Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz laceszgamer #12039 üzenetére
Igen és csak sorban halad, tehát ha van egy medál, miszerint 1) játsz két TDM-et 2) nyerj egy TDM-et 3) csinálj 20 killt egy TDM alatt, akkor hiába csinálsz 22 killt az első meccsen, ahol nyertek is, csak az 1)-es progress halad.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dtomka #11801 üzenetére
Le kell lassítani a gépet, olyankor lehet vele élesen manőverezni. Sőt, bombázóval nem utolsó taktika behúzni a féket, ha a seggedben vannak, mert a vadászok alapsebessége is bőven nagyobb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz SkyS1gn #11246 üzenetére
Ha nagyon akarnak, ki tudtak volna szedni, picit komikus is volt, amikor 10-20HP-val futok a medic után, hogy vágjon már hozzám egy szeretetcsomagot, vagy direkt takartam a kilátását, hátha leesik neki.
Nekem tetszik, felőlem maradhatnak bent. Fogalmazhatunk úgy is, hogy szerencsém volt, mert máskor repül vagy három gránát felém vagy kapom az össztűzt a nyakamba.
-
Mister_X
nagyúr
Imádom a flame trooper kitet, Argonne TDM-en ellenséges össztűz közepette fel tudtam venni a vasúti hídon és az egész menetet végig tudtam vele nyomni, mert -bár spammelni kellett a need medicet-, de életben tartottak
-
Mister_X
nagyúr
válasz Laraxior #11156 üzenetére
Az az EA Value... Még anno apám vette egyesével a BF2-ket, megvolt külön az alap és külön a Special Forces lemezen, valamint a két DLC is. Talán még meg is vannak valahol, majd ha elmegyek hozzá, lenyúlom Nekem csak egy EA Classics BF2 Complete Collection jutott, Xbox 360-ra volt meg a két Bad Company, az összes többi (BF3, BF4, Hardline, BF1) digitálisan van már meg.
-
Mister_X
nagyúr
Olvastátok az IGN "tesztet"? A százéves háborún meg az ausztrál-ottomán fronton még most is röhögök
-
Mister_X
nagyúr
válasz scabi78 #10653 üzenetére
Van. Nem vagyok fegyverszaki, a játékban azt állítja, hogy mi legyen a távcsőben látott célkereszt pontossága: Zeroing distance, ugye, azaz a megadott távolságra lő 0-s pontossággal.
-
Mister_X
nagyúr
BF4-ben szerintem csak Conquestet nyomtam, az új játékmód az Operations? Ez nem egy Rush járművekkel és Behemoth-okkal?
-
Mister_X
nagyúr
válasz daveoff #10323 üzenetére
Hülye kérdésre hülye válasz, esetleg?
Egyébként nálam végighaladt a game a listán: izgalmas SP? Pipa... Rendes rombolhatóság? Pipa. Kevesebb jármű? Pipa. Kiegyenlítettebb harcok? Pipa.
Ezen szempontok alapján jobb, mint a BF4. A kérdés az, hogy ki mire vágyik (történelmi vagy modern harc), nem fog eltűnni a BF4 egyik napról a másikra.
De az biztos, hogy most a DICE megmutatta, hogy lehet még a világháborús korszakba színt vinni és van is rá igény.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Nap idiótája címet annak a gyökérnek adom, aki Suezen Armored War Trainnel egy centit se haladt, végig mortarban ült...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Laraxior #9754 üzenetére
Eldobni a lángszórót? Blaszféma! Let the flame cleanse their souls!
Löveges bugba nem futottam bele, tankkal is tudtam pepecselni, akkor "tűnik" el tapasztalataim szerint, ha ép egyszerre vinnétek el.
-
Mister_X
nagyúr
Egy kis felhomályosítást kérnék szerverügyben. Nem játszottam PC-n BF2 óta, így nem tudom, hogy miként működnek a dolgok: BF4 alatt még a hostnak volt lehetősége testreszabni a szervert egyedi szabályokkal (pl. csak mesterlövészpuska), most meg majd nem lehet?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Laraxior #9519 üzenetére
Az A7V? Igazi halálosztó. Külön poénos, amikor két A7V közelharcol és forgolódnak egymás körül
Mark I sem rossz tank, csak nem jöttem még rá a nyitjára: mozsár + gépágyú a pilótának, emiatt inkább squados tank, szét lehet kapni bárkit (másik Mark I, light tank, A7V), ha van kommunikáció.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Jacktor #9483 üzenetére
Menj majd kisebb létszámú szerverekre/játékmódokra. Mikor spawnolsz, akkor látnod kell "betűket" a térképen: ezek az elfoglalandó pontok. Kékek a tietek, pirosok az ellenfélé - ha az egyik villog és csökken benne egy fehér ív, akkor vagy foglalnak titeket, vagy foglaljátok az ellenséges pontot. Értelemszerűen vagy támadsz, vagy védekezel, verdődj más játékosokhoz, mint ahogy fentebb írták is.
-
Mister_X
nagyúr
Elite class felszerelés zászlók alá rakódik be, szól is a bemondó, hogy van a közeledben egy. De csak egy, aki hamarabb felveszi, azé Pro tipp: Sinai Deserten G pont első elfoglalásakor spawnolódik egy rögtön, a meccs elején.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Ahogy elnéztem, ja. Indult már úgy Fao Fortress, hogy öt percig szart se lehetett látni a ködtől, St. Akármi mapon meg egyszer végig esős, máskor szép napos-ködös idő volt. Tetszik.
@lofagi: Pont ezt csináltam én is, bár kevesebb sikerrel
-
Mister_X
nagyúr
válasz SkyS1gn #8852 üzenetére
Ehhez vagyok hozzászokva, nekem megfelel. Nameg 90%-ban mesterlövészkedek, oda meg mindegy is
@sixpak: van, amikor esik az eső, van amikor harapható köd lepi el a pályát, jöhet homokvihar a sivatagos pályákon is. Eléggé változatossá teszi meg szép is.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Hogyan vonjuk ki a forgalomból az ellenséges bombázókat BF1 móda #1
Már csak 4 órám maradt az Accessből, már megjelenhetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest