-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MunezXBK #53183 üzenetére
Lehet nem voltam érthető teljesen A Front,és a rear bal oldalát mondjuk az 1-es,és 2-es csatornára,azt nevezzük ki mondjuk akkor balnak,azt lehet hidalni.. A jobb oldalakat a 3-4-es csatornára,így azt is lehet külön hidalni.. tehát van két oldalad,ahol már lehet különbségeket állítani. Gondolom passzív a szett,így a jó sznpad nehéz lesz. de ez esetleg lehet egy megoldás. Ha biamp váltód van,akkor meg felesleges lenne a hidalás.
-
userxy
őstag
Sziasztok!
Első ajtó hangszigeteléshez rendeltem durván 2 m2 STP hangszigetelőt érdeklődnék, hogy hogyan rakjam fel, hogy eredményes is legyen?
-
Lite
őstag
válasz mortalwombaR #53186 üzenetére
Kb. pont ennyi a lényeg, mert ha nem akkora flash, akkor elég a kisebb, és akkor az USB kivezetéssel sem kell bajlódni, van sd kártya elöl, és meg is jöttünk...
-
mortalwombaR
csendes tag
Neken es most igy fejbol kacsa7-nek van kd90bt-je.
Szerintem megeri az idokorr: sokkal jobb a hangzas, minden a helyere kerul, jol fokuszaltak a hangok, az egesz hangzas nagyon 'tiszta' lesz.
Hatranya, h igazan jol nehez beallitani, es igazan csak a bal egyben szol jol. (Bar lehet be lehet az elso ket ulesre is loni) -
Lite
őstag
Helló!
Volt valaki abban a szerencsés helyzetben, hogy hallotta az alábbi fejegységeket?
(1 fórumtársról tudok... )JVC KD-SD80BTE és JVC KD-R90BTE
Ahogy nézem a speciket, az egyiken van SD kártya olvasó, a másikon pedig időkorrekció.
(Ez utóbbi tényleg olyan sokat segít/javít a hangon?)Hangra van-e különbség köztük? Egyenlőre csak önmagában menne, erősítő talán később.
Vagy bárkinek bármi tapasztalata, véleménye van róla, ne kíméljen...Köszönöm!
-
bl0ck
tag
Üdvözlet.
A4 B5 kalaptartóban lévő hangszorók letérdeltek, elhagyták a membránt.
Ki milyen márkát ajánlana, nem kokain árban?
Nincs se erőlködő, se mély. Gyári első Nokia hangszoró alul, meg felül a csipogó vagy mi az, meg egy Pioneer x380 . Ground Zero, vagy Macaudiora gondoltam hirtelen.
Köszöntem. -
törölt tag
-
kacsa7
őstag
válasz PiciPeti #53175 üzenetére
A manual pontosan leírja, hogy híd üzem esetén a front-ra kötött hangszóró a front left és right jelét összegezve kapja meg, míg a rear-re kötött hangszóró a rear left-right jelét.
"The speakers to the FRONT LEFT and FRONT RIGHT terminals to reproduce the audio input in the RCA FRONT LEFT and FRONT RIGHT respectively. Connect the speakers to the BRIDGE terminals to reproduce a mixed signal from the RCA FRONT LEFT and FRONT RIGHT.
The speakers to the REAR LEFT and REAR RIGHT terminals to reproduce the audio input in the RCA
REAR LEFT and REAR RIGHT respectively. Connect the speakers to the BRIDGE terminals to
reproduce a mixed signal from the RCA REAR LEFT and REAR RIGHT" -
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Van egy 147-es alfám 2005-s újabb széria benne gyári BOSE hi-fi-vel ami 6.1 es ami elméletileg ha jól tudom akkor 2 magas az első ajtókban a kilincsnél és 4 általános hangszóró az ajtók alsó részében és hátul 1 szubi. Az a szubi nem nagy, de azért gyönyörűen szólt gyárilag is. Nekem most kiégett az erősitőm ami volt benne gyárilag és le szeretném cserélni és segitségeteket szereném kérni, h milyet vegyek helyette ami által nem kell átköznöm az egész autót ha nem csak elégvolna a csatikat. Szeretnék azért jobb erősitőt mint ami eddig volt ha lehetséges és másik rádiót, mert a gyári nem támogatta se az MP3-at se az USB/aux-ot. A rádió ára cca. 40e a szubié is 40e körül. Szóval a kettő egyben 80e kb. Köszönöm! -
PiciPeti
őstag
válasz MunezXBK #53174 üzenetére
A manual elég szűkszavú, de nem az van, hogy 2 ch módban a front rca párra kell dugni az rca-t, és az erősíőt azt a jelet közösíti a rear-be kötött hsz-re is?
Itt simán elmehet az időkorr beállításod, sőt, ha nem a front rca-ra kötsz mindent, akkor gyakorlatilag mono-ban hallgatod...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kacsa7 #53171 üzenetére
Szerintem átugrottad a legelső kérdésem ezzel kapcsolatban, azért nem érted. Mindenhogy próbáltam.
2 Y-nal, 1-1 RCA-val, 2 pár RCA-val. Mivel Front és Rear csatornáról van szó, egyik oldalt bekötöttem hídban a frontra, másikat rearre, kapcsolót átlőttem 2ch módba.
Nincs és nem is lesz L/R, sehogy. Azért jöttem segítséget kérni, mert nem jön össze. De legyen, leírom a rendszerem, mintha bármin is változtatna.
80PRS fej, Mosconi Gladen One 120.4, Kicx GFQ 5.2, Audio System M Line 100.2, zárt Kicker láda.
Tehát mit matekozzak még a leírtakon kívül?
-
pengusz77
senior tag
kacsa mindig megelőz
-
pengusz77
senior tag
válasz MunezXBK #53170 üzenetére
Csak annyit kell állítani, hogy összesen 2 db rca legyen bekötve az erősítőre. Ahová a bal rca megy. oda kötöd hídba a bal szett hangváltóját, ahová a jobb rca megy, oda a jobb szett hangváltóját.
Ha mind a 4 rca-ba van bemented, úgy fölösleges bármit állítani, úgy valóban az lesz, hogy mindkét oldalra megy mindkét jel, és így tényleg nem lesz soha jó. -
kacsa7
őstag
válasz MunezXBK #53170 üzenetére
Leírtam az előbb. Ha rosszul kötöd, tök8, mit tekergetsz a fejen. Egyik RCA egyik oldal, másik a másik oldal. Ha Y-ozol, abból akkor 2 kell, vagy csak simán 1-1 dugót használsz oldalanként. A másik, ha az erősítő hídban pl. csak az egyik bemenetet használja a párból, akkor sem mind1 a felállás. Végülis Te jöttél segítséget kérni, csak lusta vagy hozzá megadni, ami alapján lehetne. Mind1, majd megoldod valahogy.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz pengusz77 #53168 üzenetére
Pontosan ez van. Tehát nem lesz L/R.
Kacsa7: Nem írnám le ezredszer is a rendszerem. A lényeg, hogy egy 4 csatis erővel szeretném hídban hajtani az első szettet.
De ugye a Front lesz az egyik oldala, Rear a másik és szól minden egyszerre, bármit is állítok.
#53157: Próbáltam így is, nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
pengusz77
senior tag
válasz kacsa7 #53167 üzenetére
Ja bocs, az előző részben neked ment
Én azért kötöttem be úgy, ahogy leírtad, mert eleve 1 pár rca kimenetem van, és picipeti tanácsolta, hogy a balt az egyik oldalra kössem,a jobbat meg a másikra.
Ezzel a bekötéssel semmi gond nincs a színpaddal. Állítólag kicsit balra húz, de passzívnál nehéz középre belőni -
pengusz77
senior tag
Igazság szerint én sem értettem a problémát, mert én így kötöttem be, ahogy te írtad (sőt korábban én is írtam feljebb)
Nem hidalva 2 csatornára, 2 rca, hidalva szintén 2 rca 2x2 csatornára. Nekem ugye passzív, ezért nem tudok hozzászólni az aktív részéhez.
Gondolom ilyenkor az a gond, hogy mind a 4 bemenet megvan, így mindkét hangszóróra megy mindkét hangszóró jele. -
kacsa7
őstag
válasz MunezXBK #53165 üzenetére
Azért nem lesz jó kb. mert mindkét oldali csatorna jelét megkapja mindkét hangszóró, az Y elosztós megoldással. 2 lehetőség van. Vagy csak 1-1 RCA dugó megy oldalanként az erősítőbe, vagy az adott oldali RCA dugót osztod szét 2 Y elosztóval az erősítőnél, hogy a bal oldalnak megfelelő csatorna és a jobb oldalnak megfelelő csatornából legyen 2-2 db dugó. Nem tudom érthetőbben megfogalmazni...
-
kacsa7
őstag
Igazából azt sem értem, mi a kérdés. Nem azzal kell foglalkozni, hova mi van írva, hanem ki hova van kötve.
Az egyik hidalt csatornán lóg 1 hangszóró/vagy a szett egyik oldala, amihez megy az egyik RCA, a másik hidalt csatornán egy másik hangszóró/vagy a szett másik oldala, amihez meg a másik RCA. A bal oldali hangszóróhoz nyilván a bal oldalnak megfelelő RCA menjen, a jobb oldali hangszóróhoz pedig a jobb oldalhoz tartozó RCA. Ez nem bonyolult és egyetem sem kell hozzá. Innentől az időkorr beállítás próbálgatás kérdése. Több dologtól is elmehet az időkorr. Mivel hidalva többlet teljesítmény van, így megerősödött a hangszóró, könnyebben mozgatja az erősítő így lehet, hogy korrigálni kell. Gain megfelelő beállításával, másrészt az időkorrekció beállításával. A másik, hogy hidalva emelkedik a THD, aminek hallható jelei vannak. Egy bizonyos hangerő után lehet, pont nem előnyére válik a hidalás a rendszernek.
Egyébként én próbáltam jó pár erősítőt, és igazán nem kellett egyik után sem belenyúlni az időkorrekcióba, ha az a kezdetek kezdetén normálisan be van lőve.
Egyébként a legegyszerűbben kideríthető, jól van-e kötve, hogy elkezded tekergetni a balance-ot. Ha balra tekered és balra megy, akkor ok. Ha nem, akkor rosszul van kötve, addig pedig az időkorr alapból rossz.
Milyen erősítő, mi van rajta éppen és az hogy van kötve? Rendszer többi eleme?[ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
válasz Osynho #53155 üzenetére
Bár nem 300-ast, hanem 500-ast használok, de ugyanaz hangra a Reference széria. Telt mélyek, élettel teli középtartomány és finom magastartomány jellemzi. Abszolút minden műfajon elvan és van vele lelke a zenének. Bár a Hifo-t nem hallottam, de kb. 10 évvel fiatalabb és felépítésre sem tűnik semmi extrának, úgyhogy kb. ég és föld lehet a hangjuk között. Szettre nagyon jó választás. Viszont ha aktívozni kell, akkor nehéz dió, mert annyira jó a tere és a hangja, hogy bármi mást raksz be mellé, az ki fog lógni. Én már küzdök egy ideje, hogy találjak az 500-asnak tesót, pedig már volt mellette ZX200 magason, AS Twister széria, Alpine 3544/3542. Mind elmarad hangban.
Viszont ha tudsz működő példányt, akár érdekelne[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Pár napja feltűnt az autóban,hogy nem szól a bal oldali hangszóróm az ajtóban. Gondoltam leveszem a kárpitot és megnézem.A hangváltóig elmegy a hang és tovább is megy a magas hangsugárzóhoz mert az szól.Viszont a középhez nem tudom.Megmérni sem tudom mert nincs mivel és a hangszórót sem tudom egyszerűen kiszedni a szigetelés miatt.Előfordulhat egy hangszóróval,hogy bedöglik? Nincs hajtva nincs bömböltetve normál használatban volt.Vagy a hangváltóm krepált be?[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
A Soundstream Reference 300 milyen hangú egy Hifonics TX880-hoz képest?
-
-
Gyumadár
tag
Hali!
Ajánlanátok DLD500+ Hajtására kisméretű erősítőt? Most egy Kicx kap 27 hajtja, de méretileg nem igazán fér el, ezt szeretném lecserélni. Minőségileg csak előre!
Köszönöm! -
No.01
őstag
válasz PiciPeti #53151 üzenetére
Nincs baja?? Epp h van... mellesleg a magnesek akkorak benne, mint egy 5Ft-os... azt gondolom, h ennel tenyleg barmi jobb megha csak talalomra valasztok is.
Kozben ha jol olvasgatok akkor az erzekenyseg az ami nekem kell, de itt kicsit megakadtam mert van ahol azt irjak, h az a jo ha minel magasabb, de nekem meg regrol ugy remlik, h pont az ellenkezoje kellene nekem.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Gyari fejegyseghez vennek elso komponen szettet. Van v.mi szam ami segit ennek a kivalasztasaban ha jol emlekszem. (sem erosito sem mas extra nincs es nem is lesz az autoban de tartok attol, h a gyari radio nem tudja jol meghajtani(?) majd az uj hangszorokat)
A masik kerdes, rezgescsillapitasra van v.mi valoban jo minosegu jo ar/ertek arannyal biro termek? A Dynamat elhiszem, h jo, de kicsit sokallom. (bar a kollegam maganak csinalta katranypapirbol olcso, de szerintem nem jo. Az egy dolog, h beepitett ajtonkent +X kg-t, de a tapadas es tarsai... meg o sem biztos abban, h nyaron a nagy melegben nem folyik majd ki v.hol )
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem akarna Hanno Protecto PF 830-at venni? Maradt ki nekem...Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
MunezXBK
nagyúr
Valaki help pls.
Hogy kell 4 csatis erőt úgy kötni, hogy hídban hajtva megmaradjon a nehezen belőtt színpad? 2/4 csatorna kapcsoló van rajta, de bárhogy kötöm, nem lesz jobb/bal oldal.
Kifogytam az ötletekből.
-
Huawei
tag
Na én annyit haladtam a dologgal, hogy volt lehetőségem lemérni a régi erősítőmet a saját fejegységemmel. Haverom vette meg tőlem a Spectron SPA-2200Z erősítőt. Bedobtuk az ő kocsijába a fejegységemet és azzal megnéztem, hogy azon a hangerőn amin szoktam hallgatni (20) mit mutat. Kb 3/4 állásban volt a gain ahogy régen is használtam. Így adott 10V körül. Koppra kitekerve 11,7V. Na megnéztem az Emphasert is ugyan így. Ott 3/4 állásban 6V koppra kitekert gain-el 8,5V. Már nekem ez is nagyon sántít. Elvileg az Empi erősebb. Ha lesz időm akkor kiszerelem és megy valami hozzáértőhöz.
-
rtzui
csendes tag
Munkás autóba(Citroen AX) fejről hajtva melyik konfig a jobb?
Elől 13-as koax, elől 13-as komponens szett, hátul kalaptartó ovál?
Esetleg egy elől koax+hátul ovál is játszhat. -
nagyúr
Mai tanulsag. Ha 80prs-en BT hivas kozben nem rakja ki a fejegyseg a telefonrol a hangszorora a hangot, akkor frissitsetek a BT firmwaret. Pioneer oldalarol letoltheto a legfrissebb, androidos telefonrol 5 perc alatt frissitheto siman.
Thx a tippet munez
-
G.Zs.
senior tag
válasz PiciPeti #53137 üzenetére
Bezony, annak a kis STEG-nek nagyon szep hangja van. Sok erositot kiprobaltam annak idejen a rendszeremben es azt a fajta csillogast, reszeletesseget amit a Steg AQ/QM szeriaja nyujt nem talaltam meg mas erositok hangjaban. Magas es kozeptartomanyban ezek az erositok verhetelen voltak a sajat arkategoriajukban. Volt alkalmam meg annak idejen egy STEG QM75.2 vs. STEG K9 tesztre.
Nah, a K9-nek volt aztan csak igazan szep hangja. Meg egy fokkal tobb reszlet, kristalytiszta hangzas. Jo lenne tudni honnan lehetne meg szerezni ilyeneket.Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Khaosz55
addikt
Ki lehet valahol próbálni többféle mélynyomót?
A következőket próbálnám ki az autómban és persze mást is ha jó:
Gladen SQX 12 EXTREME
Hertz HX 300DPróba nélkül nem igen akarom megvenni egyiket sem.
-
PiciPeti
őstag
válasz kacsa7 #53138 üzenetére
Köszi, lehet élek majd a felajánlással...
Fura dolog ez a részletek kérdés... Az Alpine-nál a nagyon direkt részletek (már ha tehetünk így különbséget) megvannak, az úgy az arcába tolja az embernek, de ugyanakkor a finomságok (pl ahogy lecsúszik egy pengető a húrról), az már fedett, mosott. Ugyanakkor az arcba tolt részletek se finomak, inkább csak hangosak, mintha az az adott hang ki lenne emelve. Nekem nem tetszett ez a karakter az én rendszeremben. Nálad teljesen máshogy szólt... Fura...
Ha a ZX 200 hasonló karakter mint a ZX450, akkor az még esélyes lehet, annak a teteje nagyon rendben van.
-
kacsa7
őstag
válasz PiciPeti #53137 üzenetére
Ha szét akarod még borítani, tudok adni egy Phoenix Gold ZX200-at és egy Soundstream Reference 160S-t is, hogy beállíthasd a sorba
A 3542-nél érdekes, hogy Nálad nincsenek részletek, mert még a Soundstream Reference mellett és után sem éreztem, hogy a 3542 ne lenne részletező. A ZX200 és a Reference-hez képest pedig annak volt a "legcsillogósabb" teteje nálam. Inkább vadnak mondanám kicsit, és térben elmarad a másik kettőtől. A mélyközéppel pedig szerintem azért nem áll össze, mert az Alpi hangzásvilágban ott a V EQ érzés, ami miatt kb. halottnak érződik a középtartomány. Alpi erősítővel jól összeszól, de én is azért űztem el, mert a Soundstream Reference 500-al nem állt jól össze a közepe.
-
PiciPeti
őstag
válasz PiciPeti #53121 üzenetére
Nos Uraim, páran beletaláltatok.
Számomra pedig meglepő eredmény született...
A kis steg kb agyonverte az összeset, ahogy G.ZS. írta, ennek van a legrészletezőbb, és legcsillogósabb hangja, amellett, hogy mindezt természetesnek is érzi az ember...
A hangok szépen leválnak a hangszóróról, viszont az időkorr borult, időm meg nem volt fixen beépíteni, beállítani. Szóval térről nem tudok még nyilatkozni, de szerintem nem lesz gond...És akkor sorban a többi versenyző:
2. Hifo Vulcan:
-Nagyon-nagyon természetes hang, főleg az énekesek lenyűgözőek vele, viszont nincs meg a csillogás, kevesebb, vagy inkább kevésbé hangsúlyos részletek mint a steggel.3. Macrom 42.05:
(Már megszoktam az elmúlt 1 évben, de azért igyekszem objektív lenni... )
-Mosott a teteje, nincs csillogás, viszont egész részletező. A tere, és a fókuszáltsága elég jó, pontos. Meleg, természetes hangkarakter, valószínű ezért érződik tompának...4. Alpine 3542:
-Mosottnak érzem a tetejét, se részletek, se csillogás nincs annyira jelen. Ráadásul nem is érzem természetesnek a hangját, valahogy a mélyközéppel se áll össze a kép. Meglepő, mert titkon ezt vártam első helyre... Valahogy nem illik hozzám. -
olahpal82
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok. Segítsetek.
Szert tettem egy Hertz HSK 3 utas szettre. Adott egy RX 44 és egy RX 22 arősítő.
Aktív rendszert szeretnék, de a 3 utas szett már meghaladja tudásomat. Segítsetek, hogyan kössem be, hogy élvezhető rendszert kapjak. Nem igazán tetszik így elsőre a saját passzív váltója, lehet még a xion fwx is jobb volt, de hát az csak kétutas volt. Csináltassak egy egyedi 3 utas váltót, több állítási lehetőséggel? (Ha igen milyen is lenne a legjobb) Vagy böjtöljek ki egy Bit One hangprocit? Ehhez a rendszerhez illik az RX széria? Esetleg elégedjek meg ennél a rendszernél a gyári passziv váltóval?
A fej: Clarion DXZ928 (időkorrekciós, 3pár, magas jel)Szerintetek?
Üdv
-
PartyNewl
tag
Pioneer MVH-X580BT!
Na szóval ő lenne az X560BT-nek az utóda most néztem a Pioneer honlapján, 2016-os termék ha jól látom.
Letisztultabb lett a külső visszakerült előre az usb, belső talán ugyan az.
A kérdés már csak az honnan lehet beszerezni és mennyiért? -
G.Zs.
senior tag
válasz PiciPeti #53121 üzenetére
Steg
Teszteltem par eve Audio System HS 25pro-val a 3542-t meg a 45.2-t. Nalam a Steg-gel csillogobb es reszletesebb volt a magas. A fej ugy emlekszem Alpine 9833R volt.
A hifo-t nem probaltam, szal vallalok egy kis rizikot a szavazattal.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
nagyúr
Haha en tudom, de nem lovom le a poent
-
PiciPeti
őstag
Üdvözletem!
Feldobom a kérdést, kíváncsi vagyok, ki mit gondol:
Csillogás kerestem a magasamhoz, minden volt már cserélve, csak erősítő, és hsz kábel nem. Jelenleg egy Macrom 42.05 hajtja a Rainbow CAL25-öt, Pio 80PRS fej, Klotz MC5000 RCA, Cordail CLS 225 hsz kábel.A bepróbált erősítők:
-Hifonics Vulcan VII
-Steg QM 45.2
-Alpine 3542Kérdés, ki került ki győztesként szerintetek?
Az ideális padlólemez:
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Tervezek beszerezni egy mélynyomót. Zártat szeretnék, amiket eddig néztem az a DLD 500+ és a Hertz DBX 25.3. Újonnan venném, nagyjából egy áron vannak. Vagy esetleg megérné a plusz pénzt a Hertz DBX 30.3?Más: Jelenleg az Axton C609 + Audio System 165 plus van, és kétszer is előfordult hogy lemerült az autó. Kimértem, és kikapcsolt állapotban 13mA fogyasztás van. Ez normális?
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Tud valaki olyan (akár mechanika nélküli) fejet, ami lejátssza a 96 kHz/24 bit felvételeket (wav, flac)?
-
HornedReaper
senior tag
Szerintetek melyik a jobb megoldás, fejjel lefelé beépíteni a kesztyűtartó alá közvetlenül a JBL GX-A604 erősítőt, vagy tetejével felfelé, de akkor kis távtartók miatt csak kb. 0,5 cm üres rész lenne felette..
-
Nagyfejű
aktív tag
Mac audio aliante 10" mit erhet manapsag?
-
Adonimus
senior tag
válasz Akos1994 #53101 üzenetére
Meg amúgy is amikor beengeded az ablakot a hangszóró mögé, azt a hangszóró nemigen szereti. Nekem is változik a hang. Pl a mély nem olyan szép, meg már nem érződik úgy a levegő nyomás de sokkal erősebb lesz. Az első szett is másabb lehúzott ablakkal.
Urak. Nem találok sehol értelmes eladód vagy terméket, mivel a fejegységet is innen sikerült beszerezni, ide is írnék.
Keresek JBL Gt5 2402br mélyládát és/vagy sztereo/mono erősítőt ami tud stabil 2ohmon, 5-600 watt RMS-t, és huzamosabb ideig is tudna nagy hangerőn zúzni 2db 275wattos nyomót.adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Joe fiú
senior tag
Urak, Murphy beigazolódott. Ugye írtam, hogy menetközben leprotectelt a Dragster erősítőm. Azóta Gombinál van és mindketten tanácstalanok vagyunk, hogy mi a baja. Azt mondta átnézte, rámért mindenre és minden jó, de mégis letilt indulásnál. Még egy dolog lehet, hogy túl nagy jelet kapott a bemenetnél és ott a kis ellenállás rosszalkodik. Valakinek volt már ilyen baja? Ute 92 BT volt a fej, nem is volt feltekerve a gain, sem az erősítő, szóval szerinte még előtte kaphatott valami nem túl szimpatikus jelet.
-
Akos1994
aktív tag
Nektek is köddé szokott válni a közép/mélyközép tartomány a komponens szetten ha lehúzzátok az ablakot?
Felhúzott ablakkal tökéletes az egyensúly, lehúzott ablakkal hirtelen a magassugárzó kb. kétszer hangosabb lesz érzetre, a mélyközép meg kb. hangerejének felét elveszti egyszerűen. Minnél jobban lehúzom fokozatosan annál rosszabb. Ez normális vagy csak nálam ennyire durva? Mintha más autókban (gyári rendszereknél) nem hallanék ilyen drasztikus különbséget. Oké, ott nincs is sokból veszteni, de akkor is. Normális autóhifivel meg sajnos nincs összehasonlítási alapom.
Peugeot 106, ajtó kibituzva, lehető legjobban lezárva mindenhol, Eton Pow 172 komponens szett, Hifonics Jupiter VIII erősítő.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest