Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz CptAdamica #6599 üzenetére
Ok. És mit érsz el vele? Én pont telibe szarnám, ha elő lenne rendelve, hogy mit írogatnak róla, nektek ez miért fáj? Megingat, hogy jó döntést hoztatok-e? Nekem pl. most a forza horizon van előrendelve azt is szidják mégse állok bele abba aki szidja, mert pont leszarom.
-
CptAdamica
veterán
-
lofagi
addikt
Amúgy most már én is bekapcsolódom ebbe a SW vs BF témába.
Nekem személy szerint azon kívül ,h a grafika nagyon hasonló más nem nagyon.
Elite vs Jedik - A SW-ban elég OPk voltak, BabaFett egy jó játékos kezében halálos volt nagyon nagyon sokáig ,mire rájöttek a készítők ,h talán nerfelni kellene. Mert hogy ezeket is fel lehet venni? BF4ben is voltak felvehető dolgok, s azért épp elég OP volt a 3 rakétát kilövő rakétavető is. Az elite class kb ugyanezt tudja. Nem tudsz az egyikkel futni a másikkal célozni. Nincs itt OPság, legalábbis nem CQ-n.
Semmi más pickup nincs a BF1ben, sehol egy boost vagy kártya vagy jármű! Igen ha az emlékeim nem csalnak akkor bizony a SWban a pályán szétszórtan elhelyezett pontokon lehetett különleges dolgokhoz jutni.
Hogy milyen kaszt rendszer volt a SWban? Ja hogy semmilyen, akkor jó. Ezt kár is firtatni tovább.
A TPS és FPSbeli különbségek pedig szerintem mindenki tudja. Ja hogy a ló is kívülről van? És a motor a BF4ben?
Szóval valaki aki annyira látja ebben a SW-t az felsorolná az érveket? S nem kötekedésképp írom hanem érdekel.
Ja és hogy lehetett javítani a járműveket a SWban még arra lennék kíváncsi.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
válasz gali777 #6595 üzenetére
Én még nem vettem meg és ettől függetlenül igaza van. Játékmechanikailag semmi köze nincs ennek az SW-hez. Az engine adott, a fejlesztőcsapat adott de ennyi a közös kb.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gali777
őstag
válasz CptAdamica #6591 üzenetére
Azért van abban is valami bájos, hogy akik az első trailer után berendelték a faszomtudja editiont, úgy védik a játékot, mintha az életük múlna rajta
-
regener
veterán
válasz spanglee001 #6589 üzenetére
Legtöbbször suhintani sem kell, mert jön a roadkill
-
CptAdamica
veterán
válasz majnkopf #6582 üzenetére
Tehát, ha a SWB egy elő Battlefield 1 volt, akkor nem inkább a Battlefield 1 SWB-os?
Letisztult a HUD, tehát SWB, félig meddig nincs hős rendszer a játékban, olyan van, hogy felveszel egy fegyvert, plusz némi páncélt, ettől nem leszel hős, hanem egy elite class-t kapsz, amiket egyáltalán nem nagy kunszt kiszedni. Ha hősként születnél le, mint lúkkal, akkor igazad lenne, így sajnos nincs. A mozgás már a BF4-ben is benne volt és elárulom, hogy a FIFA-ból vették át, tehát a BF1 túlságosan FIFA-s. Ennyi? Ez eddig nagyon karcsú.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
@rglaaf
veterán
ennyi b+ nesze nektek páncélos gif
PSN:BiZzare_0 ️
-
addikt
-
majnkopf
tag
Engem nem zavar ez a téma, ti kattogtok rajta.. mindenki azt gondol a játékról amit akar felőlem.
(#6580) san01: hud, mozgás, félig meddig hős rendszer. áh semmiben igazad van.. a bfront egy elő bf1 volt amit kiadtak a SW hype miatt, de eközben le is tesztelték a bf1 alapját. áh nincs köze hozzá, legalább ne lennél már ennyire elvakult komolyan mondom. vedd meg a 26ezres deluxe editiont csak ne akard már bizonygatni, hogy jó vétel volt meg nincs hasonlóság, mert besírok.
(#6583) Tesla93 : ráhánytál a hányásra akkor most jól sejtem?
[ Szerkesztve ]
-
majnkopf
tag
válasz gyuribácsi88 #6511 üzenetére
Még mindig szólásszabadság van. Ha nem tetszik a véleménye amit te képtelen vagy elfogadni akkor legyél premium és ignoráld
(#6512) Xaels: igen tolja, ebből tudja, hogy szar.
(#6524) Tesla93 : ti pedig reagáltok rá 24. alkalommal is. ugyanolyan fárasztó azt olvasni hidd el.. ja, hogy azt meg ti csináljátok és nem baj. ok.
(#6546) san01: aki nem veszi észre a hasonlóságot (és most lehet a szó jelentésén ugrálni, hogy akkor hasonló, de nem ugyanaz) az szemellenzővel szaladgál..
-
válasz Fitzgerald #6571 üzenetére
Milyen jó, hogy a repülőt csak repülős kaszttal lehet elvinni azzal meg nem sokat ér. Utasként meg ritka az eset. Vannak akik tankkal is felmennek oda elég sokáig egyébként.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Fitzgerald
veterán
válasz ScomComputer #6557 üzenetére
Ennél vannak jobbak is, pl. amikor az ember beépül a falba, a végtagjai meg elkezdenek helikopter módjára pörögni. Klasszikus Battlefield ronyó.
@Xaels
F-nél az a szar, hogy he fölötte repülőből kiugrik valaki a szikla tetejére sniperrel, akkor az F-et és a G-t is tűz alatt tudja tartani, és ha jól használja a fedezékeket gyakorlatilag lehetetlen leszedni onnan, mert gyalogosan nem lehet felmászni oda.
[ Szerkesztve ]
-
Attól függően melyik oldalon kezd az ember. Egyébként F pontot jobban szeretem, a Vonat és a repülők elől is el van zárva. Ha bejön egy tank akkor az nem tud hova menni, van esély szétszedni.
-
toBIN
tag
válasz IntelKiller7 #6563 üzenetére
Miert kellene futni? Szepen varsz 40mp-et es maris el van foglalva minimum al elso pont. Onnan meg nem epp megerolteto eljutni D-C-F-re.. vagy D-C-B-re. De en olyannal meg nem talalkoztam, hogy ne lenne hely egy repuloben vagy autoban, pedig mar 52-es vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Szerintem azért annyira nem kell leírni a gamet azért mert ezen a mapon pont sokat kell caplatni
Gondolom lesz majd ilyen, minden egy helyen map is... meg úgy mindenféle.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
válasz IntelKiller7 #6563 üzenetére
Ha nincs már jármű, se ló akkor megszoktam várni, hogy behúzzon a csapat 1 pontot.
-
Polllen
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #6562 üzenetére
A több jármű és ló ezt a pályát teljesen felforgatná. Mindegyik pontra egy tank és gyalogosan semmire se mennél.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
daveoff
veterán
Igen, ezért is mondtam, hogy az előrendelés felejtős, de követni fogom a topikot, és ha nem csak a nyáladzás, meg stat linkelgetés megy, hanem lesznek majd konstruktív vélemények is, akkor átértékelem a vételt.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
IntelKiller7
veterán
Elvileg nagyon sok ló volt a csatában. Szóval nem értem mért kell ennyire korlátozni ezt is. Az oké, hogy tankból nincs 500db, de hozzádobhatnának még 10 lovat igazán.Elkezdődik a meccs, repülőket elviszik, tankokat is, lovakat is aztán sétálhatsz 1km-t az első pontig. megéri
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz daveoff #6507 üzenetére
Túl sok a ha,ennyi erővel ha lesz sniper limit és custom szerók akkor ez a gond is letudva. Több jármű/ló kellene mert az tényleg alig akad. Október végéig még sok idő van hátra,addig meg mindenki eltudja magában dönteni hogy kell-e a játék vagy nem.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
addikt
-
IntelKiller7
veterán
válasz ScomComputer #6557 üzenetére
tegnap nálam kézen állva maradt a karakter. Csak nem tudtam képet tolni, mert hát mért is ne lehetne beletenni originbe egy képmentés funkciót...
-
IntelKiller7
veterán
válasz Németh Péter #6555 üzenetére
Biztos lesz majd. Én az erdős pályákra várom azt.
-
őstag
-
prokxy
veterán
Ez ide való, bocsánat, ha van topicgazda, rakja át ide pls.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
IntelKiller7
veterán
válasz jozefgucci1 #6549 üzenetére
Hát max hosszabbítást szeretnének. De tegnap twitteren megint kiírták, hogy az open béta szeptember 8.ig tart. Viszont akik meg szeretnének a bétához új pályát azt átterelik a hivatalos fórumra, hogy ott írják le. Vagy lesz még 1 béta(aminek örülnék) vagy ki lesz tolva vasárnapig a mostani.
-
jsk
senior tag
válasz CptAdamica #6546 üzenetére
Szerintem olyan, mint a Battlefield 1942. Csak több kütyüvel.
-
jozefgucci1
addikt
Látom totyikgazdát kerestek , oszt mennyié ? Másik topikban egy év után lemondtam , mert ez nem épeszü embernek való
Lentebb olvastam , hogy talán hoszabbítás lesz a bétára , erről valaki talált valami konkrétumot ? Jó lenne még ezzel a kitünő játékkal még egy kicsit játszani Troll OFF
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
lofagi
addikt
Szerintem pont ugyan annyi pozitív hozzászólás van,mint amennyi negatív. Meg van itt a balance kérem szépen.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
daveoff
veterán
válasz CptAdamica #6543 üzenetére
Hajrá! Ki tart vissza? Csak legyen már valaki aki részrehajlás nélkül helyreteszi a dolgokat.
-
IntelKiller7
veterán
válasz gyuribácsi88 #6540 üzenetére
Ugyan, csak rágyúr az új rangra.
-
addikt
-
IntelKiller7
veterán
Ez egyébként valóban nem jó. Velem is sokszor előfordult már, hogy kilőttek 500 km-ről. De a pálya berendezése is olyan, hogy kocsival nem mindenhova érsz el. Ha meg kiszállsz akkor persze ő 1 hitből megöl.
-
odorgg
addikt
Sniper valóban nagyon gáz, tömegével vannak mindenhol. De a legnagyobb probléma hogy kevés a jármű, gyalog egyik pontról lehetetlen átmászni egy másikra, mert ugye a s(zerencsétlen)niper rengetegből valaki tutira megtalál. Ha lenne valami közlekedési eszköz, legalább megkereshetném őket, és lecsaphatnám/bökhetném/segberakhatnám őket dinamittal, vagy valami, de gyalog erre nem sok esély van.
BF3-4-ben legalább meg lehet b..ni a kempereket, de itt semmit nem lehet velük kezdeni, ez így nemfasza.Megvárom a megjelenést, visszajelzéseket, addig itt nem lesz vásárlás.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuribácsi88 #6526 üzenetére
Te csak azt hiszed. (más kérdés, hogy nem maguk a fejlesztők)
Live-Die-Respawn
-
-
edari
őstag
Egyébként fura de kb 90%-ban csipával megyek, azonban nem kempelek. Gewehr iron sight-al közelre és közepes távolságra k@rva op, iszonyat lehet vele darálni. Ezért szinte csak a pontokon segítek.
Néha fejbe trafálok vele 1-2 kempelő karácsonyfát a map másik felén.
Szóval nekem tetszik a játék.
-
guftabi96
addikt
-
IntelKiller7
veterán
Amikor 2 controller szűz találkozik az FPS világában. [link]
-
addikt
-
guftabi96
addikt
Továbbra se értem, hogy miért nem lehet negatív kritikával illetni a játékot.
Hát ne is haragudjon meg senki, de az egy orbitális f@szság, hogy ekkora mapon mindenhova gyalogolni kell, mert sehol nincs egy rohadt jármű.
A rengeteg camper csipa meg valóban idegesítő MINDKÉT oldalon. Az ellen oldalán azért, mert nem tudsz vele mit kezdeni: megközelíteni nem tudod, mert bújik a szikla mögött, és kiszed, max tankkal tudnád kihalászni onnan, de ugye az meg ritka, mint a fehér holló. A saját oldaladon meg azért, mert nem foglalja a pontot.Írja le szépen mindenki, hogy mi a véleménye a játékról, ne csak a full pozitív kritikák legyenek itt.
Mintha egyszer Oric írta volna, hogy azért figyelgetik az ilyen fórumokat is. Persze nyilván nem ez alapján fognak változtatni a játékon, de legyen csak meg minél több helyen.#KeepFightingMichael
-
N@idia
őstag
Ez a legpoénosabb benne fikázza meg stb, de ingyé van így inkább tolja és löki a showdert ide mondjuk engem nem zavar legalább jókat nevetek
Egyébként Daveoff kíváncsi lennék már arra is hogy mi az ami nem tetszik a játékban vagy mi zavar téged benne ?
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Btw ha valaki szeretné megnézni van-e közös a Battefrontban és a BF1 bétában technikailag, az csináljon egy összehasonlítást a fájleszerkezetről, hogy vannak-e azonos fájlok, assetek, hangok, textúrák stb. Érdekelne engem is az eredmény. (Én sajnos nem tudom megcsinálni, mert bár BF1-et le tudom tölteni, de Battlefrontot nem)
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
veterán
válasz Polllen #6454 üzenetére
De figyelj ennyi erővel minden játékot másolnak valamiről, csak mert nagyjából ugyan úgy nézett ki?
Szerintem te sem dolgoznál rajta 3 hetet, ha egy ctrl+c ctrl+v-vel meg tudnád oldani az egészet.
-
Balika23hun
aktív tag
Ahh valóban, végre tisztán látok
Ez a fránya dice nem is értem mért nem lilára festették a homokot hogy még véletlen se hasonlítson a Sinai sivatag a Tatooine-ra.
Várjunk csak, a tatooine nem is létezik, hanem egy kitalált bolygó amit a Földön filmeztek le.
Szóval akkor a Tatooine hasonlít a Sinai sivatagra ergo a Battlefront sivatagos pályának az alapja Battlefield 1 sivatagos pályájaDragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
CptAdamica
veterán
válasz daveoff #6507 üzenetére
Egyszerű a történet, kempel fent a csipa, lelő téged, meghalsz. Felpattansz egy lóra, felvágtatsz, aztán lekaszabolod mindet, ha meg nem tudsz oda már lóval menni, akkor én például a kezdőnkről kiszedtem a lovas karabéllyal. Ennyi.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Laraxior
titán
Vótá' má' a többi BF idejében is a topikban?
Mindig ez megy...Aztán a megjelenés után pár nappal tolja az EA a statisztikát, hogy minden idők legjobban fogyó Battlefieldje.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
spanglee001
addikt
úgyis megveszik a 4 nél is ment a sírás mégis megvette mindenki
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
toBIN
tag
Ennyike
-
Szar-szar, de azért tolja az ingyenes BETA-t...
(#6509) Raymond a medicnek is van félautomata scope-os fegyvere.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egyébként nem értem azokat akiknek nem tetszik, hogy mit vergődnek itt folyamatosan. Én pl kipróbáltam a Titanfall 2 bétát a múltkor, nem tetszett, így töröltem és nem veszem meg. De nem megyek a TF2 topicba és nem sírom meg panaszkodom tele naponta 20 kommentel hogy mekkora sz@r szerintem. Kipróbáltam és nem tetszett, így nem érdekel. De ami itt megy, az már lassan egy óvodás szintű vergődés. Kipróbáltad, nem tetszik, elmondtad, oké. De miért kell naponta 20x leírni hogy szerinted miért sz@r, mikor úgy se fogod megvenni?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
sz.atesz89
tag
Erről tudtok valamit?
https://www.vg247.com/2016/09/06/dice-is-taking-requests-for-a-new-map-in-battlefield-1-beta/
PSN: szuhi
-
Raymond
félisten
-
Raymond
félisten
válasz @rglaaf #6506 üzenetére
Berelhetok szerintem lesznek, de nem custom, max a map rotation-s valtoztathatod. Az EA (es a fejlesztok?) mar a BF3 ota sirnak hogy a high ticket es weapon ban szerverek elkeseritik az emberek eletet. Csak akkor nem ertem miert tuntek el a hivatalos szerverek anno a regebbi jatekoknal. Peldaul BF3-nal en is inkabb egy normalis standard beallitasu szerveren jatszottam ahol nem 4 orat tartott egy kor), de ezek aranylag gyorsan eltuntek es maradtak a custom szerverek idiota beallitasokkal.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
daveoff
veterán
válasz Raymond #6504 üzenetére
A hegyen szikla mögött kempelő csipát Te nem szeded le semmilyen automata fegyverrel(max ha a világ balfasza, vagy bemákolod), csak csipával, ha le is szeded van még mellette másik 5, és eljutottunk oda, hogy a 24 fős rushon 20 csipa van, mert csak úgy tudsz érvényesülni. A tankba meg ha az elején nem sikerül beülni, akkor buktad egész körre.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz daveoff #6501 üzenetére
A csipa problema nem volt olyan rossz miutan beraktak a villogast es lattad hol vannak, de azota mar a legtobben fejlodtek (level up) es volt par unlock igy a sotetbol (hazak, szikla tove) kozep+ tavrol is siman leszednek nem csipa felautomatakal is. Ott meg hiaba adja meg az iranyt, nem latod hogy melyik fekete ablak/ajto mogutt az abban az iranyban lathato 13-bol lottek rad.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
whitezo88
nagyúr
Tegnapi fatal bug: beülnék a repülőbe, erre nem történik semmi. Látom a spawn térképet, foglalásokat, mozgásokat és semmi. Csapattársam mondta hogy ott repülök fent, lát, és bele fogok menni a hegybe. Mondom remek... altf4 lett a vége, mert semmit se tudtam kijelölni, vagy kattintani.
-
daveoff
veterán
válasz Raymond #6498 üzenetére
Mondjuk lehet a pálya adottságai miatt van ez így, de valljuk be a csipa op, és azzal szinte mindenki tud érvényesülni, ha killeket akar gyűjteni, az objective meg le van szarva, az kit érdekel, manapság ez a trend. Meg a csipák szinte minden pályán megtalálják a helyüket, főleg itt, mert valszeg szinte az összes pálya ilyen nagy, és nyitott lesz a képek alapján.
Xeals: Nincs is ezzel baj, jogos a felvetés, de akkor legyen limit, mert így vállalhatatlan a dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest