-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz XEON_QUADRO #19899 üzenetére
De írtam, hogy a 2.0-ás portba rakd a pendriveot, 3-asban nem is fog menni semmiképpen csak ha beleintegrálod a drivert.
-
XEON_QUADRO
tag
válasz szabonagyur #19898 üzenetére
ilyen alap dolgokat eleve tudtam, már amikor nekifogtam tegnap, de most a 2.0 pend.-t a 3.0 portba is beletettem, azt az eszközillesztőt továbbra is hiányolja. Az a gép meg 2011-es asus...
Az újabban készített pendrive-on ot van a bootx64.efi a leírt mappában.
Ahci drivert hiányolhat? Ja, nem, mert ide módban is ugyanez...[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz XEON_QUADRO #19897 üzenetére
Bios-ban lehetőségnek kell lennie, legújabb Asus-okban is benne van még... de mindegy akkor maradjon GPT.
USB2 portba kéne dugni a telepítőt és az sem ártana ha a pendrive USB2 lenne, de lehet utóbbi nem lesz baj.
-
XEON_QUADRO
tag
válasz szabonagyur #19896 üzenetére
Hááát...ööö... nincs rá lehetőség, a vinyó meg már gpt-s... afenének, amikor 500GB...
-
szabonagyur
félisten
válasz XEON_QUADRO #19895 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb a gépen kikapcsolni az UEFI-t?
-
XEON_QUADRO
tag
válasz XEON_QUADRO #19892 üzenetére
Hát ez nem lehet igaz... a gpt-s uefi-s fat32 pendrive-ra is vmi cd-dvd illesztőprogramot hiányol.. Aptio bios, semmit sem lehet állítani... na jó, ide/ahci, egyiksem megy. uefi nélküli pendrive-indításnál a nemuefis-re el sem indul... help pls!!
-
XEON_QUADRO
tag
válasz XEON_QUADRO #19891 üzenetére
Igen, Rufus mégiscsak tudja, ha olyan az iso. És Uefi-s gpt-shez FAT32-es fájlrendszer kell. Meg ilyet is találtam:
A Windows 7 UEFI telepítő elkészítése
# csatlakoztasd a pendrive-ot és formázd le -és ez fontos- FAT32-re
(a leírásomban PENDRIVE-al jelölöm a pendrive-ot)
# tedd be a DVD meghajtóba a W7 x64 telepítőlemezt vagy mount-olj fel egy W7 x64 ISO-t, majd a tartalmát mindenestül másold rá a pendrive-ra
(A DVD-t vagy mount-olt ISO-t DVD-vel jelölöm a leírásomban)
# DVD:efimicrosoft boot mappát másold rá a pendrive-ra, a PENDRIVE:efi mappába
# Indítsd el a 7Zip-et, navigálj el a DVD:sources mappába és nyisd meg vele az install.wim fájlt, majd ezen belül navigálj tovább az 1WindowsBootEFI mappáig.
# A bootmgfw.efi fájlon jobb egér/Másolás mappába és add meg ezt az útvonalat(tallózd be): PENDRIVE:efi boot
# Bezárhatod a 7Zip-et, majd egy fájlkezelővel a PENDRIVE:efi boot mappába kicsomagolt bootmgfw.efi fájlt nevezd át bootx64.efi-reEzzel kész is az UEFI telepítő"
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
válasz XEON_QUADRO #19889 üzenetére
Én Rufus-szal csináltam UEFI képes telepítő pendriveot, nézz rá, hátha.
-
XEON_QUADRO
tag
Sziasztok,
Asus Sandy bridge-s laptop, W7 telepítés. Karakteres uefi, Optikai nincs, csak pendrive van, se usb3, se usb2-ből nem megy. A pendrive-omon lévő cucc asztalira gond nélkül felmegy.
Egy db 500-as vinyó, amin az alábbi particiok vannak:
186 GB üres, erre kéne, a 100 és 300 megás system_reserved-ek kiírtva
145 gb Data, ez maradjon meg, de van már róla másolat Hiren boot pendrive-val
25 GB, amibl 8 szabad, gondolom gyári W8 vagy vmi visszaállítóProbléma a következő: vmilyen eszközillesztőt kér. Gyanúm szerint GPT formázással van baj, hogy lehet uefi és gpt kompatibilissé tenni a pendrive-om? A hiren boot pendrive-os miniXP nem is látja a vinyót, A karakteres uefi-ben semmi értelmeset nem lehet állítani, ami segíteni, ill. mind kipróbáltam már. (A pendrive uefi vagy az nélküli módban lehet indítani, semmi különbség) Fontos lenne még ma estére megoldnom az újratelepítést! Kérlek segítsen valaki!
-
juve600
nagyúr
üdv
asus x553m noti,win 8.1 telepités
microsoft fiokot amikor kéri akkor arra kattintottam hogy új fiok létrehozása,erre Bejelentkezés microsoft fiokjában ,ezt irja és már megy vagy 10perce az Egy pillanat felirat...próbáltam ujrainditani a gépet de még a biosba se enged belépni,mi lehet a gond ???
thx
-
Lenry
félisten
válasz rabbit87 #19884 üzenetére
mert a HDMI és a DVI digitális jel, a D-Sub meg analóg, aktív, elektronikával rendelkező konverter nélkül nem tudod átalakítani.
a DVI-t azért (és akkor) tudod analóggá alakítani, ha DVI-I csatid van, mert az küld analóg jelet is, amit aztán csak szét kell drótozni a D-Sub lábaira.
a te általad megálmodott konverzió azért nem működött, mert a HDMI nem bocsát ki analóg jelet, ezért a HDMI - DVI átalakítód analóg jeleket továbbító lábai jel nélkül maradtak, így eggyel arrébb a DVI - D-Sub konverternek nem volt mit továbbküldenie.az analóg jelet a DVI-I bal szélén látható 4 pin küldi
a kolléga által linkelt átalakítót próbáltam, projektorral nem mindig szeretett működni, néha laptoppal se, de nem jöttem rá mi a kehe, szóval ne lepődj meg, ha esetleg nem menne.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nepszter1
addikt
Hali! Lenne itt egy dell inspiron n7110 es benne egy nVidia GeForce GT 525M 2 GB a kérdésem a következő ki lehetne e cserélni egy ujabb szériás másik vga-ra ?
-
-
Xelo
addikt
üdv. megjött a laposom, os nélkül tehát a windows 8.1et telepíteném. amikor windows telepítés közben csinálok egy új partíciót ugye szól nekem hogy a win létrehoz magának egy rendszer partíciót is ami ugye normális. nos az asztali gépemben ez a partíció 350mega körül van, viszont amikor a laposon partícionáltam az egy darab 350megás helyett létrejött van 4, különböző méretekkel és elnevezéssel. volt 1 100megás rendszer néven, volt egy talán mft néven a többire nem emlékszem. a kérdésem hogy ez normális jelenség e? még nem találkoztam ilyennel.
[ Szerkesztve ]
-
Sobod87
tag
Sziasztok
Van egy Asus K53TA notebookom, kb egy hónapja tettem rajta újra Win7-et, egy pár napja folyamatosan lefagy: bejön a windows és bárhová kattintok, bármit el szeretnék indítani lefagy... ha csökkentett módban indítom el, akkor viszont működik.
Tudtok valami okosat mondani?
Köszönöm előre is!
-
rabbit87
tag
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Adott egy Dell laptop, HDMI kimenettel, amire szeretnék külső LCD monitort kötni, ami sima VGA csatlakozós.
Tehát a következőképpen kötöttem össze!Monitor VGA csatlakozó -> VGA / DVI-A átalakító -> DVI-I / HDMI átalakító -> laptop HDMI port
Csak a kép átvitelére lenne szükségem, a minősége tudom, rosszabb lesz, mint amit a hdmi tudna.
Kérdésem, hogy működhet-e ez az összeállítás vagy sem?
Összedugva a csatlakozókat és külső megjelenítőre kapcsolva a laptopot nem történik semmi, a sötétségen kívül.képekben is megpróbálom szemléltetni:
köszönöm!
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
-
departure
csendes tag
Üdv Mindenki,
Van egy Toshiba Satellite C660D-E11 Laptopom benne, egy AMD V140-el ( http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-V%20Series%20V140%20-%20VMV140SGR12GM.html ) és AMD RS880M Chipsettel.
Kérdésem az lenne ebbe ha lehet akkor milyen proci megy még bele tutira ?
Köszönöm a válaszokat előre is.
üff kafa leyla
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dell E5420 noti. Eléggé melegszik benne a winyó, pedig most lett kitakaritva. Sokszor szerintem a hdd miatt pörög fel a ventik. SSD csere utan vajon maradna a dolog, vagy szunne?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
vGeorge
csendes tag
Sziasztok!
hp probook 450 G1 kapcsán írok Nektek. Tudtok tippet adni, hogy mivel lehetne tisztítani a tetejét?
Illetve a file küldés fogadás valamiért nem megy. Win 7-et használok, bluetooth nem működik, illetve a telefonon keresztül sem tudok file-t küldeni/fogadni.
Valaki tud megoldás(oka)t?Érdeklődtem már a HP fórumban is, de választ sajnos nem kaptam.
-
rootkiller
őstag
-
Zotykoresz
tag
válasz rootkiller #19843 üzenetére
Szia.
Próbáld meg bootolható USB win7-tel telepíteni.
Nekem ugyment csak..[ Szerkesztve ]
Nokia 7710 => Samsung Galaxy Mega 6.3 => Lenovo Phab Plus => ???
-
Tim82
félisten
Például ez. Feltételezhetően X51R az az X51. Kompatibilitási módban települnie kell a drivernek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
Lenry
félisten
adott egy régi Asus X51-es laptop, Radeon Xpress 200/1100 VGA-val, SSD-re váltás miatt újraraktam a Windowst, és most az istenért nem tudom rátenni a VGA drivert.
az AMD oldaláról letölthető driver szerint nincs ATI hardver a gépben, inf-et hiába tallózom be neki, szerinte a "Szabvány VGA grafikus adapter"-nél jobb driver a világon nincs.
régebbi driver szintén nem jó, és mostmár kezdek kifogyni az ötletekből.eddig is Win7 volt rajta és tökéletesen jó volt rá az AMD legacy driver. mi nyűgje van most?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Adammer
csendes tag
válasz szabonagyur #19856 üzenetére
power 4 gear van, de ebben nincs ilyen sajnos
-
mttssz
senior tag
válasz voyager4.4 #19848 üzenetére
Szhely-Bp vonal, meg a személy Győrig, annyira nem vészes mint pár másik.
Filmet nézni, tanulni, kényelmesebb lenne rajta, tabletem meg sajna nincs.
-
Adammer
csendes tag
válasz szabonagyur #19854 üzenetére
Asus
akkor nincs semmilyen márka független progi?
samsungon találkoztam ilyennel, de azon gyárilag volt.
Az asus-os cd-n ilyen nem volt -
Adammer
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amiben be lehet állítani, hogy 80%os akkutöltöttségnél ne töltsön tovább.
Általában konnektorról használom, csak több helyen, és szeretném azért ha minél hosszabb életű lenne az akku.
Sajnos az akku nem kivehető.köszönöm
-
empe220
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP G62-450 SL notim, ami az utóbbi időben durván elkezdett melegedni.
Szinte forró levegőt tol ki magából, és hangos.
Kitakarítottam, újrapasztáztam, de a helyzet nem sokat javult... A magok csak netezés mellett 73-75 fokosak.
Már újratelepítettem a windowst full hdd törléssel, stb...
Mi lehet a gond? Mit csináljak?
" Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni. "
-
Gabesz87
veterán
válasz szabonagyur #19850 üzenetére
Ok, köszi! Érdeklődtem ott is.
-
Gabesz87
veterán
válasz szabonagyur #19847 üzenetére
Ó nem tudtam, hogy van saját topicja, sorry. BIOS frissítés szerintem nincs új, szoktam nézni úgy havonta kb, fel szokta, tenni, ha van.
Amúgy beletrafáltál, mert eléggé elcseszett venti vezérlése van. Erre a Lenovo fórumon is panaszokdnak, hogy ingadozik néha a fordulatszám: felpörög, majd vissza, újra fel és így tovább. És ez elég idegesítő. Mondjuk lehet, hogy ezt valamelyest javították az egyik korábbi BIOS frissítéssel, mert nekem már régen tűnt fel ez, mostanában ez a gond van, hogy elfelejt hűteni, amikor kéne. De ez régen nem így volt. lecsekkolom a BIOS frissítést aztán meglátom. -
Gabesz87
veterán
Üdv. Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy a gépem néha elfelejt hűteni!? Van, hogy normálisan működik, 65 fok körül már pörög a venti hallhatóan, és nem is megy nagyon feljebb a hőm. Viszont most is pl. 75/81 fok a 2 mag, és nem megy a venti. Facerbook játék közben akár 90-91-re is felmegy, és ilyenkor is épp hogy beindul kicsit. Lenovo Thinkpad Edge E530-am van, fent vannak természetesen a driverek, Power Management. Inkább ide írok, mint a ThinkPad topicba, mert ott szinte szabályosan lenézik, semmibe veszik az Edge gépeket.
-
MurdR
veterán
válasz apfelkristof #19842 üzenetére
Kedves egészségedre.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Mennyire ártalmas ha én például vonaton használnám heti párszor a laposom? Nem öli meg a rázkódás a HDD-t?
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Van itt nálam egy Asus X200MA notebook. Windows 8.1 van rajta, akarnék viszont rá rakni Windows 7-et, de mikor be akarok bootolni külső DVD-ről bármilyen (kétfélét próbáltam) W7 telepítővel, akkor kék halál lesz az eredmény. Mi az oka?
Artengo TR 990 Pro
-
MurdR
veterán
válasz apfelkristof #19839 üzenetére
Malwarebytes- csökkentett módban futtasd le, lehet valami szemetet szedté össze.
-
MurdR
veterán
válasz apfelkristof #19835 üzenetére
Szia. Malwarebytes? Böngésző reinstall?
-
angelus8925
tag
válasz angelus8925 #19834 üzenetére
Megvan a hiba: az Energiagazdálkodásnál 40%-ra vette le a fényerőt, ha csak telepről működött a laptop..
-
apfelkristof
csendes tag
válasz apfelkristof #19835 üzenetére
Azt elfelejtettem hzzá írni, hogy amikor ilyen hiba előjön, akkor ezt úgy kell elképzelni, mintha hiányozna az adott oldal dizájnja, ilyenkor nem lehet kattintani sem az oldalon.
-
apfelkristof
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy samsung np300e5z notebookom, amiben nem rég processzort cseréltem (nem tudom hogy ez számít-e de azért leírom). A problémám az lenne, hogy amikor internetezek egy idő után az oldalak nem töltődnek be rendesen, például az emailbe amikor belépek kék csík tölt háromnegyedik majd megakad, ilyenkor az oldal újratöltésére kell rákattintanom minimum háromszor. De nagyjából az összes oldallal azt csinálja, hogy nem jeleníti meg a képeket, meg a sávokat, például facebooknál nem jeleníti meg a képeket, a chat sávot stb. Olyan is előfordul, hogy ha több lap van megynyitva akkor egy idő után befagynak és csak alt+ctrl+del-el lehet kilépni az egész googleből. Megnéztem az illesztőprogramokat a vezérlőpultban de nem jelez semmit felkiáltójellel. Windows 8.1 van a gépen. Valaki tudna segíteni, mert már nagyon idegesít.
-
angelus8925
tag
Sziasztok!
Van egy Asus X54HY laptopom (i3-2330M, AMD Radeon HD 6470M). Erre telepítettem a mai napon a Windows 8.1-et. Minden rendben volt, gyorsabb is kicsivel, mint 7 alatt, jó sok frissítést feltelepítve, belakva programokkal. Semmi gond nincs vele, míg a tápkábellel van megtámogatva (ilyet korábban nem csinált), de amikor kihúzom a tápot, akkor kikapcsol a kijelző, ha visszadugom, bekapcsol. Maga a gép ugyan úgy megy, semmi hibát nem ír ki, nem reklamál, nem is érdekli, hogy én olyankor nem látok semmit a kijelzőn, észre sem veszi..
Sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet a hiba, így nem találom a megoldást sem. Próbáltam frissíteni a BIOS-t, de kiderült, hogy az már a "legfrissebb" 208-as (12/21/2011).
Windows 8.1 telepítésekor nem sikerült minden driver-t felraknom, csak a win7-es chipset-et és a LAN-t, tovább már nem is próbálkoztam, mert a többit megoldotta a Win automatikusan. A videokártyához az AMD-ről szedtem le valamit, ami magától felismeri, majd telepíti a szükséges csomagot, ami szerinte a 7400M (noha a gépben 6470M van).
Tudna valaki segíteni ?
Előre is köszönöm szépen!
-
Kbali
nagyúr
válasz szabonagyur #19831 üzenetére
Összefügg az alvással: tehát, ha beállítod, hogy 30 perc után aludjon, 60 perc után pedig hibernáljon, akkor ez így, egymás után fog működni.
-
mttssz
senior tag
válasz szabonagyur #19829 üzenetére
Ott néztem, akkor nem találtam, most viszont igen, ez a menü:
Köszönöm a segítséget mindenkinek. -
mttssz
senior tag
válasz szabonagyur #19821 üzenetére
Nem tudtam hogy ezt így váltja, köszönöm.
Arra esetleg van mód hogy az alvás és a hibernálás közt eltelt időt beállítsam? 8.1-es Windows van rajt.
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Van egy HP Probook 450 G1 em meg egy halott Dell notim. Gondoltam a halott notiból kiszedem a 2 giga ramot jó lesz az a HP ba a 4 giga mellé. Beraktam és ez a kép fogadott.
Maradhat benne a ram vagy inkább vegyem ki és ne kockáztassak hogy valami balul sül el?
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Vermilion69
aktív tag
Akik párnázott laptop tartót keresnek, én és a párom is ilyet vettünk és nekünk bevált, szerintem ennyi pénzt bőven megért.
Dell laptop tartó -
djg
aktív tag
Sziasztok,
Lehet kapni még újonnan ehhez hasonlót?
Comfort Lapdesk N500Ezt sajnos már nem lehet kapni, pedig ez lenne a tökéletes. Használtan nem akarom, mert az már karcos, nem szép, amit találtam.
Nincs benne hűtés, viszont alul párnázott és 12 fokban meg van döntve a kényelmesebb gépeléshez.
Ehhez nagyon hasonlót tudtok ajánlani?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G50-70 laposom, az lenne a kérdésem, hogy ha lehajtom, vagy elküldöm alvóba, akkor az állapotjelző led kb másodpercenként villan egyet, ez normális? Ha nem, mit lehet ellene tenni?
Illetve, melyik az ajánlott, kikapcsolni, alvóba rakni vagy hibernálni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
zsoltihun
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan program az internet explorer böngészőmön, hogy
mystartsearch és sehogyan sem tudom eltávolítani, már csak a böngézőmben van benne.
Segítsetek!Köszönöm szépen!
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Egy barátom fia leejtette a gépét és rendesen megsérült a burkolat. Új műanyag alsó és felső rész kellene, amit még én is ki tudnék cserélni, de nem nagyon találtam senkit, aki meghozná az elemeket. Bármilyen segítséget szívesen vennék, legyen szó az alkatrészek beszerzéséről, vagy a teljes javításról.
A notebook típusa:
Lenovo G580, 20150Köszi!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Kbali
nagyúr
válasz adamsky92 #19803 üzenetére
Még mindig ez a megfelelő topik a kérdésedre, de csak úgy tedd fel, ha előtte kitöltöd az összefoglalós kérdéssort.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz szabonagyur #19809 üzenetére
Igen én is ilyen szofisztikáltan gondoltam a kivitelezést.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
szabonagyur
félisten
válasz PumpkinSeed #19808 üzenetére
Legtöbb esetben nem jár gari vesztéssel, de ajánlott úgy szétszedni mintha hozzá sem nyúltál volna. Értem ez alatt csavarokat nem beletörni, csavar fejét nem szétvésni stb stb.
-
PumpkinSeed
addikt
Ha van egy laptopom amin még van garancia, de én szétszedem, hogy a megvásárolt ramokat bővítés céljából beletegyem akkor az garanciavesztéssel jár?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne egy bizonyos notebook billentyűzetre viszont beszerezhetetlen idehaza.
A kérdésem az lenne hogy van az én billentyűzetem PN: MP-03756HU-9206.... e ipus helyett mondjuk berakható lenne szerintetek MP-03756HU-9203 vagy egyéb végén különböző számmal jelölt billentyű? A füleg méret csatlakozás megegyezik a specifikáció alapján....Esetleg valaki ismeri a www.keystore.hk oldalt? Megbízhatóak?
Köszönöm
-
somasz
addikt
Üdv!
Van valakinek tapasztalata ezekkel az ölbe vehető laptoptartókkal?
IKEA Byllan
IKEA Städjan
Modecom Go G20
nonameVagy bármi egyéb ajánlás? Levehető, mosható párnarész előny.
Köszi!
Üdv!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
zsoleszkai
tag
Sziasztok!
Adott egy Vaio SVF15 laptop és a tegnapi beindítás után az jött elő, hogy a FN gomb és az F? billentyű nem a megadott funkciót csinálja. Az F1 billentyűtől el van tolódva, tehát a touchpadot(F1) nem lehet kikapcsolni mivel az lett a némítógomb(eredetileg F2 lenne). Erre a hibára van valakinek valamilyen ötlete? Van esetleg olyan program amivel lehet a FN gomb hozzárendelését variálni?
Köszönöm!
/KneeBy/
-
adamsky92
csendes tag
[link]errol mi a véleményetek vennék egy laptopot demár olyat ami azért turheto x s szeriat akartam de azt elégggé szidják
-
törölt tag
Üdv,
Egy ismerősömnek a notebookjában kellene kicserélni a billentyűzetet. Asus X55C típusú lapos. Tudna valaki segíteni nekem, hogy mennyire kellene szétbontani? Teljesen vagy csak pár csavar a kulcsa az egésznek.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001
- Asus vivobook S15 Intel i7 1165g7 -16gb ddr4 512 ssd-iris xe graphic windows 11 home