-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Valaki nem tudja pontosan egy PB dot S LCD kábel kiosztását!?
Ő lenne az.
Megköszönném nagyon!Üdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok valaki ha tud segítsen. Adott egy Packard Bell Easynote TS11SB típusú laptop. Amd A4 3300M procival
és Dual Grafikus vga-val. A windows ahogy felrakom a vga drivert kód 43-al leállítja mindkét gpu-t. Van valakinek valami ötlete? Nagyon hálás lennék. Egy képet mellékelek.[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Sziasztok!
Kérdésem lenne X502CA fehér notebookot használó kollégáktól.
A vékony DVD nélküli kivetelre gondolok. Azt mondják 2 cellás az akksija.
Egyrészt hány Wórás? Meg mennyit megy el róla?
Másrész mennyire halk a gép? Mennyire strapabíró?
Továbbá ha jól láttam ezeknek már olyan a töltője, hogy nem egy kábel közepén van mint a szokvány noti töltő hanem egy töltőfej egyben van na. Értitek. Ez hány wattos?Az xx126D típust leste 1.8Ghz Pentium procival elvileg...
Egy két héten belül venném meg, nagyon szemezek vele. Tetszik baromira hogy könnyű, de többet szeretnék tudni róla.
Előre is nagyon köszi az infókat
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
havri1
félisten
Köszi, akkor rendelek bele egyet, max ha nem az a baj, lesz egy tartalék..
havri
-
Nkboy
senior tag
válasz havri1 #13492 üzenetére
Elvileg igen. De célszerű szakival megnézetni biztos ami biztos.
Az én akkum pl ilyen Ha multiméterrel mérem a kivezetésnél ott 0 voltot mutat. De ha szétszedem és közvetlenül az akkura mérek rá, akkor ott 12 voltot mérek. Tehát nálam valószínűleg, az elektronika adta meg magát.
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
havri1
félisten
Hali!
Nemrégiben kerestem 2 notihoz 2 akksit.
Az egyikről lenne szó, csak megerősítés képen..
A dell insprion duo azt produkálja, hogy amint kihúzom a töltőről, egyből lekapcsol. Power gombra a piros led villog csak.
Én egyből akksira gyanakodtam, De..Amit itt ajánlottatok Batteryinfoview azt írja, hogy 82%os az akksi.
29e mAh-ből 21e mAh áll rendelkezésre.
Viszont 3 éves már.Szerintetek?
havri
-
Dell XPS
veterán
válasz wolfman #13487 üzenetére
Volt nálam a gép, nem volt semmi gond a bővítés után, ventilátor többet megy kb ennyi. Nem egy nyamvadt heatpipe van benne szerencsére. Egyébként nagyon ritka, hogy ilyen támogatottságot élvez a noti a chipset-el, más típusnál szinte nem is találkozni a lehetőséggel, pedig rengeteg laptop érkezett vele.
Üdv, Dell XPS
-
wolfman
veterán
És az erősebb processzorokhoz nem kell erősebb hűtés vagy nagyobb? Csak mert olvastam egy hirdetésben, hogy egy csávó azért adja el a saját mobil processzorát, mert a notebookjának a hűtője már nem tudta lehűteni azt, kénytelen volt egy kisebbet beletegyen.
Szóval most ennek a Celeron M bordája és ventije lehűti a C2D-t is?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Ruszki
senior tag
válasz wolfman #13484 üzenetére
Üdv!
Itt azt írja,hogy ez a max amit támogat.
Radeon™ Xpress 200M provides investment protection for next-generation operating systems along with support for DDR2 memory up to 667 MHz.
Szóval szerintem mehet bele!
Üdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Ruszki
senior tag
válasz Dell XPS #13481 üzenetére
Holnap reggel rámérek!
Néztem itthon 24k körül van ebay-en meg 10-15k körül!Bízok benne,hogy csak kábel van a dologban!Majd tájékoztatlak!
Üdv!
Sheld
Lehet igen!
[ Szerkesztve ]
-
Sheld
senior tag
MicroSD/SD kártyáról lehet windows-t telepíteni?
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Ruszki
senior tag
válasz Dell XPS #13454 üzenetére
Üdv!
Őszintén megmondom nem nagyon csináltam még ilyet.Na szóval ha már biztosak vagyunk benne,hogy az LCD panel elektronika szállt el akkor az cserélhető vagy komplett LCD csere a megoldás.Nézegettem ebay-en de csak komplett LCD-t találtam.Le tudnád írni most akkor,hogy is van ez vagy esetleg más aki jártasabb ebben a dologban!
Előre is köszönöm!
Üdv,Ruszki!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Egyik kollégám ideadta az ASUS A9RP laptopját, hogy rakjam rendbe a windowst rajta. Beszéltük, hogy ha gondolja akkor keresek neki bele több memóriát és erősebb processzort. Memóriával azt hiszem nem lesz gond, 2gb-ig támogat DDR-t, de a processzorokat most nem értem.
A notebook chipkészlete: ATI Radeon™ Xpress 200M (for Intel Notebooks)
Benne lévő processzor: Intel Celeron M420
Azt írja, hogy a chipkészlet Intel Pentium M, Intel Celeron, Celeron M és Intel Pentium 4 processzorokat támogat. Kérdésem, hogy ha ebben ugye Celeron M proci van, akkor csak ezeket tudom beletenni, pentium 4 már más lábkiosztású?[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Dell XPS
veterán
válasz aszti93 #13473 üzenetére
Gap-pad -et soha, csak pasztát processzornál! Nem folyhat ki semmiképpen, csak akkor ha nem találkozik a két felület. Mivel nem létézik kettő tökéletesen egymáshoz illeszkedő felület (csak elméletben), így a "labor körülményok" között látható felületi egyenetlenség miatt pasztázunk, hogy minnél tökéletesebb legyen a felületi találkozás a paszta által a hőátadás miatt.
Üdv, Dell XPS
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Mit érdemes tenni a proci és a hűtő közés a laptopoknál? Pasztát vagy gap pad-et? Most épp AC MX-2 paszta van alatta de ezt havonta pótolni kell mert kifolyik vagy valami. Friss pasztával 36-40fokos a cpu, aztán ez hó végére felkuszik 54-60 közé, a venti meg 2900Ford./perc helyett 3600on süvít. T2500-as procim van.
Üdv.: Aszti
-
Tim82
félisten
válasz Dell XPS #13470 üzenetére
Így belegondolva, az Acer Travelmate 240 régebbi chipset-et és CPU-t használ, mint bármelyik Thinkpad T4x/X4x (meg a HP nc8000) - lehet, hogy az az ok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dell XPS
veterán
Nem találom, de az illető vissza is jelzet, hogy nem működik (valamilyen szintén korszakbeli laptop), de látom nektek sokkal nagyobb a megszerzett tapasztalat Pata-SSD területén, próbálja meg szerintem.
Egyébként én sem értettem, hogy mi lehet ennek az igazi valós oka, hiszen teljesen mindegy lenne, hogy a csatolófelületen milyen IDE meghajtó van. Az maradt meg bennem, hogy a régebbi gépeknél problémás "még" a használatuk, és ezzel lezártam magamban (sajnos).
Üdv, Dell XPS
-
Rockland
tag
válasz szabonagyur #13467 üzenetére
Akkor szerintem hagyom is
-
Tim82
félisten
válasz Dell XPS #13464 üzenetére
Többen használtunk régebbi Thinkpad-ekben PATA SSD-ket, kezelték őket a gépek.
Egyébként ezek a lehetőségek. Az Acerrel valami egyéni probléma lehetett szerintem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Dell XPS #13462 üzenetére
Miért ne ismerné fel/kezelné? Ugyanúgy 2,5" és PATA csatlakozófelületű, mint a gyári vinyó. 4k-t még megérne, többet nem nagyon.
-
őstag
Sziasztok!
Adott egy jó régi HP NC8000 típusú noti Pentium M 1,6Ghz 512Mb ram 30GB HDD
A kijelzőjének kiváló a felbontása ezért sajnálnám lecserélni.
Sajnos gyakran baromira belassul , a HDD folyamatosan dolgozik, ég a HDD led és várni kell néha perceket is mire magához tér. Most 4k-ért van lehetőségem egy ilyet megvenni: 16GB PATA SSD KF2502MCS a típusa.
A kérdés az, hogy a 30Gb vinyó helyett tudná ezt is kezelni a gép, nem lenne probléma? Érdemes még ennyit rááldozni egy ennyire régi gépre? Köszi -
-
Dell XPS
veterán
válasz Rockland #13445 üzenetére
Hát ez nem fest jól, ezért a pénzért veszel már T500-ast, aminek a nyomába nem jöhet. Ezelőtt fél évvel makulátlan állapotban sem tudták eladni 55k-ért. Szvsz nem olcsó, és jobbat lehet venni ~ 55k árnyékában, még akkor is ha ragaszkodsz a márkához. Itt ebben az ársávban vannak problémák a laptopoknál, jobban járnál ha esetleg garanciával keresnél magadnak(3-6 hónap), mert van kockázat rendesen.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Ruszki
senior tag
válasz Rockland #13453 üzenetére
Hát akkor hajrá. Sok sikert a vásárláshoz.
De a kolléga is jó áron kínál, vele is beszélj.Dell,
Hát akkor marad a flexi mérés.
Ha esetleg tudsz egy működő panelt akkor azt ne tartsd magadban.
Köszönöm az eddigieket.Üdv, Ruszki!
-
Ruszki
senior tag
válasz Rockland #13449 üzenetére
Hát így számomra kevés.
Jó lenne ha elküldene a paramétereket. Akkor már meg lehet mondani mennyit is ér pontosan. Vagy ha esetleg elküldött valami paramétereket akkor nyugodtan másold ide be!Qfirc
Szerintem a kép stimmel. Nézd meg jobban. Én telefonon nyomom most de szerintem az az.
[ Szerkesztve ]
-
qfirc
csendes tag
válasz Rockland #13449 üzenetére
Fura az a kép!
Ennek Így kéne kinéznie:15,6 "LED háttérvilágítású kijelző (1366x768 felbontás)
Intel Core 2 Duo processzorral
Intel integrált GMA 4500M grafikus
Akár 4 GB RAM
Akár 320 GB HDD
DVD-író
Beépített webkamera
Beépített Altec Lansing hangszórók SRS surround hangzásOlyan az mintha egy 15colos laptop lenne a képen. Lehet csak rá van ragasztva a matricája
[ Szerkesztve ]
-
Rockland
tag
Hát ennyit tudok róla kédeztem e-mailba hogy melyik fajtája stb de még csak annyit tudok hogy csak munkába volt használva a laptop.
-
Ruszki
senior tag
A fejjel lefelé működő kamera az is Asus betegség a régebbi vasaknal. Meglehet oldani csak keresgélni kell a neten megfelelő drivert, nekem X59SL van és ennél is ez a kamerás dolog volt a probléma Windows7 alatt. De mint már írtam sikerült megoldani.
Iiborka
Annyi pénzt meg ér szerintem de azért néz körül.
Nem rossz az a vas. Internetre, filmre és amire akarod használni arra elég.
Ha meg lehet akkor tessék alkudni pofátlanul!Üdv, Ruszki!
-
qfirc
csendes tag
válasz Rockland #13445 üzenetére
Nekem volt arra tökéletes! win8 alatt nincs kamera driver hozzá, fejel lefelé áll.
Az árát kicsit sokalom,mivel 3-4- éves gép számítani lehet az aksi rossz, ill a cd meghajtó is nyüglődhet,mivel írhattak már pár lemezt is vele, élményindexe 3.3 videokártyája nincs intel hd graphic csak.
Az enyimé T2200 dualos volt? Te melyik processoral veszed mert adtak ki egy párat vele? -
Ruszki
senior tag
-
Rockland
tag
Heló.
Kinéztem 50-ért egy Asus K50IJ laptopot, ha valaki ismeri vagy használta esetleg, tudna nekem pár infót mondani hogy mennyire gyors, (pl. win7 64bit alatt), melyik az a játék ami még elfutna rajta, konkrétan csak netezés, filmezés és egy online játékot játszani kellene (m2mnext). Köszi.[ Szerkesztve ]
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Laptopomban ez a wifi kártya van : IntelKérdésem, hogy mire tudnám kicserélni, hogy a gépem is lássa? Laptopom : Lenovo U430 touch
Kéne az 5Ghz is, ezért kérdezem.
Esetleg ezek valamelyike? Elviekben ugyan az a széria
Intel dualbandMás ajánlat?
Köszönöm szépen!!Don't hate the player, hate the game ...
-
Ruszki
senior tag
válasz tvamos #13438 üzenetére
Vegyél Dell-t, ahogy látom azt te is használsz. Nekem is van illetve öcsémnek egy nincs vele gond. De sajnos manapság minden márkában még a jobbakban is ki lehet fogni rosszat. A régebbi Asus laposoknal ez betegség, hogy megadja magát a chipset.
-
Ruszki
senior tag
válasz ampulla #13436 üzenetére
Megneztem alaposabban a képet nagyban és azt mondtam volna, hogy kicsit feszítsd fel és akkor ki lehet húzni a vezetékeket de már próbáltad ahogy mondtad.
Nem lehet, hogy egyben van!?Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
ampulla
aktív tag
válasz Ruszki #13435 üzenetére
Egyesével vannak bedugva de nagyon nem tudom őket lenyomni, Minden egyes kábel elején van egy kis pöcök és ha a fehér műanyag végéhez és oda beakad és nem lehet kihúzni. Próbáltam felfeszíteni a kis fehér pöcköt de nem jött úgy se, nagy erőltetni meg nem merem, mert még sose szedtem szét.
-
Ruszki
senior tag
válasz ampulla #13431 üzenetére
Nem valami gyors csatlakozós véletlenül!?
Lehet, hogy be kell nyomni és úgy engedi majd a kábeleket.Üdv, Ruszki!
-
fgordon
senior tag
válasz szuwise #13432 üzenetére
Akkor marad a legutóbbi biztonsági mentés a fontos adatokról.
Seagate nekem csak szerver HDD-kben volt megbízható és megfelelő márka, desktop/notebook-ban én soha nem bíztam rá adatot, annyi ismerős bukott el adatot Seagate-en váratlanul.
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Ruszki
senior tag
válasz szuwise #13429 üzenetére
Én megnézném Linux alatt az biztos.
De ha az eszközkezelőben fizikailag ott van akkor próbáld meg ellenőrizni Hd sentinel-el.
Lehet, hogy ugrott a partíció a hdd-ről.
De a kolléga ötlete is helytálló.Üdv, Ruszki!
Ui.: ja hogy nem látja akkor Linux.
[ Szerkesztve ]
-
fgordon
senior tag
válasz szuwise #13429 üzenetére
Fontos, hogy a lemezkezelő látja-e, mint HDD-t, és csak a partíció(ka)t nem látja, vagy eleve a fizikai meghajtót sem látja. Ha az utóbbi, akkor kénytelen leszel a biztonsági mentésedre építeni, vagy nagyon drága lesz.
Ha csak a partíciót nem látja, de a HDD-t fizikailag igen, akkor gyorsan egy bye-to-byte másolást egy legalább 250 GB-os HDD-re, majd az eredeti, hibásat többet be sem kapcsolni, és lementett 250 GB-ban például Easy Recovery-rel partíciót, állományokat keresni. Ha nagyon van helyed, akkor eleve a lementett, még érintetlenről egy másolatot csinálni, és a másolattal "játszani", vagy ha nem sikerül, újabb másolattal próbálkozni.
Én kb ezt szoktam csinálni ilyen esetben.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
szuwise
csendes tag
nem találtam rá topicot..
kérdésem:
fujitsu siemens amilo pi 3540 laptom
seagate 250 gb hdd hiba
pontosabban egyszercsak újraindult és azóta is csak ezt csinálja..
asztaliba beszereltem biosban látható, boot menüben is
indítást követően eszközkezelőben a lemezkezelésnél nem látszik előhíni nem tudtam mit tegyek??
fontos adatok vannak rajta -
fgordon
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Toshiba Satelite L500-as notebook, chipset: Cantiga GL40,
Intel Dual Core T4300 (Penryn-1M) Socket 479, 2100 Mhz, FSB 200
Alaplapi Intel GMA-s a gép, a rendszermemóriát használja, mint memória.Ami volt és jó: 2GB: DDR2-800 Mhz 400 Mhz-es FSB (1x2GB) 6-6-6-18, ratio: 12:6
Ami lett és nagyon belassult: 4GB DDR2-667 Mhz 333 Mhz-es FSB (2x2GB) 5-5-5-15, ratio: 10:6Ami a meglepő: durva lassulás, a Firefox böngészőben nyitok 10 fület, és nagyon lassan, fél másodperc alatt vált köztük, míg 2GB memóriával "mint a villám", kb azonnal. Persze ha töltődik, az más kérdés, de 4GB memóriával jóval lassabb lett az érzékelhető sebesség.
Érdekes, a boot és a lekapcsolás változatlanul ugyanaz, vagy gyorsabb, de a használat közben érezhetően lassabb, mindenre lassabban reagál.64 bites Windows van, boot-nál: /3G /PAE=on, de PAE=off üzemmódban sem lett jobb 4GB esetén.
Visszarakva az 1x2GB-ot jóval fürgébb lett a gép újra.Érti valaki, hogy mi lehet?
A L500-as gép hivatalosan is támogatja a 4GB-ot, lett közben BIOS is frissítve.▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Ruszki
senior tag
válasz Dell XPS #13426 üzenetére
Üdvözlet!
Hát igen jól elnéztem. Remélem csak a flexi kábel rosszalkodik. Gondolom a kijelző meg drágább!?
Amúgy a lapos egy PB Bell dot s.Üdv, Ruszki!
[ Szerkesztve ]
-
Ruszki
senior tag
válasz Ruszki #13358 üzenetére
Nem volt feltöltve az akku és kihúzódott a töltő .De most az az igazi probléma,hogy a netbook kijelző nem megy,függőleges csíkok vannak rajta.Én inverterre vagy kijelző hibára gondolok.VGA csatlakozón van kép!
Majd teszek fel képet a jelenségről!Üdv,Ruszki!
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Laptopvásárlás előtt vagyok, szerdán délig kell megrendelnem. Lenovo Y510p-t fogok vásárolni, GT750m SLI-el. Egy dologgal nem tudok dűlőre jutni, az pedi a processzor kérdése. SW:TOR-al játszom, mondhatni függő vagyok. xD i5-4200m vagy i7-4700QM
Multiban milyen különbségek jönnek ki a két proci közül? Esetleg saját tapasztalat SW:TOR-al, hogy mi kell neki proc/vga inkább? Szeretném, ha segítenétek, mihamarabb. Ha nem muszáj, nem akarok plusz pénzt áldozni.Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
HardRic
addikt
Ebayen található kínai akksik mennyire jók 10ezer Ft környékén (5200mAh)? Thinkpad x230-hoz keresgélek, és ahogy láttam a legtöbb magyar webshop is ezeket árulja, csak 60-100%-os haszonnal. Valakinek van tapasztalata ezekkel? Sajnos a gyári khhhurva drága.
-
Dell XPS
veterán
válasz IstvánLászló #13416 üzenetére
Nagyon szívesen!
(#13417) tomcsi23 : Ha úgy érzed csak bátran, és privibe megbeszéljük!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
IstvánLászló
senior tag
válasz IstvánLászló #13410 üzenetére
Dell XPS üzenetet neked szántam nem magamnak.
Kösznöm szépen segitségedet aksi 27%-os tehát valószinüleg ezért nem tölti.
[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
tomcsi23
veterán
válasz Dell XPS #13413 üzenetére
Jó ötlet, köszi. Bár itthon nincs most másik.
Mekkora kellene hozzá (ahogy nézem, a jelenlegi 90 Wattos)?
Ja, utángyártott mennyire jöhet szóba?[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
Srácok!
Dell Inspiron 6400 win7 alatt olykor leveszi a processzor órajelét a minimumra, a terheléstől függetlenül. Olyan is van, hogy már a biosban is csak a legkisebb órajellel üzemel.
Erre valami ötlet
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Dell XPS
veterán
válasz mosquetoo #13403 üzenetére
UEFI helyett "Legacy BIOS" -ban indítod a géped (UEFI: disabled!), így valószínű, hogy minden további nélkül felismeri az NTFS-re formázott pendrive-ot, és a megszokott módon tudod telepíteni Windows 7 op.rendszert.
Akku diagnosztika: BatteryInfoView
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz IstvánLászló #13402 üzenetére
Nem kimérned kellene, hanem egy akkumulátor ellenőrző programmal ránézni az állapotára. Nagyon esélyes, hogy azzal lesz a probléma.
Üdv, Dell XPS
-
qfirc
csendes tag
válasz szabonagyur #13401 üzenetére
Nállam igazán az volt a gond hogy usb pendive a gyári recovery visszaálítása ...[link] csak úgy ment ha legaciban indítom de a windowst 8-at csak uefiben engedte.
Ugyan az a hibajelenség volt mint nála csak fodítva.
Windows8-és8,1 Uefi ! persze megy legaciban is de Uefi javasolt!
Windows Xp, windows7, és a többiek Legaciben kell telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
mosquetoo
tag
válasz szabonagyur #13401 üzenetére
5 fül van BIOS on belül
-information
-Configuration
-Security
-Boot
Exit
Bemegyek a Boot beállitásokba ot van olyan hogy:
UEFI Boot {ENABLED/DISABLED}ezen kívül itt nem tudok állítani semmit . ha rámegyek a Disabled re akor eleve nem ismeri fel a a win lemezt és el sem indul a telepitő.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Dell XPS #13399 üzenetére
Az akkumulátor müszerrel kimérhetö,mijen feszültség értéket kell tudjak mérni kivezetésein.
Nem az enyém a cucc nem szivesen szedném szét,gondolom elég huzos ára lehet ennek a note booknak.
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Milyen TV-t vegyek?
- League of Legends
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Apple asztali gépek
- Windows 10
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT
- Ingyenes szállítással ASUS TUF Gaming A17 FX706IU
- Hp EliteBook 820 G4 - i7, 16GB, 256 SSD
- Dell Inspiron 15 3541 (AMD A4-6210-8GB-320GB) újszerű állapot, megbízható működés, a kijelző foltos!
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11