Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littoral
aktív tag
Olyan Samsung-tulajdonosokat kérdeznék, akik mostanában vásároltak új készüléket: még mindig "gyenge" antennával készülnek ezek a telefonok? Nem flame-t indítanék, érdekel a válasz.
A jelenség: más hálózati "érdekességgel" kapcsolatban próbáltam ki néhány készüléket, köztük egy A51 Samsungot is. Az tűnt fel, hogy a telefont használatlanul hagyva, néhány perc (mondjuk 10-15) után leszakad a hálózatról, a hívások nem futnak be, net nincs, csak repülőgépes mód be/ki után. Ha kézben tartom a telefont, a térerő kijelzése a "fullpálcikás" és az alig látható egypálcikás között mozog, a net a 4G és az E jelzések között váltakozik. Erre felfigyelve egy másik, azt hiszem A40-es Samsungot is próbáltam, annál is ugyanez történik, és az is egy néhány éves konstrukció. Utána olvastam a problémának, ott szembesültem azzal, hogy ez ismert jelenség ezeknél a Samsungoknál. A sim-kártyát az addig is használt Xiaomiba visszatéve a térerő stabilan négypálcikás marad, 4G-vel, csak hát az már erősen cserére szorul. Egy Samsung A53-at néztem ki éppen, de ez az antenna-probléma lehet, hogy meghiúsítja a dolgot.Tehát a kérdés: fennáll még a fent leírt jelenség az újabb Samsung-modelleknél is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest