Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
válasz Pilács #13693 üzenetére
Sim, és memk nélkül szépen elindult, és úgy is maradt. Csak azt nem értem mi köze van ennek a szétment gombhoz (de érdekel, szóval ha leírnád megköszönném ). Most kipróbálom csak simmel, hogy átvészeli e az éjszakát, ha igen, akkor reggel formázom a memkártyát.
Amúgy kézzel szívesen megtákoltam volna, de nem igazán találtam a patentokat az előlaphoz (és most se találom). Esetleg leírhatnád, hogy hol vannak, hátha közelebb jutok a megoldáshoz.
MOD: simmel se kapcsolt ki, már 2 perce megy
[ Szerkesztve ]
Aálírás
-
veber
tag
Hi samsung telót hogy lehet win 7 alatt láthatóvá tenni? usb driver kellene?
toki
-
Pilács
senior tag
válasz meroly #13681 üzenetére
Látják a nokiások az összes nsu próbálkozást, azonnal rögzíti a rendszer a készülék javítási listájába... és azt is jelzi ha sikertelen a frissítés (ez meglepő?) sőt azt is hogy milyen product code-val lett lefrissítve (ha valaki átírná majd vissza). Szerintem járhatóbb az őszinte út, miért kell mellé beszélni? Ráadásul az nsu használata nem von garancia vesztést maga után...
[ Szerkesztve ]
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
Pilács
senior tag
Kettő műanyag kis szár tartja a helyén a gombot, ami elfáradt, és elpattant vszínűleg. A nokia egyben szállítja a középrésszel, így nem tudják csak a gombot cserélni. Ha szét is szeded, talán ragasztással, vagy vmi gányolással tudod megcsinálni... az előlapot kell előbb leszedned, patentos, majd 6 csavar, onnantól egyszerű.
szerk: vedd ki a mem. kártyát, majd próbáld ki sim nélkül is hogy újra indul e. Ha elég a mem.kártyát kiszedni, akkor formázd le, de sw-vel ez orvosolható. Ha sim oldja meg, akkor is sw, lehet mms-t fogadna vszínűleg...mind1 sw jó gyógyszer lehet erre a problémára, de ha mem.kártya eltávolítás megoldja és nem akarsz fizetni, akkor formázd a kártyát, átmenetileg megoldhatja.[ Szerkesztve ]
-
Pilács
senior tag
válasz Quasi_modo #13684 üzenetére
Csak akkor küldik el központi szervizbe, ha nem megy az usb támasztás, azaz az adl loader sem megy be a telóba... Régebben volt, hogy usb-n nem lehett támasztni halott telót, szerencsére a nokia is változtatott ezen. Ha nsu-n hal meg egy készülék, elég jó arányban éleszthetőek egy új sw-vel, de azért előfordul hardveres történet is, hiszen frissítésnél programozási feszkót kap az alkatrész... amit van hogy nem bír ki a szerencsétlen vagy néhány rekesz nem írható át, és bambi
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv! Van egy független 5310es mobilom. A gond az lenne, hogy nem fogadja el az utasításban leírt biztonsági kódot. (12345) Szóval nem tudok kezdeni vele semmit, amihez kell a kód. Kérdésem, hogy nem létezik vmi master code? Vagy hogy oldjam meg? Előre is köszi.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
ther
aktív tag
Üdv!
Nokia 3110esemnek pár hete benyomódott a kikapcsoló gombja, a képeken látható módon:
Bocs a képek miatt, remélem látszik, hogy mi is lenne a problémám, a gomb ilyen fél oldalasan beljebb nyomódott, mint kellene neki. Ezzel még nem is volt semmi baj, az egyik sarkánál ugyanúgy lehetett nyomkodni, működött a kikapcs-bekapcs...egészen mostanáig.
Most bekapcsolás után pár másodperccel újraindul, ezt megismétli párszor, majd kikapcsolódva marad.A garancia már augusztusban lejárt, szóval az egyik kérdésem az lenne, hogy egy T-mobileos szervíz kb mennyibe kerülhet egy ilyen esetben, vagy egy mobilboltos mennyi lehet?
Másrészt meg van e rá mód, hogy valahogy eltávolítsam az egész borítást (úgy nézem, ha alulról ki tudnám póckolni valamivel, akkor nem lenne vele probléma)? Bár eléggé egybeépítettnek tűnik az egész telcsi.
ther
Aálírás
-
rep3at
őstag
válasz egegidaniel #13686 üzenetére
Nekem egy E51 gond nélkül leformázta..
alexa5: Nokia 6303, jó.
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
-
egegidaniel
csendes tag
még midnig adoot a probléma : elég nagy probléma számomra:S
szóval adott egy mobil( Nokia 5200) van benne egy 1 gbos kingston microSD memkari. amit lejelszavaztam. most volt szoftverfrissitésen a tella és persze h nemtudom a jelszavát a memkarimnak. lenne rá vmi megoldás? nem tudom formázni a kártyád, géphez meg nincs micro SD átalakítóm:S van sd átalakító, viszon a kártyaolvasó egyszerűen nem ismeri fel, viszont egy másik sd kártyát felismer. berakom digitálisba a kártyát, azon meg anyni az egész h kiirja h kártyahiba:S fontos lenne megoldani valaki segitsen:S -
alexa5
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,h.tudtok-e olyan telot mondani amivel lehet idözitett sms-t küldeni? Ha jol tudom a se k750 tud ilyet!? És még egy kérdés 20-30 körül tudnátok Nokiát mondani ami jo? Lehet használtak közül is! (vat..a,t.sz-v.sz) Köszi elöre is!!!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz kikiboy20 #13680 üzenetére
Ha hivatalosan engedélyezett az otthoni frissítés, akkor nyugodtan el lehet mondani a szervízben, hogy mi történt. Még csak meg sem fognak lepődni. Viszont a frissítés miatt behalt mobilokat a központi szervízbe szokták küldeni, mert 99 százalékban USB kábellel nem tudják felébreszteni. Szervízbox meg leginkább a központi szervízben van. Bár ebben az esetben talán nem kell a központi szervíz, mivel itt még elindul a boot.
[ Szerkesztve ]
valami
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy az LG Arena, vagy az LG Renoir megtanítható-e már (FW-frissítéssel) a wifin keresztüli video-streamelésre? A választ előre is köszi..
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
meroly
veterán
válasz kikiboy20 #13680 üzenetére
Igen elszállt a szoft. Vidd be, ezzel nem vesztetted el a garanciát. Persze ne meséld el mi történt, mond azt hogy egyik reggel így indult. Úgyis ráraknak egy új szoftot és örülnek maguknak, hogy milyen jó a probléma megoldó képességük és milyen jó szakemberek
Impossible is nothing
-
kikiboy20
csendes tag
Hello all!
Adott 1 nokia 6303 szoftverfrissítés közben elszállt a teló h hogy azt ne kérdezzétek többször csináltam már sose volt közbe baj..... szoft.frissítés közbe egyszer csak ledobta a telót a NSU és azóta semmi.. bekapcsolom bejön a nokia kezdőképernyő és nem lép tovább...
Mi lehet a baj ??? Teljesen elszállhatott a szoftver??? 1 hetes 2 év gyári gari van rá.... küldjem be szervízbe mert elvileg a Nsu használatával nem vész el a gari tudtommal...
Válaszokat előre is köszönöm! -
beci
őstag
Üdv.
Telefon vásárlásán gondolkodom.
Tudtok olyan gsm üzletet,ami megbizható,korrekt,és az esetleges garis javitásokat is példásan megoldja?Futárral rendelném a telót.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
total90
veterán
Valaki, erre?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
INMOTEP
őstag
Nos senki nem tud segíteni 6500 slide ügyben ?
-
Chosen
addikt
válasz rep3at #13665 üzenetére
Ez tényleg jó boltnak tűnik, csak nagyon messze vannak tőlem, így hiába a 24 hó gari, ebből 23hó mire eljutok vele a boltba A nyugati környékén lenne optimális.
más: ha függetlenül veszek egy telót, miért nem érvényes rá automatikusan a gyártói garancia? Olcsóbban kapják a telót a gsm-ek, ha nincs gari, vagy hogy van ez
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Melyik GSM boltban érdemes telót venni?Olyan boltot keresek, ami olcsó és nincs probléma vele garancia esetén sem.
-
total90
veterán
Hi!
Az LG Viewty nem sokkal jobb telefon a Cookie-tól és mondjuk a Samsung S5230-tól? Csak, mert kb. egy árban vannak és nem értem a Viewty miért ilyen olcsó.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Geffry
aktív tag
válasz qvadis #13658 üzenetére
Off-ba írtam. Nem egyszer volt már leejtve, de a tegnap esti szokásos zsebmagasságból történő pottyanást már nem bírta ki. Pedig most nem is kőre esett...
Meg egyébként már a mikrofonja is csak rapszódikusan vitte a hangom az éterbe.A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
Geffry
aktív tag
Üdv!
Ha netán van valaki aki szervízzel foglalkozik, meg tudná nekem mondani hogy a frissen behalt V360-amat érdemes-e javíttatni, vagy inkább kerítsek egy másikat használtan?
Sokadik leejtését már nem bírta ki és most bekapcsolás után nem ad képet, a külsőn viszont jön a szöveg hogy üssem be a kódot...
Ave!
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
niti
aktív tag
Lenne egy szőkenős kérdésem. Ne kövezzetek meg, használtam a Google-t, de nem találtam meg a választ.
Samsung e530 (e720, e730, stb) kijelzőjére mekkora felbontású háttérkép passzol? Ugyanis amik ezekhez a típusokhoz tölthetők le, az egész kijelző méretére vannak tervezve, de az ebben az esetben nem jó, mert felül az óra, akku-, térerőikon, alul meg a feliratok veszik el a helyet. (Akinek van/ volt ilyen, úgyis tudja, mire gondolok )
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
válasz qvadis #13652 üzenetére
Az a szomszédnál se legális szerintem, hogy a sufniGSM-be betérve az ügyeletes szervizes függetleníti ki a telefont. Valamint elég ritka, hogy ingyen csinálnák meg, úgy tudom még Nyugatabbra is pénzbe kerül.
Mi értelme egyébként? Ha nem járt volna még le (Dominónál valószínűbb), akkor garanciális marad a telefon.
“All nothings are not equal.”
-
-
babati
aktív tag
van. sarki boltba illegálisan 2k-ért de mondom ha a vjutimat meg lehetett csinálni akkor ezt is hisz ezen is a-class van. nem az a 2k érdekel kifizetem én, csak szeretném a kártyámat e pillanatban is használni ebben az igen jó telefonban. ott meg kitudja mikorra lesz kész.
-
babati
aktív tag
válasz qvadis #13646 üzenetére
ha a ku990-re gondolsz igen megcsinálom. az enyémet szinte a teljes halálból hoztam vissza igaz több hetet olvasgattam e témáról, sokszor próbálkoztam, sok időmet elvette, de megérte mert egyrészt szeretek ezzel foglalkozni másrészt pedig a telefonom is jó lett amit most el is tudtam adni és nagy bizalommal meg is vannak vele elégedve egy kis tuninggal bevallom egy kicsit felzaklatott állapotban voltam bocs ha vkit megbántottam de igazán rosszul esik HA valaki tudja a megoldást és akaratból nem segít. a nokiához meg nem értek és nem is tudtam hogy akit védek nem ugyan az a baja mint nekem, na ezt jól megaszontam szóval még mindig erőlködök. egy erős ragasztót kéne oldani a telefonom és magentáék között valakinek vmi ötlet?
-
Pilács
senior tag
válasz qvadis #13645 üzenetére
Ha flash ic-s egy teló, akkor már a szoftver frissítésnél nagy valószínűséggel elvérzik, pláne online frissítésnél. Ha online lett frissítve, akkor nem történt meg a c.package frissítése, így nem csoda ha a zenelejátszásnál előforduló problémákat nem oldja meg. asszem
szerk: az hogy nem működik pár gomb, az meg ennyiből nyitott kérdés marad, addig amíg meg nem tudjuk melyik pár gomb nem működik. Ha pl csak a hangerőszab. nem megy, akkor az v.színűleg forrasztási törés, újra kell pöttyinteni jó esetben, ha "normál" gombok nem mennek, akkor lehet egy kis pára, vagy bill. vezérlő. Házilag a második javítás nem igazán kivitelezhető, kell hőlégfúvó, na meg csere alkatrész.
[ Szerkesztve ]
-
válasz pckownz #13642 üzenetére
Ne dramatizáljátok túl... (Ha már felmerült, hogy "ez egy ilyen ország", akkor inkább az a baj, hogy belülről bomlasztják az ilyen emberek...)
Egyszerű a képlet. Ha a flash chip tényleg meghibásodott, akkor a telefonnak viszlát, legalábbis a szervizig. Tipikusan BGA tokozású chipről van szó, azt semmilyen körülmények között se fogod házilag barkácsolni. Esetleg ha szerzel egy másik alaplapot, és arra kicseréled a sajátod (majd kitalálod, mi legyen az IMEI számmal, a szolgáltatói zárral, stb.).
Szóval az a helyzet áll fenn, hogy egyrészt 1) mi is a sötétben tapogatózunk, ennyi alapján nem lehet diagnosztizálni a telefont (szóval újfenn a szervizt javaslom), 2) a legtöbbünk nem szól hozzá, ha nem tudja a választ.
babati: Gratulálok a Viewty-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Valaki tud infót arról, hogy a vodafone-nál tényleg van-e Samsung L700i?
Ha van, akkor ugyan az, mint a sima L700, csak más a színe? Mert baromira megtetszett ez a fekete-piros szín. És a háza ennek is full fém, vagy már műanyag?
Érdekes, hogy kártyásan elvileg nem lehet kapni, pedig nem egy drága darab.
Ha valaki vett már, vagy a vodánál dolgozik és tud a típusról infót, az kérem írja le[ Szerkesztve ]
-
babati
aktív tag
válasz pckownz #13639 üzenetére
itt mindenki okos, csak sajnos azt nem tudják hogy pár ember társam és idővel jómagam is a vjutinkkal akár mit megcsináltunk!!! jól értsd akár mit. ez egy komolyabb telefon amiről beszélek(gt500). nehogy már ilyennel ne csináljam meg. annó a vjutimra is egy szálat kaptam amiből felprofitáltam magam olyan szintre hogy hetente 5 ember vett fel msn-re hogy ez kell meg az kell a telefonjára és én persze segítőkész ember hangsúlyozom SZÍVESEN segítettem és nem szóltam be olyanokat hogy he menj az oda való fórumba he ez ide nem tartozik stb. nem azt kértem hogy írják le töviről hegyére nem is várom el mert tudom hogy illegális hanem hogy aki ÉRT hozzá segíthetne és nem egy ilyen tudatlan ember válaszára vártam mint varjú barátunk. ja és bocs hogy nem vagyok annyira pénzes ember hogy ha magam meg tudnék oldani valamit ne oldjam meg pénz nélkül ebben a nagy válságban
-
babati
aktív tag
válasz rep3at #13637 üzenetére
nem is gondoltam hogy a fórum foglalkozik ilyennel esetleg valami olyan ember aki ennek a készüléknek a mestere. speciel én a ku990-nek a mestere voltam/vagyok és ha valaki ilyet írt a fórumba ha valaki meg tud cáfolni cáfoljon, de 2 napon belül biztosan segítettem neki. de sajnos ez az ország erről szól úgyhogy én már csodát nem is várok. tartsátok magatokban azt a kis tudást is hátha a sírba viszitek magatokat okosan. levizsgázott a mobilaréna tagjai. nem vártam iszonyat nagy segítséget csak egy szálat amin megindulhatok hisz én is ezt tettem ha időm nem volt segíteni. szidni nem szidok senkit mert senki nem hibázott, de amiért én is szívesen segítettem sok embernek elvártam volna én is. további szép napot. by
-
válasz yO_parizer #13635 üzenetére
A Fring és a Nimbuzz ingyenes IM programok tudnak Skype-olni is.
[ Szerkesztve ]
-
yO_parizer
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet skype-olni nokián? Lehet egyáltalán?E71 es tervezek venni, és szeretnék rajta skype-ot is használni. Mobil internetre is beruházok, tehát folyamatosan online tudnék lenni skype-on.
Válaszokat előre is kösz
Bence
-
pckownz
őstag
Sziasztok. Van egy nokia 3109C-m. Nagyon a szívemhez nőtt, azonban gari lejárata után 1-2 héttel elromlott. Először a media player-je nem ismert fel minden zeneszámot, illetve a lejátszási listákat érdekesen kezelte. (össze-vissza)
Azután pár gomb tönkrement rajta. Gondoltam dobok rá egy szoftver frissítést. Meg volt, de a probléma még mindig fent áll, nagy meglepetésemre a media playernél is. Valami ötlet, hogy ilyenkor mit lehet tenni? -
babati
aktív tag
üdv. all. függetlenítés kéne nekem lg gt500-hoz ha valaki tud róla valamit írjon please. köszi. üdv.
-
törölt tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy Samsung E250 telefonban, hogy lehet az SMS csengőhangját átállítani?
Tudom, Beállítások, Hangbeállítások stb... de ez nem működik, és az sem h a hangok között kiválasztom a kívánt zenét/hangot, és opciók, beállítás mint...Nem tudja valaki konkrétan, hogy hogy kell?
-
INMOTEP
őstag
Helló Nokia 6500 slide gyártási idöpontot hogy lehet megnézni ?
-
Atti0925
tag
Köszi a válaszokat!
Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
Egy 2 év gyári garival rendelkező független Nokia mobilnál,a Nokia szervizhez kell a számla,vagy elég a garipapír,a garanciális javításhoz?
Remélem érthető voltamRealme Narzo 30 5G
-
honyike
aktív tag
Próbáltad már az Üzemmódok menüben személyre szabni az adott profilokat? Mert ha nem, akkor keresd meg a telefon menüjében, és ott a különböző hangprofilokat tudod beállítani. Ott tudod azt, hogy milyen hangerővel csörögjön, rezegjen-e, billentyűhangok, meg hasonlókat... )
Ha már próbáltad akkor bocsi!
-
uveg
csendes tag
Nokia 5130 as telefonnál hogyan lehet azt megcsinálni hogy ha hívnak akkor ne csörögjön hangosan a telefon?
lenémítottam de ugy is hangosan szól
a telefonnal van gond vagy valahol máshol kell ezt beállítani? -
primo18
csendes tag
kösz a *#7370# kód megoldotta.most már jó
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Régebben még regisztráltam magam a My Nokia rendszerben, viszont most, hogy rég nem Nokia telefonom van, le szeretném mondani a minden hónapban zaklató, rendkívül tartalmas és hatalmas ötleteket adó SMS-eket...A My Nokia weboldalán nem találtam erre hivatkozást, segítenétek? Nagyon megköszönném!
-
INMOTEP
őstag
Kérdezném hogy Nokia 6500 slide ba lehet e tenni 8 gb os micro sd t
-
-
Lasy
veterán
válasz keratom #13592 üzenetére
Keratom, el kell hogy keserítselek, de a w302 az egy SAGEM, nem sony. sajna nem visszafejlődés hanem egy rossz kapcsolat a két tipus között.
sagem alapokra épült, és ezért más is. a w302.
amúgy szerintem lesd meg a telefonkönyv, lehetőségek, egyebek, speciális részt itt lehet megtalálod a mentést, és küldést is.+36702778032
-
keratom
tag
Köszi a részletes magyarázatot.
Sajnos nincs olyan menüpont a kapcsolatoknál, hogy visszaállítás memóriakártyáról.
Egyébként is qrvára kevés lehetőséget kínál itt a menü. Egyértelmű visszalépés a régebbi sanyieriksszonokhoz képest.
Eddig mindig megoldható volt a teljes telefonkönyv átküldése egyik telefonról a másikra, nehezen hiszem el, hogy ennél a telefonnál megfosztják az embert ettől e lehetőségtől, de erősen úgy néz ki, hogy mégis erről van szó.
Vagy én vagyok totál debil és nem jövök rá hogyan kell.
Az mindenesetre gyanús, hogy a kezelési utasításban sincs erről egy árva szó sem. -
válasz qvadis #13602 üzenetére
Téves információ, de ettől függetlenül ágyúval verébre a jelen probléma esetén.
A *#7780# a gyári beállítások visszaállítása, a *#7370# a soft reset, a hard reset pedig a kikapcsolt állapotban négygombos indítás. A *#7470# meg bullshit.
[ Szerkesztve ]
-
GeryPc
senior tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy van egy külföldről behozott telo,itthon lett bele magyar nyelv téve,nem tudom hogy ennek okán,de néha újraindul,vmi ötlet ez mitől lehet és mi oldaná meg a problémát? (samsung s7220-ról van szó)
Esetleg vki rá tudna nézni,mi lehet a baja?Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest