Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok. Online letöltéssel mi most a legkedvezőbb ajánlat? Érdemes előrendelnem valahol? köszi!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #7398 üzenetére
Jó kis videó lett.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
scabi78
senior tag
válasz
Balika23hun #7486 üzenetére
dettó
-
fornettisuti
veterán
válasz
Balika23hun #7481 üzenetére
Na, ez jó 👍
-
sixpak
nagyúr
válasz
GJ
-
Venyera7
senior tag
válasz
Unalmas...
-
scabi78
senior tag
válasz
-
Balika23hun
aktív tag
Nem tudom volt e már. Egy kis filmecske.[link]
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Aloha.
A deluxe csak Originen elérhető?...ha igen, akkor standard lesz 60 pénzért, Originen. Azonnal terheli a számlát vagy csak megjelenés előtt?
Mert nem bírnám ki röhögés nélkül, ha egy hónap múlva még jobban elromlana ez a trágya forint és akkor vonnának. -
Dtomka
veterán
válasz
IntelKiller7 #7465 üzenetére
Ok, jó hogy vetted a lapot, azt hittem besértődtél
Én is nagyon szerettem a BF3-at, de viszonylag gyorsan áttértem a 4. részre. Bátyámnak is megvan a 3 és a 4 is, és mai napig csak a 3-mal játszik.
Jó játék volt, de nem játszhatunk mindig ugyanazzal, pedig voltak jó körök
BF3 M417 1 shot - 1 kill -
Astroboy
őstag
Akkor most megtudod: pontosan semennyivel.
Én ugyanazt a GPU-t hajtom ki egy i5 2500K-val mint Te. (persze rendesen felhúzva, hogy még véletlenül se jelentkezzen az átkozott "Bottleneck")
Tesztek alapján gyári 3.3 Ghz is elég a jelenség elkerüléséhez, de így 4.5 Ghz-en még az ég is kékebb
Hűteni köll rendesen oszt' bitang módon lehet cincálni i7-ig vagy fölé.Egyszóval még sok is BF-re.
-
mettek
addikt
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #7453 üzenetére
És mindez egy hét termése.
Várom hogy jöjjön a teljes.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy egy húzott i5-höz képest egy i7 mennyivel jobb a BF4/1 vagy hasonló online játékban.
Olvastam olyat, hogy "smooth-abb" az érzés az i7-el de ezt aktív játékosoktól szeretném megkérdezni inkább.
Köszönöm! -
-
Astroboy
őstag
válasz
A BF3 a képi és hang-világával olyannyira magasra tette a lécet, hogy ezt a 4 szerintem nem tudta megugrani. Egész egyszerűen nem hozott magával annyi újítást amennyit az előd...sem grafikailag sem játékélményben.
És ez véleményem szerint a téma/korszak rossz kiválasztása miatt történt. (Tudatosan persze, így egy plusz bőr és DLC tömegei után most jöhetnek a BF1 és társai).
Mert gondoljunk csak bele: ha a 4-et egy 1/2 vh. vagy korea/vietnam konfliktusba ültetik, az újdonság miatt nagyobbat ütött volna. Erre ugyanaz a Stinger pittyegés zavarja a fészkelő Cobrát, csak ősz van már Caspian ormain...
Ja és Firestorm-on még mindig nem oltották el a tüzeket, mert közben besötétedett.Én személy szerint nem dobom el az agyam a "bátorságukon", hogy hűha de merész témát választottak az I. vh.-val. Pontosan ezt várta tőlük az egész BF közösség és ezt jól tudták, hiszen monitorozták az igényeket rendesen + ezért könyörgött sok gamer. Az már más tészta, hogy egy II. vh-s vagy koreás téma már csak a fegyverek/járművek száma miatt is szélesebb közösséget fogna meg mint ez az új. Nem szapulom az 1-et mielőtt valaki lehordana, hiszen lesz itt DLC rendesen amivel megtöltik a játékot tartalommal + nem leszek álszent én is megveszem természesen
Csak már másodjára kell csalódnom bennük a 3 után, ennyi az egész.Bocs ha sokat pofázok..
-
fornettisuti
veterán
válasz
Az lesz vele, mint bf2-vel, miután EA kihúzta a széket alóla, süllyesztő.
-
IntelKiller7
veterán
jajaja ezért is eladó
Nem. Utána levettem ilyen 800x600-ba aztán ment normálisan xD
De '12 végén vettem gépet aztán ultrán csapattam.De imádtam. Egész délutánokat tudtam vele játszani, most meg megunom 2-3 kör után. :/ Hiányozni fog a jó öreg BF3. Kíváncsi leszek mi lesz vele miután bezár a battlelog.
-
Dtomka
veterán
válasz
IntelKiller7 #7462 üzenetére
Most meg a BF1 hez szar a géped
Elégé akad ez a videó, a játék is ilyen volt?
Amúgy eléggé idegesítő, pl: sniperrel keresed az enemy fejeket és nem találod[ Szerkesztve ]
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #7441 üzenetére
Ilyet énis tapasztaltam, ez szerintem az új csipa távolságfüggő "ideális" hatényoksági algoritmusuk hibája lehet.
Ugye van egy távolság tartomány ami fölött, meg alatt kevésbé sebez a csipa... és szerintem van egy bug ami miatt közvetlen közelről nem működik.
A kérdőívjükön be is írtam, hogy ez nem fasza.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
0:23-nál
Olyan nekem is volt még a BF3 Bétánál. Igaz akkor azt hittem, hogy BUG, de már tudom, hogy a gépem volt szar hozzá
[link]
-
Dtomka
veterán
válasz
Jó videó, hatalmas
.
A csávó nem veszi észre a tőle álló 1 mre lévő enemyt, mert annyira zooomol, és közbe meg leszedi a sniper...Amúgy remélem a véglegesben ki fogja írni, hogy ki éppen kit lőtt le...Itt viszont kiirja . alpha?[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Random Moments
áhhhhh végem van xD
-
Dtomka
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #7448 üzenetére
Nekem úgy nem tetszik, a messze lévő ellenfeleket alig lehet észrevenni.
(#7449) stoon
Igen igaz, és azok nem tudják milyen jó sok élményből fognak kimaradni.
Na de psszt még eláruljuk magunkat... -
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #7441 üzenetére
-
guftabi96
addikt
válasz
CptAdamica #7434 üzenetére
Nincs, de attól még nem fogok 60 fps-sel játszani.
Tudom, van aki simán elvan úgy is, én a BF4-et is úgy játszottam, hogy FHD Low, aztán amennyit kipréselt magából ez a gép, annyival játszottam.
Próbáltam a Fix60-at is, nem jött be.És nyilván nem leszek több száz órát a menüben.
(#7441) }{3@Đ$}{0ot
Hány ilyen volt nekem is... telibe lövöm a fejét, és ugyan így 14hp-t vesz le neki[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bár nézzétek meg az elejétől is,mert vannak jók.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
CptAdamica #7434 üzenetére
v-syncet nem is mert az input lagot okoz... max SP-be, MP-be nagyon fos... FPS limit más dolog.
-
SkyS1gn
félisten
(#7430) guftabi96 Majd biztos a menüben leszel el 100órákat...
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz
CptAdamica #7428 üzenetére
De neki (meg amugy nekem is) az a baja, hogy a menüben feleslegesen teker a vga 100%-on. Majd biztos a vsyncet fogjuk mindig kapcsolgatni.
-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica #7424 üzenetére
A menüben? Amikor várom, h leteljen az az 50 ticket, meg esetleg chat-elek, mert várjuk a többieket vagy épp rárántok a statomra, sorolhatnám, sztem ezt korlátozni kell...engem zavar, h maxon megy a VGA fölöslegesen...
Xaels, köszi, ha a véglegesben nem változik ez, akkor úgyis az okos játékosok megoldják!
-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica #7422 üzenetére
"Ha beállítod a v-sync-et a játékban" => multinál ezt nem fogom, oldják meg, most a BF4-ben jól működik ez, töltőképernyőn 30-cal zakatol, ezt kéne átvinni nekik!
-
-
spanglee001
addikt
válasz
Jacktor #7419 üzenetére
hát ingyen nem, fizetni kell a villanyszámlát és az internetet
, de ezen felül játszhatsz az alapjátékkal, van prémium is azzal játszhatsz a prémium pályákon is de azok majd csak később lesznek, egyelőre elég az alapjáték is. de nincs havidij meg stb mint konzolon
[ Szerkesztve ]
-
Jacktor
aktív tag
Csak egy gyors kérdés. Most itt ha megveszem majd az alapjátékot, utána már ingyen játszhatom majd a multit? Vagy itt is van előfizu? Prém fiók? Vagy hogy megy ez bf-éknél?
-
taknyí
senior tag
válasz
FollowTheORI #7411 üzenetére
+1
-
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #7408 üzenetére
Pár napja néztem az új felületen, nekem dél afrika még mindig ment.
Bár azóta volt 1 frissítés, nem néztem ezután. -
Laraxior
titán
válasz
FollowTheORI #7408 üzenetére
Böngészőből is?
Úgy rémlik, mintha ott működne..[ Szerkesztve ]
-
No úgylátom a kirándulós vásárlásokat az új felülettel teljesen megszűntették...
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #7398 üzenetére
jaj te kis huncut, azzal a papírmasé repülővel, majd leszedlek jelzőpisztollyal
-
Laraxior
titán
Ezzel mi a helyzet? Próbáltátok?
Úgy látom privátra nem válaszol, de én debreceni vagyok... személyesen meggyőzhetem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Baszok én a bf1-re!
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest