknak... én nem félek "nerfeltetni" valamit még ha seretek is vele menni és aprítani, a közös balansz érdekében. Tény (legalábbis Sinai Deserten) hogy egy átlag user is simán OP volt a light tankkal. A landshiphez már kellett 3 ember koordinációja pl. De a lightot 1 ember operálta könnyedén.
A többi pályán pl lehet nem lett volna ekkora előnyben + sok antitank dolog nem is volt kéznél még, de ezt egyenlőre nemtudjuk.
Majd kiderül.
(#7526) Balika23hun
És mennyivel jobb hogy nemlesznek ezek most.
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
Jah ott is mi lett az eredménye annak hogy rinya volt, behoztak egy olyan rakéta vetőt amivel még célozni sem kellett (mbt law). Meg kijöttél bázisról aztán csak ezt hallgattad egyfolytában hogy bip-bip-bip-bip-bip-bip-boom. Ha meg bementél az épületek közé hogy ne tudjanak bemérni akkor meg egyből 3-an futottak rád c4-el miközben 4-en lőttek átlőhetetlen tereptárgyak mögül mbt law-al.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
BF4-ben is ugyanez volt, túl OP a tank, jet, hajó, stb...
Lara: nem beszélve arról, ha jöttél kifelé a bázisról, jött szembe az enemy bomber és értette is a dolgát, akkor mehettél respawnolni gyalog, mert szétkapta a tankot.
Persze menekülni/kitérni alig lehet, mert olyan döglassú.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
Mire elertem light tankkal az A-B-C pontig mar mind el volt foglalva.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
SkyS1gn #7519 üzenetére
De mit nerfeljenek rajta??? A kis tanknak van a legkevesebb hp-ja, 6 lövedéke van és nem táraz túl gyorsan. A canister shell-nek nincs nagy lő távja, a többihez meg telitalálat kell mert ha alá lősz túléli. 3-4 tank gránát elég hogy atomjaira hulljon azt pedig 2 ember pikk-pakk rá tudja dobálni. Ráadásul közel sem olyan gyors. Max annyi előnye van hogy kicsi és mozgékony.
Egyedül azért volt olyan hatékony a beta-ban mert a fejlődés bug miatt sokaknak nem volt tank elhárító puskája. De a végére már igen oda kellett figyelni hogy ne kapják ki az embert még nyílt terepen is.[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz
SkyS1gn #7516 üzenetére
Mind a két rendszernek meg vannak az előnyei és a hátrányai. Nekem a BETA-ban levő azért tetszett mert ha a csapatban kevésbé jó lövészek voltak, de akkor is mentek és tették a dolgukat akkor is meg volt az esélyünk nem csak ledarálták rajtuk a ticketjeink felét...
Érdekes a gépigény. Ajánlott DX11.1-es VGA még csak nem is 12-es, nem mintha a DX12 annyira sokat bizonyított volna eddig. A CPU-nál meg ki kell emelni a Wraith-et
Azt meg sohasem értettem miért kell sírni a járművek miatt. Ha nem tetszik valakinek, hogy bedarálja egy tank akkor játszon Inf Onlyt.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Balika23hun #7518 üzenetére
Kicsit tényleg nerfelniük kell... aztán tök jó lesz.
Adhatnának egy komplett listát miket változtatnak...
(#7517) boogie84 8már kevés, utána meg 16 a következő hacsak nem try channel lapod van és akkor 12pl...
Ha olyan lesz mint a béta és memory leakel akkor nemlesz neki elég semennyi se
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Jobb volt a régi... nemvolt NO SPAWN stb ilyen epic dolgok.. meg valahogy olyan szoros meccsek se.
-
SkyS1gn
félisten
What We Learned From The Battlefield 1 Open Beta
We’re making changes to Battlefield 1 based on your feedback."capturing the objectives AND getting kills will both contribute towards the final score of a Conquest match"
Ámen![ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz
xenom0rph #7503 üzenetére
wtf
Más:
Konzolvilágnál meddig tart ez a pendrive-os előrendelős "akció" ?
Vagy ha valahol kapható nagyon jó áron, és megbízható helyről kód, akkor ne habozzon írni.
(greenmangamingen néztem, de ott nekem nem éri meg, alig olcsóbb, mint a kv, és csak kód. Annyi felárat nekem megér a doboz és a pendrive.) -
xenom0rph
őstag
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest