Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
-
peter0117
tag
válasz peter0117 #34907 üzenetére
Megtaláltam melyik a magyar firmware. De valaki mostmár segitsen. Próbáltam JAf-al. Abba nem találom A C5-03 tipust. Próbáltam átirni a product kodot NSS-el! Errort ir ki pedig nem megy mellette nokia program. PRóbáltam Phoenix-el. Az pedig nem látja a firmwaret amit a product mappába rakok be! :/ mi a búbánatos... van ezzel?
-
peter0117
tag
válasz peter0117 #34906 üzenetére
Nah a helyzet az hogy az ovi suite nem látja a legujabb szoftver verziót. V23.0.15. A telefonon most a V22-0-07 verzió van. Találtam a neten hozzá firmware-t. Melyik ezek közül a magyar? Errpl az oldalrol akarom letölteni. V23.0.15
Van ezek között magyar? Vagy legalább melyik angol verzió a jó? köszi
-
MurdR
veterán
-
quailstorm
nagyúr
válasz peter0117 #34656 üzenetére
Ha Android 2.1 és market van rajta akkor az a baj. Terméktámogatás véget ért, kb mind így jár idővel. Okot nem is kerestem, ment fel rá a 2.3.7.
Úgyhogy nem árt ha beleásod magad a témába kissé. X8-as leírásokat is nézhetsz, full ugyanaz, csak maga a ROM legyen X10 minire való amit felraksz.
Annyit kell megnézned mikori a teló, ha 11W28 vagy előtti, akkor nyithatsz bootloadert is. Leírhatatlanul jobb teljesítménye van az nAa kerneles CM7-nek mint a 2.1-es droid kernelével.
sajnos én nem vagyok képben hogy pontosan hogy kell csinálni, haverral toltuk, de az SE-ket ő kapta meg, nekem meg a két koreai gyártó jutott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest