Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kreash
aktív tag
válasz anonymus89 #36299 üzenetére
És akkor ezt, hogy lehet , vagy csak szervízbe ?
Esetleg Bluetooth adapterrel ?
(adatkábel még haggyál, de bővíthetőség ?.....
Ajánlottam neki, hogy adja el gyors és kis ráfordítással vegyen normális alap telefont, de hát havertól kapta, nem adhatja el )[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Kreash #36298 üzenetére
Valakitől, akinek magyar eredetileg a telója kérj egy product kódot és a leírás alapján meg tudod csinálni.Benéztem, elnézést érte!
Sosem értettem, hogy az usb csatit miért kell kihagyni....[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Kreash
aktív tag
válasz anonymus89 #36297 üzenetére
Viszont ha jól tudom adatkábelt nem lehet hozzá csatlakoztatni, akkor hogyan ?
-
anonymus89
addikt
válasz Kreash #36296 üzenetére
Valakitől, akinek magyar eredetileg a telója kérj egy product kódot és a leírás alapján meg tudod csinálni.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Munkatársam kapott egy Nokia 2720 a-2(Fold)-t ismerősétől.
Az a gond, hogy angol nyelvű.Valahogy magyarrá lehet varázsolni? -
Zsocy155
őstag
-
Samifiu
tag
válasz anonymus89 #36292 üzenetére
köszi ez megvan
Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
zoltantajti
csendes tag
válasz zoltantajti #36274 üzenetére
Üdv! Úgy látszik ez ezen a fórumon sem fog menni.
Üdv! Bocsi a lassú válaszért. Igen, ezzel is csináltam, de eredmény nélkül. Ahogyan a SuperOneClick sem járt sikerrel
Valaki ismerne még LG E400-ra valamit, amivel végre ki tudom rootolni? A fél google-t átnéztem.
[ Szerkesztve ]
Best regards: zoltantajti
-
Samifiu
tag
Hellosztok!
Tegnap vettem egy S4 mini-t függetlenül egy üzletből(nem használt).
És olyan gondom lenne, hogy ha lezárom a képernyőt, akkor felül a wifijel mellett egy mikrofon jelenik meg. Ez micsoda? Hogy tudom kikapcsolni?
Illetve tele van a menüm Playes dolgokkal(újságos,könyvek,zene) és SFR kezdődésű programokkal. Valaki tudja hogy mi a fittyfenék ezek? Idegesítenek ezek a kis "problémák" és nem tudom törölni.
Valaki találkozott ilyennel? Tudnátok segíteni?
Előre is köszi!Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
sanyie70
tag
Sziasztok van egy Sony xperia M-em, vettem hozzá egy USB otg kábelt. Meglehet oldani valahogy,hogy egyszerre bírjam használni a pendrájvot és tölteni is tudjam a telefont.
-
imi290
aktív tag
Köszönöm az ötleteket uraim,akkor ennek utána járok !
-
imi290
aktív tag
Sziasztok ! Az mitől lehet,hogy egy Samu S3-as telón csak ez egyik fele szól a fülhallgatónak.
1.A fülhallgató jó,máshol ki lett próbálva.
2.Egy másik fülessel is ugyan ez a probléma.
3.A teló belsejében ki lett cserélve az a rész amin van a jack dugó.
4.Lett rajta szoftver frissítve,az nem okozhat ilyen problémát ?Köszi előre is.
-
dvdbackuper
őstag
válasz fantom1228 #36283 üzenetére
SIM nélkül sem?
-
szami777
addikt
Üdv, mivel a telefon topicja halott, gondoltam itt talán tudtok segíteni.
A telefon egy egy nokia 100-as lenne.
A telefon 2 hetes, de már az első nap is tapasztaltuk a következő hibát. Billentyűzár kioldásánál pin kódot kér. Ezzel nem is lenne nagy baj, de amíg billentyűzárba van, nem is lehet hívni a telefont. Így lényegében a telefon értelmét veszti. Opciókba megnéztem mindent és a biztonsági kód ki van kapcsolva. A pin kódot nem kapcsoltam ki, de azt csak bekapcsolásnál kéne kérnie. Sajnos a telefon nincsen nálam, mert nagyapámnak vettem, aki meg vidéken van. Esetleg van valakinek valami tippe, vagy vigyem inkább vissza. Előre is köszi.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
fantom1228
újonc
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy van egy, Samsung Star 2 S5260asom és nem tudom hardresetelni mert pinkod után nem lép tovább hogy beirjam a kodot a tárcsázoba, külsö gombokkal meg nem tudom,már minden variáciot probáltam de nem jön be a reset menü,segitsetek lécci
-
korcsillio
addikt
Sziasztok.
SmartWatch mn2-t használ valaki?Note2-vel használom és olyan gond van vele hogy csak kb. 10-15 próbálkozás után csatlakozik össze.Hiába van párosítva ezt minden reggel ugyanúgy el kell vele játszani.Nincs valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata hogyan lehetne ezt elkerülni?Hogyan kapcsolódna automatikusan?[ Szerkesztve ]
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz quailstorm #36280 üzenetére
Köszönöm szépen. Így sem ment elsőre, de megtaláltam. Márcsak remélem a képeket is látja majd formázás után! Üdv!
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
quailstorm
nagyúr
válasz ZeUS2140 #36279 üzenetére
Sajnos limitált a 3x4-es ikonrács. A szervezőben keresd...
Anno nekem is úgy mutatták, és haver is nagy SE-s volt de neki meg a boltban mutatták. Franc se találja ott. 2003 óta kinn volt a menüben
Egyébként én imádom az SE menüt, könnyen tanulható látványos és logikus. Mint egy iPhone. A Nokia egy fokkal bonyolultabb és rondább, a koreai, kínai termékek meg ocsmány átláthatatlan szarok. Főleg a Samsung...
Ahol a bluetooth alkalmazás és nem kapcsolatbeállítás
De a logout blogomban már kisírtam magam a problémákról részletesen. -
ZeUS2140
aktív tag
válasz quailstorm #36278 üzenetére
file kezelő? Olyan is van benne? Akkor keresem még, mert buta egy menüje van... nincs másik kari.
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne. Ismerős Sony V640i telója látja a 8gb-os memó karit, de nem lát rajta semmilyen média file-t. képek, zenék, videók.
A kártya jó, pc-n használható. A telefon memória állapot látja a méretét és a szabad helyet is.
Ezzel a telóval nem lehet formázni kártyát? Nem tudom lehet valami saját formátumot, vagy file rendszert használ. Nem ismerem.
Van valakinek valami ötlete?Előre is köszi!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Okostelefonokkal működőképes a nyomtatás vagy a szkennelés? USB-n, wifi-n csatlakozni nyomtatóra lapolvasóra és használni.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
zoltantajti
csendes tag
válasz quailstorm #36249 üzenetére
Üdv! Bocsi a lassú válaszért. Igen, ezzel is csináltam, de eredmény nélkül. Ahogyan a SuperOneClick sem járt sikerrel.
-
olbaidhun
őstag
válasz meroly #36269 üzenetére
(#36268) Bozek
(#36269) meroly"Néztem XDA-n pár leírást, de nem akarok vele kínlódni."
::::::::::::::::::
Nekem jó a hivatalos megoldás. Megvásárolható elméletileg a neten is a gyártó által hivatalosan eladott feloldó kód.
Lehet, hogy félre érthető voltam, de nem áll szándékomban piszkálni a gyári rendszert.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:
htc sensation hálózatfüggő telefont [ talán 30-as ], szeretnék vodás kártyával használni.
Bekapcsoláskor természetesen sim lock-ot ír. A készülék már nem garanciás, papírjai nincsenek meg, kijelzőt cseréltettem benne, de a hálózat függőséget elfelejtettem.Van pár netes oldal, ahol olcsón kínálnak megoldást, de nem tudom, hogy melyik mennyire megbízható.
Néztem XDA-n pár leírást, de nem akarok vele kínlódni.Van valamilyen javaslat, hogy melyik lapon lenne érdemes regisztrálni az imei-vel?
Köszi
üdv
Csaba7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Víz Elek
senior tag
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek melyik készülékkel járnék jobban?
- iPhone 4 fekete, független, picit viseletes.
- BlackBerry Z10 független, fekete, picit viseletes, garanciás.A két készülék ára szinte majdnem ugyanannyi.
Egyik márkájú készülékem sem volt még ,ezért is tettem fel a kérdést.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Samsung S9
-
BoB
veterán
válasz zsof Nokia #36257 üzenetére
Utólag telepített nem jó?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Tudtok olyan androidos telefont amibe van gyárilag hívásszűrés funkció, hogy bizonyos számokat tiltólistára tenni?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
nagyúr
válasz dvdbackuper #36255 üzenetére
Gmail accot nem fogadta el valamiért.
Megpróbálom majd ezt is ha fel lehet rakni erre a régi telóra.
-
nagyúr
válasz dvdbackuper #36253 üzenetére
Sima alap (no CWM, no root) ZTE Blade
-
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap este egyik ismerősöm részeg haverjai poénból olyan összekötögetős képernyőzárat aktiváltak ismerősöm telóján, aminek a megoldására nem emlékeznek, a jelszóra se amit megadtak.
Windows alól van olyan program ami ezt feltöri? Vagy Factory Reset és minden adat elveszett?
Köszönöm előre is
-
quailstorm
nagyúr
válasz #40993792 #36247 üzenetére
Nem telefonáltam GB-s droiddal sose.
CM11, de nem is ez a baj, hanem az irdatlan szar ramkezelés. Már symbianhoz képest. Itt azzal vagyunk hitegetve hogy, nem kell taskkiller, mert majd csinál magának ramot. Symbian az tényleg csinál ha elfogy.
Symbian nem indít el automata minden hülyeséget. Android alig győzi gyilkolni greenify roottal a reklámbetöltögető szemeteket.Nagyjából ennyi. Aztán azt nagyon bírom mikor tölti be a weboldalt, elfogy a ram, és kibasz a homescreenre. WTF? Symbian SOHA nem zárja be az aktív ablakot ha teli a ram, inkább megállítja az oldal betöltését és leállítja a system processeket. De amit addig betöltött azt görgetni tudom.
(#36245) gtome: azért azt összetörni nem a legegyszerűbb.
(#36248) zoltantajti: gondolom ezzel csinálod
[ Szerkesztve ]
-
zoltantajti
csendes tag
Üdv!
Sajnos egy elég komplikált kérdéssel fordulok hozzátok!
A lényege: LG E400 (Optimus L3) rootolása.
Már az utóbbi 3 napban minden lehetséges megoldást végigpróbáltam és valahol mindig elakad a root (V10m szoftverrel). Megpróbáltam downgradelni a szoftvert és feltelepítettem a v10g-t. A root továbbra sem megy, ugyan úgy elakad itt: adb shell "ln -s /data /data/gpscfg/gps_env.conf" --> Link failed Permission denied. Csak annyi változás történt, hogy a mobil adatkapcsolat nem működik a downgrade után.
Ki mit javasol, hogyan tudnám rootolni a telefonom?
Igen, tudom, hogy veszélyekkel jár, tudom, hogy elveszik a garancia, és azt is tudom, hogy csak és kizárólag a saját felelősségemre csináljam!
-
gtome
csendes tag
válasz quailstorm #36244 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a telefon testi épségének nevében is.
- "Mindig azt hittem, hogy maga megveti a pénzt (...) - Persze hogy megvetem, ha nincs! Ez az egyetlen méltó magatartás."
-
gtome
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy nagyon egyszerűnek tűnő feladatot. Állítsam be, hogy küldje el a telefonszámot egy Samsung Galaxy Xcover 2 S7710. Fél óra próbálkozás után feladtam. (Nem találtam hívás beállítások funkciót a beállításokban). Valaki tud ebben segíteni.
Köszönöm.
gtome- "Mindig azt hittem, hogy maga megveti a pénzt (...) - Persze hogy megvetem, ha nincs! Ez az egyetlen méltó magatartás."
-
evelyne13
újonc
Sziasztok! Alcatel OT-992D-m van és nem tudok sms-t írni mert nem ugrik fel a billentyűzet. Ilyenkor mit lehet tenni? Szoftverfrissítés?
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Hibásan működő sim kártya okozhatja a telefon gyors lemerülését?
Abból gondolok erre, mivel azért vettem új telefont mert a régi érdekes dolgokat produkált (PL: nem lehetett a telefonkönyvet szerkeszteni), és már naponta kellett tölteni, de hiába az új telefon ez is csak másfél napot bír egy töltéssel.(Samsung GT E1200M, kb 700 óra lenne a készenlét ideje)
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
stigma
addikt
válasz quailstorm #36236 üzenetére
dvdbackuper:
dvdbackuper: Köszönöm , mindkettőtöktől a gyors hsz-t de én is tudom sajnos már az eredeti LCD nem lesz olyan mint ,amilyen volt illetve nem lesz Gorilla Glass , de ezt ennyi pénzért nem várhatom.
Lényeg az ha jól veszem ki a szavadból a 4. választással jobban járok mint a többivel, igaz némi képbeli ,,csalódást" is elérek vele= > ,,Valamint ha kijelzőstül veszed, az rosszabb képminőségű lesz."
Célnak aminek nekem kell szerintem jobban járok 10k+-ól mint boltban 25-30k-ból amiért megcsinálják nekem itthon.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
quailstorm
nagyúr
válasz stigma #36234 üzenetére
Nexus 4 IPS kijelző. Azt megfelelő szerszámmal(borotvapenge karcolja az üveget de azzal csináltam) és hajszárítóval éppen szét lehet szedni hogy megmaradjon az eredeti minőség. Ráragasztani a digitizert megint nem könnyű. Nekem egyszer sikerült már, bár a teló más okból megdeglett összeszerelés előtt (HTC HD2)
Az ilyen occsókínai digitizerek nagyon könnyen törnek, és szilánkosan. Valamint ha kijelzőstül veszed, az rosszabb képminőségű lesz.
Kijelzővel együtt drágább, garantáltan szemmel láthatóan rosszabb lesz, de az a biztosabb.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék , remélem jó topicba írok , adott egy Nexus 4 (E960) 8GB-os verzió, amit sikerült összetörnöm, mert kiesett a kezemből!
Ezért sajnos a touch-os rész nem működik valószínűleg Digitalizert kellene vennem és kérdésem az alábbi melyik az amit ha megveszek biztos jól járok?
Sajnos itt a ,,jól járók" arra gondolok hogy nem tudom mennyire sérült meg más a telón de kinézetre így néz ki.
1.
2.
3.
4.Segítséget előre is köszönöm
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
bigrob
őstag
válasz dvdbackuper #36232 üzenetére
köröztetik 5 évig...
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Bármi tippetek van, hogy hogy lehetne az ellopott Nexus 4-em megtalálni?
Voltam rendőrségen, szolgáltatónál és most az androidos device manager-el próbálom bemérni hátha rákapcsolódik a netre. Bármi ötlet?Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
jani0003
újonc
Sziasztok!
Van egy Iphone 4 angol Vodafone függő 7.1.1-es szoftver van rajta ahoz van GEVEY?
jani°˛
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
4 nappal ezelőtt a Tesco-ban vettem anyámnak egy Samsung E1200-as kicsi olcsó telefont. Az általam talált leírásokban 700-800 óra készenléti állapotot olvastam, ezzel szemben már tegnap harmadszor kellett tölteni pedig egy percet sem beszélt róla. Találkoztatok már hasonlóval, illetve van e tapasztalat az esetleges garanciális ügyintézésről?
Előre is köszönöm.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
ama112
csendes tag
Üdv!
Tudnátok segíteni?
A telefonom nem talál hálózatot.
Elvileg független .
Meglehet valahogy csinálni? -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz flash- #36218 üzenetére
Figyelj. Nekem ez a tapasztalatom. Egy Sony Xperia Z-m van, én ezzel ezt tapasztaltam, h bnőm töltője "csak" 1000 mAh-t tud leadni, az enyém viszont 1500 mAh-t és az enyém sokkal hamarabb feltölti az akksimat
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Doky586
nagyúr
válasz tknof1871 #36221 üzenetére
Kínából exportra főként gagyi cuccok kerülnek hozzánk, de a saját belső piacukon döbbenetesen minőségi áruk vannak nagyrészt, mégcsak nem is emlékeztet a "kínai minőségre". Ez politika náluk. Minden Kínába utazótól ezt lehet hallani. Persze a belsű piacra szánt készülékeikben csak Kínai nyelv van más nincs, úgyhogy szürkeimportal se érdemes próbálkozni..
-
-
tknof1871
őstag
Üdv! Ez a cikk megvételre ajánlható telefonokat mutat be?
Míg Európa el van foglalva az Samsung, az Apple, a HTC, az LG stb. készülékekkel, addig jó pár igazán figyelemreméltó modell születik Ázsiában is, amelyek gyakran a kontinensen belül maradnak.
Ezt a mondatot komolyan lehet venni?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Orcsi
aktív tag
Milyen olcsó mobil van ami tud Android 4.3-at minimum és van rajta GPS ?! méret nem lényeg (mondjuk inkább kisebb legyen mint nagyobb) akár lehet régebbi is mert talán használtan is meg lehet szerezni ... akár lehet kinti rendelős is .... egyszer ki kell azt is próbálni ...
Üdv,
[ Szerkesztve ]
Same shit, different day!
-
meroly
veterán
válasz pumatom #36215 üzenetére
Na így már értem (asszem - remélem).
Tegyül fel mondjuk van egy nyomkövető a kocsiban, ami a GPS koordinátákat küld neked, hogy tudd merre jár a tolvaj vagy SMS-ben vagy GPRS-en (költséghatékonyabb). Így kell elképzelni?
Ha tényleg létezik ez a technológia akkor nem értem, hogy miért nem adtak egy szoftvert is hozzá, amivel üzemeltetni tudod.Mondjuk ha kicsit konkrétabb lennél, már amennyire szabad, akkor lehet jobban értenénk, de már sokkal világosabb mint az első hsz-ben a "gprs küldés"
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
flash-
veterán
válasz BLUE TORNADO #36213 üzenetére
"Különösebb gondot nem okoz. Esetleg annyit, h ha a töltőn írt leadott feszültség kissebb, mint a te telefonodéhoz valón, akkor értelemszerűen lassabban tölti fel, de ha nagyobb, akkor gyorsabban."
de nem úgy van hogy a töltést a telefon kezeli nem pedig a töltő adaptere?
-
pumatom
aktív tag
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Krisinto #36212 üzenetére
A garancia nem vész el, mivel nem hackelted a telefont, hanem egy gyári "lehetőséget" követtél. A régit, azt valószínűleg visszateszik neked, ha kéred a beadáskor
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz flash- #36205 üzenetére
Különösebb gondot nem okoz. Esetleg annyit, h ha a töltőn írt leadott feszültség kissebb, mint a te telefonodéhoz valón, akkor értelemszerűen lassabban tölti fel, de ha nagyobb, akkor gyorsabban.
-
Krisinto
őstag
válasz dvdbackuper #36209 üzenetére
És a garancia így elveszik vagy sem?
Ha esetleg beviszem a szervizbe akkor visszallitjak nekem a régit?[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz pumatom #36207 üzenetére
Erre kíváncsi lennék pontosan mit is szeretnél, mert nem teljesen világos. GPRS adat? A GPRS egy adatátviteli tömörítési eljárás GSM hálózaton, az nem egy kézzel fogható valami, amit meg lehetne jeleníteni, hanem kódolások halmaza.
Az SMS pedig megjelenik a kijelzőn, el lehet menteni különféle szinkronizációs programokkal az adott készüléknek megfelelően.
Javíts ki ha tévedek.
Impossible is nothing
-
Krisinto
őstag
ma megkaptam a sony xperia sp-t..azonnal kiírta, hogy frissítsem a szoftvert(a gyári tök faszán ment, semmi akadás) leszedtem amit írt..és teljesen fagyogat a telefon...mit tudtok ajánlani amivel vissza tudom állítani a gyári dolgokat?
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Létezik valamiféle eszköz, ami az sms-t, vagy telefon által küldött gprs adatot átalakítsa, és megjeleníthetővé tegye?
/létezni létezik, bízom benne valaki ismeri ezt az eszközt/eszközöket/
Nem arra, gondolok, hogy valami gyártói program alakítsa át a telefonon lévő sms-eket, hanem egy eszközre, ami fogadja az sms-t, vagy gprs adatot, és azt átkonvertálja használható, online adattá.
-
tknof1871
őstag
válasz dvdbackuper #36204 üzenetére
-
flash-
veterán
Van egy cikk ami azt irja hogy a modern telefononál a töltési áram dolgok beállítását és minden egyéb ilyen jellegű irányítást már a telefon kezel.
A kérdésem ezzel kapcsolatosan lenne mégpedig az hogy akkor emiatt elvileg nem okozhat gondot ha az androidos telefonomat más telefonhoz való(pl nokia) vagy esetleg valami aluljáróban vagy telefonboltban vett noname hálózati töltővel töltöm?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Létezik olyan, hogy egy telefont az által lehet használni, hogy a testünkön viselünk valamilyen azonosító szerkezetet? Mondjuk RFID chip-et egy gyűrűben az ujjunkon. Ha a telefon elvész vagy ellopják, akkor használhatatlan lesz.
-
pritor
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van egy Motorola Defy Mb525-ös telefonom , sajnos panelhibás , de többi alkatrésze jó és kínáltak nekem egy mb526-os alaplapot, passzolnának a kijelző/érintő , hangszóró csatlakozási és a többi alkatrészei?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája