Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz ForRedGlory #39985 üzenetére
-
voodoo98
addikt
válasz ForRedGlory #39838 üzenetére
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Ármester
válasz ForRedGlory #39841 üzenetére
Ez már a 3. reinkarnációja, ha jól számolom.
Olyan, mint az Avatar, kibannolják, majd újjászületik„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
juliensorel
senior tag
válasz ForRedGlory #39838 üzenetére
Trollkodik. Ő valami bannolt figura új profillal, a tapasztaltabb fórumosok gondolom sejtik is, hogy kicsoda volt.
-
petymeg
addikt
válasz ForRedGlory #39790 üzenetére
Köszi. Végül is egy sima restart után helyreállt a világ rendje. Most megvan a 80-100 FPS viszont DX 12-ben sokszor droppol, pl. zoomolásnál. Erre van valami beállítás vagy ez van? DX 11-ben minden ok.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
stuszivadasz
kezdő
válasz ForRedGlory #39108 üzenetére
sinai, nem a lengyel FUN szerver volt?
szerintem csak házszámot, szervert tévesztettél, mint az amcsi rendörnő,
aki azt hitte, munka után haza tér
és közben lelötte a fekete ház bitorlót, házigazdát[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz ForRedGlory #39108 üzenetére
engem meg mindig lelőtt az ellenfél. jó lenne már ha megoldaná a dice hogy ne tudjanak lelőni, kurva idegesítő
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #39060 üzenetére
100 után duplaxp-vel és boost-tal ha nyersz egy jobb körös operation-t, akkor majdhogy megvan egy szint, főleg ha van benne medál is. 500e/szint kell 140-ig, asszem.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Popes
őstag
válasz ForRedGlory #39033 üzenetére
Alfában a kis tank nem volt rossz, de gondolom már nem olyan op.
Viszont azt elég elkeserítőnek tartom hogy külső nézetből kell játszani hogy hatékony legyen az ember. Na majd meglátom hogy a LAV után mennyire fog felbaszni a lassúság meg a külső nézet. Na mindegy, lehet jobb ha előbb gyalog szerzek egy kis pályaismeretet és csak utána kezdem bosszantani magam.
Az infókat meg köszi.Deus ex machina
-
Snooker
senior tag
válasz ForRedGlory #39023 üzenetére
Mit nem értek rajta? Legalább leírhatnád mit nem értek rajta és akkor nem maradnék full hülye.
-
Snooker
senior tag
válasz ForRedGlory #39016 üzenetére
Itt olvastam az árakról.
Azért a váltás a dollár és az euro között nehezen "kb 1-1"...főleg, ha 1000 dollár feletti termékről beszélünk...
De értem én mire gondolsz, mert a GOG-ot leszámítva (ami igazából csak jóváírja egy belső számlám az usd-euro árfolyam differenciát) kb minden cég ugyan azt az árat adja meg dollárban mint euroban.
Ja, és most abból, hogy US árat írtam, még mindig nem tudom, hogy szűrted le, hogy én azt javaslom, hogy onnan hozassák be a kártyát az emberek
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
válasz ForRedGlory #39013 üzenetére
Te miből következtettél arra, hogy én azt javaslom, hogy az USAból hozasson be bárki vga-t magának?
-
csongi
veterán
válasz ForRedGlory #38981 üzenetére
Élő party , folyamatosan ezt csinálja.
voodoo98: Megtaláltam
Köszi,Egyébként van olyan repülős beállítás, ahol szabadon lehet nézelődni, mint a földi járműveknél?
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz ForRedGlory #38872 üzenetére
told a bfv bétát
-
l.skywalker
félisten
válasz ForRedGlory #38872 üzenetére
4 házzal arrébb vannak az erőforrások
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #38835 üzenetére
Tök jó lenne, ha valahogy át tudnánk vinni a WH-st az V-be is...
(amúgy a miénk is plágium )
(kipucoltam a totál nem ide való izéket... sry )
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
IntelKiller7
veterán
válasz ForRedGlory #38838 üzenetére
Dehogynem, csak bekéne állítani, hogy megmaradjon a szoba.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38838 üzenetére
- Discord alkalmazás PC-re letölt
- regisztrálsz
- hülyeprokxy a linket elküldi
- okosglory rákatt, szerver betölt, general-ra katt, ellenőriz mikrofon,h ne lényen hangod csaje, így eltorzítod
- mindenki örülNa?
Amúgy én is szenvedtem vele, meg nekem annyira nem jön be, mint a TS, de nekem az előző regem miatt volt gond.
chat-en meg irogatunk joker-rel, h bazzeg, legyél má' medic...
jó kör volt, jaja.
Ez a lowsense-re áttérés még nehéz, majdhogy elfárad a kezem, de sokkal jobban célzok!
A végén írogattak, h macro matyi meg társai.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Jártatom a szám a Discord-on meg a chat-en, DEM.
Legközelebb vmelyikre feljössz?Holnap este lesz innen összeröffenés BF V-zni, aki gondolja, szóljon, adom a Discord címet.
-
pipo112
őstag
na megyek puttyogtatok egy kicsit
[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38816 üzenetére
Volt ma este vmi móka?
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38800 üzenetére
Hiszi a piszi!
-
juve600
nagyúr
válasz ForRedGlory #38789 üzenetére
Ezzel azt is meghallod ha valaki fingik melletted a játékban
-
Góliát
őstag
Az igen, gratulálok és viseld egészséggel.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
prokxy
veterán
Végre, egy értelmes füles!
joker: nemtom még, ha igen, akkor 9-fél10 felé
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #38709 üzenetére
Inkább fordítva, átrakta őket, hogy a másik oldal nyerjen végre... de nem sikerült... utána meg ha kiegyenlített úgy hagyja... tudod nekünk kellett visszamenni... de a következő körben megint átrak/visszarak... de jah, kb ennyi.
Szerintem a party nem elég... szerencsére azért nem minden szerón van balancer.(#38710) prokxy
Elnézést májszter Pí...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38709 üzenetére
Egy "k" hiányzik: Pr0kxY
Na látod, ezért nem rak minket egy oldalra.
Ma újra vagy kis pihi?
szerk: 100-at nemtom, h ér-e ez a cucc: steelseries arctis pro wireless
Feléből megvan a G933 és tényleg qrvajól szól, tudom ki mikor honnan jön, jók a mélyek, dinamikus, stb.#38711) ForRedGlory: akkor ori kapja be!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38705 üzenetére
Jó a G933, de mint mindegyik Logi, nyikorog!
Azért rak át biztos, mert úgy már tényleg túl sok powa lenne nálunk.
De pl. az egész squadot áttette tegnap este a másik oldalra. Szóval nem csak veled van így.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38703 üzenetére
Ha ilyen csapatmunka meg társaság jön össze a BF V-re is, akkor már megérte.
Discordon néha azt sem tudtam, h ki beszél
Vetté' má' mikis fejhallgatót?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38698 üzenetére
Hát ki...pont írtam, h ne lődd a másik heavy-t, erre bamm!
Jó volt, részemről és most tettem le, mert már majd' lefordultam a székről!
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38690 üzenetére
A squad meg a party 2 külön dolog. Utóbbi azért szerencsés, mert akkor próbál a balansz 1 oldalra rakni.
Ha a squad meg tele, akkor próbálunk 2 squad-ra szakadni, de elsősorban azok vannak 1 squadban, akik együtt vannak TS-en/Discordon.#38688) pipo112: persze, gyere.
Kandúr, privi ment.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38686 üzenetére
Mostanában nem nehéz, jön a vonat mingyá', aztán Tiétek A-D-F!
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38644 üzenetére
Akkor én mára off, holnap re.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38624 üzenetére
Szedd össze magad!
#38625) juve600: Ha csajszi engedi , akkor mehet, fél9-9.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38612 üzenetére
Legközelebb partyba gyere és nem rak át!
Holnap re, király körök voltak!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
sarkadifeca
tag
válasz ForRedGlory #38607 üzenetére
Kb 10 perce próbálok csatlakozni, de mindig kidob . . . . f** kivan már
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
sarkadifeca
tag
válasz ForRedGlory #38593 üzenetére
Ma este leszek vagy 23ig!
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38586 üzenetére
Ezért kell csapatban játszani! Ma majd' 2 squadnyian jöttünk össze.
Holnap leszel?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
válasz ForRedGlory #38545 üzenetére
Én így gondolom! Aki engem lelő, az tuti csaló!
-
Dtomka
veterán
válasz ForRedGlory #38545 üzenetére
Nem nevezem egyből csalónak aki lelő... de, hogy én mindig alulmaradjak (ja, nem a tegnapi volt az első..) a Donigyerek ellen, az már több mint gyanús. Miközben másokat simán leszedek...
2 gbites netem van
20-30 között szokott a ping -em lenni
a játék nem szar, de tény vannak szerverek ahol a lagg jelen van. Ilyen mostanában az ENAW szerver, ezért pártoltam át az említett szerverre, mert itt ilyen szempontból minden ok.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38432 üzenetére
Simán lehet, mert dave-nek és nekem is ugyanaz a típusa volt, PG248Q.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38428 üzenetére
Ez változó, anno daveoff-fal teszteltük, meg Liquid-del, 144Hz-nél volt minimális képtörés, 120-nál semmi. 144 felett megint előjött. Ahol tuti teszteltük, üres szerver, monte grappa A pont az épülettől nézve a B pont felé, egér mozgatás mindenhogy. Sok mapon valóban mindegy volt, de pl ott nem, suez dettó.
De már nincs ilyen "bajom" a magam Asus 75Hz-es IPS-emmel!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38410 üzenetére
Igen, de a BF V cuccokat kiütöm.
16x? Lol, jó hosszú kör lehetett.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38327 üzenetére
Medic, Te, aha!
1 hétig off, nyaralás van.[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz ForRedGlory #38327 üzenetére
Én este leszek
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38324 üzenetére
Tankmatyi!
-
STC Speed
őstag
válasz ForRedGlory #38324 üzenetére
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38299 üzenetére
150-es pumpa nekem is szokott lenni, rá kéne ilyenkor magam kötni a vízhűtésre és lemenne mínuszba a hőfok!
zola: ilyen minden BF-ben volt, ez feature...meg PS4, mit vársz? D
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz ForRedGlory #38294 üzenetére
Segítesz... de nem fogom sosem megérteni mi a fa...ért kell mögé az az unalmas arc. Azért mert vki nem tud valamit, vagy kérdez.
Most vagy segítesz vagy nem...(de ez mindenkinek szól. )
Gyűlölöm, ha vki beszúrja azt a jelet, lekezelő. De ezt Te is tudod, ugye? Jah, nem...most már tudod.
Sry, nem ellened irányul... de nap mint nap látom és kezdem unni...Peace.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz ForRedGlory #38294 üzenetére
-
dergander
addikt
válasz ForRedGlory #38258 üzenetére
Ez nekem is feltünt, olyan mintha a hitbox változott volna.
Mindenesetre, a tunkolós fegyverek legalább jók. Meg kell szokni, mindig jön egy kis változás nah
-
zzola
titán
Nekem is volt ilyen, + az is, hogy fedezékben voltam (hasaltam), de átlőtt a dombon a tag, többször is...
-
SipiBcs
őstag
Dettó ugyanez. Talán repcsivel jobban adja nekem, mint eddig.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
voodoo98
addikt
Nekem ok volt minden. Fort de Vaux-on farmoltam 2 kört a skinekért.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
Tankoztam tegnap egy kicsit, de nem volt gond vele, repcsivel sem.
Gyalog csak keveset, de az a szokásos random sz@r.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
br4adam
aktív tag
Nekem is ugyanez.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38226 üzenetére
Mondjuk jah, de ez sem heavy ezt nem is használom.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38224 üzenetére
Az, van ennek rózsaszín változata, na az még ratyibb.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38088 üzenetére
GZ!
-
zzola
titán
válasz ForRedGlory #38088 üzenetére
Muhahahaha
-
zzola
titán
válasz ForRedGlory #38081 üzenetére
-
zzola
titán
válasz ForRedGlory #38076 üzenetére
Gondolom "when active" van beállítva a csetnél...
H betűvel tudod módosítani játék közben... -
bul07
nagyúr
válasz ForRedGlory #38076 üzenetére
Nincs letiltva az ablak? Mert arra is van gomb
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BullKoxa
őstag
válasz ForRedGlory #37976 üzenetére
Hát ez neme is olyan rossz, ára is még jó!
-
Dtomka
veterán
válasz ForRedGlory #37942 üzenetére
Mert nem nézek TV-t...
-
Atla
senior tag
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #37920 üzenetére
Track disabled volt akkor, sztem artillery volt vagy a kicsi a howitzer-rel.
Tegnap néztem BF4 videókat, beadott a YT ajánlatot, hááát, jó kis T90, ejj de szerettem.
Nem mellesleg nem tudtam rádcsatlakozni, mert nem volt melletted a play gomb, de még a klános listában sem voltál.
Bezzeg, aki BF4-ezett, arra odatette ez a szar. SFeri is jött, de őt azóta nem láttam még ingame online, mióta barilistámon van.
Mit rontok el ebben a rohadt Originben? Full alapbeállításon van, kivéve az értesítések. Csirke dettó ilyen, originen látom, ingame nem. Nagy szar ez az egész.A vénülésre visszatérve: van hogy tudok sokáig viszonylag figyelni, utána vége, érzem, h kiesett az elem és elkezdek esni-kelni, azt veszem észre, hogy akkor csinálom a hülyeséget, ész nélkül kb...durva dolog ez 36 évesen!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #37911 üzenetére
GZ.
Láttam, h toltad, du csak 2 kört mentem, majd este folyt. köv. Leszel?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Aventador91
őstag
válasz ForRedGlory #37706 üzenetére
ma még nemvót
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #37619 üzenetére
Tankmatyi! Szép, csak így tovább!
voodoo: kösz az infót, 140-es vagyok, pont jól jön ez az XP cucc. Mondjuk nem sietek, mert októberig ki kéne húzni a 150-est.
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz ForRedGlory #37623 üzenetére
Nem tudom. Be kell lépni és ha a főmenüben írja, hogy dupla xp van akkor már él. Szerintem ma délutántól valahogy.
Ez a tweet alapján már ÉL![ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #37220 üzenetére
Ha ismernél (pl FB), látnád, h milyen szép szál legény vala én!
Tank téma:de abban legalább csinálod amit kell és ahogy kell! A 10000 killre hajtok vele, de mostanában tökre tetszik az infezés, még a végén megveszem a codot! (lóf@szt)
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #37177 üzenetére
Nekem aztán mindegy, a táblázattal én csak segíteni akartam, h a gsync-hez mi az optimális.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #37168 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz ForRedGlory #36997 üzenetére
jó volt a tankodban ülni
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #36997 üzenetére
Bizony, csak kis időre lépnem kellett, 10 után voltam újra.
Srácok, 127 vagyok, hogy vannak a további szintek, most 500e kell egyhez, ezt látom.
-
Aventador91
őstag
válasz ForRedGlory #28597 üzenetére
lehet csapattársad aknája közelében álltál
-
Zso Ro
senior tag
válasz ForRedGlory #28523 üzenetére
mekcsirke
Lehet tényleg fáradtság,mert előtte St.Quentinen nem volt probléma. -
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #28523 üzenetére
Majd ma? Akkor velem legyél!
Joker drága, Te is jössz ugye?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Zso Ro
senior tag
válasz ForRedGlory #28434 üzenetére
Nem volt azzal gond,ültem melletted párszor.Azért volt néha egy-egy beakadás vmelyik objektumnál,de jól megy ez neked látom
(#28486) Madn!ght
21:9.Vedd meg,próbáld ki 2 kv kíséretében,mert aznap nem nagyon fogsz aludni. -
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #28393 üzenetére
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #28347 üzenetére
Jól toltuk, jó, h jöttél, de sajnos ez is kevés volt.
Flash PH-s igen, meg Zero és EMS is csak ők itt annyira nem aktívkodnak. Gombocz dettó ide valósi!Ellenünk volt joker meg flesh, de majd legközelebb egy csapatba megyünk, fölösleges egymást szívatni...
Jó srác mindkettő, meg ügyesek is, emiatt is jobb, ha közös a cél.
Majd legközelebb....Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #28345 üzenetére
Sajna ez van, mi megtettünk mindent, de 5 ember nem tesz csodát, ha a többi 27 balf@sz...
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #28258 üzenetére
Ez vmi bug vagy vmi, suezen nekem is hozzáadott egyet...nem is értettem..
-
raubisoda
senior tag
válasz ForRedGlory #28258 üzenetére
Yes sir az lesz
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #28212 üzenetére
Nagyon ügyes voltál! (nem találtam olyan buksisimogatós szmájlit, bocsi!)
szerk:
szerk2: nekem 3 napja közel 2%-ot romlott a WL ratio-m, leszarom a számokat, de tükrözi, h nem nyertem egy ideje, folyamatosan cumi, sok idióta mindenhol...le is rakom 1-2 napra ezt a szart, elég belőle, csak felbasz.
Amikor cukkol vki, mert volt egy mákos lövése, azt meg kiváltképp nem szeretem.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #28206 üzenetére
Ha fele annyira tudnál repülni, mint én, akkor már örülnél!
Nem volt nehéz dolgod, lőttek minket mindenhonnan, de legalább mi csináltunk vmit...előtte meg hiába írok neked bármit, h gyere át vagy vmi, szarni rá ugye?
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #28194 üzenetére
Nem tudom, kedvem nem sok van, de sztem a többiek lesznek, zero, ems, ori, joker, puki, stb...
-
Aventador91
őstag
válasz ForRedGlory #28070 üzenetére
nekem puncipöcögtető
-
zzola
titán
válasz ForRedGlory #28070 üzenetére
Nincs. Az enyém meg prokxyé azért felismerhető...
-
l.skywalker
félisten
válasz ForRedGlory #28042 üzenetére
Ez párhuzamos értelemezésben is megállja a helyét
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
blue01song
aktív tag
válasz ForRedGlory #27965 üzenetére
kva C pontot nem tudtuk bevenni,de a legjobb az volt mikor becampelte magát az ellen egy tankkal a D-re és mozdulni sem lehetett, az ágyuktól kicsit odébb a várfalon pedig csupa sniper
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #27965 üzenetére
Sz@rni rá, jól elvoltunk, adta ahogy kell, ma repeta?
-
blue01song
aktív tag
válasz ForRedGlory #27905 üzenetére
tegnap a ballroom pályán mozdulni nem lehetett, de szó szerint. 2 lépést tettél és kilőttek. bárkit lőttem, én haltam meg előbb, a 14. halálomnál már kvára felment a pumpa, gondoltam letörlöm ezt a fost.
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #27930 üzenetére
Látod-látod, mondtam velünk gyere játszani!
-
voodoo98
addikt
válasz ForRedGlory #27864 üzenetére
Saját tapasztalat! 1080 SLI-t próbáltam és Gsync off-al nagyon szépen hozta kártyánként 90-95%-ot, de az nv fórumokon is panaszkodnak rá sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest