-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
na, hát éppen összeállt a hifim a bmw e36 coupéban, erre eladtam a kocsit
Az utód egy e39 touring lett. Azt olvastam a neten már előtte is, hogy nagyon gyenge az e39 hifije, de nem gondoltam, hogy ennyire.... Komolyan mondom, hogy semmivel nem jobb, mint az e36-é... Vicc. Nem, inkább tragédia
Na mindegy. A lényeg:
Az előző hifi építésnél azt hittem, hogy majd én kitalálom a tutit, megvettem a kútfő agyamból kiválasztott cuccokat, aztán jól megszívtam Pl a koax hangszórókkal... rohadt sok volt a magas. Na, most nem fogom ezt a hibát elkövetni, hallgatni fogok rátok
Szóval adott egy gyári hifi rendszer. Mivel a fejegység a gyári és azt nem is akarom lecserélni, így nincsen rca kimenetem. Tudom, hogy ellenzitek, de én nem vagyok nagy audiofil, csak egy kis pluszt akarok, ezért a tervem az, hogy marad a gyári erősítő. Nincs kedvem szétkapni a kocsit, meg kábelezni meg minden.
Szóval, úgy kezdeném, hogy a ritka gagyi nokia hangszórókat lecserélném valami normálisra.
Kezdeném az első ajtókban lévőkkel, ami a lábnál van. 13cm-es mélysugárzók lennének elvileg. Gyakorlatilag semmi mélyet nem lehet hallani Szóval szükségem lenne egy 13cm-es mélysugárzóra, amit tudok egy gyári erősítőről hajtani (gondolom vmi nagy érzékenységű kellene). Mit ajánlotok?Másik: a régi kocsiból kivett ládámat viszont beraknám. Egy hertz hbx20-asról van szó. Eddig egy signat ram3-ról hajtottam, de most lett egy rodek r2100a-m. Szerintetek melyiket építsem inkább be? Szükségem lesz jelszint átalakítóra a dologhoz... Milyet ajánlotok? Hogyan kell ebben az esetben bekötni a mélyládát? Nekem az volt az elképzelésem, hogy az egyik hátsó hangszóróba menő jelet ketté osztom, az egyik továbbra is megy a hangszóróa, a másik pedig a jelszint átalakítóba, onnan pedig az erősítőre ami a mélyládát hajtja.
akár linkeket v ajánlatokat is várokköszi előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest