-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz KRISSTUS #41093 üzenetére
Nem teljesen értem / vagyok tisztában a car PC előnyeivel. Az addig ok, hogy a PC egy végtelen lehetőségeket nyújtó platform, de nekem, mint autót vezető, zenét hallgató embernek, miben nyújt többet, mint egy jobban felszerelt fej? Ok, minden formátumot lejátszik, lehet akár videót is nézni (ez engem nem érint), nade én ugyanúgy elindítom a zenét a HDD-ről és hallgatom.
A következő kérdés a befektetett energia és pénz. Mennyiből jön ki egy valamirevaló PC, ha csak az alkatrészeket nézzük és mennyi munka, szakértelem, türelem,szabadidő kell a megépítéséhez?
A következő probléma, ami autó hifi specifikus, így a hangkártya nem feltétlenül tudja: az aktív vágás és az időkorrekció. Ezeket hogy oldod meg PC-vel?
Aztán az is felmerül bennem, hogy a pc alkatrészek mit szólnak a páralecsapódáshoz? 3 év alatt nem volt gondod ezzel?
B-enji: Sajnos a mappaszerkezet elejére ugrásra nem találtam még megoldást, de keresem. Az ABC sorrendbe rendezést a FAT Sorter nevű programmal oldottam meg, 133gb zenét 3-4 sec alatt sorba rakott.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest