Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
fattyu666 #8381 üzenetére
Ügyes kis konstrukció ez a tábori mindentudó maróasztal! Ha valaki külső helyszíneken dolgozik, netán nagyon kicsi a műhelyként szolgáló barkácsoló tere, annak megfontolandó.
Az én szempontjaimnak ugyan nagyon más való, nem igazán precíz eszköz, de kétségtelenül leleményes. Nem tudom, honnan merítette a megoldásokat, nem hinném, hogy mindent saját kútfőből, de ha ennek nem létezik úgymond perfekt, sorozatgyártott előzménye (INCRA módra) akkor érdemes lenne gyárthatóvá tenni. Alumíniumból, kicsit finomítva rajta.Amit meg Márton linkelt, ez az orosz Korvett egészen stabil kis jószágnak tűnik. Nekem mondjuk nem az jut róla eszembe, hogy miként kellene fára "átírni", sőt, hogyan lehetne még masszívabbá tenni, de jó. De kísértetiesen hasonlít a Bernardóra...
Ja, és az a sárga maró, ami dolgozik benne, az nagy valószínűség szerint a másik kínai gyártó terméke, amit én unimaxosnak nevezek!
Itt a választékuk:
http://www.korvett.ru/shop/CID_13.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Kugoo Kirin G1
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest