Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz quailstorm #36599 üzenetére
keresgélek hátha találok. 1 van de az valamiért nem akar felmenni a telóra.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
quailstorm
nagyúr
Jó de ami firmwarem van az nem XS kompatibilis. Én felrakhatom ha akarod de nem mész vele semmire.
-
zsiz
őstag
válasz quailstorm #36597 üzenetére
megvan, köszi. egyelőre már az XS felismeri.. elméletileg most tudnám flash-elni ha lenne mit felflash-elni rá..
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Nokia 630-as. Küldtem rá bluetooth-on egy mp3-at, de azt nem tudtuk lementeni,nem találtunk rá opciót,de képet tudtunk lementeni. Androidot ismerem , a wp-t nem. Memóriakártya nincs a készülékbe, ez lehet a hiba ? -
hun005a
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy az lehetséges hogy a sim kártya kikapcsolgatja a telefont?
Tehát valamitől a sim hülyét kapott?
Ugyanis először egy alcatelben volt és időnként kikapcsolgatott a készülék.Garanciában kétszer is azt mondta a szervíz hogy a szoftverrel volt valami.Aztán ez a teló vizet kapott és elment a garancia.Most beletettük ezt a simet egy régebbi nokiába de most ez is kikapcsolgat,ezért kérdeztem. -
zsiz
őstag
válasz quailstorm #36591 üzenetére
XS-t próbáltam már, nem látta a telót. lehet az is baj hogy win7-et használok.. egyelőre drivert se nagyon tudok feltenni hozzá. de azért még szétnézek ebben a packban, köszönöm.
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok. Van egy Nokia 6210 Navigator típusú telefonom. Nem hajlandó csatlakozni a Telenor hálózatára. Ki írja, hogy 3g, de hívást indítani vagy netezni nem tudok. Ez mitől lehet?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
quailstorm
nagyúr
Szerény tudomásom szerint nem lehet otthon frissíteni. Ebben találsz appokat.
Setool2 lite és XS++3.2 amit erőltetnék. Hátha tudnak valamit.
Firmware-em hiába van. EMMA-hoz való...
-
zsiz
őstag
üdv. van egy régi telefonom (SE P990i), de sajnos nem kapcsol be. tele volt szoftverekkel, amik már nem működtek, mivel már a kártya sem volt benne amire telepítve voltak. gondoltam csinálok a menüből egy teljes visszaállítást gyári beállításokra. azóta nem kapcsol be a telefon. rezzen egyet, a kijelző felvillan fehéren majd feketén világít és nem történik semmi. majd egy idő után kikapcsol.
a support már nem törődik ezzel a 7-8 éves telefonnal. régi dvd-ken nem találtam hozzá semmit. a sony szoftvere nem támogatja már a készüléket. régi szoftvert -amiben még benne van a teló- frissíteni kell első indításkor. az interneten szinte csak kihalt fórumokat és sehová sem mutató linkeket találok.
az még hozzátartozik, hogy mikor visszakérdezett hogy biztos visszaállítom-e se az igen, se a nem gombra nem reagált látszólag. csak a vissza gombra. utoljára rányomtam az igenre és vártam, majd egyszer csak újraindult a telefon. kiválasztottam a nyelvet, megint újra kellett indítani (ez már nem volt sikeres), és azóta nem indul. tudom, hogy régi telefon és nem sok esély van rá hogy sikerüljön megjavítani de szeretném.
-
válasz parker75 #36587 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása valószínűleg megoldja, de előtte mentsétek le róla a fontos dolgokat. Névjegyzék, sms-ek, fényképek, stb. Én még a memóriakártyát is formáznám, az a biztos. A mentésről ebben a cikkben írnak bővebben, érdemes elolvasni, bár egy kicsit régi, de a legtöbb dolog még használható belőle.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parker75
tag
Sziasztok !
Páromnak Samsung Galaxy Ace + telefonja van.
Mostanában elég furcsa dolgokat produkál.
Pl: nem lehet felhívni, magától felhív valakit, hívást nem enged fogadni, pin kódot kér -pedig hozzá sem értünk,
kikapcsol magától....stb
Az a kérdésem , hogy ezt szoftver frissítéssel lehet-e orvosolni (ha igen akkor hogyan kell ezt csinálni --valami linket küldhetnétek) Vagy kuka a telefon ?Köszönöm
-
Girmin93
tag
sziasztok! Huawei Y300 tulajdonos vagyok. Kamerát átváltottam előlapira, és sajnos azóta sem tudom visszaváltani,eltűnt a kamera megcserélő funkciója fotózáskor.(eltűnt az ikonja) töltöttem le több alkalmazást is,de továbbra sem tudom a hátsó kamerát használni. Alapállapotra állítottam a telefont de így sincs ott,valaki help SOS mit csináljak?
-
-
-
Bavid
senior tag
Sziasztok, vettem ma egy Telenor S450-et, és elvileg van benne zseblámpa (fizikailag is látszik), de 5x átnéztem az összes menüt és nem tudom megtalálni hol lehetne bekapcsolni, leírásban nincs róla semmi.
-
andorfy
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használt már Nokia 108-at Dension Gateway Lite bluetooth kihangosítóval? Nekem a telefon nem is látja a kihangosítót, bárhogy próbáltam. Másik telefonokhoz tudok csatlakozni, és a többi telefonnal tökéletesen megy a kihangosító is. Próbáltam mindent újra indítani, nem segített.
-
kkf
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy új, nagyobb kapacitású, jó minőségű Li-Ion akksit a Samsung Galaxy I91000-es telómba, mert a régi már nagyon keveset bírt. Még a régi időkből azt hittem, ezeket is ki kell formázni, ezért 3x lemerítettem 0%-ra gyors merítő progival, majd kb. 8-12 óráig töltöttem vissza. Mikor bekapcsoltam, rendre 92-97%-ot mutatott a teló, már ezen is kissé vakartam a fejem, de most, hogy használatba vettem - bekapcsoltam a wifit, és frissítettem kemény 3 alkalmazást, illetve beállítottam a csengő hangot rögvest 92%-ről 89-re ugrott le, mindez kb. 5 perc használattól. Ez normális, vagy könnyen lehet, hogy nem jó az akksi? A töltője mondjuk Samsung létére Nokia, de kb. 4 éves a töltő, szerintem ebben is benne van már a tültöltés elleni technológia.
Köszi a hozzászólásokat.
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
anonymus89
addikt
válasz w.miki #36576 üzenetére
Ezzel összekonvertálja egy nagyba, majd letöltöd a myphoneexplorer-t feltelepíted és az egy nagy vcf fájlt hozzátársítod így megnyitja, majd jobb gomb valamelyik névjegyen exportálás/importálás --> a telefonkönyv exportálása és kiválasztod a csv.-t.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
w.miki
veterán
válasz anonymus89 #36574 üzenetére
köszi, ezt próbáltam, de nekem sok kis VCF file-t mentett le, nem egy nagyot, és XLS-ben sem tudtam vele importálni
Noki talán tudná, de az meg fizetős, és nincs serial-om[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
anonymus89
addikt
-
PH-User
addikt
válasz anonymus89 #36572 üzenetére
Köszönöm. Jó lenne minél olcsóbban, amit linkeltem azok közül nem lenne jó valamelyik?
Mondjuk a 7e ft körüli az pont helyben van.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Bozso68
őstag
válasz quailstorm #36569 üzenetére
Ezzel le is lenne tudva a dolog 1 GB-os adatforgalomig?
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Lehet, hogy rossz topicba írok, de jobbat nem találtam.
Édesanyám sajnos kórházba került, de bizonyítandó, hogy jobban van, már a laptopját, meg az internetet hiányolja.
Van egy C3322-es független duál sim-kártyás mobilja, amit modemként szeretnék a laptopjához alkalmazni.
Arra gondoltam, hogy a meglévő sim maradna a kapcsolattartó mobilszáma, én meg veszek neki szabadon választott szolgáltatótól egy feltöltő kártyás netes csomagot a másik simre, amit csak 1-2 hónapig használna.
Erre ha valaki rálátással bíró tudna javasolni tarifacsomagot, nagyon megköszönném. Tehát nem szempont a lebeszélhetőség, sms-díj, stb, csupán, hogy pár GB adatforgalmat (lehet, hogy elég lenne 1 GB is, de inkább lőjjünk fölé) költséghatékonyan le tudjon bonyolítani.
Vagy esetleg valami ötlet, javaslat, hogy hol tudnék rákérdezni? Legrosszabb esetben a szolgáltatókat keresem fel, de sajnos időhiány, kötött munkaidő miatt ez a legvégső eset.Előre is köszi: Zsolt
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyen kérdem, de valaki nem tudna segíteni nekem, hogy Samsung Galaxy Trend-be honnan tudnék digitizert rendelni? Kerestem már, de konkrétan GT-S7560-ba nem találok csak GT-S7560M-be ami meg ugye Ace II x... A kettő egyezik? Megrendelhetem?
Előre is köszönöm!
Üdv.
Szerk.: Ez esetleg jó lehet? Lejjebb görgettem...
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
w.miki
veterán
van olyan program, amivel NBU fileból, EXCEL-be ki tudom szedni a névjegyeket? .... esetleg üzeneteket is?
-
winhate
őstag
Adat mentéssel kapcsolatban kérnék segítséget.
Kedves kollégám sk17i androidos képernyője teljesen lenullázodott.
Szeretném kimenteni neki a teloszámokat , adatokat stb.. amit lehet.Van valami 5letetek a mentéshez ?
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #36559 üzenetére
nem sikerült
Nokia Suite látta a 2730-as névjegyeit, de a 301-es, újabb telefont már nem támogatta, arra nem lehetett ráküldeni.
Bluetooth viszont működött, az átküldte a névjegyeket jól...
...aztán kiderült, hogy azok a telefonszámok, amik 06-al kezdődnek, azokhoz nem írja ki a nevet a 301-es, ha hívják...
lehet mindet átirogatni +36-ra, mert ugye több számot egyszerre nem lehet szerkeszteni, mint excelben :x[ Szerkesztve ]
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Ha valaki tudja az Alcatel OT-3040G gyári biztonsági kódját légyszíves írja már meg.
KöszönömDon’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #36557 üzenetére
az a Nokia Suite, az előbb PC Suite-ot mondtál, a kettő teljesen más
Nokia Suite-ot frissítettem, de tele volt egy csomó névjeggyel, gondolom régi telefonról.
Delete-vel töröltem őket, remélem nem kavarnak be a másik telefonbaOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #36555 üzenetére
nem az én telefonom, egy ismerősömé, szóval lehet nem fogok fiókozni
...de most nézem, az én PC suite-omban (7.1.180.94.) nincs is fiók, igaz most nincs is rádugva semmi[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #36553 üzenetére
Nokia fiókot hogy csinálok?
Ha van már PC suite a gépen, és használtam is, másik telefonnal, akkor azt előtte inkább uninstalláljam?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Nokia 2730 classic-ról (v09.41 RM-578) miként lehetne lementeni az össze névjegyet, üzenetet, képet, hangot, és aztán átmásolni egy Nokia 301-esre?
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
válasz Balazs_ #36549 üzenetére
Szia!
Én először megpróbálnám kideríteni mivel van a gond, tedd a kátyát egy másik telefonba vagy fordítva is csinálhatod. A házi sim vágás is okozhat érdekes hibákat (tudom a tied nem olyan), ebből kiindulva előfordulhat hogy ott kell keresni a hibát.
Azért kaptál új kártyát mert nem egyezett a sim mérete a telefonéval? Az én kérdésem: ilyen esetben a régi is működőképes marad? Mert a régi telefonomat bekapcsolva felment a hálózatra és mutatja a térerőt is.
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Lumia 720-at és az a problémám, hogy rosszul hallanak (akadozás,kicsit néha 'felgyorsul a beszédem') én is néha rosszul hallom a másik felet, kicsit mintha pattogna a vonal, meg néha elmegy egy nagyon rövid időre a hang, de érthető.
Kipróbáltam 3G-n és 2G-n is, fennált a probléma, mindkét irányban, ugyanakkor egyszer kikapcsoltam a netet, akkor jó volt. Viszont itthon, amikor wifin volt, akkor is fennállt a probléma. (Új Simkártyát is kaptam a telefonhoz.) Próbáltam mindenhogy tartani a kezemmel a telefont, érdemlegesen nem tudtam se pozitív irányba se negatívba változtatni a minőséget.
A gond az lehet, hogy a telefon telefonálás közben kimászkál netre?
Minden szoftverfrissítés fennvan a telefonra rakva. -
törölt tag
Sziasztok.
Kijelzőkkel kapcsolatosan, leginkább a nappali láthatóságról lenne kérdésem.
Szóval olyan telefont, megoldást keresnék, amitől nappal jól látható a telefonom. Nem tudom eldönteni mi alapján keressek akár telefont, akár megoldást (fólia).
Mi a lényeges?Kijelző technológia? LCD, IPS stb?
PPI szám?
Egy jó fólia kell a mostanira és tádámm megoldódik minden?
Vagy együtt az összes fontos?A mostani telefonom nem egy ász, de este nincs vele bajom, de a max fényerőn nem lesz elég kontrasztos, inkább csak "ködös" lesz, mint amikor a régi monitoron emeli az ember a fényerőt. Persze tudom, olcsó szar, Jiayu F1.
-
regass777
csendes tag
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni. Kaptam 1 céges telefont, Samsung B2100.
A problémám a névjegyzékkel akadt. Beírtam egy pár számot a névjegyzékbe, majd számomra idegen módont eltűnt a szám névvel együtt a telefonból. ha hív egy szám ami be volt írva, akkor a híváslistából próbálom hozzáadni a névjegyzékhez, de kiirja ez a fos, hogy "Már létezik. Megtekinti a névjegy adatait? Rámegyek hogy igen, Azt írja: "nincs név, Hely: 0" De a névjegyzékből eltűnt. Hogyan tudom ezeket vissza varázsolni? Bárhogy állítom a névjegyzéket ( h a sim telefonszámokat mutassa először, meg hogy telefonra mentsen-e vagy kártyára, bármi van sehogy se hozza elő a beírt számokat. Kérlek segítsetek! -
Zsocy155
őstag
válasz necropheelya #36545 üzenetére
Szia!
Szerintem itt hamarabb kapsz választ, bár ez is jó topic.
-
necropheelya
csendes tag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy ha hívnak vagy hívni akarok se normál se kihangosított módon nem szól a hangszóró, diagnostic appal pedig működik minden és más appok is működtetik ami elég furcsa
Xperia Z -
peter0117
tag
Sziasztok! Sony Xperia SP- vagy Huawei G6-ot vennétek inkább? Köszi a válaszokat
-
lacib
tag
válasz quailstorm #36540 üzenetére
A Sony Ericsson működött. ( Mire nem jó egy öreg Sony)
A Talkback volt bekapcsolva.
Nagyon szépen köszönöm.Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
lacib
tag
válasz quailstorm #36540 üzenetére
Újrainditás megvolt.
HR nem elérhető, nem tudok oda lépni.
Bluetooth bill. nincs.
KösziNokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
lacib
tag
Üdv.
Támadt némi problémám. Nem tudom tudtok e segíteni.
Adott egy telefon, a gyerek nyomkodta és most nem lehet lapozni csúsztatással, csak kijelöli és dupla kattintással nyitja meg.
A képen a zöld négyzet a kijelölés.Az a baj, hogy visszaállítás se tudok így csinálni, mert nem tudok oda lapozni.
Esetleg valami okosság lenne?
Előre is köszi.Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
ngabor2
nagyúr
válasz dvdbackuper #36534 üzenetére
Szerintem is csak elütött valamit. De akkor miért jött nekem viberes aktiváló sms?
-
ngabor2
nagyúr
Érdekes dolog történt az előbb. Megcsörgetett egy argentin szám ( Santiago del Estero Argentina,+54 385 az eleje), majd jött egy viber aktiváló sms. Viber már van a telefonon, nem is ajánlott fel aktiválást. Van valami sebezhetőség, vagy véletlen egybeesés, vagy...
A telefon egy Samsung Galaxy S4, 4.4.2-es gyári android. A telefon nincs rootolva.
-
alexxxx
csendes tag
Sziasztok
Samsung s3550 shark slide telefon ha hívom egyből kikapcsol. Valami ötlet? -
alexxxx
csendes tag
Sziasztok
Samsung s3550 shark slide telefon ha hívom egyből kikapcsol. Valami ötlet? -
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
-
Tendd
tag
-
Tendd
tag
Mi okozhatja azt, hogy a böngészőt használva folyamatosan kidobál egy oldalról, amikor egy hivatkozásra kattintok az oldalon belül. Ilyenkor újra be kell jelentkeznem. Valamikor enged 4, 5 oldalt megnéznem, van hogy csak 1-et. Valamint olyat is csinál, hogy ha az oldalon tallózok egy képet, akkor a megnyitás után egy régebbi lapot tölt be, ahonnan jöttem. Ez a böngésző problémája (firefox), vagy a telefon hardverének vannak korlátai?
Nagyon zavaró, hogy 10 kép feltöltéséhez legalább 5-ször be kell jelentkeznem, és legalább 25-ször tallózni a képeket. -
kartusz
csendes tag
válasz quailstorm #36516 üzenetére
Igen, biztos hogy kijelzőhiba, ugyanis volt egy másik készülék, aminek a kijelzőjével kipróbáltam és működött. Csak amikor le akartam szedni a nyákról ügyetlen voltam és azt is tönkretettem . Kellemetlen...
-
kartusz
csendes tag
válasz quailstorm #36514 üzenetére
1-2 ezret megérne. Viszont ennyiért én nem találtam kijelzőt, vagy nem kijelzőhibás hibás telefont. Van ötleted, hol keressek?
-
kartusz
csendes tag
válasz quailstorm #36512 üzenetére
Néztem már ezeket az használati útmutatókat, de sajnos nem úgy írják le, hogy melyik gombot hányszor kell megnyomnom, hogy aktiváljak egy-egy funkciót illetve elérjek egy beállítást. A menü nevére hivatkozva írják, amit ugye én nem látok. Viszont köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
-
quailstorm
nagyúr
-
kartusz
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Van nálam egy Samsung SGH-L700-as telefon hibás kijelzővel (csak a háttérvilágítás működik rajta). Szeretném lementeni róla a telefonszámokat, viszont a Samsung PC Studio nem érzékeli az USB-s kapcsolatot. Egyébként ha gépre dugom a telefont, akkor fel is csatolja egyből a memóriakártyát. Valószínűleg az "USB beállítás" nem "Samsung PC Studio"-ra van állítva a telefonban. Ha valakinek esetleg van kéznél ilyen telefonja (vagy olyan telefonja, aminek pont ilyen a menüszerkezte), nagy segítség lenne, ha írna a főképernyőről induló billentyűkombinációt, amivel aktiválni tudom ezt az opciót (és/vagy a bluetooth-ot). Esetleg érdekelne olyan hibás telefon, aminek a kijelzője működik.
Minden segítséget előre is köszönök!
-
B!K0
csendes tag
Rossz topik
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Hi
Mit csinálják a telommal ha nem akár frissíteni play.ról az írja nincs eleg tarhely. Pedig van..belsobe 50mb.kulsobe meg 1gb.
Mi az oka ennek? Mit toroljek tegyek?állítsák at?
Hisz alkalmazás lkalmaa helyere rak tehat nem kell plusz tarhely...
Sony ericsson Xperia pro mk16 a telefon"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bozek
nagyúr
válasz janeszgol #36505 üzenetére
"Függetleníteni lehet, hogy le van tiltva?"
"Nem akarok imeivel vacakolni, nem szeretnék dutyiba menni, sem fizetni."Ez a kettő valahogy nem illik össze... A függetlenítés bűncselekmény, kivéve, ha hivatalos úton van elvégezve. Viszont mivel nem akarsz fizetni, ez utóbbi kiesik, így visszatértünk a mondat első feléhez.
-
őstag
Optimus G(e975)-m akksija púpos lett, eláll a hátlap. Használható így, amíg megjön a másik akkumulátor? Amúgy jól bírja, simán elmegy 1 napot.
szerk.: Illetve folyhat ki belőle valami sav?
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
-
janeszgol
félisten
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy letiltott vodafone-os telefont. A kérdésem: ezt külföldi simmel lehet használni? Egyáltalán hol van még kishazánkon kívül vodaofne? Függetleníteni lehet, hogy le van tiltva?
Nem akarok imeivel vacakolni, nem szeretnék dutyiba menni, sem fizetni.
Engem az érdekel, ha veszek bele egy külföldi simet, avval tudom-e használni? (Persze gondolom egy adott országban, mondjuk ha ausztriai vodafone kártyát lökök bele, akkor pl Bécsben.)Köszönöm.
ui.: ha tudtok ajánlani egy működö külföldi szolgáltatót, melynek a percdíjai sem drágák, akkor köszönöm.
-
Smile8822
senior tag
Üdv
Lenne egy kèrdèsem.
Van egy htc one telefonom ami 11 hónapos Tmobilos .
Ès èrdekelne hogy mennyi gari van rà 1 vagy 2 èv ?
Köszi•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája