Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok. Online letöltéssel mi most a legkedvezőbb ajánlat? Érdemes előrendelnem valahol? köszi!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #7398 üzenetére
Jó kis videó lett.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
scabi78
senior tag
-
Balika23hun
aktív tag
-
fornettisuti
veterán
válasz Balika23hun #7481 üzenetére
Na, ez jó 👍
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
sixpak
nagyúr
-
Venyera7
senior tag
válasz Balika23hun #7481 üzenetére
Unalmas...
-
scabi78
senior tag
-
Balika23hun
aktív tag
Nem tudom volt e már. Egy kis filmecske.[link]
[ Szerkesztve ]
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
sixpak
nagyúr
Aloha.
A deluxe csak Originen elérhető?...ha igen, akkor standard lesz 60 pénzért, Originen. Azonnal terheli a számlát vagy csak megjelenés előtt?
Mert nem bírnám ki röhögés nélkül, ha egy hónap múlva még jobban elromlana ez a trágya forint és akkor vonnának.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #7465 üzenetére
Ok, jó hogy vetted a lapot, azt hittem besértődtél
Én is nagyon szerettem a BF3-at, de viszonylag gyorsan áttértem a 4. részre. Bátyámnak is megvan a 3 és a 4 is, és mai napig csak a 3-mal játszik.
Jó játék volt, de nem játszhatunk mindig ugyanazzal, pedig voltak jó körök
BF3 M417 1 shot - 1 kill -
Astroboy
őstag
Akkor most megtudod: pontosan semennyivel.
Én ugyanazt a GPU-t hajtom ki egy i5 2500K-val mint Te. (persze rendesen felhúzva, hogy még véletlenül se jelentkezzen az átkozott "Bottleneck")
Tesztek alapján gyári 3.3 Ghz is elég a jelenség elkerüléséhez, de így 4.5 Ghz-en még az ég is kékebb
Hűteni köll rendesen oszt' bitang módon lehet cincálni i7-ig vagy fölé.Egyszóval még sok is BF-re.
-
mettek
addikt
válasz Melorin #7469 üzenetére
szerintem néhány plusz fps-en kivül nincs különbség. Jó procit, i7-et hosszú távra kell venni...hogy ha tudod hogy 6-8 évig közép vagy csúcs vga-kat akarsz kihajtani. Nekem i7 4770 van 980ti mellett, teszi a dolgát de nem tudom hogy i5 mennyivel adna kevesebbet.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #7453 üzenetére
És mindez egy hét termése. Várom hogy jöjjön a teljes.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy egy húzott i5-höz képest egy i7 mennyivel jobb a BF4/1 vagy hasonló online játékban.
Olvastam olyat, hogy "smooth-abb" az érzés az i7-el de ezt aktív játékosoktól szeretném megkérdezni inkább.
Köszönöm! -
mettek
addikt
válasz Astroboy #7467 üzenetére
egyet értek. De most az 1vh után majd mehetnek a 2.vh-ra ami még nagyobbat fog ütni, aztán ismét kitalálnak majd egy 3.vh vagy futurisztikus környezetet ami megint csak jó lesz a múltbeli hadviselés után...ezzel most 6-7 évre megvan a menetrendjük.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Astroboy
őstag
A BF3 a képi és hang-világával olyannyira magasra tette a lécet, hogy ezt a 4 szerintem nem tudta megugrani. Egész egyszerűen nem hozott magával annyi újítást amennyit az előd...sem grafikailag sem játékélményben.
És ez véleményem szerint a téma/korszak rossz kiválasztása miatt történt. (Tudatosan persze, így egy plusz bőr és DLC tömegei után most jöhetnek a BF1 és társai).
Mert gondoljunk csak bele: ha a 4-et egy 1/2 vh. vagy korea/vietnam konfliktusba ültetik, az újdonság miatt nagyobbat ütött volna. Erre ugyanaz a Stinger pittyegés zavarja a fészkelő Cobrát, csak ősz van már Caspian ormain...
Ja és Firestorm-on még mindig nem oltották el a tüzeket, mert közben besötétedett.Én személy szerint nem dobom el az agyam a "bátorságukon", hogy hűha de merész témát választottak az I. vh.-val. Pontosan ezt várta tőlük az egész BF közösség és ezt jól tudták, hiszen monitorozták az igényeket rendesen + ezért könyörgött sok gamer. Az már más tészta, hogy egy II. vh-s vagy koreás téma már csak a fegyverek/járművek száma miatt is szélesebb közösséget fogna meg mint ez az új. Nem szapulom az 1-et mielőtt valaki lehordana, hiszen lesz itt DLC rendesen amivel megtöltik a játékot tartalommal + nem leszek álszent én is megveszem természesen
Csak már másodjára kell csalódnom bennük a 3 után, ennyi az egész.Bocs ha sokat pofázok..
-
fornettisuti
veterán
Az lesz vele, mint bf2-vel, miután EA kihúzta a széket alóla, süllyesztő.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
IntelKiller7
veterán
jajaja ezért is eladó
Nem. Utána levettem ilyen 800x600-ba aztán ment normálisan xD
De '12 végén vettem gépet aztán ultrán csapattam. De imádtam. Egész délutánokat tudtam vele játszani, most meg megunom 2-3 kör után. :/ Hiányozni fog a jó öreg BF3. Kíváncsi leszek mi lesz vele miután bezár a battlelog.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #7462 üzenetére
Most meg a BF1 hez szar a géped
Elégé akad ez a videó, a játék is ilyen volt?
Amúgy eléggé idegesítő, pl: sniperrel keresed az enemy fejeket és nem találod[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #7441 üzenetére
Ilyet énis tapasztaltam, ez szerintem az új csipa távolságfüggő "ideális" hatényoksági algoritmusuk hibája lehet.
Ugye van egy távolság tartomány ami fölött, meg alatt kevésbé sebez a csipa... és szerintem van egy bug ami miatt közvetlen közelről nem működik.
A kérdőívjükön be is írtam, hogy ez nem fasza.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
IntelKiller7
veterán
0:23-nál Olyan nekem is volt még a BF3 Bétánál. Igaz akkor azt hittem, hogy BUG, de már tudom, hogy a gépem volt szar hozzá [link]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Dtomka
veterán
Jó videó, hatalmas .
A csávó nem veszi észre a tőle álló 1 mre lévő enemyt, mert annyira zooomol, és közbe meg leszedi a sniper...Amúgy remélem a véglegesben ki fogja írni, hogy ki éppen kit lőtt le...Itt viszont kiirja . alpha?[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz SkyS1gn #7457 üzenetére
Azt vágom, de az is van, szóval nem értem. Amúgy ez az új originnel jött be, eddig nem volt ilyen előtöltés akármi.
Update, nem úgy értettem,hogy eleddig sosem volt. Hanem hogy ez nem volt kiírva még.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Random Moments áhhhhh végem van xD
-
Dtomka
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #7448 üzenetére
Nekem úgy nem tetszik, a messze lévő ellenfeleket alig lehet észrevenni.
(#7449) stoon
Igen igaz, és azok nem tudják milyen jó sok élményből fognak kimaradni.
Na de psszt még eláruljuk magunkat... -
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #7441 üzenetére
-
guftabi96
addikt
válasz CptAdamica #7434 üzenetére
Nincs, de attól még nem fogok 60 fps-sel játszani.
Tudom, van aki simán elvan úgy is, én a BF4-et is úgy játszottam, hogy FHD Low, aztán amennyit kipréselt magából ez a gép, annyival játszottam.
Próbáltam a Fix60-at is, nem jött be.És nyilván nem leszek több száz órát a menüben.
(#7441) }{3@Đ$}{0ot
Hány ilyen volt nekem is... telibe lövöm a fejét, és ugyan így 14hp-t vesz le neki[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bár nézzétek meg az elejétől is,mert vannak jók.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
-
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
válasz CptAdamica #7434 üzenetére
v-syncet nem is mert az input lagot okoz... max SP-be, MP-be nagyon fos... FPS limit más dolog.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #7432 üzenetére
100-akat nem, de nem tervezek kilépni ha pl chatelek, szerkesztem a logot, nézegetem, h mi kell assignekhez, soroljam még? Na mindegy, csak nekem fáj ha fölöslegesen basztatja vmi a gépem.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
SkyS1gn
félisten
(#7430) guftabi96 Majd biztos a menüben leszel el 100órákat...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
guftabi96
addikt
válasz CptAdamica #7428 üzenetére
De neki (meg amugy nekem is) az a baja, hogy a menüben feleslegesen teker a vga 100%-on. Majd biztos a vsyncet fogjuk mindig kapcsolgatni.
#KeepFightingMichael
-
prokxy
veterán
válasz CptAdamica #7424 üzenetére
A menüben? Amikor várom, h leteljen az az 50 ticket, meg esetleg chat-elek, mert várjuk a többieket vagy épp rárántok a statomra, sorolhatnám, sztem ezt korlátozni kell...engem zavar, h maxon megy a VGA fölöslegesen...
Xaels, köszi, ha a véglegesben nem változik ez, akkor úgyis az okos játékosok megoldják!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
válasz CptAdamica #7422 üzenetére
"Ha beállítod a v-sync-et a játékban" => multinál ezt nem fogom, oldják meg, most a BF4-ben jól működik ez, töltőképernyőn 30-cal zakatol, ezt kéne átvinni nekik!
-
prokxy
veterán
válasz Jacktor #7419 üzenetére
PC-n ha megveszed digitálisan vagy dobozosan, akkor az annyiba kerül, max még vehetsz hozzá kiteket, h ne kelljen unlockolni, stb, de más ktg nincs. XO-n, PS4-en nemtom, ott annyi ktg van, ami egyébként is lenne,ha multizni akarsz, Live előfizu, stb.
-
spanglee001
addikt
válasz Jacktor #7419 üzenetére
hát ingyen nem, fizetni kell a villanyszámlát és az internetet , de ezen felül játszhatsz az alapjátékkal, van prémium is azzal játszhatsz a prémium pályákon is de azok majd csak később lesznek, egyelőre elég az alapjáték is. de nincs havidij meg stb mint konzolon
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Jacktor
tag
Csak egy gyors kérdés. Most itt ha megveszem majd az alapjátékot, utána már ingyen játszhatom majd a multit? Vagy itt is van előfizu? Prém fiók? Vagy hogy megy ez bf-éknél?
www.wotinfo.hu
-
taknyí
senior tag
-
nagyúr
válasz Laraxior #7409 üzenetére
Ott is új felület van, és be kell lépni vásárlás előtt, nincs már a "kosarazás"... + fizetni sem enged már úgy mint régen, pedig ua a paypal mint előtte.
Szóval erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #7408 üzenetére
Pár napja néztem az új felületen, nekem dél afrika még mindig ment.
Bár azóta volt 1 frissítés, nem néztem ezután.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz FollowTheORI #7408 üzenetére
Böngészőből is?
Úgy rémlik, mintha ott működne..[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
nagyúr
No úgylátom a kirándulós vásárlásokat az új felülettel teljesen megszűntették...
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #7398 üzenetére
jaj te kis huncut, azzal a papírmasé repülővel, majd leszedlek jelzőpisztollyal
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Laraxior
titán
Ezzel mi a helyzet? Próbáltátok?
Úgy látom privátra nem válaszol, de én debreceni vagyok... személyesen meggyőzhetem
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
törölt tag
Baszok én a bf1-re!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Path of Exile 2
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Asszociációs játék. :)
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest