Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én már olyat is hallottam, hogy karácsony utánra. Itt egy kép, hogy milyenre volt eredetileg tervezve, és milyen lesz valójában. Elég nagy a változás a farán, mintha valami gond lett volna a komponens kimenettel, de csak félinformációkat hallottam.
Jött tegnap egy beta fw frissítés a 101-hez, de ugye a híres Dune támogatás, kemény 3kbps letöltési sebességgel lehet szedni
...Csak legyen annyi készleten hogy ki tudják majd szolgálni az igényeket. ...
Jó sok csalódott vásárló lesz, ha valamit nem kezdenek a HD audió gondokkal. Szinte az összes TrueHD anyaggal rendelkező filmnél fellép, hogy hangerő emelkedéskor kihagy 1-1 milliszekundumot a hang. Alig hallható, de nagyon zavaró. 1-2 HD MA filmnél 1 percre is elmegy a hang, de ez kevésbé jellemző. A Popboxnál eddig 2 fw frissítés sem segített rajta, egyelőre próbálkoznak. Mivel a 301 is ugyanaz a 8670 chip, így a hiba ott is jelen lesz. Több felhasználónak kell majd a Dune support felé jelezni, mert amíg néhány ember sír, addig leszarják. A V8 fórumán is sokat írnak róla, kb így kell elképzelni. Ha sikerül 8 óra alatt leszedni a 80mb-os update-et, majd megosztom megoldották-e. Már elsőre is írtam, ha ezt kiküszöbölik, akkor mindkét kicsi Dune best buy lesz.]
[ Szerkesztve ]
-
-
bajnokpityu
félisten
jól mondod.
házimozinál is kihallható a difi,de egy jó 2.0s láncon üvölt.
egy wdtv-t alakitott át ismerős,aminek gyárilag optikai kimenete van, de az optikai kimenet egy nyákra épített integrált kit szokot lenni, aminek a lábairól le lehet venni az eredeti koaksz jelet,és ki lehet vezetni.Minimoa: pont ez a baj.nagyon minimális CRC összegzés van csak az spdifen,és sem az időzités,sem a tökéletes átvitel nem megoldott.a céleszköz nem is tud vissza komunikálni, hogy mit kapott meg.
kevered a kábelt,mint átviteli közeget a kommunikációs protokollal.
TCPIP nyilván garantált az átvitel,de az egy csomagkapcsolt átvitel, az spdif meg stream jellegű.[ Szerkesztve ]
-
Minimoa
tag
ezzel most nem állnék le vitatkozni, mert erősen offtopic lenne, de elég érdekes lenne, ha úgy tervezték volna a TOSLINK-et, hogy nem garantálható a hibamentes digitális adatátvitel.
Nézzük már meg, hogy az optikai gerinceken mekkora sávszélességet kell átvinni hibátlanul! Gigabitek mennek át rajtuk másodpercenként! És nem lehet hiba bennük a csatorna végén!
-
Patice
Topikgazda
válasz Minimoa #5087 üzenetére
De, ugyan azt a digitális jelet akarja mindkettő átvinni, csak az optikainál van egy elektromos --> fény + fény --> elektromos jelátalakítás és ez a jitter miatt okozhat (és állítólag okoz is) hangzásbeli különbségeket. Én még nem tapasztaltam, mert még nincsenek hozzá eszközeim. Ez az elméleti alap. De bajnokpityu szerintem tud erről mesélni.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Patice
Topikgazda
válasz bajnokpityu #5083 üzenetére
Rendelek kínából HDMI-koax átalakítót Ha nincs ilyen akkor meg legyártják.
-
Minimoa
tag
Állj!
A digit koax és az optika nem ugyanazt a digitális jelet viszi át?
Az egyiken fény, a másikon elektronok hordozzák ugyanazt a digitális információt, nem?
Tehát a modulátor - koax/optikai kábel - demodulátor jelút két végén ugyanaz a digitális információ lesz.
Akkor miért jobb a digit koax?
-
Minimoa
tag
válasz bajnokpityu #5083 üzenetére
ennek sincs digi koaksz kijárata,tehát ugyanúgy használhatatlan lesz komolyabb zenehallgatásra.
azaz belenyúlás nélkül nem, mert optikaiból azért általában lehet hardveres koakszot csinálni, némi mókolással,de sztem fene megette.
Tv nélkül meg tényleg kezelhetőnek kellene lennie egy zenelejátszónak,mert a nagy felületeket le kell takarni valami akusztikus szigetelővel(pl pokróc).
Ezt most nem értem. Egyrészt, hogy a digit koax miért jobb átvitel mint az optika.
De ha ez így is lenne, akkor ha optikaiból csinálsz koaxot, miért is lesz alkalmasabb zenehallgatásra, mint az optikai átvitellel?Mi ez a pokrócos dolog?
-
bajnokpityu
félisten
ennek sincs digi koaksz kijárata,tehát ugyanúgy használhatatlan lesz komolyabb zenehallgatásra.
azaz belenyúlás nélkül nem, mert optikaiból azért általában lehet hardveres koakszot csinálni, némi mókolással,de sztem fene megette.
Tv nélkül meg tényleg kezelhetőnek kellene lennie egy zenelejátszónak,mert a nagy felületeket le kell takarni valami akusztikus szigetelővel(pl pokróc).
-
Patice
Topikgazda
válasz #75912448 #5077 üzenetére
Elméletileg jövő hétre ígérték a Dune HD-TV 301-es megjelenését. Csak legyen annyi készleten hogy ki tudják majd szolgálni az igényeket.
Nekem is fáj a fogam egy ilyen kis kütyüre. Kicsi, de mégis sokat tud, és azért egy 2,5-ös vinyót is bele lehet pakolni. Ha kicsit normalizálódnak az árak egy legalább 500 GB-ossal megtömi az ember, rákötöd hálóra és a TV-re és kész. Max. egy kapcsolható kis kijelzőt hiányolok róla.
Ez a kijelző dolog egyszer szóba kerül egy beszélgetésemben és akkor az jutott az eszembe, hogy kijelzőnek lehetne használni egy kis méretű USB-s LCD képernyőt.
Mondjuk amikor csak zenét akarok róla hallgatni.De utána rájöttem, mert felesleges. Androidos telóról simán vezérelhető. Valahogy csak megoldható, hogy a telón böngéssze az ember a médiakönyvtárakat, vagy a lejátszási listákat.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
Ez az xtremer prodigy lejátszoja van valakinek?
Mik a tapasztalatok, érdemes ilyet venni? -
ufocsalad
tag
Sziasztok!
Szükség lenne egy olyan MC-re
Amit buta TV -re is rá lehet kötni (HDMI nincs, scart-rca van)
adást tudjon rögzíteni és valahogy a hálózattal is kapcsolatba lehessen hozni(wifi, LAN mindegy)Létezik ily jószág? amiket végig nézegettem azok mind külön tudják
-
salapp
addikt
válasz Minimoa #5071 üzenetére
Húú, te se vettél még semmit? Üdv a klubban!
Én mondjuk már szerencsére túljutottam ezen a szakaszon, de megértelek.
Az S100-al azóta már kipróbáltam a torrent letöltést is. Kulturált, könnyen beállítható.
És végre találtam valamit, amit nem játszik le: DTS-wav. Ez nem megy neki. Persze nem tudom, hogy megy-e egyáltalán bármelyiknek is.
Majd 2 év múlva a következő kütyü biztos Dune lesz, mert azért minden magamfajta beoltott fickónak jár egyszer egy ilyen.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Molyos
csendes tag
Ahogy olvasgattam még most egy kicsit nekem is a HDI DUNE HD TV-101 keltette fel az érdeklődésem. Itt a prohardveren is jókat mondtak a teszteben, meg aránylag mindenhol dicsérik. Ha emellett döntenék biztosan jól járnék? Nem szeretnék a képminőségben csalódni.
-
Minimoa
tag
Én is már egy ideje tipródok a kiválasztáson.
Igényeim közt szerepel, hogy minden hangformátumot támogasson, legyen torrent, rádugott winyót az otthoni hálóról tudja elérni, dvd és bd menü legyen, optikai és/vagy koax hangkimenet is legyen. Ventillátor viszont NE legyen.
~30kHUF-nál többet nem akarok rá költeniElindultam annó a WDTV Livetól (g2), de a szakfórumon is már panaszkodtak, hogy jön az utód és a gyártó lesz@rja a meglevő lejátszókat. Így az kiesett.
Xtreamer nem tudja a torrentet. Kiesett.
AC Ryan mini2 nem tudja a torrentet. Kiesett.
AC Ryan HD2 árban sok.Az Egreat-ek jöttek, szimpatikusak voltak, speckó szerint pont meg van benne minden, ami nekem kell.
(Közben kikristályosodott, hogy vagy Realtek 1185-ös proci, vagy Sigma864x vagy Sigma 867x. Az Extreamer Prodigy-re majdnem elcsábultam.)Szóval az EGreat R1-II-vel szemeztem, aztán kiderült, hogy nem kapható. Bár a Speedshoposok 1 hete mondták, hogy 1.5 hét múlva lesz. (Holnap felhívom őket, hogy most hol tart a visszaszámlálás.)
Az EGreat S1A is jó lenne, csak nem kapható.
A HiMedia 600-at csak külföldről tudnám megvenni és bár csábító, nem vagyok annyira bátor a garancia miatt.Mint látszik, a kör bezárult....
Úgy döntöttem, hogy a torrentből engedek és most a Netgear NeoTV 550 áll nyerésre. Még alszom rá egyet, aztán szerintem megrendelem (miután a Speedshoppal beszéltem az Egreat R1-II ügyében.)
Ja és mindegyikről elolvastam a vonatkozó szaktopikokat. Mindnek van valakinél valamilyen hülye hibája.....Ha ezeket nézném, soha nem lenne média lejátszóm.....
Megnéztem, hogy a dokumentált hibák mennyire gyakoriak és az én szokásaimat mennyire zavarná. Ez alapján döntök.
Nagyon nem egyszerű a dolog.
-
Molyos
csendes tag
Annyi kérdésem még azért lenne hogy ez az asus o!play mini plus mennyit játszik le az itteni teszt videókból? Van-e esetleg más készülék is ilyen ár/érték arányban? Meg az Eagretekről szinte mindenhol lehet olvasni ez azért van csak mert az olcsóbb kategóriákban is van készülékük?
-
mandju
senior tag
Nekem is küldheted azt a linket...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Injun
senior tag
Mennyire jó minőségben játsza le a BD filmeket a Ps3?A DVD-ket felkonvertálja 1080-ra?Köszi ha valaki tudja a választ.
-
-
-
dh66e
veterán
válasz szucsinka #5053 üzenetére
Odaadom a playát amit most árulok lehet meglepődsz hogy mi mindent visz reccenés nélkül az említett chippel.
Az is igaz hogy nincs gyári támogatás ezekre szinte már egy év múltán,és ez az alsó szegmensben főleg igaz az ennyimre sincs már, de nem is bánom mert az orosz hackerek többet tudnak(akarnak) kihozni egy ilyen chipből mint maga a gyártó cég-mondjuk utóbbi a mai világban érthető.Sajnos. -
őstag
-igényes, jól használható távirányító"
hát ennek jo szar igy a képröl itélve
kicsit hazabeszélek de ezt láttad már?:[link]
32 ropi elég jol müxik általad felsoroltakat messze tulszárnyalja
hát igen vagy ottvannak még az egreat-ok a speedshopban elég nagy a választék
Molyos lesd meg te is hátha[ Szerkesztve ]
-
Molyos
csendes tag
Valószínűleg most csak egy 42-es fog bele férni a keretbe, ha csak ne lesz valami hihetetlen akció, de azt nem hiszem
-
Jimmy8
senior tag
válasz szucsinka #5051 üzenetére
Szia!
Az hogy régebbi chip: nem érdekel, mert ez is tudja ami nekem kell... Ennyi pénzért van újabb? A VENICE még régebbi...
Még ez is sok érte, mertsz@rtnem fognak érni pár év múlva (a drágábbak sem)..."....fent sincs a playád az oldalon ugyhogy sokat értél vele...." : akkor csak a szemem káprázik
Ha hangban (nem HD sok.1, hanem stereo) jobbat tudsz realtek-est, ami filmbeli szolgáltatásokban, támogatásban jobb mint az általam kinézett, akkor írjad
[ Szerkesztve ]
-
Molyos
csendes tag
Sziasztok, még ebben az évben veszek egy plazma tv-t és szeretnék egy médialejátszót is hozzá. Kb. 30 000 ft az amit rászánnék. Melyik modelleket ajánlanátok annak fényében hogy nekem pl. nem fontos sem a hálózati dolgok sem a 3D. Ha csak külső winchestert fogad az sem nagy baj. Viszont azért a lehető legjobb lejátszási képességei legyenek ezért az árért. Ebben szeretném segítségetek kérni, mert nagyon nem vagyok jártas a témában. Az 1. hozzászólást természetesen azért elolvastam. Köszi előre is.
Molyos
-
őstag
+terméktámogatást sem várjál túl sokat
dh66e:igazábol semmi csak a realtek embere vagyok
konkrétan az a bajom hogy ha most vki vásárol játékost akkor elöször is megnézi hogy mikori kiadásu a gépezet van e rendes terméktámogatás esetleg forumja van e cuccnak mi van benne ..miket tud és megkérdez itt hogy mi a répát csináljon ...
de az én szavam nem mérvadó csak egy vélemény[ Szerkesztve ]
-
őstag
ajánlom az iboum-ot olvasgass
a legrégebbi chip eggyike le van butitva a 8642/3 ashoz képest neked mi a fö szempont?Sigma Designs 865x 2009-10 8655 500 10/100 DTS, DD, DTSMA, TrueHD 64bit RAM, 6 * Video DA
fent sincs a playád az oldalon ugyhogy sokat értél vele[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
sziasztok,
mit ajánlanátok blu ray filmek lejátszásához?
3D-s bluray lejátszót és a filmeket lemezre kiírni vagy valami média ami tud 3D-t és hdd-n tárolni a filmeket?elöre is köszönöm
-
Jimmy8
senior tag
Nos talán megvan a kiválasztott: EMINENT EM7075-DTS , SIGMA chip, 5 év gari,
Ha valaki le akar beszélni róla, akkor most tegye, vagy hallgasson örökre -
zodo
nagyúr
válasz crazyzozy #4995 üzenetére
Szia!
Sajnos akkor nem tudom mi lehet nálad a megoldás.
Nekem ugyan nincs rendszergazdai fiókhoz jelszó megadva de ha úgy járok el ahogy ott szerepel akkor jelszó nélkül játssza amit kiválasztottam.Csak lesz itt valaki aki tud segíteni neked a hálózati megosztásban mert én csak most ismerkedem a témával.
-
törölt tag
-
Egon
nagyúr
Az a gáz, hogy ez a terület viszonylag gyorsan fejlődik, szóval nem biztos hogy akkora előny, ha valamelyik lejátszó tartósabb (pár éven belül úgyis valszeg cserélni kell).
Ami a hangrendszert illeti: a lakás (pontosabban a szoba) nem alkalmas ennek elhelyezésére, ezért marad a kéthangszórós mód. Ergo a Pio előnye (nálam) elveszik, legalábbis ezen a téren. A képminőség már más tészta: 50 colos Panasonic fullhd plazmánk van.
Amúgy meglehetősen eltérő a két cucc funkcionalitása (felvétel, tuner stb.), így nehéz őket korrektül összevetni."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Jimmy8
senior tag
Ha valaki talált már olyan oldalt, amelyiken elég jól össze van szedve (akár táblázatos formában) a ma kapható média lejátszók többsége, adatokkal chipszettekkel, akkor az ne tartsa magában a linket
Én keresgélek már egy ideje, de nem találtam... -
salapp
addikt
Nekem sokféle dvd lejátszóm volt korábban, és egyiknek sem volt olyan jó képe, pláne hangja, mint a Pionak (nyilván árkategóriájában).
Majdnem biztos, hogy tartósságban nem összemérhető vele az LG. De tényleg fontos, hogy milyen a hangrendszer, mert egy ilyen Pio már megérdemel valami komolyabbat, hogy megmutathassa a tudását.
Tuti, hogy az LG-vel is nagyon elégedett lehet valaki, ami a formátumokat illeti pl.
Ha mondjuk lenne módod személyesen is megszemlélni a két lejátszót, rögtön szembetűnő lenne a kivitelbeli különbség. Az LG amolyan divatcikk, a Piok meg inkább tartós minőséget és értéket láttatnak.
De a döntés sosem egyértelmű.
Ami biztos, hogy BD-ből Sony-t sosem vennék, éppen a formátumkezelés miatt, ebben a Pana is gyenge szvsz, a Denon-t az adott kategóriához képest mindig kicsit túlárazottnak érzem. Úgy gondolom, a Pio az, ahol a konzumerből a legjobban egymásra talál ár és érték/minőség.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
medium84
aktív tag
Na ehhez mit szóltok? 1080p video kimenetet nem lehet választani. Ami azért vicces, mert lejátssza az 1080p-s videókat.
-
Egon
nagyúr
Nézegettem Pio BD-lejátszókat, és találtam egy ilyet.
Elvileg mindent tud, ami nekem kellene - legalábbis ami a lejátszó funkcióit illeti (mkv, stb.). Az nem derül ki, hogy tud-e USB-re felvenni, de gyanítom hogy nem... Gondolom DVB-C tuner sincs benne (nem igazán volt időm/kedvem utánaolvasni). Az általam (egyelőre, jobb híján) preferált LG DBC-590-esnél 30K-val drágább. Viszont az LG tud felvenni is, ami viszont jól jönne (a Wi-fi nekem nem hiányzik; Ethernet csati pedig a Pio-n is van).
Kérdés, hogy mennyivel lehet jobb a képminősége a Pioneer-nek (a hang nem különösebben izgat): megéri-e a felárat...[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
őstag
-
Arcus77
csendes tag
Tegnap megérkezett az A-300.
Kicsomi-öröm-bódottá, egészen addig, amíg a hálózati beállításokig el nem jutottam
Win7 fut a gépemen, egy fórumban olvasott leírás alapján beállítottam rajta a hálózatot, hogy nyilvános legyen és ne kérjen jelszót.
Ehhez képest, amikor amikor a hálózati böngészőben be szeretnék lépni a megosztott mappába a következő üzenet jelenik meg.
[link]
1,5 nap fórumolvasgatás után sem jutottam vele semmire.
nmt-1234re azt írja, hogy érvénytelen bejelentkezés
Valaki esetleg tud valami megoldást a problémára?[ Szerkesztve ]
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
TCr
veterán
BD lejátszók, amiket nyugodt szívvel tudnék ajánlani médiajátékosként is: OPPO
Az árakat inkább hagyjuk is, a beszerezhetőségről nem is beszélve...Illetve médiajátékos, amiben van BD optika is: HDi Dune Smart B1
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Patice
Topikgazda
-
salapp
addikt
Szvsz ha kitűnő kép/hangminőséget, gazdag formátumtámogatást keresel, ami ráadásul hosszabb távon is jól működik, akkor érdemes lehetne beruházni egy komolyabb Pioneer lejátszóba (BluRay/DVD/DVD-A/SACD tudás, mkv és a többiek). Csak nem tudtam, mennyit szánnál rá.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
TCr
veterán
Szia!
Először is BD, nem BR...
Másodszor pedig az S185 egy alap lejátszó, amit 25k körül megkapsz.
Ha a "fennmaradó" 7 film megér Neked 15 ezer Ft-ot, akkor megéri megvenned.
Múltkor néztem ezt az akciót, nekem csak 2 film tetszett a 7 közül, de persze ízlések és pofonok.
Arra viszont mérget vehetsz, hogy nem fogja lejátszani az MKV-t, az a formátum a Sony (BD miatt) "ősellensége".https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
zzeN
aktív tag
Hali!
Szeretnék venni egy BR lejátszót. Van xpress.hu-n egy akció, a lejátszó egy Sony BDP-S185 és hozzá adnak 7 filmet mindezt 40k-ért. Jó fajta lejátszó, megéri? Úgy látom mkv-t is lejátsza, ami nagy előny lenne
Javaslatokat előre is köszönöm!
-
iskolás
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni.
A férjemnek szeretnék androidos médialejátszót venni, de tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoztaláltam kettőt már:
http://www.mobilport.hu/az-androidos-medialejatszo-mindent-tud-amire-szuksegunk-van.html
http://www.laptoptrade.hu/spd/LTKTFERZON/Ferzon_DroidTV_Android_Smart_TV_Box_Cortex_A9
ezek jók?
tudnátok ajánlani esetleg mást is?köszi a segítséget előre is!
Üdv!
-
romulan
tag
Netgear NTV550 tapasztalatok.
Előre bocsájtom, hogy az itt felvázolt hibák ellenére méltatlanul alábecsült készülék. Szerintem partiban van a Popcorn A210-el.
A távirányítója nagyon jó, egyedül a video gomb van túl közel a kikapcsolóhoz, könnyű mellényúlni.
A doboza kicsit nagy, ennek előnye is van, könnyű szerelni és szellős. A Sigma 8642-esen semmi hűtő nincs, ajánlott azzal kezdeni, hogy kipróbálás után egy chipset hűtőt szerelünk rá. Átlósan a hűtőborda lyuktávolsága 59mm, bontóból csekély összegért kapunk rá megfelelőt.
A 3.2.22-es alfa firmware került rá elsőnek, ezzel két durva fagyást produkált. Egy orosz fórum szerint ebben elszúrták a cache kezelést, így ment rá a 3.2.16-os. Ezzel eddig csak egyszer fagyott az egyik film végén. Az többször előfordult, hogy a film végén lassan reagált a távirányítóra. Nem tudom mitől függ, gondolom a lejátszott anyag minőségétől is.
A 3.2.16-osban már elég sok hibát javítottak és új funkcók is vannak, pl. a szinkronhangot is lehet korrigálni +-3 másodperccel.
Ajánlott egy gyors SD kártyát fixen berakni átmeneti tárolónak, a teljes BD funkciókhoz ez kötelező is.
Szerencsére az automatikus képméret választás eddig minden esetben jól működött.
A lejátszó valódi kikapcsolási lehetőséggel is rendelkezik, nem csak standby választható. Ekkor teljesen hideg, a fogyasztása 0,1W.
Tapasztalt kellemetlenségek:
- A már lejátszott fimet gombóccal jelzi a nevénél. Ez az információ elveszik valós kikapcsolásnál, a boot folyamat kitörli.
- Az automata felirat nyelv felismerés nem működik. Mindig ANSI látszik, de röptében át lehet állítani egy csomó másra.
- Ha a menüben fixen magyar nyelvű feliratot állítunk be, a felirat keretszínét később nem tudjuk változtatni.
- Egyesek panaszkodnak 25p ugrásra, egy olasz fórumon példának felhozott Philips videót lejátszottam, de nem tudok állást fogalni. Van egy rész, ahol két versenyautó megy a kanyarban mintha lenne ott valami, de a video rengeteg effektet tartalmaz, így a frász tudja.
- SUB/IDX feliratot kezel, de SUB-ot még nem tudtam megjeleníteni. Nem tudom mi lehet a baj, egyik tesztben, fórumon sem találtam erre utaló hibát.
- OGG-ot nem tud, a fejlesztők adtak rá valami homályos magyarázatot, ami nem elfogadható, minden hasonló lejátszó tudja.
- Előretekerés után a felirat kicsit elcsúszik, egy pillanatra hátramenetbe kell kapcsolni és helyrejön.Hálózatos funkciókat nem próbáltam.
Egy csomó kívánságot írtak a feljelsztőknek, remélem nem a 3.2.22-est nevezik ki új firmware-nek.
[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
válasz Minimoa #5007 üzenetére
Nem szabad elfelejteni - különösen Agyarhonban, a külföld talán jobb egy fokkal - hogy a rossz hír gyorsabban és jóval nagyobb mennyiségben kerül fel egy fórumra. Kevesebb az, aki pusztán az adott termékkel kapcsolatos megelégedettségét szeretné megosztani a többiekkel.
És akkor még ott van az is, hogy az adott termékből mennyit vásároltak, milyen az ismertsége, ehhez mérten több vagy kevesebb a közvetlen tapasztalat.
Ebből pedig elég érdekes arányok adódhatnak a jó/rossz véleményeket tekintve.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
kano
nagyúr
válasz Minimoa #5005 üzenetére
Ha valaki nem olvas utána akkor mit vár? Én nem fogom helyetted összegyűjteni a hibáit. Felhívtam rá a figyelmedet, ha érdekel nézz utána. Nekem nem fontos a dolog, ha neked nem az.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz medium84 #4996 üzenetére
Erről már lemaradtunk. Ahogy olvasom a fórumában tavaly karácsonykor volt az Aldinál 30k-ért.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest