-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtzui
csendes tag
Tér, színpad nem kell.
De hogy is van ez neked? Egy pár ovál és egy pár komponens szett vagy ovál és csipogó?
Most olvastam itt a fórumon valamilyen 'bi-wire' megoldást. A front és a rear egyben a keresztváltóig, és onnan szétszedve. Erősítő imitáció? Ehhez viszont szett kellene. -
rtzui
csendes tag
Kalaptartóba mit javasoltok fejről hajtva? Ovált, vagy 16-os komponens szettet?
Az első ajtó abszolút felejtős...10cm a gyári; kiemelőkeret és a szigetelés nem játszik.
Az ovál 95dB, a 16-os szett 91dB, Hz-ben is lentebb megy az ovál. A szettet viszont később tudnám tovább vinni másik autóba.Nem cél a csomagtérajtó rezgetése, viszont örülnék, ha lenne egy kis mélytartományom, emiatt és az érzékenység miatt inkább az ovál felé húzok. Nagyon eltorzítja a mélyet az ovál?
MM-ben hallgatva pl. ugyanolyan gyártó/típus oválját jobbnak hallani e tekintetben. Hangzásban viszont a szett jobb lenne, nem tudom mennyire "torzítaná el" a hallásom az ovál hangja. Heti 20 órát ülnék ebben a kocsiban.
Gondolkodtam kis erősítő-komponens szett variáción is, de az dupla annyiba kerülne kb...nem tudom hozna-e annyit...hangerő jönne de a mély még így kevés lenne? -
rtzui
csendes tag
Munkás autóba(Citroen AX) fejről hajtva melyik konfig a jobb?
Elől 13-as koax, elől 13-as komponens szett, hátul kalaptartó ovál?
Esetleg egy elől koax+hátul ovál is játszhat. -
rtzui
csendes tag
válasz lautnermark #52993 üzenetére
Tényleg...egy nagy pendrive-ra ráfér minden.
Igényeken még agyalok....változtatható háttérvilágítás. USB, aux. RCA-k száma még kérdőjeles.
Relkatíve gyorsan tekerjen, mert mixeket hallgatok főleg.[ Szerkesztve ]
-
rtzui
csendes tag
válasz lautnermark #52985 üzenetére
Sajna kell a CD(mp3) Más márka esetleg? Így hirtelen a Jvc-t találtam, ami tetszik árban is.
-
rtzui
csendes tag
Üdv!
Használt fejegységet vennék, két JVC közül tudnálok segíteni melyiket válasszam?
KD-R551 vagy KD-R621.
Nem találok semmilyen weblapot, ahol lenne összehasonlító...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest