Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
"elvben is volna több fajta"
A pneumatikus elvű hatékonyabb, tartósabb, könnyebb és kényelmesebb a használata.
Amit csak ütvefúróként tüntetnek fel (még a drágábbak is!), azok racsnis közbeiktatott ütőművel fúrnak. A legjobb racsni is behal 1-200 10-es lyuk kifúrása után. Hangja lesz még, de ereje már semmi. Nekem van egy Flex ilyenem. Tíz éve már csak fúrok vele ütés nélkül, mert ütni nem tud, csak visít - pedig amikor vettem, közel egy évi fizetésem volt az ára.
Csak betonfúrásra tudok gondolni, ha ütvefúróról van szó, hiszen a téglát amerikánerrel is játék kilukasztani.
Legolcsóbban a B&D-től láttam vmi 18-ért pneumatikust, vizszintes elrendezésűt - 1,8 j ütőerővel, aztán 25-ért ugyanezt 2 j felett. Ha valaki megbíztatna, h jó gép, lehet, h nem is gondolkodnék többé rajta - de sajnos nincs tapasztalatom vele.
Úgy tapasztaltam, h 40 ezer pénz alatt már van ugyan jó gép, csak nem tartós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest