-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gasparius
aktív tag
válasz jozsi252 #6620 üzenetére
Nos, nekem egy DUNE HD 101-em van, wifi nélküli, de nem hiányzik, mert hálózatban van.
Nincs benne HDD, egy TP-Link routerhez csatlakozik LAN-nal, ugyanoda fut be a PC is.Tökéletesen játszik mindent, aazaz majdnem mindent, mert ban vagy 2 olyan Xvidem, amit nem hajlandó elindítani.
Néha előfordul, hogy a PC nem jelenik meg a lejátszóban, de ennek a gépemen kell keresni az okát, lehet, hogy a Win7 szarakodik.
Teljesen jól játszik mindent gépről, a menüje, a fájlelérés semmivel sem lassúbb, mint a rácsatlakoztatott HDD-ről, soha semmire se kell várni, azonnal beolvassa és már játssza is.
Én csak ajánlani tudom, új, tavaly őszi készülék, sorba jönnek a frissítések hozzá, díjnyertes volt a megjelenése után.
Én a gyenge pontjának a távirányítót mondanám, mert nekem nem tetszik a gombleosztás rajta.
Mások mondják, hogy a HD hangokkal van valami gond, talán az új fw majd megoldja, nekem nem számít, engem tökéletesen kielégít a sztereó hang is.Ha mélyebben is érdekel, ezt a bemutató videót nézd meg, nekem is innen jött meg a kedvem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest