Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
3 órát belepörgettem, lv10, jó lesz ez.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
xTREem
tag
válasz whitezo88 #9992 üzenetére
http://www.geforce.com/drivers/results/109454
Nekem munkahelyen mutatta, otthon nem...
-
hoby36
senior tag
válasz muszurkefal #9991 üzenetére
Délelőtt picit tudtam játszani.Eddig csak cod-val nyomtam,egész jól,viszont itt nagyon béna vagyok.
A logikában semmi sem véletlen!
-
keIdor
titán
Köszi a játékot: daveoff, .LnB, prokxy, ||EMS||, majd folyt. köv.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
whitezo88
nagyúr
Az új NV driver hol van? Se az Experience se az oldaluk nem jelzi még. Még a Beta alatt sem.
-
lofagi
addikt
Látszik,hogy mára más nagyon sokakhoz elért a játék, a hét elején jó ha 2-3 volt egyszerre online.
(#9988) Cris99: Jaja, először azt hittem,hogy valami bug és nem akarja bevenni az irányítást amit beállítottam neki.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
hoby36
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
Tényleg az egyik legjobb, de legalább lehettek volna hosszabbak is, ha pl mind lenne annyi mint a tankos, több idő lenne a karakterek kiépítésére.
Repülős résznél kiakasztott hogy nem a MP irányítás van hanem valami lebutított izé amivel forogni tengely körül nem is lehet, alig birtam menni vele.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
PS4-re vettem meg a BF1-et, de előjött ugyanaz a probléma, mint a betánál: You have lost connenction to the ea servers. Betánál még úgy meg tudtam oldani, hogy nem Ethernettel, hanem WiFi-vel kapcsolódtam, de most már ez sem segít. Lényegi információt nem találtam erről a problémáról.
Gőzöm nincs, hogy mivel lehet a probléma. Be van nyomva a vezetékes net, bejön minden, de ezt a hibaüzenetet kapom állandóan. -
lofagi
addikt
válasz SkyS1gn #9977 üzenetére
Őszintén én a tankost a végén már untam. Viszont a repülős volt nekem az ami nagyon bejött. A sivatagossal egyetértek, kicsit vicces, hogy ennyire futotta. Ettől függetlenül azért azt mondom,hogy idén végre kaptunk egy olyan verziót amire vártunk. Vagy ha nem is erre vártunk, de jóval felül múlta az utóbbi részeket, főleg a Hardlinet, tudom,hogy az nem igazi BF sokak szerint, de annak a singleje valami örült rossz volt.
Viszont a multiban sajnálom,hogy nincsenek benne azok az újítások amiket beletettek a Hardlineba, hogy lehet venni a medictől csomagot és nem kell azt várni,hogy ő adjon nekünk vagy a supportnál ugyanez. Illetve ami még tetszett,hogy a csapatvezetőséget is el lehetett venni 1-2 kérés után, ha valaki nem osztotta a parancsokat. Ezeket miért nem lehetett átvenni?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
geristar
tag
Előrendelt még valaki a Green Man Gaming-től? Egyelőre én nem kaptam meg a dlc kulcsát, csak az alapjátékét. Vagy nem is jár hozzá a hellfighter pack?
-
bul07
nagyúr
válasz kisza25 #9950 üzenetére
Milyen DLC-ről beszéltek?
Esetleg a Hellfighter Pack-ról?Ipon-tól megjött nekem is , semmi más kód nem volt a küldeménybe, de gyorsba beújítottam 0,69€-ért(Így se került 10e Ft-ba nekem az egész játék, volt jóváírásom)
Már korában is linkelt helyről
Szépen meg is ette a kódot[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Snooker
senior tag
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de ha megveszem a dobozos verziót, akkor abban van valami kód amit betudok írni az Originbe és így a már letöltött "trial-t" tudom használni mint "teljes játék"?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
na mentem egy kört, úgy lagoltam mint az állat, még állítgatom, de nem örülök egyelőre
mondjuk dx12 ultrát állított be a játék magától v-sync-el de akkor is[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
STC Speed
őstag
Nem lehet leállni a singlevel!!
Most jön a 4. és 5. war story,de ilyen kampány nagyon rég volt,talán a cod 1-2 nél -
Rico45
őstag
Sziasztok!
Nekem sajnos a gépem gyenge a játékhoz :-( De szerintem majd valamikor én is csatlakozom hozzátok .
Jó gamét mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
jozefgucci1
addikt
válasz Franklin #9962 üzenetére
Már most is meg lehet venni 11.500Ft-ért itt aprón bár , hogy az illető mennyire megbízható azt nem tudom .
Jacktor : Köszi . Optikám van 30/15-el szóval remélhetőleg hamar lejön
Kié lesz a tízezredik poszt vajon ?
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
F1rstK1nq
aktív tag
Valami infó van arról, hogy a dinamikus időjárás kliens oldali, mint a bétában vagy szerveroldali? (add, hogy szerveroldali legyen )
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
Franklin
addikt
Aki esetleg még nem vette meg, várjon vele kicsit, mert Tesco-ban 11.990 Ft lesz 10.27 és 11.02 között, a PC-s, a PS4-es és az X1-es verzió is!
Feltéve, ha nem fogják elkapkodni első nap...
-
Gee_-
tag
Valaki 576-ba vette meg esetleg? megkapott mindent hozzá ami jár?
-
guftabi96
addikt
válasz scope2007 #9954 üzenetére
A posta nyomkövetése csúszik.
Nekem:
2016.10.21
09:35 Békéscsaba 4 posta
Küldemény információ:
Postán átvehető10-kor jött az e-mail, hogy átvehető. És ez volt a legkisebb csúszás a nyomkövetésben.
De pl 7:11-kor küldték tovább a depóból, és ezt a nyomkövetésben én csak olyan 8:45 körül láttam.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Jacktor
tag
válasz jozefgucci1 #9956 üzenetére
Netfüggő. Nekem jött csutkán végig (11MB/s - 70-80 perc)
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
jozefgucci1
addikt
Aki nem dvd-ről telepíti annak mennyi idő alatt jött le . Tegnap este megjött a kód ,de már nem vettem észre , így csak melóban olvastam és még két óra amíg hazaérek
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
scope2007
addikt
Basszus már közeledik a gép, de még így is 160kmre van, remélem befut zárás előtt, vagy csak nem frissült még a nyomkovetes
2016.10.21
10:26 Veszprémi Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
A küldemény feldolgozás alattCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
guftabi96
addikt
Van ahol ilyen ajándékokat kap az előrendelő
A doboz mellett BF1-es csoki van(Battlefield Hungary csoportba rakta ki egy tag)
#KeepFightingMichael
-
Snooker
senior tag
Szerintetek a DLC-k fognak tartalmazni War Story-kat is?
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #9944 üzenetére
A a torpedo is érdekes elöttem állt a másik ladik kilőttem mind2-t lofasz nem történt Tegnap kicsit felbaxott megmonodm őszintén
Bocs hogy veled is "kajabáltam"!De az is hülye megoldás ha rád joinolok és te egy teli squadban vagy akkor engem SEMELYIK squadba se enged belépni egész addig míg akire joinolok ki nem lép a teli squadból és a játék megnyugszik hogy összerakhat minket, viszont igy addig egyedül rohangálhatsz.
Azért nemhinném hogy DICE minőségű-t összeraknánk, max Berdu, ShadowSix meg a többiek.
Azért jó lesz az.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #9942 üzenetére
Fel kell vele repülni magasra, akkor talán.
Viszont Fao Fortress mapon, sikerült kicsinálnom szinte egyedül a nagy csatahajót... Elég jól sebzi a torpedós naszád.. főleg ha ketten mentünk volna rá két csónakkal, pikkpakk letakarodott volna a mapról
Launch trailert mi is össze tudunk dobni, már minek? Majd lofagi hoz jó kis videot, az lesz a launch
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #9927 üzenetére
Hát nagyon... nehogy tudjad javítani...
AA megint kva OP szokás szerint, de a legrosszabb hogy nem csak sebzi de odébb is lökdösi a repülőt (ez sem új sajnos) és ez az új moduláris sebzéssel együtt kb sokszor lehetetlenné teszi a repülőzést.
Pár óra és jön a Launch trailer.
The launch trailer for #BF1 will be shown later today. It's time to break the internet once again[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Androidos cucc másnál is emailt/pass-t kér minden belépéskor?
Hiába van bejelölve, hogy megjegyezze.
Ez így uninstall...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Laraxior
titán
Új nVidia driver. Az AMD-nek is jött ki új, tegnap azt hiszem.
-
SipiBcs
őstag
Fél éve kb nem nyúltam a 4-hez, de most ahogy olvasom a hozzászólásokat és nézem a videókat igencsak remeg a kezem a "kosárba" gomb felett!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
raubisoda
senior tag
Tolta már vki az SP részét?Tényleg nagyon durca a graf?Mármint best?
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Gee_-
tag
Valaki aki ma vette át a játékot dobozos verzióba előrendelésbe az letudná fotózni hogy hogyan néz ki az előrendelői változat?
Mert legutóbb mikor az 576-ba játékot vettem azt mondták hogy emailbe küldik majd a kiegészítőt aztán kiderült hogy átbasztak ezért most már felkészült szeretnék lenni hogy honnan ismerem fel hogy jó verziót kaptam.
Előre is köszönöm ha tud valaki segíteni.
-
SamS20
senior tag
van már prémium is ? én akárhány cdkeyes oldalt néztem mindenhol csak a sima volt
-
Laraxior
titán
Azért az nagyon jó ötlet volt, hogy a kézifegyverek is sebzik a repülőket... végre
-
jokeman
aktív tag
Postás itt is megérkezett 😎 lesz phs- Bf1 es játékoslista?
[ Szerkesztve ]
PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
voodoo98
addikt
válasz Snip3r_HUN #9922 üzenetére
És? Red Baron pack csak Deluxe és Ultimate editionben van, nincs köze a premiumhoz. Vagy nem értem.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Edem05
őstag
válasz spanglee001 #9912 üzenetére
ha egyszer veszel prémiumot (mert veszel) benne lesz az is.
-
Lavar
aktív tag
Most érkezett meg hozzám is, indulhat a móka.
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #9910 üzenetére
mondjuk én DVD-ről telepítettem, mert az gyorsabb, a DLC kódot még nem is írtam be
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
whitezo88
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #9914 üzenetére
Van olyan videó, hogy emberünk bemegy cod és bf szerverekre és hangfileokkal trollkodik. Codnál végig 12-14 éves gyerekhangok ajánlják fel neki hogy szeretkezzen az édesanyjával, bfben 25-30 éves hangok röhögnek rajta csak. Nagyon feltűnő a különbség...
-
spanglee001
addikt
ezt a red baron packot külön meglehet venni valahol, ami a deluxhoz jár?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
redingitell
senior tag
Prèmium hol a legolcsóbb most?
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz sz.atesz89 #9902 üzenetére
igen beaktiváltam kódot, és a triál átváltott teljesre
kisza szerintem nem paccs, hanem a helfighter pakk, de kitudja bár nekem azt írja up to date[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
t.kristof
senior tag
Nekem is hozta a futár a konzolvilágtól, de valószínű hogy csak hétfőn bírom ki próbálni. :/
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
SkyS1gn
félisten
válasz sz.atesz89 #9902 üzenetére
Ne töröld le, az a teljes játék
-
F e Z o
veterán
Aki a kinguin-ről vette a játékot, kapott már kódot?
H2O über alles!
-
sz.atesz89
tag
Amúgy van olyan aki lemezesbe vette meg, de már az origin access-es trialban nyomta a játékot? Mert kérdésem az lenne hogy ilyenkor törölni kell e a játékot, mert a trial az nem teljes vagy elég ha a kódokat írom be a profilhoz? Aztán már teljesnek látja.
[ Szerkesztve ]
PSN: szuhi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Jövedelem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest