Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Effen
csendes tag
Sziasztok! S10e Nem tudom a kepernyo feloldo mintamat. Ilyenkor mit lehet tenni? Ujlenyomat volt melle azt nem keri..
-
crok
nagyúr
válasz neil_mullen #48195 üzenetére
Hát a NewPipe Legacy alá menni.. az a készülék min. 8 éves lehet azzal az Android 4.1-el.. leginkább másik készüléket néznék hozzá nem alkalmazást mert szerintem ott van a vége annak a hardvernek. Nem véletlen dobták ők is a Kit Kat támogatás is alig másfél hónapja (ami már jóval előbb is meg volt mondva hogy 4.1-4.4-ig is dobva lesz mert ilyen alacsony API level-re ilyen gyenge hardverekre bizonyos feature-k szinte alig portolhatók a használhatóság határán). Esetleg vedd le(ntebb) a videóminőséget.. Ami még elmegy ilyen Android főverzión.. TubeMate de csak a 2-es (APKMirror / AndroidFreeware / UpToDown) ha ezek nem akkor kb. ennyi is volt a móka mert minden más 4.4+ vagy 5.0+.
APKMirror szerint az utolsó pár verzió ami hivatalos Youtube alkalmazás még tud települni Android 4.3-ra az 14.04.53 és 14.05.55 köröl van (vannak közte még beta-k) és ezek már majdnem 3 éves apk-k.. de felette nem láttam már csak 4.4+ és 5.0+ verziókat (itt nézelődhetsz, most ezek a 20. oldal környékén vannak). Lehet még próbálkozni böngészős belépéssel.. csak azért gondolj bele mikor a készülék, mikori az Android, mennyit tud a SoC.. és hogy most milyen videó formátumok mennek, azok is milyen feldolgozást kívánnak meg.. valamint a tényt számold hozzá, hogy most Augusztusban megszűnt az Android 4.1-4.3 Jelly Bean támogatása a Play Services-nek (Ice Cream Sandwich-re 2018-ban szűnt meg, gondolom a sok még élő Android TV okosítót vezetik ki, azok voltak még szerintem 4.1-4.3-on meg marad egy csomó 4.4 még így is). Nincsenek backport-olt szolgáltatások, kifejezetten ajánlja a Google a fejlesztőknek hogy lőjenek KitKat és fölé. [Info itt a lapcsalád fórumán] @androidpolice @android-developers.googleblogEgyébként van Andoid alkalmazások topik, miért itt és nem ott kérdezel?
-
-
gigabank3
újonc
Üdv!
Létezik olyan módszer (hekkelő app vagy egyéb) amivel valaki a mobilomról (androidos) távolról ellop bizonyos sms-eket (és semmi mást)?
Azt vettem észre hogy kismillió sms van a mobilomon, de az összes banki sms (volt belőle vagy 30, azonos feladótól nyilván ) eltűnt . és csak az. tegnap még megvolt mind.[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz neil_mullen #48191 üzenetére
-
neil_mullen
aktív tag
Sziasztok! 4.3-ra (legutolsó firmware) szeretném valahogy felvarázsolni a youtube-ot, de eddig nem jártam sikerrel. a rendszer visszaállítása után azt írja hogy van ujabb verzio, töltsem le a store-ból. ott pedig nyilván azt hogy a 4.3 már nem támogatott, így innen leszedtem egy kompatibilis verziót, de sajnos ugyanaz fogad. valami ötlet? egyáltalán megoldható ez még?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
bads1
aktív tag
válasz Viktor0610 #48189 üzenetére
Rendben, köszi akkor bemegyünk a szolgáltatóhoz. Nem az enyém a teló ezért nagyon mélyen nem is foglalkoztam vele de gondoltam megnézem aktív e a hívószám kijelzés és meglepődve tapasztaltam hogy nem, ráadásul ilyen menüponttal sem találkoztam.
Ezért fura mert az előző teló egy Doro volt ami simán kijelezte csak tönkrement. -
MODERÁTOR
-
bads1
aktív tag
Bemásolom ide is, hátha:
Sziasztok!
Vettem egy CPA Halo 11 Pro mobiltelefont de sehogy sem jövök rá hogy a saját hívóazonosító kijelzését hogyan lehetne aktiválni, sajnos alapból inaktív így a hívott fél nem látja a számot.
Eléggé kezdetleges beállításai vannak, ilyen menüpontot nem is találtam.
Létezik rá valamilyen beüthető kód ami aktiválná, vagy szolgáltatóhoz kéne bemenni vele? -
coco2
őstag
Mobil telefonról tudok valahogyan gsm netet osztani laptop felé wifi kapcsolaton?
Jól jönne például olyankor, amikor kábeles net kampeca, és csak apróságokat akarok elérni, de azt nagyon muszáj.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
crok
nagyúr
-
sbazsi
veterán
Tud valaki olyan androidos appot, ami az adott napon készült képeket mutatja a telefonon?
Nem csak a kamera mappa, hanem az összes/kiválasztott mappából.
Kb mint amikor a FB feldobja az adott napi emlékeket? -
coco2
őstag
A Cube ACR ír valamit arról, hogy tudna csinálni hang átirányítást Viber-re. Viber nekem telepítve van a laptopomon is. Még sosem próbáltam ki, de már gondolkodok rajta, hogy tudok-e laptopról is hívni a telefonszámlám terhére? A laptopon kényelmes füles van, és szabad maradhat mind a két kezem.
-
titán
Sziasztok!
8.1 - es androidot használok emui 8.2 - vel és azt szeretném elérni, hogy például ha csak az órára nézek rá, ne jelezze, hogy az akkumulátort valamelyik alkalmazás használja a háttérben.
Köszönöm szépen!
-
Enigma1945
őstag
válasz Viktor0610 #48177 üzenetére
itt azt irja, android 11-nel van. nekem meg viszont csak 8.0 van
efi99: Nincs ilyen sajnos.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
efi99
őstag
válasz Enigma1945 #48176 üzenetére
Beállítások - Értesítések - Rövid - Rövid előugró ért beállításai - Mutatás kikapcsolt képernyőnél.
Ilyen van? (Nálam Android 12-n van)Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
MODERÁTOR
válasz Enigma1945 #48176 üzenetére
Mert a Samsung átvette a Xiaomitól, hogy kilője a memóriából az appokat, gondolom.
Bővebben: [link] .Xiaomi 13T
-
kutga
nagyúr
válasz Enigma1945 #48173 üzenetére
Gyárilag nem, amit linkeltek jó lehet.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
efi99
őstag
válasz Enigma1945 #48173 üzenetére
Ezzel próbáld meg:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse&hl=en&gl=USAnnyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. vettem egy galaxy s7 edge mobilt. meglehet azt oldalni, hogy ha facebook messengerben üzenetem jön, a kijelző felvillanjon? értitek, ki van kapcsolva a kijelző, jön egy üzenet, és elkezd bekapcsolni.
xiaomi mobilom volt sokáig, ott magától működött ez a dolog, és megmondom őszintén imádom. iphone mobilokon is látom működik a dolog. viszont a viber magától bekapcsolja a kijelzőt ha üzenet jönKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Tudok olyat csinálni, hogy felveszem az aktuális telefonbeszélgetésemet valakivel? Samsung Galaxy telefon.
-
zsiz
őstag
Sziasztok.
Adott egy Redmi 8, amin factory resetet csináltam. Természetesen Google fiókkal bejelentkezve rajta, szinkronizálás bekapcsolva. FR után visszajelentkezve megvannak a telefonon a névjegyek, alkalmazások, sms-ek, minden. Kivéve a fényképeket. A Google fiókban megvannak, csak a telefonon nem.
Azt hogyan lehet elérni egyszerűen, hogy a telefon leszinkronizálja a Google Fotókból a képeket a készülékre? (Anélkül, hogy bekapcsolt szinkronizálás mellett a felhőben utána duplikálva legyenek a mentett képek.)Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
nagyúr
válasz nagyasanya #48161 üzenetére
Szia!
Sokan használják az AccuBattery-t, nézd meg azzal.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyasanya
lelkes újonc
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Samsung Galaxy S9+ készüléken meg lehet nézni valamilyen módon az aksi állapotát?
Mert az utóbbi időben úgy érzem sokkal hamarabb kell töltőre tennem mint korábban.
Viszont lehet, hogy csak egy program okozza.
A segítséget előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
dokee78
félisten
Hali.
A Samsung Galaxy A53 5G Esim képes?
Csak mert a Yettel honlapján lévő beállítások alapján nem találom. -
MODERÁTOR
válasz Patrick76496 #48156 üzenetére
Nem a fizetés a lényeg.
Csak a tulajnak vagy meghatalmazottjának intézi el a Yettel.
Minden esetben ingyenes, de akárkinek nem adják ki a feloldókódot.Xiaomi 13T
-
veterán
válasz Viktor0610 #48155 üzenetére
Köszi! Beírtam a megfelelő topikba a problémát.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Patrick76496
őstag
válasz #73820095 #48150 üzenetére
Eredetileg nekem is ezt mondták online, de szerintem ha valaki ilyen helyzetbe kerül, érdemes élőben is megkérdezni, mert én hardveraprón vettem a telefont. Még ők csodálkoztak, hogy miért kellene érte fizetnem.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Viktor0610 #48153 üzenetére
Köszi!
Ki lesz javítva várhatóan valamikor?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
MODERÁTOR
-
veterán
Egy ideje észrevettem, hogy itt PH-n ha írok hozzászólást telefonról (Samsung A52), akkor az adott szó végére pontot vagy szóközt kell raknom, különben az "enterrel" nem ugrik az új sorra, ellenben alá odateszi az új sort. A szó aláhúzva marad. Erre van valami megoldás? Máshol ezt nem vettem észre.
A billentyűzet (GBoard) beállításainál már mindent kikapcsoltam.
Erre gondolok, csináltam róla videót
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #48149 üzenetére
Ingyen, de a yetinél csak az eredeti vásárló függetlenítheti...
-
Patrick76496
őstag
#48128 mizoli, #48129 kutga: Köszönöm szépen a válaszotokat! Tegnap végül elvittem IRL, megkaptam a kódot szerencsére ingyen és sikerült kifüggetleníteni. Nem tudom a Facebook üzenetben miért írták a 10-est, de ezek szerint már nem él.
Gondolom ezek után más szolgáltató is ingyen ideadta volna a függetlenítő kódot."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #48147 üzenetére
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MODERÁTOR
-
tellurian.d
csendes tag
válasz tellurian.d #48144 üzenetére
Egyszerűbben választ kaptam, mint gondoltam. 1270, ügyintézőcsaj, eggyel felfele kapcsolt. Imei - t bediktáltam, és "általános választ" kértem az ügyintézőtől arra vonatkozóan, h van-e okom félni. (Mielőtt szerződési titkot kutatnék ki). Forma vilt, három percet kért, mahs határozottan mondta, hogy NINCS okom félni, nem előfizetéses a kérdéses készüléket érintő konstrukció.
-
tellurian.d
csendes tag
Sziasztok! A kérdésem a következő : többen is hirdetnek gyakorlatilag 0 perces A33 5G telefonokat, frissen véve szolgáltatónál (az én kiszemeltem vodafoneos), jóval a bolti ár alatt. (Hirdetés :70-80e, boltban 120-150e között.) Nekem 70et megérne. Dual sim, két imei. Természetesen számolok azzal, hogy letiltja a szolgáltató. De csak az egyik imemi-t, nem? A másik ettől még használható. Vagy rosszul gondolom? Nagyon nem lenne mindegy. Előre is köszönök minden segítséget!
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A 40.000 Ft-os készülékvásárlási kedvezményt csak természetes személy veheti igénybe, ugye?
- mozi bolondéria -
-
-
crok
nagyúr
válasz KilgoreTrout #48140 üzenetére
Ha nincs adb akkor sehogy ha a kijelző halott. Ha még látsz esetleg valamit de a tapi halott akkor még egy USB OTG egérrel ADB-t kapcsolhatsz, FTP vagy egyéb alkalmazást telepíthetsz, szóval ickázva de végülis menthetsz. Ha 45K-ért cseréltek volna kijelzőt akkor 10K-t azonnal spórolsz ha veszel egy működő másikat HA-n és donornak használod (szétszeded, kijelzőt ráakasztod, mentesz, mókolsz, kidobod..) vagy keresel egy jó kijelzős de pl. alaplaphibásat vagy simán csak hibásat valahol és akkor mégolcsóbban megúszod.
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok, egy törött kijelzős Huawei P smartrol kellene lementeni fotókat. Mi ennek a legolcsóbb módja (a helyi telefonszerviz 45000-ert kijelzőt cserélt volna...)? A telefon nem kell, csak a rajta lévő képek.
Debug mode nem volt engedélyezve, a kijelzőn semmi sem látszik sajnos.
-
Foobar
tag
Sziasztok!
Egyik márka gyári töltőjét másik márkájú telefonhoz használni, (pl Samsung és Xiaomi), - ha mindegyik 5 V, 2000 mA specifikációjú - nyugodtan lehet használni, vagy vannak egyéb jellemzők, amikben különböznek, és kárt tehet a másik márkájú telefonban? -
kutga
nagyúr
válasz Aureal #48135 üzenetére
Töröld a fiókokat a telefonon (Samsung talán meg is csinálja a visszaállítás során, de én előtte szoktam kézzel), aztán pc-n, a google fiókban is ki szoktam jelentkezni az eszközről.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Aureal
senior tag
Hali!
Androidos telót eladás előtt hogy lehet full lepucolni személyes adatoktól + mindent lementeni adatot és függetleníteni a google fióktól?
Köszi! -
MODERÁTOR
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Xiaomi Redmi 7
Olyan problémám lenne, hogy Telekom-os mobil nettel nem működik csak a google/youtube/play áruház, más weboldalak nem jönnek be. Wi-fi-vel jó minden.
Ezt írja ki: err address unreachable
Cooke és egyéb cuccokat töröltem a böngészőkből.
Egyszer már csinálta, de pár óra múlva jó lett, akkor is töröltem a böngészős cuccokat, a mobil hálózat ki választását kézivel választottam ki meg az Android System WebView-ot töröltem meg raktam újra.
Valaki tudna megoldást? -
mathgery
aktív tag
válasz Viktor0610 #48131 üzenetére
Köszönöm a választ! Erre én is gondoltam, de az a baj, hogy az óra hívás funkcióját ha nem kocsiban vagyok, akkor használom. Nincs valami lehetőség prioritás megadására valami programmal? Arra gondolok, hogy ha pl a fejegység csatlakoztatva van, akkor azt vegye elsődlegesnek.
-
MODERÁTOR
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, de egy próbát megér.
Adott egy Xiaomi mi 9T Pro telefon. Mióta együtt használom egy Huawei watch GT 2 Pro órával az a dolog jelentkezik, hogy ha headset vagy az autó csatlakoztatva van a telefonhoz és hívnak, akkor eldobja a hívást a headset és az autó fejegysége is. Utólag vissza tudok váltani rá, de ez kényelmetlen.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Előre is köszönöm a választ! -
kutga
nagyúr
válasz Patrick76496 #48127 üzenetére
Úgy tudom, ha a függetlenítést az eredeti tulaj kéri, akkor imei alapján ingyen megcsinálja a szolgáltató, ahol vásárolta a telefont. Én legalábbis mindig így csináltam, és sms-ben küldték a feloldó kódot arra a számra, amihez az adott telefont vásárolták.
-
mizoli
addikt
válasz Patrick76496 #48127 üzenetére
Legálisan csak a szolgáltató függetleníthet.
Régen ezért pénzt kértek, de tudtommal ezt már nem tehetik.
Utána kellene nézni.A topikban az lenne tiltott, ha pl. valaki leírja, hogyan tudod saját magad függetleníteni.
-
Patrick76496
őstag
Sziasztok!
Lehet ingyenesen és legalálisan telefont függetleníteni valamilyen módon?
Az előző telefonomnál (Xperia 10 II) direkt megkérdeztem a szolgáltatót, hogy létezik-e még ilyen, hogy függő telefon, mert az aprós hirdetésben az volt benne, hogy az és ahhoz végül nem kellett nyúlni. Viszont mivel ez a telefon kevésbé jött be, ezért vettem egy régebbit (Xperia XZ1) gondolva azt, hogy alapból független lesz az is, mert 2018-ban lett vásárolva és a Telekom szerint azóta nem árulnak függő telefont.
Sajnos ez mégis az volt. Felkerestem a Vodafone-t és csak egy 10-esért hajlandók megcsinálni, pedig az eredeti számla is megvan. Van esély ezt máshogy megoldani vagy ha ennyire akarom használni és nem akarom, hogy még több elektronikai szemét legyen a világon, akkor muszáj fizetni?
PS: Amennyiben tiltott téma, kérlek töröljétek, nem láttam a topik elején összefoglalót.Előre is köszönöm a segítséget!
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
efi99
őstag
válasz Lukacsa1990 #48123 üzenetére
Másik felvevővprogram?
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Lukacsa1990
friss újonc
válasz dvdbackuper #48124 üzenetére
Igen
-
dvdbackuper
őstag
válasz Lukacsa1990 #48123 üzenetére
tok nelkul is csinalja?
-
Lukacsa1990
friss újonc
Sziasztok!
Nem rég óta tulajdonosa vagyok egy Poco M4 Pro 5g készüléknek. Az a bajom, hogy a felvett videók hangjának minősége lejátszáskor botrányosan rossz minőségű, nagyon halk (még ha hangos környezetbe lett fölvéve akkor is) és mintha víz alatt vették volna fel olyan hatása van. Nem tudom, hogy ennél a telefonnál ez elfogadott vagy valami hiba okozza-e ezt a jelenséget. Telefonáláskor nincs baj rendesen hallják a hangot a másik oldalon. Esetleg valami ötlet erre a problémára?
Előre is köszi.
-
crok
nagyúr
-
Scorpion
tag
Sziasztok!
Párom telefonján ha csengőhangot szeretne választani, vagy valami mást szeretne rajta megváltoztatni, akkor különféle hirdetések jelennek meg.
Ez egy adware vírusnak köszönhető?
Korábban valamilyen Vodafone-os értesítést kapott, hogy valamit nyert, de elmondása szerint nem nyitotta azt meg.Ha ez vírus, akkor mivel tudná eltüntetni? Különféle vírusirtót lefuttatott. Rendszerint találnak ezek 1 hibát, de egyik sem tudja kijavítani?
Van valakinek valami javaslata?
Köszönöm a válaszokat! -
Dozbik
tag
Sziasztok!
Sim kártyát szeretnék venni az új telefonomba, de nagyon keveset telefonálok, keveset vagyok úton, ezért egy olyan feltöltőkártyás csomagot keresek, ami a legkisebb anyagi ráfordítást igényli tőlem, ne kelljen gyakran muszájból újra feltölteni, de egy kevés adatforgalom az jó lenne, ha néha mégis szükségem lenne térképre, messengerre stb. Tudok erre valamit javasolni? A Vodafone-tól néztem ezt a Tuti100-at, van esetleg alternatíva? -
crok
nagyúr
válasz marcell92 #48111 üzenetére
Na várjál-várjál, lehet félreértettem a kérdést: szóval neked nem az cél hogy pl. el tudd menteni a "számot" hogy egyből az IVR menüben odanavigáljon magáltól.. hanem az hogy hiába nyomsz bármilyen számot egyszerűen nem működik? Mikor megnyomsz egy számot akkor hallasz kis sípolást (DTMF kódot)? Ha nem akkor azon a készüléken ki van kapcsolva a DTMF küldés, azért nem megy egyáltalán [link]
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Samsung Galaxy A40 telefonom van, Android 11 fut rajta.
Be van kapcsolva a "Smart" funkció, ha hív valaki és be tudja azonosítani, kiírja a nevét/céget/stb.. Ez elég hasznos lenne, mert céges telefon, sok külsős partner keres. Viszont egy gond van vele, ilyen estben ha kiírja ki hív, nem tudom sms-el elutasítani a hívást, mert ahol az lenne alul, csak a blokkolés/spam bejelentése opció jön fel. Lehet ezzel vmi kezdeni, nincs rá valami beállítás? Jó lenne ha működne ez a smart felismerés, de el is tudnám utasítani a hívást sms-el. Erre gondolok.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
marcell92
újonc
Szia Crok!
Ez tökéletesen jól működik az Androidos Huawei telefonomon, de az ilyen buta nyomógombos telefonnál nem jön elő se a " , " vagy a " ; "jel sem hosszú lenyomás után. Nekem eddig úgy tűnik hogy lehetetlen menüpont közül választani régebbi típusú telefonnal. Próbáltam például hosszan nyomni az 1-es gombot (1-es menüpont kiválasztásához). 1*-ot, *1-et #1-et 1#-et is beütöttem már. Nem értem hogy régebben hogyan tudtak választani menüpontok közül. Valami sejtésed van erről? -
crok
nagyúr
válasz marcell92 #48109 üzenetére
FYI a Voda ügyfailszolgálat és a hasonló menürendszeres megoldások azok un. IVR-ok, nem melléket tárcsázol. Amit lehetne csinálni az az, hogy P-t kell beütni a telefonszám után, sokat.. aztán a menüben levő első számot majd megint P, ésatöbbi. A P a pause, azzal "vár", az a "," amit hosszan *-al lehet előhozni. Csak az a gond hogy ugye van közte beszéd, és elég random hogy mikor lehet bevitelt csinálni, szóval random hogy mennyi pause kellene. Melléket rendesen (alközponton) máshogy kell tárcsázni (hosszan "#" amivel ";"-t ad a számhoz), de ez függ attól hogy milyen központ, hogy támogatja (lehet kell pause is, etc).
-
marcell92
újonc
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja hogy tudunk nyomógombos telefonon melléket tárcsázni? Pl felhívom a Vodafone ügyfélszolgálatot és különböző opciók közül kell választani. Alcatel vagy Nokia telefonon hogy működik ez? -
efi99
őstag
válasz Rodzser Mór #48105 üzenetére
Miért ne lehetne? Legrosszabb esetben headset, hangerő némítással.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
törölt tag
válasz Rodzser Mór #48105 üzenetére
Minek hozzá mikrofon? Van benne diktafon.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Androidos okostelefonhoz lehet vezetékes külső mikrofont csatlakoztatni?
Ha igen, milyen jó hozzá?
3,5-es aljazttal vagy a mikroUSB aljzattal működik együtt?Nem telefonbeszélgetéshez kéne, hanem mintegy diktafonként szeretném így üzemeltetni.
-
realist
őstag
Oppo find x5 mobilt tervezek venni. Itthon hivatalosan nem forgalmazzák. Emiatt gondom volte nem lesz semmilyen hálózaton. 2 kérdésem lenne:
- Telekom és digi kártya lesz benne, az alap hálózati és mobilnet (4g/5g) beállítások ettől még automatikusan megtörténnek vagy készülnöm kell, hogy manuálisan kell megoldanom?
- ota frissítések ugyan úgy megfognak érkezni a magyar hálózaton lévő eszközre is?Kösz!
-
MODERÁTOR
-
assalkah
tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy megoldható-e androidos telefon költöztetése harmonyOSre? Köszi!
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA